(2) 

ipad pro 9.7

kozm #1231573 
Selamlar,

Elimde ipad pro 9.7 var. Döküman okumak,oyun ve video izlemekten başka şeyler de yapmak istiyorum. Çok güzel bir alet ama sanki içerisinde henüz keşfedemediğim cevherler var ve yitip gidiyor hissine kapılıyorum.

Döküman,oyun ve video olayını note2 telefonum ile de yapıyorum, oldukça ekranı geniş olduğu için..

İpad için, kalem veya klavyem yok.. Neler yapabilirim bu aletle.. önerebileceğiniz uygulamalar var mıdır.. Bi ara youtube'a bişeyler atayım, bi video oluşturayım felan dedim fakat sonrasında yapmadım..

var mı önerebileceğiniz birşeyler..

Teşekkürler.
(3) 

İlk Star Wars filmi ne zaman Episode IV oldu?

voyager 1 #1231569 
İnternette birkaç tartışma okudum da herkes farklı bir şey söylüyor. Herkesin hemfikir olduğu nokta filmin ilk olarak sadece Star Wars ismiyle çıktığı. İkinci üçleme çekilirken ilk üçleme çoktan IV,V,VI şeklinde miydi? Benim yaşım tutmuyor bilemiyorum ondan.
(1) 

Nietzsche, Yunan Tragedyası ve Sinema

siyah giyen adam #1231566 
Nietzsche'nin Tragedya'nın Doğuşu kitabını incelerken şunu fark ettim, birincisi çok fazla eski Yunan hayranlığı var ikincisi ise tragedyaya yani tiyatroya olanağüstü işlevler biçiyor. Peki acaba Nietzsche 20.yy ın sonlarına doğru yaşamış olsaydı, aynı eseri verir miydi yoksa tiyatro ve eski Yunan yerine sinema üzerine mi kalemi eline alırdı? Günümüzde tiyatronun Nietzsche nin bahsettiği gibi insan hayatını etkileyen bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum ancak sinema filmleri yani kaliteli üst seviye filmlerin insan hayatına etkisi malum.

Bu durumdan filozofların sadece yaşadıkları çağın ruhunu yansıtan yani yaşadıkları dönemden bağımsız değerlendirilemeyecek insanlar olduklarını söyleyebilir miyiz? Mesela Hegel bugün yaşasaydı imkanı var mıdır öyle soyut şeyler kaleme almasının?
(3) 

Google hatırlatıcı ve etkinlik hakkında

Cursed Chico #1231565 
Ayın 30unda şu faturayı yatırmayı hatırlat diyeceğim. Her ayın 30unda

Etkinlilk açarsam bunun için, "mark as completed" gibi bir şey olmadığı için yatırmış olsam bile hatırlatacak.

Hatırlatıcı açarsam, custom notificaiton time koyamıyorum (maille de hatırlatmasını istiyorum da).

Yanlış mı bakıyorum?
(14) 

Tiyatroya, sinemaya vb herkes illa birileriyle mi gidiyor?

siyah giyen adam #1231564 
Öyle bir durum ki ben yalnız başıma gidince bi garip oluyorum, şu ana kadar neredeyse hep tek başıma gitmişimdir sinema ve oyunlara. Mesela oyuna bilet almak için kuyruğa giriliyor, herkes iki üç beşer tane bilet alırken bir tek ben bir adet bilet alıyorum. Yalnız olmaktan şikayetçi değilim hatta memnunum ama şunu anlamıyorum bu ülkede ne kadar az sayıda tek dolaşan tek gezen tek izleyen insan varmış böyle? Resmen azınlığın azınlığıyız, kafede filan da durum böyle, tek başına oturanlar azınlıkta oluyor genelde. Herkes sosyal olmuş, çok az sayıda asosyal kalmış ülkede benim gibi.
(7) 

Bedelsiz ingilizce özel ders

binder dandet #1231562 
Öğretmenlik değil ama ingilizce bölümününde öğrenim gören ve iyi şeyler yapmak isteyen şahsım bedelsiz ingilizce dersi veriyor.
Tek bir isteğim var o da istanbul üniversitesi beyazıt kampüsüne yakın bir yerde dersin gerçekleşmesi.

kpds:94
yds 88.75
(6) 

Malum ortamlar

bk #1231561 
kickass gitti gideli crackli program bulamaz oldum, siz hangi siteleri kullanıyorsunuz?
(2) 

boğazlı kazak arıyorum

concretestep #1231559 
internetten kıyafet alışverişi yapmaya pek sıcak bakmıyorum. biraz klas bir görüntü peşindeyim. nerelerde bulabilirim ? (erkek)
(7) 

Sıkça ve Rahatsız Edici Şekilde Mastürbasyon Yapma Zorunluluğu

bluetoothguy #1231556 
Merhaba, 19 yaşında erkeğim.

Sıkıntım ise çok sık (benim standartlarıma göre) mastürbasyon yapma "atılımı".
Başlık ne yazık ki sorunumu doğru dürüst anlatamıyor, ama burada netleşir gibi.

Son 2 haftadır, iç kısımda lanet bir his var hep, sanki orgazmın hafif versiyonu gibi ama erekte olmadan.

Ben normal koşullarımda 3 günde bir mastürbasyon yapan biriyim, ve yine normal koşullarımda işi bitirdikten sonra daha istek kalmıyordu ne de güç.

Şimdiyse son 2 haftadır bahsettiğim lanet his başladı ve durmaksızın yapma isteği geliyor. Örnek olursa günde 2 kez ne yazık ki olmaya başladı ve kesinlikle üçüncüyü de yapabilecek hisse sahip oluyorum ama organın dış kısmı artık yeter diyor, acıyor. (iç kısmıysa devam devam diyor)

Her gün böyle oldukça da hayat standartım düşmeye başladı, gittiğim yerlerde ve okulda adam akıllı konsantre olamıyorum, spor dengem bozuldu, kafa rezalet durumda.

İşin en acı kısmıysa evimizin çoğunlukla dolu olması, şu işi yapıp kurtulsam demekten stres topuna dönüyorum, o lanet his de devam ediyor aralıksız ve ne kadar yapsam da bitmek bilmiyor. (bittiği oldu ama yarın sabahına yine geri geldi.)

Fiziksel olaraksa erekte olmamış biraz daha iri ve iş bittikten sonra bile erekte olmaya devam ediyor.

Ek bilgi olaraksa bu sıkıntı başlamadan bir hafta kadar öncesinde organın üstünde kaşıntıya sebep olan küçükçe kıl dönmelerine benzeyen sivilcemsi şeyler oluştu ve geri gitti. (Hiç cinsel ilişkim olmadı.)

Vücudumu ne kadar yorarsam yorayım aktivitelerle (yürüyüş, sosyalleşme gibi), bu his yine de oluşuyor ansızın aktivitelerin yorgunluğundan çıktığım zaman.

Acaba herhangi bir üroloğa gözükmem gerekir mi bu konuda, yoksa kendiliğinden gidici midir acaba? Ailemle de bu konuyu konuşmak üzere utanıyorum açıkçası.
(9) 

Bu duyuruda bana fondöten buluyoruz

fraise #1231555 
Günlük hayatımda fondöten vs kullanmıyorum aslında. Bazı günler çok yorgun ya da hasta oluyorum, bembeyaz suratimla etrafta gezmek de hoş olmuyor. O yüzden maksimum ayda 1-2 kere kullanılacak çok yoğun olmayan, yüzüme maske takmışim etkisi yaratmayacak güzel bir fondöten tavsiyesi istiyorum. Çok nadir kullanacağım için de 150-200 lira vermem bir fondötene. Bu kriterlere uygun önerilerinizi bekliyorum efendim. Teşekkür ederim şimdiden herkese.

Not: bb krem demeyin zira evde bir tane var. Bence iki saat sonra uçuyor o kremler.
(2) 

sözlük yazarına ulaşma

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili #1231551 
qwertqwert adlı yazara bana mesaj atmasını söyleyebilir misiniz?

teşekkürler :)
(7) 

Bireysel olarak sıfırdan ingilizce öğrenmek ve ingilizce-türkçe düşünmek

siyah giyen adam #1231550 
Elementary
Pre-Intermediate
Intermediate
Upper-Intermediate

Gibi seviyeler var ancak ben şu an beginner (starter) seviyedeyim gramer olarak. Üç dört farklı ingilizce gramer kitabı, ingilizce app uygulamaları, youtube dersleri, internetten BBC gibi çeşitli siteler ve yabancı dizi müzik ing altyazılı gibi kaynaklarla en baştan ilkokul 5 seviyesinden başlayacağım. Elimde ayrıca 1 yıl gibi kocaman bir zaman aralığı var ve ingilizce harici ilgilenmem gereken herhangi bir şey yok. İngilizce hazırlık sınıfı okuyorum ama elementaryden başladıkları için şimdilik beni aşıyor hiçbir verim alamıyorum yani öğrenmek konusunda hazırlık sınıfının şimdilik hiçbir faydası yok, eğer yetiştirsem konu olarak belki.

Durum buyken kursa gitmeden seviyemi Beginnerden Intermeaiteye çıkarabilir miyim? Yaşım 21e yaklaştığı için 16 yaştan sonra yabancı dil çok zor öğrenilir diye duymuştum bir de yeteneğim yok.

İkinci sorum ingilizce öğrenirken ingilizceyi Türkçeye otomatik olarak çeviriyor zihin. Yani "Bir oyun oynamak istiyorum" cümlesini duyunca "bir oyun oynamak istiyorum" diye doğrudan anlıyorum ama "I want to play a game" cümlesini duyunca dolaylı yoldan "bir oyun oynamak istiyorum" diye kendi kendine türkçe algılıyor. İngilizce düşünemedikten sonra nasıl öğreneceğim ki?
(3) 

bu tren ne tarafa gidiyor???

c1b2k3 #1231540 
tren bileti alacağım ama bir türlü anlamadım. baktığım zaman 1. 2. 3. vagonlar ters tarafta ama tren sağa doğru gidiyor. koltuk sırtları mavi olanlar değil mi?

ters otururken midem bulandığına göre ben hangi koltuğu almalıyım.

erkek, cam öncelikli koridor da olur.

i.hizliresim.com
(1) 

iphone uygulamasini windows pc´de calistirmak

asocial anchorman #1231535 
internetten de arastirdim ama tek bir yol yok galiba. sizin kullandiginiz-memnun kaldiginiz bir yontem var midir? (windows 10)
(2) 

Bir Film Vardı...

Aşk Adamı #1231531 
zenci bücür bir adam bebek taklidi yapıp yabancıların evine giriyor.

onlarda kıyamayıp kapıda buldukları hırsız bebegı içeri alıyorlar. bu kadarını hatırlıyorum

komedi filmiydi. ismini cıkaramıyorum
(3) 

Sayın Gitarist Ekşiciler!!

caner555 #1231527 
Hepinize hayırlı aksamlar sayın arkadaşlar size gitar ve müzik kulagı hakkında bir sorum olacak sorum şudur = ben slow arabest tarzında gitar çalabilen orta düzeyde birisiyim klasik herkez kadar akor basabilen biri olarak sizden ricam '' gitar çalan kesimin %80 inin benim çaldığım şarkılara merakı olmadığı kanaatine vardım ne alaka derseniz ( misal bengünün 1-2 şarkısı ibrahim erkal doğuş ahmet kaya ) gibi müziklerin akorlarını araştırdıgımda ve youtube 'a koyulan amatör videoları takip eden birisi olarak çok fazla video bulamıyorum yukarıda bellirttigim ve benzeri sanatçıların şarkılarına pek talep yok demekki '' böyle ekşi duyuru gibi şarkı akorlarını solosunu ne biliyim introsunu soru şeklinde sorupta bana yardımcı olabilecek bir ekşi duyuru tarzında bir site var mıdır?

mesela adama şu şarkının arkorlarını arpejini introsunu solosunu çıkartırmısın tarzında soru cevap veren bir site mevcut mu?
teşekkürler
(1) 

eskişehirli arkadaşlar toplu taşıma yol tarifi edebilir misiniz?

c1b2k3 #1231526 
tek başıma geleceğim boşuna arabayla gelmemeyim.

tren garından, organize sanayide;

9. Cd., 26110 Osb/Odunpazarı/Eskişehir

şu adrese gitmek istiyorum. taksiye baktım 40 küsür gözüküyor.


toplu taşıma ile bu adrese veya yakına nasıl gidebilirim acaba?


tren geliş saati; 12.12
(4) 

ucuz bi erkek kol saati arıyorum. eminönünde baktım 20 lira diyolar

error522 #1231523 
çok çocuksu bişeyler olmasın düz bi saat 10 liraya falan bulamaz mıyım?
(5) 

twitter saldırı

ser #1231520 
Twitter timeline nıma porno görüntüler düşüyor. şifremi değiştirdim. hesabın sahiplelerini engelledim. bildirim yaptım ama hala düşüyor. nasıl çözerim. nedir bu?
(2) 

İstanbuldan düsseldorfa uçak harici nasıl gidilir?

ko gotursun su seni #1231519 
Merhaba bir arkadaşımın uçak fobisi var ve ölsem de binmem uçağa diyor. Bunun için kullanılan sakinleştiriciler var ilaçlar var dedimse de dinletemedim uçak kesinlikle bir seçenek değil malesef

Feribot da yolculuğu uzatacağından tren ve otobüslere bakmaya çalıştım ama sürekli başka sitelere yönlendirme var ve kaybolmuş durumdayım

İstanbuldan tek trenle aktarmasız en yakın şehire veya ülkeye gidebilirse oradan yine tren veya otobüsle düsseldorf a geçebilir diye düşünüyorum

Tren veya otobüsle yolculuk yapmış olanlar, interrail le avrupa gezmiş olanlar yol gösterirse ya da hangi siteler üzerinden bilet alımı yapılmalı yardımcı olursa çok sevinirim
Teşekkürler
(3) 

Pirelenmiş olabilir miyim?

alperz #1231518 
Bugün dört çuval yanık gübre taşıdım. Gübrelerin içine girmedim. Çuvalları üstüme değdirmeden elimle tutup taşıdım sonra da ellerimi yıkadım. Birileri "pire bulaşmasın dikkat et" dedi. Tribe soktu beni galiba.

Ufak ufak kaşınıyorum. Bu pire olayı nedir? Görünürde bir şey yok.
(4) 

starbucks cheesecake nereden alıyor?

tosunpasa #1231517 
kendileri mi üretiyor yoksa bir pastahaneden falan mı alıyorlar?

eğer pastahaneden alıyorlarsa hangisinden alıyorlar ?
(2) 

Kingsman filmi

kelbukel #1231513 
İlkini izlemedim..ikincisine gideyim mi? yoksa önce ilkini mi izleyeyim?
(5) 

Yurtdışında internet bankacılığı

maria puder #1231507 
İşbankasında hesabımız ve internet şubesi erişimimiz var.Yurtdışına çıktık diyelim.İş bankası hesabımızda türk lirası var.Acil ihtiyaç oldu,türkiyedeki birine para yollucaz.İnternet bankacılığına girip direk yollayamıyoz mu?Arkadaşım öyle olmuyo filan dedi de niye olmuo?İnternet bankacılıgına erişeceğimiz telefonda aktif durumda yurtdışında.Gene para kesiyorlarmış ekstra.Bana sacma geldi.
(2) 

İzmir'de sihir dükkanı

mandatorium #1231504 
Selamlar dostlar, İzmir'de illüzyon ve sihirbazlık için malzeme alabileceğim dükkan var mıdır bildiğiniz?
(1) 

araştırma konusu için yardım?

bobinhoo #1231498 
Selam arkadaşlar, akıllı ev aletleri üzerinde bir çalışma yapıyorum ve sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. Evdeki akıllı ev aletlerini kontrol ederken dikkate alınması gereken parametreleri belirlemeye çalışıyorum siz de akılınza geleneleri yazarsanız sevinirim.

Örnek vermek gerekirse: Diyelim ki evdeki lambaları otomatik olarak kontrol etmek istiyorum, bunun için havanın ne kadar karanlık olduğunu veya odada kimsenin olup olmadığını veya hangi oda olduğunu (çalışma odasının ışıkları daha parlak, oturma odasının daha az parlak gibi) vb. parametrelere ihtiyacım var.

Ya da buzdolabının sıcaklığını kontrol edeceğim diyelim, bunun için dolabın içindeki gıda maddelerinin neler olduğu veya dolabın kapağının açılma sıklığı( akşam saatleri çok açılır gece saatleri açılmaz gibi) vb.

Siz de aklınıza gelen şeyleri aşağıdaki ev aletleri için yazabilirseniz sevinirim:


-Buzdolabı
-Çamaşır makinası
-Bulaşık makinası
-Fırın
-Lambalar
-Klima
-Kombi
(4) 

Lineer cebri sevdirecek şey?

kendi kendine yasayan yavrucak #1231497 
Her şey olabilir amk. Video, kitap vs.

O derece sevmiyorum ama hayatım bununla geçecek. Tavsiyeler? İngilizce olursa daha iyi olabilir ama farketmez.

Fiziğin içinde seviyorum ama azıcık soyuta kayınca öyykk :(
(5) 

içten takılan diş teli ?

neymiş #1231496 
yaptıran var mı? herhangi bir dezavantajı var mı normal takılan diş teline göre
(5) 

İş çıkışı Mecidiyeköy'den Kağıthane'ye?

chicha #1231491 
Nasıl gideyim?

Tam adres: Tekfen Kağıthane Ofispark
(2) 

abd de taze sıkılmış portakal suyu hangi merketlerde bulunur?

hayvan gibi yazar #1231490 
pulpy falan değil aradığımız şu almanyada aldilerde lidllarda satılan günlük şişelenmiş taze sıkılan posalı hafif ekşimsi portakal greyfurt suyu nerede bulunur ucuzundan? walmart publix ya da başka bir yer...
(2) 

Videoda adamın mırıldandığı şarkıyı bilen?

hincaluluc #1231489 
youtu.be


Videonun orijinali daha eski fakat biz bir 4-5 yıldır bu parçayı arıyoruz. Arkadaş ortamında dilimize dolandı, ara ara mırıldanıp duruyoruz. Var mıdır bilen?
(6) 

Yeni kimlik ve fotoğraf

jazzabel #1231486 
Selam

Elimde vize için çektirdiğim hazır biyometrik fotoğraf var. Fotoğraf yeni ama kulaklarım gözükmüyor. Bu fotoğrafla vize almıştım ama annem için fotoğrafçıya geldiğimde hayır kimlik için asla kabul edilmez saçları toplayacaksın yenisini çekelim dedi. Bu şekilde kabul edilen var mı yoksa saçları toplayarak bir daha mı çekileyim?
(11) 

sevgilinize/eşinize son doğum gününde ne aldınız?

holydreamer #1231484 
eşime (kadın) yaklaşan doğum günü için hediye arayışındayım. hediye veren erkekler veya hediye alan kadınlar cevaplarınızı ya da önerilerinizi bekliyorum.
(2) 

Yüzme (Havuz), Sauna, Buhar odası açmazı

dilemma of subscribtionability #1231482 
Daha önce duyuruda birkaç kez sorulmuş. İnternette forumlarda da irdelenmiş ama net bir cevap yok.

Şimdi benim bildiğim kadarıyla egzersiz sonrası soğuk kaslara iyi geliyor. Soğuk oda, buzlu havuz vs. içinde 5-10 dk. geçirmek. Emin de değilim ya bundan.

Haftada 1-2 yüzmeye başladım. Yüzdüğüm yerde de sauna ve buhar odası ikilisi de mevcut. Ben şahsen sauna sever bir insanım da. Buhar odasını ise yüzmeden sonra tavsiye ettiler.

Soru 1: Yüzmeden sonra sıcak kaslara kötü gelmez mi? Saunaya vs. havuzdan önce mi girmeli?

Soru 2: Her üçünü de yapacaksak hangi sırayla olmalı?
(3) 

contigo temos

dedim dedim de kime dedim #1231481 
bunun bir modelini beğendik 2 tane alacağız. nereden almalı en uygun olması için?

www.contigo.com.tr
(11) 

size en yakın vefat etmiş kişi

diffarentiationation #1231480 
kim? hala içiniz titriyor mu hatırlayınca? hiç unutmuyor musunuz yoksa?

bana en yakın kişi anneannemin annesiydi. çocukken her hafta görürdüm ama hiç bire bir konuşmuşluğumuz yoktu. 10 sene oldu, sadece yüzünü hatırlıyorum. bir şey hissetmiyorum.
yakınım dediğim kimse ölmedi. nasıl dayanırım, ne yaparım hiç bilmiyorum.
(3) 

dilbilimle ilgili kitap yazar önerisi

issiz karga #1231479 
yapar mısınız? öyle çok derin akademik olmaya temel kavramları işleyen kitaplar olabilir. dilin gelişimi, kökeni, dillerin günlük hayatımıza etkisi, düşünce biçimlerimize etkisi, dil ve toplumların hayata bakış açıları vs gibi konular üzerine olabilir. bir de aşaıdaki chomsky notuna istinaden öyle aşırı politik şeyler olmasın, gına geldi dünyayı ele geçirip yönetmeyi isteyen küresel güçlerden.

türkçe öneriler tercih sebebi.

ek olarak rica ederim balıklama atlayıp ezbere chomsky yazmayın. ha yazın tabi de yukarıda bahsettiğim konular çerçevesinde kitap ismiyle beraber yazın.
(3) 

dükkanımızın talelasındaki kelimeyi kapatmak için

maden suyu #1231478 
arkadaşlar,

dükkanımızın örnek veriyorum tabelasında "ahmet ve mehmet" yazıyor. burada "ve mehmet" ifadesini kapatmak istiyoruz. tabela siyah üstüne kırmızı font ile yazılmış. ışıklı.

biz nasıl bir madde kullanmalıyızki "ve mehmet" yazısını kapatsın, yağmurda karda aşınmasın. benim ilk aklıma siyah karton kağıt yapıştırmak geldi ama hava şartları kötüleştiği anda hemen aşınır. siyah boya ile boyasak olurmu ki ? siz ne önerirsiniz ?
(1) 

3 farkli excel dosyasini birlestirmek

allstar #1231477 
Elimde 3 farkli excel tablosu var örnek olarak asagi yaziyorum

codepaste.net

Bu üc farkli tablodan elde etmek istedigim bilgi kimin butun sorulara cevap verdigi. Tek tablo olsa yana bir kolon ekleyip countif(A3:A6;"") diye bulurum ama 3 farkli tablo olunca isin icinden cikamadim.Var mi excel iyi olan?
(7) 

bugün ölseniz

diffarentiationation #1231475 
geride kalanlar, mal varlığınıza tamamen sahip olabilecek mi? telefon, tablet, bilgisayarınızın şifreleri, mailler, sosyal medya hesaplarınız, whatsapp mesajlarınız ne olacak?
şifrelerini yazıp sakladınız mı bir yere?
sizce yapmamız gerekmez mi, çöp olacağına kullansınlar, satsınlar?
yoksa özelinizin ifşa olmamasını mı istiyorsunuz? ne anlamı var ki siz yokken?
(2) 

İnternet cayma bedeli

kubariye #1231474 
Turkcell Superonline Fiber kullanıcısıyım. Mevcutta 10 ay 17 gün bir tahahhüdüm bulunmaktaymış. Uydunet'e geçmek istiyorum fakat Turkcell bana 326,52 TL bir cayma bedeli çıkartıyor. İçeriği ise hizmet bedeli ve şimdiye kadar uygulanan indirimlermiş. Bu tutarı nasıl ödemem bilgisi, alternatif fikri olanlar yardımcı olabilir mi?
(3) 

erkek bakım kiti tavsiyesi

yetkili birine benzeyen abi #1231473 
www.akakce.com

5 yıl önce bu ürünü almıştım. bozuldu tamir olmuyormuş. yeniden aynısını alabilirsin dedi servis.
daha uzun süre dayanacak bu tarz bir ürün var mı? almışken daha iyisini alsam...

daha önce braun almıştım. 15 yıldır kullanıyorum liseden beri. hala sapasağlam.

far mı böyle bakım kiti de olan güzel bir makine?
(10) 

gururlu bi' insan mısınız?

oddyseus #1231471 
sadece evet/hayır diye de cevap verebilirsiniz. ama ek olarak soru soracağım.

siz kesinlikle haklıyken size büyük kötülük yapan birine hakaret ettiniz ve iş mahkemeye geldi. eğer söylediklerinizi geri almazsanız, haklı olduğunuz halde karşı taraftan af dilemezseniz ceza alacaksınız. bu kişinin karşısına çıkıp af diler misiniz?

not: durum tamamen kurgusal başımda öyle bir iş yok
(2) 

Şimdi gitsem kargom şubede midir ?

ol dedim olmadı #1231469 
12:40 civarı gelmiş kargocular ve not bırakıp gitmişler. Şu an şubeye gitsem alabilir miyim? Şubeyi aradım telefonu açıp kapatıyorlar her zaman olduğu gibi. Aras Kargo
(1) 

bu tv'ye bluetooth hoparlör bağlanır mı?

c1b2k3 #1231466 
samsung ue40h6470 tv bu.buna bağlanır mı acaba?
(1) 

Sabah Sporu

canbonomobenseno #1231465 
Merhaba,

Sabahları işe servisle geldiğim için çok erken geliyorum. Böyle olunca 1 buçuk saat civarı vaktim oluyor. İş yerinin altında spor salonuna yazıldım.

İlk haftadayım. 10 kilo civarı fazlam var. Öncelik kilo vermek sonrasında vücut biraz şekle girsin.

Salondaki hoca pazartesi, çarşamba, cuma gelsen yeter dedi. Genel antreman yazdı 50 dk civarı ağırlık çalışıyorum, yarım saat kardiyo. 1 ay boyunca aynı programa devam edecekmişim sonra bölgesel antreman yazacakmış.

Sorum salı ve perşembeleri de gidip ağırlık çalışmadan sadece kardiyo yapsam faydası olur mu?
Birde beslenme konusunda ne önerirsiniz?

Teşekkürler.
(2) 

TOEFL hakkında

hümanist tabutçu #1231458 
Şimdiden teşekkürler.

1-Kayıt olurken, sınav sonucunun gönderileceği 4 yer seçmemiz isteniyor. Ben daha başvuracağım okulları net olarak belirlemedim. Zaten belirlersem de 4'ten fazla okul bulunacak. Hiçbir yer seçmeden kaydolursam ne olur? Sınav boşa gitmesin?

2-Klavye konusunda sorun olduğu söyleniyor. Klavyede ç, ö bulunuyor ama nokta koymamız için ç'ye basmamız gerekiyor, doğru mu? Değilse nasıl bu mesele tam olarak?
(1) 

ekonomi kitaplari?

Lusid* #1231457 
hangilerini tavsiye edersiniz
(15) 

bankada 2M kadar dolarınız olsa nasıl değerlendirirdiniz?

[GODDARD] #1231450 
yani yaklaşık...
(20) 

İçerisinde ''Geçit/Kapı'' geçen Filmler

nl extreme #1231449 
Selamlar;

Çok spesifik bir şey sorduğumun farkındayım ancak önemli bir görsel referans için gerekli;

İzlediğiniz filmler/klipler arasında kapı/dolap vb açıldığı zaman başka bir dünyaya açılan (Narnia gibi). bir geçit gibi bişey hatırlarsanız süper olur.

Çölün, tarlanın ortasında tek bir kapı da olabilir. Böyle kapı veya dolapla boyut değiştirme veya arkasında çok acaip bişey görme gibi görsel videolar arıyorum. Dizi/film vb aklınıza ne gelirse.

Şimdiden teşekkürler.
1 ...  ... • 3490    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık