(7) 

bacağın iç kısmındaki sürtünme yerinde içi sıvı dolu kabarcıklar

binder dandet #1262611 
Merhaba,

Sanırım ilk defa sağlık konusuyla ilgili yazıyorum buraya. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Bacağımın iç kısmında hani iki bacağın sürttüğü yer var ya, orada yaklasık 1 sene önce başladı bu kabarcıklar, zaman zaman kabarıyor, içinde genelde saydam-beyaz irin var bazen kan da olabiliyor.

Denediklerim: bakteriyel bir enfeksiyon diye dusundum ve antibakteriyel silme bezleriyle 15 gün boyunca sildim, bacoderm kullandım. işe yaramadı.

Şimdiyse Fungal olduğunu düşünmekle beraber kaşınma-batma hissi vb kesinlikle yok.

Doktora evet gideceğim ama çok korkuyor ben doktordan :(

sizce?
(1) 

Division oyunculari - takildim yardim

KidLazer #1262607 
Brooklyndeki gorevleri bitirdim manhattana gecemiyorum manhattan yuklenmedi 0 dakika kaldi %44 diyor. Forumlar da yardimci olmadi pek. Bastan oynadim yeni karakterle de denedim restart da attim olmadi arka planda inen bisey de yok. Ne yapmam lazim hevesim kursagimda kalmasin?:/

Platform ps4 25mbps fiber bagli oyunu ilk aldigimda 30gb patch indirmisti
(3) 

Dolar ve ekonomi

rosey #1262605 
Son 20 yılda orta halli bir memur fakirleşti mi zenginleşti mi diye düşünüp maaş ve dolar kurlarına baktım son 20 yılda. Alımgücünü herkes farklı bir şeye göre hesaplıyo peki bunun bir standardı yok mu. Benzin de artıyor kira da artıyor dolar da artıyor maaş da artıyor.

Yanlış hesaplamadıysam
1997 yılında bir devlet memuru maaşı 150-200 dolar.
2004 yılında 400 dolar
2018 yılında 800 dolar


Maaş yönünden dolara göre artış var.


Bir de 2001 yılında dolar 1.2 tl şimdi 3.7 tl dolar sürekli artmış. 2001 yılındaki halimiz mi daha iyi 2018 yılındaki halimiz mi?
(2) 

bugün tv'de ne var?

mehmed resad #1262604 
saçma sapan diziler hariç faideli programlar var mı?
(4) 

iPhone ekran değişimi (5s)

chicha #1262603 
Kardeşimin telefonun ekranı tuz buz olmuş, aşağıdaki abiler 100 liraya hallederiz demişler. Bilen, burada yaptıran var mı?

İstanbul'da mümkünse Avrupa yakasında benzer ücretlere güvenilir ekran değişimi yapan bi yer biliyorsanız onlara da bakabilirim.

www.gsmiletisim.com
(8) 

tutunamayanlar'ın sırrı ne?

mehmed resad #1262602 
ben anlayamayanlardanım. sıkıcı buldum biraz fakat herkes övüyor övüyor övüyor övüyor. bazıları sırf popüler olduğu için, hatta okumadığı halde övüyor okumuş gibi. göremediğim ne var? seviyor musunuz? erken mi bıraktım acaba?
(3) 

arapça bir kelime çeviri

zebragibi #1262598 
image.prntscr.com

imaj olduğu için translate kullanamadım. bir meslek bu, ne diyor burada?

teşekkürler.
(6) 

ilkokul 1. sınıf çocuğunu 4 gun nasıl eğlendirecez

halanne #1262596 
Oncelikle guzel bir film onerisi alalım bu gece için.

Yeğen 4 gun bize kalacak. Annesi 4 gun yurt dışında, havaalanından uğurladık geldik. durup durup gozleri doluyor yavru kartalın, kıyamam.

Akşamları şoyle guzel filmler izleyelim. Yenilerin çoğunu ve en meşhur ılanları izlemiştir heralde. Evde tek başına aklıma geldi ama, şimdi ailesi zaten bıraktı gitti çocuğu. İyice depresyona sokmayalım.

Satranç çalışacak dayısıyla bol bol. Onceden sasalı gezildiydi. Bilim muzesi pazartesi oğleden sonrası için listede. Avm gezmek dışında ne yapalım izmirde? Hep yetişkin ağırladık, misafir çocuk olunca ne yapacağımızı bilemedik.
(1) 

Şöyle bir gezmeye Çengelköy mü Beylerbeyi mi?

iddaaci #1262594 
Şimdi çıkacağız ama kararsızız. Beylerbeyi mi daha iyi olur Çengelköy mü? Beylerbeyi'nde ne yapabiliriz? Çengelköy'de ne yaparız? Hemen cevaplara tik geliyor.
(3) 

Elden kira ödemesi yapma ihbar/ceza durumu nedir?

ah beni beni #1262588 
Arkadaşlar, malumunuz 500 tl üstü kiranın ptt yada banka yoluyla tahsili yasal zorunluluk. Ancak elden kera ödeyen çok insan var. Vergi ödememek için elden almayı şart koşan ev sehipleri de çok. Benim merak ettiğim, keri ödemesi için denetime uğrayan, ihbar eden ya da edilen varsa bunun ev sahibi ve kiracı açısından sonuçları ne olmaktadır. güncel değerleri özellikle merak ediyorum.
(1) 

Ne olur bana bunu bulun lütfennnnn

sad #1262587 
Bir polqnski filmine ait soundtrack, az once aklim şasti resmen cunku atv haberde bir haberinde arka fonda caldi resmen, duydum cok eminim, ne is anlamadim daha ben filmi bile izleyemedim yok ortalarda, bana bu soundtracki bulabilirmisiniz nereden indirebilirim, acayip etkileyici filmi zaten izlemek istiyorum o ayri ama bu sountracki istiyorum youtu.be
(6) 

Köylü Kedi İfşası (Muhtar)

rahip janick #1262583 
Üç haftalıkken sokakta pezevenklerin elinden aldım. Hep bir kızım olsun istemiştim. Adını Aysel koydum. Üç aylıkken öğrendim ki topları varmış. Kabul edemedim. Sonra bu şekilde otururken gördüm ve ikna oldum...

i.hizliresim.com
(4) 

Pahalı Fotoğraf Makinesi - Sigorta

hamitt #1262580 
Merhabalar,
benim 13 bin lira değerinde Sony A7s2+lens'im var. Geçmişte hırsızlık travmalarım var. Geçen yıl daha ucuz kameralarım evden çalınmıştı.

Sürekli eve tripod çantası-kamera çantası gibi şeylerle girip çıktığım için hırsızların dikkatini çekiyorum muhtemelen ve öğrenci semtinde oturduğum için evler hedef konumunda.

bu kamerayı hırsızlığa karşı sigortalatabilir miyim bunu sormak istiyorum. alalı 6 ay oldu. Faturası falan var ama birkaç sigortaya baktım alındığı hafta yaptırmak gerekiyor diyorlar. bazıları da 3bin, 5bin gibi üst sınırlara sahip.

benim durumum için yapılabilecek bir şey var mı? hırsızlığa karşı çözüm olur mu?

Teşekkürler şimdiden.
(3) 

eve hangi interneti bağlatalım

karlmarx #1262577 
merhaba, türknet harici eve internet almamız lazım.
ne önerirsiniz, mümkünse taah.süz.
dsmartlı, belgesel kanallı televizyon paketli olanlar da öneriye açık.
yeterki dolandırılmayacak, kapatmak istediğimizde ankaraya elden evrak göndermememiz gereken veya tüketici hakem heyetine gitmek zorunda kalmayacağımız bir şey lazım.

teşekkürler.
(1) 

komşudaki aile içi suistimal ile ilgili nasıl yardımcı olunabilir

mevtagezer #1262576 
merhaba,

komşu ailede sorun var. adam kadını suistimal ediyor (psikolojik şiddet). telefonuna el koyuyor. tehtid ediyor vs. bunun yanında kadının beslediği hayvanlara da şiddet uyguluyor (öldürdüğü oldu). kadının ekonomik özgürlüğü yok.

bu olaylara doğrudan şahit olmuyoruz, dolaylı öğreniyoruz.

kadın boşanmak istiyor.

bu kadının kendine yardım edebilmesi için hangi dernek/kuruluş/örgütlerle iletişime geçebileceğini merak ediyorum.

teşekkürler.
(3) 

memede şişlik ve meme ucunda yoğun ağrı (erkek)

iglesias #1262575 
hastaneden randevu aldim ama merak ettim. iki uc gundur boyle. sadece sol memem boyle, ucuna dokununca sancilaniyor. sebebi ne olabilir acaba? yas 23.
(1) 

Müşteri Bulma Konusu

bos gezenin bos ustasi #1262574 
Can sıkıntısından giriştiğim telefon laptop tamir edip satma işini eğer müşteri bulabilirsem artık elden ve evden yapmak istiyorum. İkinci el sitelerde arızalı cihaz aramaktan ciğerim soldu:)

Nasıl başlayabilirim? Yani yaşadığım yer küçük bir komün. Fazla tamirci yok, geçen sene bozulan laptopu 210 euro'ya tamir ettirince kafa dank etti şimdi Apple hariç laptopları ve tüm telefonların donanım değişimlerini yapabiliyorum.

Dükkan açmadan mümkün müdür bu işler? İlan bastırsam posta kutularına atsam işe yarar mı? Ya da ne yapmak lazım?
(2) 

PTT kargo

electrobuzz #1262571 
PTT kargo bana bir zarf getirecek, ev adresine. Eğer haftaiçi evde bulamazlarsa posta kutusuna mı bırakırlar yoksa benim mi gidip almam gerek şubeden?
(1) 

İstanbul cevahir otopark

clones #1262570 
Akşam seansına sinemaya gidicem de gece otoparkı açık oluyor mu?
(5) 

Teknoloji Alışverişleriniz?

peace.on #1262566 
Bir elektronik mühendisi olarak bana en uzak mağazanın teknosa ve türevleri olması sizce de garip değil mi?

şimdiye kadar hiç teknoloji alışverişi yapmadığımı farkettim, ne televizyon ne bilgisayar, ne play station, ne hoparlör ve hatta ve hatta ne de telefon aldım.

şirketin telefonunu kullanıyorum. bir tane de 700 liralık bir masaüstü bilgisayarım var. oyun falan oynamadığım için gelişmiş sistemlere ihtiyacım hiç olmuyor ama buna da içten içe üzülüyorum sanırım :(

siz neler alıyorsunuz teknolojik aletlerden?
(2) 

Ankara'da maç izlenecek mekan tavsiyesi

sack jparrow #1262562 
Kız-erkek izleyebileceğimiz şamp ligi için güzel bir yer arıyoruz. Şöyle içkili miçkili:)
(3) 

Hizli tren-cinsiyet

Olric #1262560 
Hizli trene binerken bilet kontrolunde kimligimizi veriyoruz ve kontrol ediyorlar ya ordan biletle ilgili hangi bilgileri gorebiliyorlar, hangi cinsiyette bilet aldigimizi gorebiliyorlar mi?
(2) 

Oyunculuk ödüllerinde nede kadın ve erkek ayrılıyor?

amortisman #1262559 
En iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu... Atletizm mi bu? Neden cinsiyetlere göre ayrı ödüller var? "Yılın en iyi oyuncusu" deseler misal, o yıl cinsiyetine bakılmaksızın en iyi performansa ödül verilse daha mantıklı olmaz mı? Benim atladığım bir şey mi var?
(2) 

Kısa Süreli Hayvanı Derecede Sese Maruz Kalmak

yeteramadenedimherseyi #1262553 
Abi demin arkadaşın eve giriyodum, alarm var. Nası kapancağını anlattı da, he diyip geçtim tam anlamadan. Bi 6-7 saniye filan hayatımda duyduğum en yüksek sese mağruz kaldım galiba akskfl.
Allahtan soğukkanlı kalabilip kapattım bi şekilde.

Şu an çınlamam filan yok ama kulaklarım değer verdiğim bi organım. İşitme kaybım filan olur mu acep?

Zaten günde 2 saat filan kulakiçi kulaklıkla müzik dinleyen bi insanım, biraz pimpirikliyim bu konuda.
(9) 

Uçak kabinine fazladan sıvı alımı

gameofannen #1262551 
Malum 100 ml den fazlası yasak. Peki bunu xrayden nasıl kamufle ederek geçirebiliriz? Fazla değil işte ıvır zıvır parfüm deodorant saç spreyi vb şeyler
(1) 

Amway kullanıcılarına ufak bir soru

anarkokombi #1262536 
Amwayin sattığı vitaminleri kullanan ve memnun olaniniz var mı acaba?
Ayrıca bu ürünlere doğal ve kimyasal olmamakla ovunuldugu söyleniyor ne denli dogrudur?

Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi gunler .
(1) 

Eksiduyuru Moderasyon Paneli

6 yasimdan beri metal dinliyorum #1262531 
Selam,

Moderatorlerin panelini cok merak ediyorum. Var mi screenshot atabilecek bir yigit? Arasin beni.
(2) 

Kulaklık-Mikrofon Sorunu

invincible #1262530 
Merhabalar, yeni bir bilgisayar topladım. Bu bilgisayarda envai çeşit kulaklığı denedim fakat şöyle bir sorun var, mikrofonu ağzımın iyice içine sokmazsam ses gitmiyor yada kesik kesik gidiyor. Çok kaliteli ve sıfır mikrofonlar denedim, ses düzeyiyle oynadım vs ama ne yaptıysam kar etmedi. Çözümü bilen ya da başına daha önceden gelen var mıdır ?
(3) 

Saat uyumu

devilred #1262529 
Bu saat, parlak gümüş takılarla kullanılır mı? Bana göz yormaz, kullanılır gibi geldi ama emin olamıyorum.

Saat nasıl? Güzel di mi?
(3) 

rönonun hesabını anlamadım

zseak #1262528 
linkteki fotoğrafta araç toplam tutarı ve kredi bilgileri var

şimdi bu araç 70.500 tl, 21.050 tl nakit veriyoruz röno da 49.000 kredi veriyor. ve diyor ki 36 ay aylık 1.190 tl ödeyeceksin.

e öyle olunca 36x1.190 = 42.840 yapıyor.

kredi tutarı 49000 di e arada 6.160 tl eksik kalıyor. nasıl olacak anlayan anlatabilir mi :((((

i.hizliresim.com
(4) 

Kısırlaştırılmış kedide kuru mama değişikliği

hede hodo #1262526 
Kedimi sokakta bulmamdan itibaren, kuru mamaya geçtikten sonra sürekli royal canin veriyorum. 1 yaşını geçtikten sonra ise royal caninin sadece yavru kedi olmayan kediler için ürettiği mamadan almaya başladım. Kısırlaştırıldıktan sonra da değiştirmedim.
Kedim tekir. Tuvaletinde filan sorun yok. Biraz daha fazla da uyusa enerjisi de yerinde.
Sizce kalorisi daha düşük mamaya geçiş yapayım mı? Hayvanın düzenini bozma filan mı dersiniz?
Bu arada pakete girmiş yaş mama hiç vermedim. Evde tavuk et piştiği zaman hiç baharat tuz bulaştırmadan, yumurta sarısı zeytin filan veriyorum. Bunları arada veriyorum sık sık değil.
Bu mama konusunda önerilerinizi bekliyorum.
(1) 

carrier mount quick release. alloy

hold short of the runway #1262524 
merhaba, bu ürün neyin nesi anlayamadım anlamını bilen var mı aranızda ya da ne işe yaradığını? araştırmalarım sonuçsuz kaldı, bilip de açıklayacak olan olursa çok sevinirim.
(2) 

Hangi oyun bilgisayarı?

humblebirth #1262520 
1) www.teknobiyotik.com

2) www.sahibinden.com

Sıfır/2.el, fiyat/performans olarak değerlendirirsek hangisi daha uygun? 1'e monitör vs alarak mi kullanayım yoksa direkt hazır olarak 2'yi mi alayım?

Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Uçuş Saati ve Havaalanına Varış

bluedad #1262516 
Merhaba arkadaşlar. Saat 12 de uçağım kalkış yapacak. Ben ise saat 10:30 gibi havaalanında olmayı planlıyorum. En geç 10:45 diyelim ne olur ne olmaz. Online check-in yapacağım bir gün önceden. Fakat yine de bagaja valiz vermek için sıraya gireceğim. 10:45 te varmış olduğumda bu süre içinde (yaklaşık 1 saat) valiz teslim etme, güvenlikten geçiş vb. işlemler için yeterli sürem olur mu?(yurtiçi uçuş). Diğer türlü saat 8:30 da havaalanında olacağım(havaş saatleri yüzünden). Bu sefer de 12 ye kadar çok beklemiş olacağım. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

sözlük mailimle duyru mailim aynı olursa ne olur

her gece aç #1262505 
sözlük hesabıyla giriş yapınca iki hesap birbirine mi geçiyor.
(23) 

Bunu sevmeyen kadın var mı ?

sorunvar #1262504 
1 - İş yerinize çiçek gönderilirse hoşunuza gider mi ?

2- Tek taş pırlanta hediye alınırsa sever misiniz ?
(1) 

Minifix govde nereden bulurum

sckxyss #1262503 
Sifonyer almistim eksik parca koymuslar su asagida govde yazan parca. Bundan nerede bulabilirim? Nalbur geldi aklima yokmus. Internette var ama beklemek istemiyorum gunlerce. Koctas tekzen gibi yerlerde satiyorlar midir? Tesekkurler

3.bp.blogspot.com
(3) 

Bankadan döviz almak

condom kurşunu #1262501 
İçin önce döviz hesabı açtırıp sonra internet bankacılığından alım yapıp sonra bankaya gidip fiziki olarak dövizi mi çekebilir miyim? Yoksa direkt bankaya gitsem de halletsem daha mı kolay olur hesap açtırıcam diye bisürü şey imzaltıyorlar mı ya da dövizi çektikten sonra hesabı kapatmasam ondan da ücret keserler mi?
(4) 

yurtdisindan alinan telefonun kaydi

la mort heureuse #1262500 
selam, kasim ayinda yurtdisindan telefon aldim ve marta kadar kayit ettirme surem var. fakat su an ingilteredeyim ve buraya ait bir sim kullaniyorum. martta yine de kapanir mi?
(1) 

Zeytinburnu perdeciler çarşısı

sylr #1262499 
Burası uygun mu gerçekten ? İkeadan da baktık ama şurayı da bir görelim diyoruz. Fon perde ve tül alacağız. Tavsiyesi olan varsa alabilirim.
(2) 

Bunların arasında ne fark var?

shenergy #1262498 
(12) 

protein tozu hakkında kafam karısık

zibidigonzalez16 #1262494 
baslayalı 2 ay oldu spora hacım kazanmak ıcın gıdıyorum ama kas olarak sımdı normalde ne zaman acıksam o zaman yemek yıyen bırıydım umursamazdım öğün basladıgımdan berı dıkkat etmeye calısıyorum bulgur pılavı tavuk ton balıgı yulaf ezmesi vs tuketıyorum hep 3 öğün ama hep bi 30-40 gram protein acıgı kalıyor sürekli hazırlamaya da usenıyorum sımdı toz alsam ıcsem kasları şişirdiği söylentisi var içi boş şişiriyorsa bulaşmam uzun olsun düzgün olsun ve toz alacağına bi öğün daha tavuk ye daha sağlam olur gibi şeyler varmı bi öğün daha tavuk yesem ve ya protein tozu alsam kasın nası çıkacagı varsa oyle mı cıkıyor bunları etkıleyen bır faktör değil mi
eyvallah sımdıden
(9) 

Yaş ilerledikçe hayattan geri mi kalıyoruz?

mikahakkinen #1262492 
Yaş 32. Artık her şeyi takip edemez bir duruma geldiğimi düşünüyorum. Podcast sayfaları, youtuberlar, oyunlar, değişen internet ortamı etc. bilgi almak için 2 3 internet sitesi takip eden bir insanım ancak her gün farklı bilgi alma ortamları oluşuyor. gazete okuyorum kitap okuyorum ama artık yetişemiyorum. minimalde tutmaya çalıştıkça hiç bilmediğim bir alan oluşuyor ve dumur oluyorum.
gün içinde bilgiye ulaşma şansım işimden dolayı 17:30 dan sonra oluyor.(cezaevinde çalışıyorum yanımızda telefon ve internet cep telefonu vs bulunmuyor.)

çok mu geride kalıyorum bilgi aleminden? bu beni üzüyor. tamam her şeyi takip edemem ancak ne yapacağımı bilemedim?
(9) 

bir şarkının bir parçası

tabudeviren #1262486 
yerli miydi, yabancı mıydı, hiç hatırlamıyorum. ama içimde yabancı gibi bir his var.

vocaroo.com

bu melodi hangi şarkıda geçiyordu? sabahtan beri dilime dolandı.
(4) 

caylak entryleri

ekşi yazarı olmak istiyorum #1262485 
hangi konularda ve ne tür entryler yazarsam en kısa sürede yazar olabilirim?
(1) 

google'da mesleki aramalar

neynep #1262482 
Merhabalar,
Google'da, spesifik bir meslek mensubu, o mesleği ile ilgili, işini yapmakla ilgili ne arar?
Bu sorunun cevabını nasıl bulabilirim acaba?

Teşekkür ederim
(2) 

e-Devlet Mezuniyet Belgesi ile Askerlik Tecili

fuzzy olmak istemistim #1262478 
Mümkün müdür? Geçici mezuniyet belgesi için okula gitmeye gerek var mı?
(7) 

Mobil bankacılık

neverletyougodown #1262475 
Normalde internet bankacılığı çok kullanırım (laptop, pc). Ama hiç bankanın app'ini yükleyip akıllı telden kullanmadım, güvenlik konusunda paranoyaklık diyelim. Ne yapayım geçeyim mi, mobil bankacılığa? Siz kullanıyor musunuz?
(6) 

eczaci kazik atar mi?

fakyoras #1262471 
selam,

az once bi ilac-krem aldim eczaneden. 65 lira odedim, sigortalarin karsilamadigi bir ilacmis.

simdi internetten bakiyorum. n11'de gittigidiyorda falan 40-50 lira civarinda bir sey, 65'e satan yok... 65'ten 40'a indiren var, 55'ten 50'ye indiren var ama 65'e satan yok :(

eczaneler kazik atar mi? yoksa liste fiyati neyse onu mu soyler? eger oyleyse internettekiler nasil daha ucuza satabiliyor?
(1) 

Askida ekmek / karsiyaka

tiyatroisikcisi #1262470 
Gunaydin millet!
Karsiyaka carsida (Izmir) askida ekmek yapan bi kac firin vardi ama bulamiyorum ya. Tarif eder misiniz neredeydi bunlar? Mumkunse bu civarda farkli farkli yerler bilen varsa da yazsin, oralara da ulasiriz yardimci oluruz daha iyi olur.
Tesekkurler.
1 ...  ... • 3232    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık