(1) 

dermatolog önerisi

gang leader of wasseypur #1114415 
özellikle siyah nokta, sivilce, genişleyen gözenekler ve iz tedavisi üzerinde yararlı olabilecek bir doktor arıyorum. önerebilir misiniz tanıdığınız, bildiğiniz, tedavi olduğunuz biri varsa? :)
(1) 

Silk Cut sigara

sevgili kalem canavari #1114414 
Nerede bulunur? İngiltereden getirtmek dışında. İstanbul Avrupa yakası tercihen.
(7) 

yıllar geçse de kahpeler değişmiyor öyle değil mi?

dellamortedellamore #1114411 
yıllar geçse de kahpeler değişmiyor öyle değil mi?

not: türk dil kurumunda kahpe kelimesi için bunlar yazıyor

kahpe
isim kaba konuşmada Arapça ?a?be
1. isim Orospu, ahlaksız kadın
2. sıfat Dönek

kahpe kelimesini 2. anlamında kullanmıştım ama bazı embesil gerizekalılar 1. anlamını anlayıp kendileri kahpe olduklarından üzerlerine almışlar kadın düşmanı değilim asla her kadına kahpe demem ben satışa getiren dönek anlamında kullandım özellikle bu sitede bir kahpe var o kahpe biliyor kendini o faşist kahpe için bu başlığı yazmıştım mesaj adresine gitmiştir.
(5) 

Karpuz Kilosu

yatagants #1114404 
Çok değil bundan - sene önce bile karpuzun kilo fiyatı 5-10-15 kuruş gibi komik fiyatlar olmaz mıydı?

Şimdi ne olduda en ucuz yerde karpuzun kilosu 75 kuruştan başlayıp 1,25'lere kadar çıkıyor?

Beş senede enflasyon yüzde 600 artmadığına göre, noldu üretici mi ekmiyor artık?

Bol bol karpuz yiyemiyoruz.
(19) 

İyi bir insan mısın?

Polaroid #1114403 
Kimse kendini kötü görmez tabii ama merak ediyorum. Kendinize, durup düşündüğünüzde iyi bir insanım diyebiliyor musunuz?

Ben genelde iyi olduğumu düşünüyorum. Siz?
(4) 

Başka ülkede öğrenci birinin İstanbulkart alması

senolll #1114402 
Merhaba,
Başka ülkede öğrenci olan arkadaşım stajı için İstanbul'a geliyor ve bir süre kalacak. Öğrenci kartı alabilir mi? Alırsa prosedür aynı mı? Öğrenci belgesini çevirttirmeli mi nasıldır?
(2) 

Aydin kus adasi

Mamutabi #1114398 
Var mi tanidik yaqisik?
(1) 

Tahribat.com davetiyesi verebilecek olan var mı?

Kızılçam Kitabevi #1114392 
sb.. biraz önemli. varsa rica ederim
(1) 

smartphone vs tablet

monty python #1114388 
merhabalar. amerika'dayım ve smartphone veya tabletten birisini almayı düşünüyorum. şu an kullandığım telefon nokia lumia 720. aslında telefonumdan memnunum, şarjı çok uzun gidiyor ve isteklerimin çoğunu yerine getiriyor. ancak diğer yandan malum olduğu üzere marketi çok kısıtlı. telefondan oyun falan oynamıyorum gerçi ama son olarak yeni aldığım wifi ve nfc özellikli dslr makinamın markette gerekli programın olmaması üzerine bu özelliklerini kullanamam beni android veya ios yeni bir cihaz almayı düşündürdü.

şimdi uzun girişten sonra asıl sorumu soruyorum :d

sizce 300 dolara 5.7" ekranlı motorola x pure edition veya 6" ekranlı nexus 6 gibi telefon mu alsam yoksa yine 300 dolar civarına ipad mini 4 veya android tabanlı başka bi tablet mi alsam ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
(2) 

Balkan Gezisi hk.

ozi34 #1114383 
Ekim de Tiran-ohrid-üsküp-priştina-belgrad turuna çıkıcam.Sorum şu: Priştinadan belgrada geçebilir miyim yoksa geri dönüp üsküpten mi geçmeliyim?
(1) 

twitter hack?

goddar #1114379 
birisi twitter hesabıma giriş yapmış ve profil fotoğrafını çıplak hatun fotosuyla, profil açıklamasını pornomsu site linkiyle değiştirmiş. kimseyi takip etmemiş ve şifreyi değiştirmemiş.

izin verdiğim uygulamalar sadece iphone uygulamaları. bu nasıl mümkün olabilir? şifreyi değiştirmem yeterli mi?

- bir de 8000e yakın twit kalplemiş. bunları nasıl kaldırıcam?
(1) 

lie to me dizisinin linkteki bölümü hangi bölüm

slzng #1114373 
www.youtube.com bu linkteki bölüm kaçıncı bölüm bilen varsa bi yeşillendirsin.
(23) 

vize alamama sorunu

klassno #1114370 
merhaba,

amerika'ya vize başvurum reddedildi. hem de iki kere. gerekçe olarak verdikleri kağıtta "ülkenize döneceğinize ikna edecek güçlü bağlarınız olmadığı için reddedildi, bu karara reddedilemez ama durum değişti derseniz tekrar başvurabilirsiniz istediğiniz zaman" minvalinde bir şeyler yazıyor özetle. başvuru sırasında şöyle şeyler oldu;

1- kalış süren çok uzun, o kadar uzun kalamazsın dediler.
2- evrakların hiçbirine bakmadılar.
3- daha önce herhangi bir yerden vize alıp almadığımı sordular, almamıştım.

şimdi, bu iki tıpatıp aynı başvuru reddedilince (başvuru sırasında aslında değişen ne oldu sorusuna gayet makul cevap versem de süre olarak birbirine çok yakın olması sebebiyle [1 hafta]) ne yapsam ne etsem diye bakınmaya başladım. işin tek güzel yanı pasaportta reddedildi diye damga yok. en çok karşılaştığım tavsiye "schengen vizesi al, mümkünse birkaç farklı ülkeden" oldu. bunun için ben de schengen'e başvurmaya karar verdim. ancak yine en büyük problemimiz ben hala yurtdışına çıkmış değilim. sorulara geçiyorum;

1- bu şartlar altında hangi ülkeden schengen alabilirim? süre olarak ise çalıştığım için maksimum 3 günlüğüne başvuracağım.
2- schengen'e başvurmadan önce vize istemeyen ülkelere girip çıkmak işleri kolaylaştırır mı? sonuçta pasaportta damga olacak filan. (normal anam babam vatandaş pasaportum var, öyle yeşil filan yok eskisi gibi)
3- kıprıstır, gürcistandır filan vizesiz günübirlik gidilen yerlerin bir faydası olur mu?

tişikkirlir sipirmin.
(1) 

Fotoğraf arşiv&organizasyon programı

statik elektrik #1114367 
Bilgisayarda yıllardır karmakarışık halde duran birikmiş fotoğraflar var. Bunları artık düzenli bir şekilde arşivleme kararı aldım. Bu fotoları hard disk üzerinden arayıp bulup, sınıflandırabileceğim, birden fazla aynı fotoğrafı kolayca silebileceğim vb tarzda iş gören ücretsiz bir program arıyorum. Bu iş için en kullanışlı program öneriniz nelerdir?
(4) 

Levent cevresinde bildiginiz Guitar Hero

Wilhelm #1114366 
oynayabilecegimiz mekan bilen var mi ? Gece acik olmasi lazim.
(13) 

en sevdiği şarkıcı demet akalın olan demet akalın fan'ı insan hakkında

floydian #1114364 
ne düşünürsünüz?
(3) 

Beylikdüzü migrostan esenyurt devlet hastanesine nasıl giderim

memories #1114359 
??
(3) 

NES Kartuşları ve İstanbul Bit Pazarları

gelbanagorbeniaskinneyledi #1114358 
Selam Romalılar,

Gelecek hafta İstanbul'da olacağım. Bi' abim için NES kartuşları almak istiyorum. Nerelerden bulabilirim acaba? Bit pazarlarında bulunur mu bu tip kasetler?
(8) 

Çekilen oto

patiska #1114357 
Eminönü tarafında arabam çekildi ve sorgulamada bulunmuyor yoğunluktan bilgi verilemiyor-şehir otoparklarını kontrol edin diyor.

Ne yapmalı? En yakın yerden mi başlayıp bakmalı?

Neyse bir şey demiyorum.
(3) 

orgundeki programi acikogretime taşımak?

iglesias #1114350 
simdi ben aof adalete girmek istiyorum. iki sene adaletten sonra dgs ile hukuka girmek istiyorum. şu an orgun olarak okuyorum zaten. hukuka yerlesirken mecburen şu anki orgunu birakmam lazim. onu bırakmak yerine aof e yatay gecis yapabiliyor muyuz?
(1) 

melodinin kaynağı

yasli ateist #1114348 
şuradaki[1] şarkıda, 2.54 gibi giren bir melodi var, git gide belirginleşiyor hatta 3.34 gibi bir daha giriyor. bunun bir klasik eserde geçtiğine emin gibiyim veya başka herhangi bir şarkıda. bilen duyan varsa bir haber eylesin.

[1]: youtu.be
(8) 

Suriye İç Savaşı sohbet grubu

charlotte blanc #1114346 
Baktım herkes grup kuruyor ben de kurayım dedim. Aslında epeydir aklımda vardı bu fikir. Reddit üzerinden takip ediyorum hep bu savaşı. Çok uzun süredir ilgileniyorum bu savaşla. Yeni gelişmeler üzerine sohbet edebileceğim bir ortam olsun isterdim. türkiye gerek yanlış gerek doğru bu savaşa başından beri taraf oldu(aslında zaten çok zordu taraf olmaması.). ama cerablus hamlesi ile artık doğrudan bu işin içindeyiz. ne kadar çok insan medya dedğimiz taraflı düzenekten propaganda, yanlış bilgi, taraflı bilgi almaktansa bu grupta en objektif bilgiyi en hızlı şekilde alabilsin istiyorum.

bu sınırımızdaki savaş türkiye için çok önemli. başından beri bu savaşa çekilmemin nedeni de buydu zaten. sınır politikmaız, göçmenler, türkiye iç politikası, partilerin tutumu, etnik gruplara ve sınıflara toplumsal bakış açımız, ticaretimiz, demografik yapımız, avrupa birliği ilişkilerimiz, rusya abd ilişkilerimiz vb sayamayacağımız inanılmaz sayıda konu bu savaşın bir parçası. türkiyede yaşayan bütün insanları çok yakından ilgilendrimesi gereken bir savaş bu.

Bazı gruplardayım ama mesela sırf Suriye İç Savaşı hakkında konuşabileceğim bir grup istiyorum. Tartışabileceğimiz, bilgi alışverişi yapabileceğimiz ve sohbet edebilecğeimiz bir grup olsun. Ama çok da uzak gitmeyelim konudan. Ana konumuz suriye iç savaşı.

Herkes gelebilir. Kimin tarafında olduğunuz da önemli değil (cihatçılar, esatçılar, türkiyeciler, amerikan taraftarları, rus taraftarları, kürtçüler, SDFciler, rojavacılar, ülkücüler, fsacılar, nusracılar, southernfrontcular, jund al aqsacılar vb.). tarafsızca kendi fikirlerini saygı çerçevesinde anlatabilir. Bu savaş hakkında bilgisi olmayan ama katılmak isteyen, bu savaşı merak edenler, türkiyeye etkileri konusunda endişelenler ve yeni bilgiler öğrenmek isteyenler de gelebilir kimseye üstten bakacak değiliz. Kibir dışında herkesin bu grupta yeri var. Ne kadar insan bu konuda öğrenmek isterse ilgilense ben o kadar mutlu olurum.

edit : whatsapp kurmaya karar verdik :) telegram icin yeterli sayiya ulasirsak telgram da kurabilirzi.
(2) 

ps4 açıkken elektirikler kesilince.......

sekerman #1114342 
beyler ps4 oynarken elektirikler kesildi haliyle ps4 de lak diye kapandı..şimdi konsolu açtığımda oynamak istediğim oyunu açmaya çalışıyorum ama şöyle bir hata veriyor... CE-34878-0 ..oyun pes2017 ..bu hatayı nasıl düzeltrriz acaba?
(2) 

Yunan Adalari'na giren birinin pasaportu ile imei kaydi yaptirmak

Jayke #1114341 
Sakiz Adasi'na giden birinin pasaportu ile yurt disindan getirdigim telefonun imei kaydini yaptirabilmem mumkun mu ?
(3) 

Eylül'de Kuzey Işıkları?

rivulet #1114337 
En ucuz nerede güzel bir deneyim yaşayabiliriz? Norveç-İsveç ve Finlandiya'dan hangisini, hangi şehrini tercih edelim? İlla tur şirketiyle mi anlaşmak gerekir?
(14) 

Lens Kullananlara Soru

qui gon #1114336 
Arkadaşlar merhaba,

Deneme lensi aldım (doktorun önerdiği marka ve yazdığı derecelerde) solüsyon aldım ve bugün sabah 4 saat lensleri taktıktan sonra lens kabının içinde lenslerimi beklettim (kullanım öncesi de yine solüsyonla yıkadım)

3 saat lenslerimi solüsyonda beklettikten sonra kaptan çıkardığım lenslerim vıcık vıcık solüsyon olmuştu ve parmağımdan gözüme yapışmaları ilk kullanımımın aksine çok zor oldu. Görüntü de birazcık daha bulanıktı ve batma hissi oldu. Lensleri solüsyonda bekletip elime aldığımda lensin iç tarafında solüsyon oluyor. Buna karşı bir şey yapıyor musunuz? Yoksa aynen kaptan alıp gözünüze mi yerleştiriyorsunuz? Bir yerlerde lenste fazla solüsyon kalırsa netlikte sıkıntı olur diye okumuştum, solüsyon ne ile temizlenir ki? Ya da nasıl?
(2) 

Kedimin karnı şiş (veteriner suser var mi?)

6 underground #1114333 
8 yasinda erkek kedimin bi suredir karnı top gibi sis. Kendisi normalde 7,5 kilo baya da tuylu ve tombis bir kedi. Fakat hareketlerinde de hic bir anormallik yok. Karnina oyle masaj falan da yaptirmaz. Veterinere goturmek her zaman zulum. Damla asilarini ben yapiyorum mesela evde. Aranizda veteriner varsa bi aydinlatabilir mi? Goturmeli miyim acilen veterinere?
(7) 

Vizesiz nereye gideyim gençler?

bigbadabum #1114332 
Nereye? Gezme, yeni yerler görme ve eğlence odaklı.
(1) 

Bu sıralar İstanbul'da fotoğraf çekmek tehlikeli olur mu?

winston insani #1114331 
Merhabalar

Olaylar nedeniyle istanbulda fotoğraf çeksem bir sıkıntı yaşar mıyım? Polis ile bu konuda daha önce sorun yaşayan var mı bildiğiniz?

Veya bu konuda herhangi bir kanun vs. falan çıkartıldı mı?
(14) 

Mobil veri ve wifi'yi kapatma dışında mobil interneti nasıl kullanmayız?

misir curcunasi #1114330 
Duyuru naber,

Evet kullanmayız, soru bu. 10 gün boyunca kendimi pek çok şeyden soyutlamak istiyorum. İnstagram, facebook, whatsapp mesajları ve diğer gelen tüm bildirimler hiç birinle ilgilenmek istemiyorum. Ailemden uzakta yaşadığım için onlarla konuşabilmek adına iletişim için telefonu açık tutacağım ve sadece onlara cevap vereceğim ama sosyal medyayı hiç bi' şekilde kullanmak istemiyorum.
Eee o zaman ''wifi ile telefon mobil verisini kapat'' diyeceksiniz, evet ama kendimi biliyorum ki mutlaka elim gidecektir. Mevcut telefonumu da şu an değiştiremem. Uygulamalardan çıkış yapmak da çare değil, daha gerçekçi fikirleri olan... Bunun başka yolu yok mu?

*Ayrıca evet, derdimi s*ksinler.
(4) 

bana bir telefon tarifesi bulalım

foseptik çukuru #1114322 
faturalı (gs mobile) türk telekom hattım bana her ay 750 dk 750 sms ve 2 gb internet veriyor. aylık 35-40 lira veriyorum buna. yıl sonunda bitecekmiş tarifem de. (GSMobile Rakipsiz 750 Tarifesi) yalnız çocukken alınma diye annemin üzerine hat. aşağıda cevabını aradığım işlemleri ben yapabilir miyim ?

her ayın 26 sında paketim yenileniyor. ama 2 gb bana anca 10 gün yetiyor. üstelik yeni ayın 20 gününde şehir dışında yolda falan olacağım. şu bir hafta içinde çaresini bulmam lazım.

şimdi efendim anneye anlatır gibi;
40 liraya kadar interneti bol, hangi tarifeyi önerirsiniz ?
gs mobile değil de normal türk telekom işte aveanın tarifelerini kullanabilir miyim? kullanamazsam kolayca geçiş yapabilir miyim ?
kafam çok karışık şimdilik bu sorular geliyor aklıma.. teşekkürler şimdiden
(1) 

Tekne kiralama/kullanma

yue #1114317 
İşleri nasıl oluyor, büyük yatları falan kastetmiyorum şöyle küçük resimdeki gibi tekneler.

Eşimle koy koy gezmeyi çok seviyoruz. Tekne turuna katıldığımızda çok sinirlerimiz bozuluyor bangır bangır müzik içen sıçan insanlar vs.

Bu tarz bir tekneyi kiralayabilmek için kaptanlık belgesi mi gerekiyor öyleyse nasıl alınır ya da daha büyük düşünüp böyle bir tekne sahibi olmak çok meşakatli bir şey midir? Teknelerin fiyatları uygun ama liman kiraları vs. çok pahalıymış öyle mi gerçekten? Yattığı yerde çok para yer mi bunlar yoksa abartılan bir şey mi?
(7) 

beğendiğiniz kitap uyarlaması filmler neler?

harvey #1114311 
Benim ilk planda aklıma gelenler, Sefiller(98), Perfume, Uçurtma Avcısı, Melekler ve Şeytanlar.
(6) 

aöf aşçılık okumak

limoncello #1114310 
2. üniv olarak bu yıl 2 yıllık aöf aşçılık okuyayım diyorum. Tamamen zevkine okuyacağım aslında ama 4 yıllık iktisat işletme sosyoloji falan okumaktansa aşçılık daha değişik geliyor hem bi meslek sonuçta. 2 yıllıklarda güzle bölümler var gibi, belkş ilerde işime de yarar belli olmaz sonuçta aşçılık diploması bulunsun. Ne dersiniz?

Ben makine mühendisiyim kariyer beklentim yok zevkine
(3) 

iş için laptop önerisi (acil)

john voxville #1114309 
merhabalar. ablamın yeni işi için notebook bakıyorum. browser ve muhtemelen ofis uygulamaları kullanılacak. bir ton sekme, ofis belgesi aynı anda açık olacak. yalnız çok acil. zira yarın firmaya bildirmesi gerekiyor istediği cihazı.

istediğimiz özellikler:
- incelik, hafiflik ve küçük ekran (en önemlisi, 13-14")
- kasmasın
- yüksek ram (8 ideal gibi)
- nümerik tuş takımına gerek yok. mümkünse olmasın hatta. (zaten küçük laptopta zor)

bütçe: 2500 tl

maksimum 2600 civarı diyelim. olağanüstü bir fark olmadığı sürece kuruş çıkamayız. acil olduğu için bir taraftan araştırmaya devam ediyorum. kafama yatanları eklerim buraya.
(2) 

Çamaşır makinası musluğu su kaçırıyor

vatanperver #1114307 
Aldım makinayı, kurayım dedim. Hortumu musluğa taktım, üzerindeki vana gibi kısmı sonuna kadar çevirdiğimi düşünüyorum. O vananın altından yani hortum tarafından değil de, üst tarafından, yani çeşmeye doğru olan kısmından su doluyor taşıyor.

Yeterince iyi çevirememiş miyim?

Yoksa uyumsuz bir hortum mu bu?

Belki de araya bir ip sarmam gerekiyor, kaloriferlerde öyle oluyordu sanırım...
(5) 

türk vatandaşı olup farklı bir ülkeden ev almak

nemo problemo #1114305 
mümkün mü? zor mu? mesela hollandada ev almak istiyorum bunun için ne yapmak gerekiyor?
(1) 

besin değeri ne?

kurnaz #1114302 
demin krep yaptım.

1 yumurta, 1,5 ufak çaycı çay bardağı un, 1.5 aynı bardaktan süt. yarım çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz ve şeker.

bunun besin değerini nasıl hesaplayabilirim?
(5) 

beyler bir sorum var

Sandman #1114300 
Yolda yürüyorsunuz Jean Van Damme kalçanıza şaplak attı ne yapardınız
(5) 

izmir'de gezilecek görülecek yerler

bana lukslerimi verin #1114298 
tabiki bu cümleyi google'a yazmayı akıl ettim. ama siz sevgili sözlük yazarlarının kısa kısa ve güzel taktikler ile yönlendirme yapacağını düşündüğümden burada başlık açmak mantıklı geldi.. otobüsle geleceğim. alsancakta konaklamayı düşünüyorum. max 2 gün kalacağım. gidilmesi zor yerler yazmayın. şimdiden Tşk
(8) 

Allahın yürü ya kulum demesi

limoncello #1114297 
Var mı çevrenizde böyle insanlar Allahın yürü ya kulum dediği, birden yükselişe geçenler, çok iyi kazanmaya başlayan, hayatını 180 derece değiştirenler, hayatından son derece memnun olanlar. Farklı olarak yaptıkları ne, ya da şans mı? Bu bağlamda şansa inanıyor musunuz, yani yürü ya kulum olayı var mı sizce?
(6) 

Boyalı araç sorusu

jamalbsf #1114292 
Selam arkadaşlar. Sol ön çamurluk, sol ön ve sol arka kapı, sol arka çamurluk, sağ arka çamurluk, sağ arka ve ön kapı boyalı.

Nasıl bi kaza apmış olabilir ? Aracın kilometresi de çok yüksek değil. Siz olsanız bu kadar boyalı arabayı alır mıydınız 5-6 bin lira daha ucuz diye ?
(2) 

Lise kpss hakkında

six packsiz #1114288 
Millet yana yakıla başvuruyor ama sizce başvurmanın bir anlamı var mı? Lise mezunu alınca genelde ya sağlık meslekten yada teknikten alıyorlar çünkü.
(2) 

kendimi yetersiz hissediyorum

qazedcsrfvtyhngujmkol #1114287 
doğup büyüdüğüm yerde bile doğru düzgün gidecek mekan bilmiyorum. arkadaşlarımla buluşup gidince bile geriliyorum sosyal fobi midir ne halttır. zaten ruhen sağlam değilim bedenen de beni rahatsız eden bikaç arızam var son aylarda. okul bitti boşluktayım iş ilanlarını bekliyorum lakin işte napacağımı da bilmiyorum. mesela bi kızla asla başbaşa yemeğe çıkabileceğimi düşünmüyorum. kısacası yalnız veya arkadaşlarımla eğlenemiyorum.

insanlar neden bu kadar çok yer geziyor dışarı çıktığım zamanlar bile hep belli bir program uygulardım farklı mekanlar ve yerler hiç denemedim. sanki bir mekana gidince yemek yemek zorundaymışsın gibi hissetiriyorlar halbuki ben en fazla bişey içmek ve sohbet etmek istiyorum. sinema dışında bu isteğimi karşılayan mekan yok onda da sohbet etmek zor açık havada takılsam orda da mesela bir kızlayken rahat davranamam heralde. var mı kızılayda ortam çocuğu olmayanların da rahat edebileceği bir mekan. tunalı bahçeli gibi yerlere ortam çocuklarını almıyolar gibi bi his var bende. o yüzden orda herhangi bi mekanda rahat edeceğimi sanmıyorum.
(1) 

android video indirme uygulaması

iscanthere #1114286 
Youtube için değil. Herhangi bir siteden dizi film indirebilen bir uygulama var mıdır? İdm tarzı çalışan. Chrome video basılı tutunca iniyor demeyin. Sıkıntı yapıyor video açmıyor vs.
(7) 

Ne yazıyor

yue #1114285 
Kelimesi kelimesine çevirirseniz çok makbule geçer <3

i.hizliresim.com
(15) 

açlık moral bozukluğuna yol açar mı?

tamam onu da ben yaptım #1114277 
bugün sabah ve öğlen yemek yemedim. biraz sinirlerim bozuk ve birşey yemek istemiyorum ama şuan moralim çok kötü, dünün ve ondan öncekinin aynısı olmasına rağmen çok kötüyüm.

nedeni açlık olabilir mi?

özet: açlık moral bozar mı?
(2) 

Polonya vizesi ile norvec

allsztsbg #1114276 
Merhaba
Bu yaz polonya seyahatimiz var idi, darbeden dolayi gidemedik. Bu hafta norvec ucusumuz var ama polonya ya giris yapnadigimizdan dolayi biraz tedirgin olduk. Norvec sikinti yapar mi? (Daha once 3 defa schengen vizesi alip 5 sefer seyahat etmistik)
(2) 

kar lastiği önerisi

coldnick #1114274 
kar lastiği almayı düşünüyorum nokian a karar verdim ama istanbulda yaşıyorum malum çok yoğun bir kış geçirmiyoruz taç çatlasın kış boyunca 4-5 kere şehir dışı yaparım
sizde aşağıdaki lastiklerden hangisi yeterli olur
kullanan bilen varsa bi yorumlayabilir mi?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
(1) 

facebook video indirme

kurnaz #1114272 
bir eğitim videosu var hoşuma giden izlemek için indirmek istiyorum ama nasıl yaparım bunu bilen varmı?
1 ...  ... • 4343    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık