(15) 

motosikletçi arkadaşların dikkatine 2 kask arasında kaldım ?

dogumgunundecevrimdisiolanadam #1378678 
kışın da kullanıcam. hangini önerirsiniz ?

urun.n11.com


urun.n11.com

not : günde ortalama 10 km yol yapıyorum. maksimum 30 km buluyor arada. 50 lik motor kullanıyorum. scooter yani.
(6) 

takım elbise nasıl?

meiyisi #1378673 
merhabalar,

linkteki takım nasıl sizce? iş yerinde giyeceğim. www.boyner.com.tr
(7) 

Kartvizit Bastırılacak Matbaa Tavsiyesi

goks #1378668 
Merhaba,

Kurumsal olarak kartvizit yenilemek istiyoruz, standart tasarımımız hazır zaten.

Fakat ikidir şansımız yaver gitmiyor. Haftalarca dönüş alamıyoruz kimseden.

Tanıdığınız, güvendiğiniz, daha önce çalışıp memnun kaldığınız yerler var mı acaba?

(bidolu, matbuu vs. denedik memnun kalmadık kalitesinden)
(1) 

Bursa da nerede kalalım

Big bada bum bum #1378660 
sb, merkeze yakın uygun ve güzel ferah bir yer?
(9) 

kendinize yetemediğiniz zamanlar oluyor mu?

denef #1378656 
yaptığınız hiçbir şeyden keyif alamadığınız, hiçbir şeye konsantre olamadığınız, yalnız kalınca müthiş bir iç sıkıntısıyla karşılaştığınız anlar mesela. napıyorsunuz öyle olunca. bu bir depresyonsa tek çaresi destek almak mı ? başka deneyimlediğiniz kendini iyileştirme yöntemleri var mı ?

bu hissiyatımın temelinde güncel problemler var aslında; mesela en son görüştüğüm erkek arkadasım evliymiş, iş kuracağım arkadaşımın ablasına kanser teşhisi kondu bu durum hem duygusal olarak sarstı hem de mevcut planlarımızı bozdu, yakın bir arkadaşıma benim için önemli bir miktar borç verdim geri ödemiyor,iş yerimde sürekli ikili oynayan ve gözümün içine bakarak benim ve yakın çevremle ilgili yalan söyleyebilen bir genel müdür var,bu adamla aramızda soğuk bir savaş var ve bu çok yorucu, bir arkadaşımla uzun süredir görüşmüyordum kendisine bir konudan kırıldığım için dün görüştük ben de bu durumdan bahsettim, bana cevaben sen benim mesajlarıma kısa cevaplar veriyorsun, kestirip atıyorsun o yüzden dedi. bu konu ayrıca uzun ve gereksiz bir konu ama o da sapla samanı bir tutarak beni suçladı. bir de daha önce bırakıp sonra bir daha başladığım sigarayı yine bıraktım. vb.
(2) 

falcao'nun saati

cedex #1378654 
(5) 

Motor Yağı Önerisi Castrol mü Mobil mi?

coldnick #1378650 
Merhaba Arkadaşlar

arabamın bakım dönemi geldi yağı ve parçaları ben alıp götüreceğim
flitrelerde soru işaretim yok mann alacağım fakat yağ konusunda kafam karıştı
ben castrol edge 5w30 alacaktım ama bazılarıda mobil esp yi tavsiye ediyor
yorumlara baktığımda aslında kafa kafaya,sizce hangisi daha iyi?
(7) 

Sansa inaniyor musunuz?

Professor Wild #1378648 
İnsan kötü şansı krabilir mi? Yetişmeye çalıştığım bir (1) adet otobüsü bile kacirmadigimi hatırlamıyorum.
(4) 

Bu iş olur mu?

diffarentiationation #1378646 
Yeni sevgili adayım kıza bakarken eski platoniğimi görüyorum, özellikle karanlıkta çok benziyor gülüşü aynı. Çok mutlu ediyor beni, birlikte vakit geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyor.

Mümkün mü bu kızla bir maceraya başlamak sizce? Baştan mı kaybettim?
(3) 

antidepresan gibi bir şarkı geliyor

egokalp #1378643 
www.youtube.com

daha böyle şeyler tavsiye edecek varsa dinleriz beraber :)
(7) 

kulaklık bağlantılarıyla ilgili bir soru

solitude ov the lonliest star #1378641 
bugün itibari ile bir kulaklık aldım (logitech g231).

şimdi kulaklık 3 çizgi 3.5mm jak girişli, bir de kutudan 2 çizgi 3.5mm kulaklık & mikrofon jaklarını ayıran aparattan var. bu aparatı takıp, kasanın arkasındaki yerlerine kulaklık ve mikrofon girişlerini taktığım zaman ses çok az geliyor. nefesim bile gelen sesi bastırıyor. kasanın arkasında 6 tane jak girişi var, olası tüm kombinasyonları denedim (anakart msi b360 gaming plus). kasanın arkasındaki jak girişini, bahsettiğim ayırıcı aparat olmadan kullandığımda sonuç aynı.

kasanın önünde kulaklık-mikrofon girişi var. tek giriş ama ikisini de algılıyor. bu ayırıcı aparatı takmadan, 3 çizgi 3.5mm jakı ön tarafa taktığımda kulaklık ve mikrofon güzelce çalışıyor ancak bu sefer de discord'da pc'den açtığım herşeyin sesini veriyor. yani youtube'dan bişey açıyorum, onun sesi de gidiyor (hoparlör yok).

bunu nasıl çözebilirim? kasanın arkasındaki ses çıkışında sorun yok, daha evvel hoparlör alıp kullandığımda sorunsuz ses veriyordu.
(4) 

Ağaç Türleri

deadwampir #1378640 
Tohumu kolay bulunan, su vermemizi istemeyen yağan yağmurla yetinen, tohum atılınca çıkma ihtimali yüksek, büyüyünce güzel gölge veren ortama tohum saçmalık bir birkaç ağaç cinsi söyleyin hele..

Konum: Ankara
(4) 

Konut kredisi çekenlere ya da bankacılara bir soru

yukselen gunes evi #1378639 
Ben bayağı bayağı arabayı satıp ev için peşinat yapma konusunda gaza geldim.

120 ay çekip yardırmak istiyorum.

Ama mesela oldu da bir fırsat geçti elime, kredinin yarısını ödemişken evi satıp o fırsatı değerlendirmek istedim. Nasıl olacak o zaman? Ev ipotekli oluyor sanırım? İlla evi satacağım kişiyle anlaşıp ipoteğin kaldırılması için para alıp, ipoteği kaldırıp öyle mi satacağım? böyle satacaksam zaten adam parasını riske atacağı için ölü fiyatı çeker bu sefer?

120 ay düzenli ödemekten korkmuyorum ama o sırada evi satıp başka bir yatırım yapabileceğim fırsat olursa da kaçırmak istemem.
(5) 

bir camı üstten açılır hale getirmek ortalama kaç tl tutuyor

theconqueror #1378637 
camcı 150-TL istedi, acaba kazıklıyor mu diye sormak istedim.
(5) 

Aktarmalı uçuş, yetişir miyim?

garavel #1378633 
Merhaba, cumartesi 8.50 roma uçuşum var sabihadan, izmir- ist bilet aldık 05.50 -06.55 varış diyor. Sizce yetişir miyiz ? Rötar vs bi korkutmuyor değil, ama ikisinin de sabihadan olması yeni havalimanına göre büyük avantaj tabi.
(5) 

Taksim'den toplu taşıma ile VFS Global Beyoğlu'na nasıl gidilir?

gijilti #1378632 
adresi:
Hacıahmet Mahallesi, Kurtuluş Deresi Caddesi No:29 /A Beyoğlu Istanbul-(Ofton Elysium),Harbiye,Turkey.

Konumu:
www.google.com:29+D:25,+34440+Beyo%C4%9Flu%2F%C4%B0stanbul/@41.0366214,28.9689365,15z/data=!4m9!4m8!1m1!4e1!1m5!1m1!1s0x14cab76d4d4dfb83:0x1aa36f3dbfac7a47!2m2!1d28.9753224!2d41.0399102
(11) 

aidatsız kredi kartı kullanan var mı?

strobist #1378624 
her yıl sonunda kart aidat kesintisi ve iade talebinin stresiyle uğraşmaktan bıktım..
işbankası maksimum kartım var.. başka da kredi kartı kullanmıyorum..
onu da sadece TAKSİT imkanı var diye kullanıyorum..
yani para puan vs kampanyalarla işim yok..

bankaya mail atıp aidatsız kartın özelliklerini sordum.. gelen yanıt şöyle;

Maximum Aidatsız Kart ile;
• Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.
• Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

madem her şey elimdeki aidatlı kredi kartı ile aynı..
o halde bizden neden aidat kesiyorlar???
yada şöyle sorayım
biz neden aidatlı kredi kartı kullanıyoruz???

peki aidatsız kredi kartına geçiş yapıp pişman olan var mı???
(1) 

Konaklama sitesi

guneslihavalardacokmutluoluyorum #1378622 
İyi geceler. Airbnb gibi bir konaklama sitesi var mıdır? Oteller çok pahalı dolayısıyla evde kalmak istiyorum ama airbnb'de seçtiğim bütün evler gitmek istediğim tarihlerde dolu:( Alternatif başka bir site varsa ve yazarsanız müthiş mutlu olacağım, şimdiden teşekkür ederim.
(5) 

yapı kredi bana kredi kartı gönderdi hiç kullanmasam ne olur?

rahat ya #1378621 
selam fellas,

maaş hesabı açtırdım bu bankaya ben ve bana 10.200 liralık limiti olan kart göndermişler. ben bunu hiç kullanmasam zarfını bile açmasam bana kart ücreti falan çıkarırlar mı?

teşekkürler.
(7) 

selena nazlı

black mamba #1378619 
selena'daki nazlı büyümüş. çok güzel değil mi ya? manken gibi kız. boyu uzun olsa bildiğin barbara palvin. sırf kız için bütün videoları izliyorum. biraz çocuksu duruyor tipi sadece ama 21 yaşındaymış.

www.youtube.com
(6) 

diş etlerinde aniden ortaya çıkan sorunlar

engelbert humperdinck #1378616 
diş etlerimde 1-2 gün içinde üç beş farklı yerde şişme, kızarma, fırçalarken kanama gibi sorunlar ortaya çıktı. şu anda da hafif hafif acıyor buralar. aniden ne oldu böyle hiç anlayamadım. düzenli fırçalıyorum, diş ipi ara ara kullanıyorum, beslenme düzenim miktarlar açısından çok sağlıklı olmasa da meyve, yeşillik, et-yoğurt tüketiyorum. uyku düzenim biraz bozuk. bir tahmin veya tecrübeniz var mı acaba?
(5) 

Lüksemburg 5-10 eylül çadırda kalmak için ne götürülmeli?

CursedChico #1378614 
Akşamları hava 5-6 derece görünüyor.

Yazlık mat ve ince bir örtüyle iş görülür mü?
(1) 

Laptop klavye basmıyor

efruz #1378613 
3 sayısının olduğu sıra basmadı 3dc tuşları. Yukardan aşağı bi çizgi şeklinde. Tuş fiziksel olarak basıyor ama algılamıyor. Kendi kendine bastı bi süre sonra. Ama tamirin genel kuralı “birşey kendi kendine düzeldiyse tekrar bozulur” kuralı gereğince ertesi gün yine basmadı.

Bilgisayar hp elitebook. Kolay sökülüyor. Youtubdan baktım. Söktüm. Klavye filmini söküp tekrar taktım. Üstten denediğimde tuşlar bastı. Toplayınca yine gitti. Söktüm taktım bu sefer 4fv sırası basması. Öyle topladım. BUgün baktım 5gb sırası da gitmiş.

Filmlerinde yırtık ezik vs yok. Sorun klavyeden mi bağlantı soketinden mi sizce. İnternetten sipariş edeyim diyorum ama emin olamadım
(13) 

bizim bi eleman vk messenger kullanıyor

[GODDARD] #1378608 
neden kullanıyor olabilir bunu? whatsapp falan varken?
(1) 

Whatsapp son görülme

hepkosturmaca #1378607 
Bana birisi whatsapp dan bugün mesaj yazmış.
Lakin son görülmesi pazar 23:30 gözüküyor.
Bu nasıl oluyor?
(5) 

Bu saat orijinal midir sizce?

ssiradanbirigibi #1378606 
(5) 

bu video after effects ile mi yapılmıştır ya da ne ile?

gadlemler #1378605 
instagramda, bu tarz işler hangi programda yapılır?

www.instagram.com
(1) 

güneş gözlüğü seçimi

MtKrt #1378604 
aldığımda ya bir yerlerde unutacak ya da masada süs olarak bırakacak olsam da artık 1 tane kalitelisinden almaya karar verdim. marka tarz merakım yok. sadece gerçek anlamda iş görsün. bazı güneş gözlüklerini takınca bile yine gözlerini kısan biriyim ancak bir arkadaşın güneş gözlükleri çok rahatlattı.

alırken nelere dikkat etmeli?
en uygun zaman nedir ? gerçi yaz bitti, indirime girmiştir/ giriyordur ama biraz daha mı bekleyeyim ?
emo ve atasun optik gibi yerler de yakınımda. başka nereler tercih edilir ?
f/p iyi ne tavsiye edersiniz?
(1) 

vücutta oluşan kırmızı lekeler??

candide #1378601 
güneşlendikten sonra bacağımda küçük küçük bir sürü kırmızı leke oluştu, geçecek cinsten değiller. güneş kremi sürmediğim için mi böyle oldu? geçebilecek ise şayet nasıl geçebilir?
(9) 

bedelli askerlik > kindle'a müsaade var mı?

henrychinaski #1378600 
soru başlık.
(2) 

istanbul'da yeminli tercüman

sanat guresi #1378598 
varsa bana ulaşabilir mi? bir ricam olacak kendisinden.
(22) 

para biriktirip faizi ile yaşam

neymis #1378596 
Bir 500.000 biriktirip tatil yerlerinden birine yerleşip faizi ile geçinmek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu aralar çok mantıklı gelmeye başladı.
(6) 

kullanılan hdd'yi yazılımsal olarak kapatmak.

Tears of Devil #1378595 
dizüstü bilgisayarımda 1'i ssd, biri m2 ssd, biri sd kart ve sonuncusu klasik hdd olmak üzere 4 disk kullanıyorum. bunlardan klasik hdd olanını pc bağlantısını çıkarmadan kapatmanın bir yolu var mı? hep kullanmıyorum çünkü, boşuna pil harcıyor ve haliyle çalışıyor. bu çalışma ise hdd nin ömründen yiyor ve indirip kaldırırken hasar görmesine sebep olabilir. ben bir yöntem bulamadım ama bildiği bir yöntem olan varsa paylaşırsa sevinirim.

okuduğunuz için teşekkürler.
(6) 

Falcao?

istanbul gecesi #1378594 
Tamam iyi transfer eğlendik güldük sevindi taraftarlar... Sorum şu madem bu adam bu kadar iyiydi Monaco neden bıraktı? Sağda solda maaş yükü deniyor da, altın yumurtlayan tavuksa -kumaşı iyiyse yaptığı iş güzelse, elinde üç beşe bakmadan tutmaya çalışmaz mıydı? Yerini Salako Slimani ile doldurmaya çalışacak kadar neden gözü Monaco'nun? Bu adam neden bırakıldı?

İma, dalga, aha girdi Gs'ye falan niyetim yok ciddi soruyorum.
(1) 

Ingilizce konuşma

btlylmz #1378592 
Merhaba,

Yaklaşık bir ay sonra italya'dan müşterilerimiz gelecek. Ve ne yazık ki toplantıların ev sahibi ben ve benim bölümüm olacak. Ingilizce konuşmama pek güvenmiyorum. Bu konuda bir ayda gelişme gösterebileceğim ne yapabilirim? Cambly tarzı uygulamalar, tanıdığınız bildiğiniz tercihen bir yabancı ile ingilizce konuşma dersleri (istanbul kadıköy tarafı) vb.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
(4) 

Commodore 64 oyunlarından

kendi helvasını kavuran zombi #1378582 
Renkli renkli odalar vardı. Asansörle inip çıkıyorduk. Neydi o oyunun adı? Odalardaki bilgisayarları kurcalıyorduk vs.

şu sitede gezinirken aklıma geldi, meraklısı varsa
downloads.khinsider.com
(1) 

Klavyeci Aranıyor - Adana

tozluhikaye #1378581 
Bir arkadaşın ricası üzerine yayımlıyorum, elçiye zeval olmaz:

"Ağırlıklı olarak 80-90'ların synth altyapılı parçalarını rock/metal formunda yorumlayacağımız bir repertuvar oluşturmaya çalışıyoruz. Klavyecimiz derslerine odaklanmak istediği için yeni bir elemana ihtiyacımız var. Orta vadede ufak tefek sahne alma düşüncemiz olmakla beraber hiçbirimizin asıl uğraşı müzik değil. Haftada bir veya iki prova için vakit ayırabilmeniz yeterli. Bizimle beraber kendini geliştirmek isteyenler dahil her seviyeden klavyeciye kapımız açık."

İletişim için aşağıya bir mail adresi bırakmanız yeterli olacaktır.
(5) 

Trendyol ürün iade

kedikumunaiseyenadam #1378577 
Trendyol'dan iki adet pantolon almıştım. İkisi de küçük geldi. Yalnız pantolonlar tek kullanımlık paketlere konmuş. Yırtılınca bir daha kapatamıyorsunuz. Bunların paketini nereden alabilirim? İade süreci nasıl işliyor bilen var mıdır?

Ayrıca pantolon bedeni seçme konusunda sıkıntım var. Bu beden ölçme olayı markadan markaya değişiyor sanırım. Siparişimdeki 33/34 beden pantolonlar küçük geldi. Şu an Kullandığım pantolonun markası altınyıldız ama beden sadece 52 sayısıyla belirtilmiş. Bu 52 beden biraz sıkmaya başladı, bir tık üstünü almayı düşünüyorum. Sorum şu, Altınyıldız'ın 52 bedeni, 33/34, 34/36 gibi tarif edilen bedenlerde kaça tekabül ediyor?
(1) 

admin falcao sandım.

mr.brown #1378575 
olayı nedir? futbolla aram yoktur.
(18) 

çaresizlik ve tavsiye arayışı

atyped #1378573 
merhaba. size biraz derdimi anlatıp canınızı sıkmak istiyorum. geçen yıl 9.sınıftaydım, geçemedim. tatil oldu, eğlenmedim. babam uzakta annem de umursamıyor beni. sosyalleşmek istemediğim için 3-4 yıl boyunca hep zorla psikolog, psikiyatr gezdim. daha okulun 2.haftasında annem müdürle benim hakkımda konuşmuş bir gün dersin ortasında rehabilitasyon merkezine gitmiştim. sanki duvara konuşur gibi anneme yalvardım beni rahat bırak dedim hayatımı yaşamak istiyorum dedim... sınavlar geldi geçti 2 dönem boyunca karnem düz geldi. sınıf tekrarına düştüm babam tüm nefretini kustu bana, sorsa bir iki soru ondan daha bilgiliyim oysa. tüm olay diploma mı yani ya? açığa geçmek istediğimi söyledim çünkü sosyal biri değilim ve lagaluga yapmak yerine bir şeyler öğrenmek istiyorum. babama söyledim "ne yaparsan yap sana artık bir kuruş vermeyeceğim, benimle asla konuşma" dedi. üzüldüm ama neyse işte, anneme söyledim. annem "okuluna devam edeceksin, arkadaş edineceksin!" dedi. abi bu okul değil de bar mı? ne yapmaya geliyorum ben buraya? yanlışım ne?

not: okulu bırakacağım demiyorum, açık öğretime geçeceğim diyorum. diplomayı ikisi de veriyor, eğitimi ikisi de veriyor. soruyu anlayanlar cevaplasın.
(4) 

sql sorgusunu bir tabloya kaydetme

kaiserr76 #1378568 
merhaba yazdığım bir sorgu sonucu yeni bir tabloya kaydedebilir miyim ?

bu konuda net bir bilgi bulamadım. Mümkün mü böyle birşey.
(4) 

Üsküdardan sabiha gökçen'e

hindistan cevizi #1378566 
Uskudarda marmarayin yakininda oturuyorum. Sabiha gökçen 13.30 uçuşu icin saat kacta evden cikmaliyim ve en kolay ulasim yolu nedir? Online check in yaptim. Teşekkürler.
(9) 

ssd'ye geçmek ve ram değişikliği

osuran imam #1378564 
selam dostlar,

bilgisayarım şu: www.epey.com

kısaca özetlersem; amd a8 işlemci, 500 gb hdd'si var. ram 4 gb (ddr3l imiş bu). bilgisayar çok yavaş, ikide bir takılıyor falan. dvd romu da bozulunca dedim ki buna ssd ve yeni 8 gb'lik bir ram takayım.

ssd şu: www.hepsiburada.com

ram'e henüz bakmadım.

ilk olarak; bu ssd iyi mi sizce? önerebileceğiniz başka bir marka/model var mı?

ikinci olarak; bir ram marka ve modeli önerirseniz minnettar kalırım.

son bir soru olarak, sizce bu kadar masraf yapmaya değer mi? cihazın ömrü bunlarla birkaç yıl da olsa uzar mı?

şimdiden sağ olun, var olun.
(25) 

Seven erkek cinsellik için bekleyemez mi?

ceann deas #1378560 
Genelde erkekler kadınlardan daha fazla cinselliğe düşkün oluyor kabul ediyorum ama bir iliskiye başlar başlamaz sex bekleyenler de fazla abartmıyor mu?


Soruyu genelleme yapmak için değil de kendim için sordum aslında. Şimdiye kadar sevgilim diyebileceğim 2 kişi oldu. Biri lisede diğeri üniversitede, biri 3 hafta digeri 1 hafta sürdü. İlkinde ilk sevgili olarak buluşmamızda elini tutmak istemediğim için kavga ettik öyle böyle 3 hafta sürdü. Bu 3 haftada 2 kez falan buluştuk her seferinde bir yakınlaşma bekledi benden karşık alamayinca ayrıldık. Ayrılırken “Senin kafandaki ilişki türü bu dünyada yok” gibi bir şey söyledi sirf yakınlaşmak istemediğim için. Üniversitedeki de aynı şekilde daha yeni sevgili olmuşuz kolunu omzuma atmalar yürürken karşıdan erkek geçiyorsa diğer tarafa çekiştirmeler falan. İnanılmaz kıro ve özgüvensiz biriydi bunu anladığım an ayrıldım.

Madem el ele tutuşmayacaksın kol kola gezmeyeceksin neden sevgili oldun derseniz de şöyle söyliyeyim kişisel alan sınırlarına acayip takıntılı bir insanım. Öyle düşünce olarak falan değil çok yakından tanıdığım insanlar dışında birisi fazla yaklaşınca midem bulanmaya başlıyor. Kişiliğini ne kadar seversem seveyım belli bir yakınlık ve temas için zamana ihtiyacim oluyor. Geçen seneki duyurularım duruyor o kadar yoğun duygular hissettiğim adama karşı bile cinsellik falan düşünemiyordum. Ayrıca konuşmaya yeni başladığım biri boydan fotoğraf atar mısın falan dediginde de inanılmaz irrite oluyorum. Sanki sadece bedenimden ibaretmişim, onunla o ana kadar konuştuklarımı sırf bitsin de fotograf isteyeyim iyiyse dinliyor gibi yapmaya devam ederim beğenmezsem ortadan tüyerim kafasında dinlemiş diyorum.

Neyse durumu genel olarak anladığınıza göre net 2 sorum var.

1- Bu durumda bir insanı tanımadan, onunla belli bir süre geçirmeden cinsel çekim hissedemediğim için ben mi sorunluyum? Çok mu eski kafalıyım?

2- Gerçekten de benim aradığım ilişki türü bu dünyada yok mu? Erkekler çok sevseler de cinsellik olmadan birini gercekten bekleyemez mi?
(7) 

sakarya üni metalurji ve malzeme bilimi müh vs. KTÜ enerji sistemleri müh

nonik #1378554 
Hangisini tercih etmeli? Neden?
(4) 

Konut kredi faizleri daha da düşer mi?

gezegen olan pluton #1378551 
Merkez bankası 12 Eylül'de faizleri bir tık daha indireceği söyleniyor, faizler inerse bu 0.99'luk konut fazileri de düşer mi?
(2) 

Arkadaşlar aranızda Galatasaray Sözlük yazarları var mı?

dergus #1378550 
Ekşi de Setrak Yelegen ile alakalı bir yardım başlığı açtım ama pek sallayan olmadı şimdilik. Şu başlığı GS Sözlükte açabilir misiniz? Veya konuyu orada gündem haline getirebilir misiniz? 80 yaşındaki adamı sokağa atacaklar kimsenin haberi yok...
(3) 

platin kredi kartı kullanan var mı?

Techsavvy #1378546 
ekstra ne gibi artısı var?
(4) 

bunu yapabilir miyim? (iphone bildirimleri)

violetsky #1378545 
iphoneda, kilitli ekrana gelen whatsapp bildiriminde yalnızca “bildirim” yazsın ve ben parmağımı okutunca mesajı ve ismi kilitli ekranda görebileyim. şu anda bildirim yazıyor ancak gönderenin adı da çıkıyor ekranımda. onun da gözükmesini istemiyorum.

hem whatsapp, hem de ayarlar kısmında neleri seçmem gerek?
(1) 

Logo tasarımı

izninizolursatahtinizatalibim #1378542 
Merhabalar
Halihazırda mevcut bir logo tasarımı fikri var ancak bu fikirleri bütün haline getirip tam bir logo şeklinde çizimini yaptırmak istesem piyasası nedir acaba?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
1 ...  ... • 2364    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık