(10) 

yurtdisinda calisma ve sgk

seksli harf #1403442 
merhabalar,

sirketim araciligiyla bir avrupa ulkesine transfer oluyorum. bu durumda ben yurtdisinda calisirken turkiye'ye de sgk primimi yatiriyorlar mi? sirketin turkiye ofisi faal durumda. cuzi bir miktar odemek zorundalarmis diye duydum ben odemiyorlar diye bildigim icin soruyorum.

yurtdisi icin suresiz kontrat imzaladik.

bu dogrultuda benim yatiriyorlarsa benim sgk kesilmeyecegi icin istifa vermeme gerek yok ve ihbar suresi yok diye dusunuyorum dogru mudur?
(2) 

Kıdemli İş Analisti Maaşları

canbonomobenseno #1403441 
Selamlar,

8 yıllık yazılım geçmişi olan bir kişi, büyük bir firmadan kıdemli iş analistliği için teklif alsa ne kadar maaş istemesi gerekir?

Yazılımı bırakıp analistliğe veya proje yöneticiliğine geçmek istiyor.

Piyasası ne kadardır?

Teşekkürler.
(1) 

Swiftkey kelime seçme sorunu

dizicolleague #1403438 
Swiftkey kullanmaya başladım ve tek sorunum, kelimede herhangi bir harf değiştirmek için harfin önüne tıkladığımda kelimenin tamamını seçiyor ve işlem yaptırmıyor. Bununla ilgili bir ayar bulamadım. Var mıdır önüne geçmek için bir yol?
(6) 

Hangi televizyon?

cubuk kraker #1403437 
Özellikle kullanmış olanlar var mıdır acaba? Sorun çıkarırlar mı? Veya üstünlüğü var mı herhangi birini?

www.akakce.com

www.akakce.com
(5) 

Hangi devlet bankasından hesap açayım?

solo #1403434 
Merhaba galyalılar,

Bildiğiniz gibi 1 Ocak 2020 itibari ile devletimiz özel bankalar üzerinden vergi ödenmesini yasakladı artık sadece devlet dairesine gidip doğrudan elden ya da bir devlet bankasından vergiler ödenebiliyor, hal böyle olunca bir devlet bankasından hesap açtırmak zorunda kaldık. Hangi bankadan hesap açalım, hangisinin mobil ve web uygulaması daha kullanışlı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar.
(6) 

40.000tl paraya ihtiyacım var 4 gun icinde

borisyellnikoff #1403432 
10 subatta para gelecek de, bana oncesinde lazım oldu.

hic bilmiyorum da bu isleri.
kredi ceksem ne olacak? cekip 10 gun sonra krediyi kapattigimda ne kadar fazla ödemiş olurum?
(1) 

Antibiyotik sabah dozunu unuttum

rahmi pinkfloydoglu #1403430 
Ilaci yanima almamisim. Sikinti olur mu?
Tetradox
(10) 

Kiralık ve eşyalı denen evde sizce neler olmazsa olmaz?

denizmaniaherif #1403425 
Yatak, koltuk çamaşır makinesi,buz dolabı, Tv vs.. gibi elzem şeyler dışında ?
(5) 

El bagajında çelik termos

Thredith #1403421 
Uçak içi el bagajına içi boş, çelik termos (1 litre kapasiteli) alabiliyor muyuz?
(3) 

özelde kontrole gitmek

ahm1 #1403418 
geçen burada bir duyuru görmüştüm, cevapta "10 gün içinde istediğin kadar git, ücretsiz" diye yazıyordu.

benim doktor "şu tahlilleri aile hekiminde yaptır, kontrole gel" dedi. aradan 1 ay geçti, ben o arada memlekete gittim vs. şimdi gitsem doktora ücret alırlar mı? tahlilleri göstermem lazım sonuçta.
(8) 

Yeni neslin ayrımcı olmamasi

goklerdengelenkarar #1403415 
Ve eski neslin biktirmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Size bir olay anlatayim:

Esimle ben, muhafazakar ailelerden cikmis, son derece acik goruslu, her cevreden arkadaslari olan, Atatürkçü, vatansever, yuksekogrenim gormus insanlariz. Esim başörtülü (bu kisim olayla alakali diye).

Yasadigimiz bazi zorluklardan sonra, kucuk kizimizi da alip, bir yemek yemeye gidelim dedik uzun zaman sonra.

Orada baska masanin cocuklari tum diger masalari ve nihayetinde bizim masayi taciz ettiler. Cocuktur yapar. Bizde de cocuk var. Ama ailenin gram umrunda degil.

Herkes barut ficisi gibi oldu. Son tahlilde bu çocuklar bizim 3 yasindaki cocugumuzun cok ufak yaralanmasina sebep oldu.

Ben de cocuklara degil ama aileye duydugum tepki uzerine tek cumle ile "beyefendi rica etsem cocuklarinizi alabilir misiniz masamizdan?" dedim. Tek soyledigim sey bu.

Akabinde cocuklari aldilar ama masadan devamli laf atiyorlar. En son masanin yasli annesi, bu yobaz basortululer buralara kadar nasil gelebiliyorlar. Cocuklara bile tahammülleri yok (buralardan kasit zengin bir yer, luks yer olmasi değil. Sosyal yapinin farkli oldugu alani kastediyor. Bunlari sallandiracaksin, bir tane birakmayacaksin vs gibi soyleniyor.

Ben cevap vermeyecektim. İsletmeciye sikayet edecektim ki orada o begenilmeyen yeni kusak basta olmak uzere herkes hakkimizi savundu. Karsi taraf ortaligi daha da birbirine katti ama tarifsiz bir pespayelik. Nihayetinde diger aileler de rahatsiz olduklarini soyledi kendilerinden. Bu sefer de onlara saldirdilar.

Herkes yanimiza geldi ve bize destek oldu. Ozellikle gencler, akranimiz genc ciftler yuksek sesle tepki de gosterdiler.

Bu ulkenin kanserli hucresi belli bir yas grubu uzerindeki sagci, solcu, seriatci, cakma kemalist tipler. Ama buradaki onemli husus yas grubu beyler. 50+ tipler bu ulkeyi yasanmaz hale getiriyorlar.

Bu olay bizi uzecegine, bu ulkede her yerde dindarin, ateistin, basortulunun, mini eteklinin, escinselin, hayvanlarin bu 50+ tiplerden sonra sorunsuz birlikte yasayabilecegini haykirma umudu verdi bize.

Biz cok mutlu olduk. Bu ulkeyi yeni jenerasyon kurtaracak. Dunyasini a haber ya da sozcuden sekillendiren degil, atiyorum kambocyadaki bir haberi teyit edebilmek icin istedigi anda bir kambocyaliyla ingilizce konusup doğru kaynağa ulasabilen bu yemi nesil guzellestirecek.
(7) 

Hayatla İlgili Kalıcı Kararlar

sanguine #1403413 
Böyle kararlar verme aşamasındayım şu anda.

Öncelikle avukatım, okuldan mezun olalı neredeyse 5 yıl oldu. 27 yaşındayım. 2 yıldır çalışıyorum. Ve inanılmaz mutsuzum. Eskiden yalnızca Türkiye'de olduğum için mutsuzdum, hayatımın geri kalanında kendimi mutlu edebiliyordum. Şimdi ise hiçbir şekilde maddi olarak tatmin olamadığım gibi gelecekte de bunun değişmeyeceğini gördükçe artık çıkılmaz bir depresyona girdim. Yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum. Çalıştığım yerden memnunum (beni her şeyi bırakmaktan geri tutan tek şey bu şu anda) ama çok az para kazanıyorum, iş bütün vaktimi alıyor. Git gide eriyorum, mental ve fiziki olarak. Şimdi önümde şöyle seçenekler var.

-Böyle devam edeceğim, git gide daha da mutsuz olacağım. Er geç bu işten de ayrılacağım, yine iş arayacağım, yine böyle bir yere gireceğim ve üç kuruş gececek elime. Uzun vadede durumumun düzeleceği yok. İşimden de gittikçe nefret ediyorum.

-Kamuya gireceğim, kpss kasıp. Açıkçası bunun üzerinde yoğunlaşıyorum son bir yıldır, 88 puan aldım henüz atanamadım. Son atamada doğu illerinin gelmesi yüksek bir olasılık. Ya da bu yıl tekrar kasıp gireceğim. Ama herkes kastığı için yine atanamayacağım. Yine de en makul en yapabileceğim şey bu gibi geliyor.

-Benim güzel bir okulda mütercim tercümanlık örgün eğitim lisans kaydım var. Buraya hukuktan mezun olduktan sonra çalışmak istemediğim için 2.5 sene devam ettim. Sonra bedelli askerlik çıktı, para lazım vs diye işe girdim o günden beri çalışıyorum. Burayı bitirmek için de 7 yıllık limit dolayısıyla 2-3 senem var. Yani şu dakika işi bırakıp okula devam edersem 30 yaşında mezun olabilirim. Bu süre zarfında avukatlık yapmam imkansız, devamsızlık dolayısıyla. Mezun olduğumda iki diploma ne kadar işime yarar Türkiye şartlarında emin değilim.

-Son olarak geçen hafta Hollandadaydım kuzenimi ziyarete gittim. O ne yaptı etti kıçını yırttı master için gitti şimdi 7 yıldır orada doktorasını yapıyor. Artık sürünme aşamasını geçti iyi kötü para kazanıyor. Vatandaşlık alması her geçen sene kolaylaşıyor. Hepsini geçtim burada cidden yaşadığım şey hayat değil, orada kuzenimin vasıfsız işlerde çalışan arkadaşları bile oldukça mutlular. Yaşlandıkça daha büyük depresyona gireceğim böyle bir ortamda yaşamak için çabalayamadığım için. Şimdi biraz birikmişim var. Çok şükür bakmakla yükümlü olduğum kimse ya da borcum da yok. Hatta çok zora düşersem annem de yardımcı olur. Her şeyi göze alıp avrupada master kovalamak çok korkutucu geliyor bana. Ya o bir yıl içerisinde orada kalmaya devam etmeye yetecek kadar başarılı olamazsam, bağlantı edinemezsem vs. geri dönersem çok büyük yıkım olur benim için. iş tecrübem az olduğu ve yaşım ilerlediği için iş bulmam da çok zor olur. zaten ben gidip dönene kadar artık avukatların maaşları asgari ücrete kadar iner. o yüzden en çok istediğim şey bu olmasına rağmen bir türlü kalkışamıyorum buna.

Ne yapmalıyım
(13) 

Yakın arkadaş meselesi

Alyoşa #1403411 
Herkese merhaba,
Farklı görüşlere ihtiyacım olduğu için yakın bir arkadaşımla yaşadığım durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında olay çok detaylı ve karmaşık ben sadece bir kesiti soracağım. Olayın öncesini bilmeden çıkarım yapılamaz elbette ama yorum yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
10 yıldan uzun bir süredir arkadaşız, bir ortak arkadaşımız daha var üçümüz de beraber büyüdük diyebiliriz. Bu akşam bana ve diğer arkadaşa kendine yeni bir kimlik oluşturduğunu, eski kimliğini geride bırakmak istediğini ve yeni kimliğine bizimle olan arkadaşlığını koyup koyamayacağını bilmediğini söyledi. Biz çok üzüldük tabi ve demek ki artık bizimle görüşmek istemiyorsun bu anlama mı geliyor diye sorduğumuzda niyetinin o olmadığını, ama bizim onun belirsizliğiyle yaşamak zorunda olmadığımızı söyleyerek arkadaşlığımızı bitirelim dedi. Biz onu yanlış mı anlamışız? Tavrımız çok anlayışsızca mı olmuş? Yeni kimlik oluşturma sürecinde onu yalnız ve desteksiz mi bıraktık böyle yaparak? Size böyle söyleyen bir arkadaşınıza tepkiniz ne olurdu? Eğer önemliyse belirteyim yaşlar 24 ve üçümüz de kadınız.
Okuyanlara teşekkür ederim.
(7) 

Psikoloji üzerine kitaplar

wmeh #1403409 
Psikoloji üzerine kitap okumaya yeni başlıyorum. Çok fazla yazar ve çok fazla kitap var, kafam karışık. Neyi hangi sırayla okuyayım? "Şu sırayla şunları oku..." dediğiniz kitapları bekliyorum.
(7) 

Sağ ve sol ayak numaram farklı

insomniac #1403406 
Sol ayağım daha büyük. Solda dar gelen sağda bol geliyor.

Ayak numaralarının farklı olması normal mi?
(14) 

Akşam yemek yeme krizlerine nasıl engel oluyorsunuz ?

Cookie #1403404 
Ben bir türlü engel olamıyorum da !
(7) 

Dinlerde

Tochinoshin #1403403 
Peygamberlere neden bu kadar önem verilmiş?

Yaratıcının kendini tanıtmak için seçtiği insanlar değiller mi basitçe?
(6) 

saat sorusu (qlocktwo içerir)

bilinmeyen artist #1403402 
şu aşağıdaki arkadaşı beğeniyorum, hangi kasa rengi daha güzel diye sizlere sormak istedim, saat güzel mi onu da hırpalayabilirsiniz :)

[siyah] store.qlocktwo.com

[rose gold] store.qlocktwo.com

[gri] store.qlocktwo.com
(2) 

İzmir - Çeşme’yi İyi Bilenler... Şurası Neresi?

nevarki #1403400 
youtu.be

Neresidir, hangi koydur Çeşme civarında bilen var mı? Çok makbul geçecek...

(Tik’ler en geç sabah)
(2) 

YouTube hesabının URL ismini değiştirmek

dafaisss #1403394 
Bütün menüleri gezdim ama bir seçenek bulamadım buna dair.
URL ismi derken; mesela hesabın URL'si:
www.youtube.com/u/abcdef olsun.
Ben bunu www.youtube.com/u/selam
yapayım istiyorum.

Nasıl yapabilirim?
(4) 

protein tozu mu, proteinli süt mü?

tabudeviren #1403393 
sek, içim fit, pınar, tazelen gibi markaların proteinli sütleri var.
öte yanda protein tozları var. dikkatimi çeken hardline whey 3 matrix.

sözlükteki başlıkları okudum, karar veremedim.
kimisi süt zor sindirilir, yok sütlü protein olmaz, yok kazeinli süt diyor. kimisi protein tozu zararlı diyor.

peki siz gelişim açısından hangisini tavsiye edersiniz?
(maddi açıdan problem değil)
(2) 

monster pc ürün kodu

them bones #1403392 
monster bilgisayarlarda ürün kodu bilgisine nereden ulaşabilirim, ürünün altına baktım ama orada yazmıyor.
(4) 

Öabt matematik - Gaza ihtiyacım var

epistemic_regress #1403391 
Selamlar.

2016'da kpss ye girip alan sınavında (öabt) baktırdığım için atanamamıştım. Arasdan dört yıl geçti ve ben korkumdan tekrar sınava girmedim. Bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava, ilk iki sınavı hallederim iyi kötü ama öabt'den hala çok korkuyorum. Yani iki buçuk aydır çalışıyorum, Fonksiyonlar, türev, limit çalıştım. Bugün bi deneme sınavına girdim ve sorulara bön bön baktım. Yirmi dk sonra da sınav salonunu terkettim.

Sorum; sınava yedi ay var ve sizce dört yıllık lisans müfredatını yedi ayda halledebilir miyim? Üniversitede iyi bir öğrenci değildim ve neredeyse hiçbir şey öğrenmediğimi görüyorum. Sizce olur mu?
(6) 

Ehliyet sahibi olmadan otomobil alabilir miyim?

hadi ya la #1403390 
Daha doğrusu babam arabasını üstüme yapacak, fakat ehliyetim yok.
Sorunsuz bir şekilde bunu yapabilir miyiz?
(5) 

Kredi kartı yurtdışı kullanım

but that was just a dream #1403389 
Gitmeden bankayla konuşup açtırmama (ya da öyle sanmama) ve limiti olmasına rağmen Ziraat bankası kredi kartımı ABD’de kullanamıyorum. Bankayı aramam mümkün değil. Ne yapabilirim?
Teşekkürler
(2) 

Döviz bürosu açmak

atcapar #1403386 
En son bildiğim kadarıyla sıfırdan döviz bürosu açılamiyordu. Ya mevcut olan bir döviz bürosunu ruhsatiyla birlikte devir alınmalıydı ya da ortak olunuyordu. Sanırım geçen sene bu uygulamayı kaldırdılar. Elinde belirli bir sermayesi ve nakiti olan herkes açabiliyor. A ve B grubu diye 2 ye ayırdılar büroları bildiğim kadarı ile. Internetten araştırdım ama güncel bilgileri bulamadım, herkes farkli şeyler yazmış. Kafami karıştırmaktan baska bir seye yaramadı internetten okuduklarım. Dün de döviz bürosunda çalışan bir tanıdık ile görüştüm o bana dedi ki sıfırdan açamıyorsun, devren ruhsat alman gerekiyor dedi ve ya yardımcı olmamak için böyle bişey deyip geçiştirdi beni. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Sermayesi olan herkes şu anda döviz burosu açabiliyor mu? Teşekkürler
(5) 

ekrem imamoğlunun icraatları

rm #1403382 
şu ana kadar icraatleri neler?
(5) 

telefon hattında gerilim veya akım var mı?

mr.goodcat #1403378 
akşam eve geldim internet kesik. hat bile yok. telefon kablosunun uçlarından avometreyle baktım bir değer göremedim. normalde volt veya amper olarak değer görmem gerekiyor mu?

teknik ve kesin bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
(2) 

Bu nasıl telif yemiyor?

Mehmet Ersoz #1403374 
videoya en ufak muzik ekleyince telif ekliyor youtube.

peki bu nasıl telif yemiyor

www.youtube.com

hem ses hem goruntu izinsiz alinmis durumda?
(5) 

Kredi kartı hk

dalgaci mahmut #1403373 
Arkadaşlar selam.

Kredi kartımı kaybettim. Bankayı aradım kayıp işlemleri için. Neyse olay şu, kaybetmeden ya da kaybettiğimi fark etmeden önce bi yerde kullandım. Harcamam banka müşteri Hizmetleri tarafından görüntülenemedi ayrıca internet bankacılığından baktığımda da göremedim. Bunun haricinde farklı bir şey gördüm, ben daha evdeyken hatta uyurken “Anadolu restoran işletmeleri” isimli kuruma 1 tl ödeme yapılmış.

Sorulara geleyim:
1- kartı kaybetmeden önceki yaptığım harcama nasıl görünmüyor? Provizyona da düşmemiş bankanın dediğine göre.

2- kredi kartımı kullanmazken, evdeyken kart bendeyken nasıl böyle bir ücret çekilmiş? 1 lira olan?

3-bir de ben işsizim, yani işten ayrıldım. Ayrılmadan önce kullandığım karttı bu. Yeni kartı gönderirler mi? Limiti ne olur? Gelirimi sormuşlardı, eski maaşımı söylemiştim karambole. Eski limitten düşük mü olur?


Teşekkürler
(5) 

yeni telefonlardaki 4 kamera

black mamba #1403372 
bunun nedeni nedir? ilk apple çıkardı sanırım herkes takip etti. iphone 11'in arkadaki kameraları çok kötü görünüyor. birçok telefonda arkada 3 kamera var. amaç nedir?
(3) 

Rusça öğrenmek, hangi site ya da aplikasyon?

Cesario #1403369 
Sıfırdan Rusça öğrenmek istiyorum. B1 seviyesine geleyim yeter. İş için lazım.

50-60 kelime ezberlesem de yeter ama B1 düzeyinde bilmek istiyorum.

En baştan alfabeyi öğrenmekten başlayacağım, o kadar baştan yani.

Hangi ücretsiz website ya da aplikasyon önerirsiniz?
(1) 

airbnb de fiyata göre en düşük gibi sıralama yapmak mümkün mü?

ala09 #1403366 
sb. herhangi bir şeyde "fiyata göre en düşük" sıralamayınca kendimi kazıklanacakmış gibi hissediyorum.
(2) 

xbox için 32 inç fhd tv mi 27 inç fhd monitör mü?

papuayenigine02561 #1403364 
www.hepsiburada.com
-
www.hepsiburada.com

bu mu yoksa bi 200 daha verip 27 inç monitör almak mı? ms değerleri hz ler olsun monitrde elbet iyi ama ekranın dibinden oynamayacağım en az 2 metre olacak. 27 inç küçük mü kalır. önceki duyurumda tv hd idi ona takılmayın bu seferki fhd ikisi de sizce hangisi?
(2) 

büyük balıkların derilerinin iç yüzeyindeki yağ çok lezzetli oluyor..

for day to break #1403363 
levrek olsun, somon olsun derileri tabakta kalınca onları yalamak çok lezzetli geliyor bana. bir tek bana mı öyle geliyor?
(1) 

Baslangic Ingilizce icin yabanci hocadan ders almak?

kırmızıayakkabılıgargamel #1403354 
Merhabalar,

Eger baslangic seviyesindeysek ve Ingilizce'mizi ilerletmek istiyorsak, anadili Ingilizce olan birinden speaking dersleri almak mantikli olur mu? Bu Konusarak Ogren, Educall, Cambly gibi yerlerdeki uygulamalardan bahsediyorum. Telefondan speaking dersi vb.

Yoksa Ingilizce bilen Turk bir hocadan ders almak mi daha mantikli? Oyle olunca da insan kolaya kacmis olmaz mi?
(2) 

istanbul dansözlü mekan

legalize marijuana #1403350 
patron arkadaşlarıyla gidecek sormamı istedi, mekan tavsiyesine ihtiyacım var biraz turistik olsun. kekolar olmasın restaurant tarzı bir yer bildiğiniz var mı?
(8) 

İzmir-Gaziemir hakkında

hatakodualinamadi #1403349 
Ankara'da yaşayan bir çekirdek aile olarak eşime Gaziemir Belediye'sinden gelen iş teklifi üzerine oraya yerleşmeyi düşünüyoruz. ilkokul 1. sınıfa giden bir kızımız olduğunu da hesaba katarak Gaziemir'de hem iyi bir devlet okulu (tam gün değilse bir de etüt merkezi) hem de nispeten daha uygun fiyatlı olabilecek semt/muhit önerilerine ihtiyacımız var a dostlar.
(3) 

Avukatlik staji-anksiyete

Olric #1403347 
Okulu bu ara donemde bitirdim. Yakin zamanda stajimi baslatacagim fakat bilmedigim konularla ilgili bir sey yapmam gerektigi zaman cok geriliyorum. Ailemde veya arkadaslarimda sorabilecegim biri de yok. Benim birkac sorum var fakat akliniza gelen ekstra seyleri de aciklayici bir bicimde soyleyebilirseniz cok memnun olurum. Cunku tek kelimelik cevaplar beni pek rahatlatmayacak yine de kimseyi yormak istemem.
1-6 ay adliye 6 ay buro stajinda buroyu staja baslamadan once mi bulmaliyim yoksa adliyedeki 6 ay gectikten sonra mi bulmaliyim?
2-adliyeye gidilmiyor sanirim genelde sadece mahkeme degisikliginde imza atiliyor, adliyeye gitsem yararli olur mu yoksa o sirada buroya gitsem daha mi iyi ya da o sirada kendimi idare etmek icin calisadabilirim. Calismanin yasak oldugunu biliyorum fakat sigortasiz birkac ay en azindan.
3-istanbulda yasiyorum. Istedigim adliyede stajimi baslatabilir miyim? Herhangi birini secmemin bana ekstra bi yarari olur mu?
4-buro staji icin bulacagim buroyu secerken dikkat etmem gereken seyler var mi? Nasil bir basvuru yapmam gerekiyor? Onlarin acik ilanlarina mi basvuru yapmaliyim yoksa her buroya cv mi atmaliyim?
5-belgeleri toplarken dikkat etmem gereken bir sey var mi?
6-tanidik araciligiyla mi ofis bulmaliyim yoksa kendim arayarak mi? Tanidik araciligi daha kolay fakat bana ihtiyaci olmayan veya beni yeterli bulmayan insanlarin sirf rica yuzunden beni almalarini istemiyorum. Fakat diger turlu de cok mu zorlanirim? Ayrica ofisten ucret talep etmeli miyim? Edersem ne kadar?
(1) 

Antalya Adana yolu hakkında bilgisi olan?

boyle pust gibin ibne gibin bisey #1403346 
Antalya’dan Akseki Karaman Ereğli güzergahını kullanarak Adana’ya gideceğiz bu mevsimde karla karşılaşma yolda kalma vb gibi durumlar Yaşar mıyız değilse de yollar güzel mi?

Bir dedir güzergah da Adana-Diyarbakır aynı sorular geçerli yine
(2) 

iş için rahat ayakkabı

bir soru sorcam #1403342 
www.skechers.com.tr
kışa uygun değil gibi

www.a101.com.tr
tabanı dikkat çekici

karar veremedim
(3) 

hotels.com rezervasyonu

sanquis #1403340 
4-9 şubat tarihleri için amsterdam'da bir otele rezervasyon yaptırdık, otelde öde seçeneğini seçip sanal kart numarası girdim. Gittiğimizde rezervasyonun iptal olmuş olasılığı var mı?

Rezervasyon detaylarında yazan şeyler şunlar:

İptal kuralları
Ücretsiz iptal son tarih: 23.59, 01/02/2020 (CET)
Bu rezervasyonda 23.59, 01/02/2020 (CET) tarihinden sonra iptal veya değişiklik yaparsanız, herhangi bir geri ödeme alamayacaksınız.
(5) 

Anadolu Yakasında raylı sistem var mı gerçekten?

maryjane #1403338 
Eski duyurularıma biri yazmıştı Tr'de raylı sistem yok diye. Ben moda'da yaşıyorum ve zeminin sağlam olduğu söylenilen tarafında yaşıyorum, yine de korkuyorum çünkü moda'da biliyorsunuz ki yeni bina yok. Anadolu yakasında yaşadığımız için bu taraflarda örneğin acıbadem - bostancı - erenköy taraflarında gerçekten raylı sistemli evler var mıdır? bilen yeşillendirsin, çiçekler açalım.
(5) 

hamam otunu nasıl bilirsiniz?

neoluyokardesimnebutantantana #1403337 
nedir faydalı,zararlı yönleri vücut için? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
(3) 

Eski paralarım ve pullarımı nasıl elden çıkartabilirim?

zurnanin zart deligi #1403335 
Halamdan kalan iki pul koleksiyonu, yabancı madeni ve banknot paralar var. bunları acilen elden çıkarmam lazım. ancak değerlerini bilmiyorum. elden çıkarırken skilmekte istemiyorum. bu konuda ne yapmam gerek? bilgisi olan aydınlatsın.
(9) 

türkiye'de berber/erkek kuaförü var mı?

infernalcadre #1403333 
ya bunların hepsi aynı kesiyor saçı. ben istiyorum ki " dur kardeşim senin saçı şu model yapalım." desin ve böyle değişik hoş farkli bir model yapsın.

ama gidiyorum oturur oturmaz nasıl keselim. ya bana niye soruyorsun ?

böyle girip bambaşka biri olabileceğim bi yeri bulabilir miyim ?

türkiye'nin 5. büyük ilinde yaşıyorum.

Bana niye sormasın sorusuna cevap: Çünkü ne söylersem söyleyeyim yaptıkları en çılgınca şey yanlar kısa üstler hafif uzun. Bu yani. Keşke berber olsaydım :(

turkiyenin 5. buyuk ili antalya adana falan midir sorununa cevap : Evet Bunu belirttim çünkü ekşide "her şeyi herkesi istanbul'da sanma" hastalığı var
(8) 

Parfüm bozulur mu

the real brad pitt #1403325 
Şimdi alsam uygun fiyata buldum. 2 ay sonra kullanmaya başlasam 200ml lik olandan, bişe olur mu. Odada duracak öyle. Şimdiki daha bitmedi.
(8) 

laptop u yatakta kullanmak

nick bulamadim #1403323 
yatağa koyunca ısınıyor. film izlicem. ne yapabilirim? kitap falan koysam olur mu altına?
(6) 

Kurtlar Vadisi İlk 97 Bölüm

tithousand #1403319 
Neden ilk 97 bölüm?
Sonra ne oluyor?
(4) 

Araç İçin Süpürge Makinesi

tithousand #1403318 
Merhaba,

Ucuz ve çok yer kaplamayan ancak gerçek ve ciddi anlamda performanslı ne tavsiye edebilirsiniz?
1 ...  ... • 2177    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık