(4) 

ev kredisi ve ekspertiz

panamera #1410997 
Selamlar, en az 10 yıllık kredi ile bir ev almaya çalışıyorum ancak işleyişi tam olarak bilmiyorum. O yüzden belki sorular temelden yanlış olabilir. Üç sorum var:

1- Diyelim ki ev sahibi ile anlaştık, ancak ekspertiz değeri beklediğimden az çıktığı için benim nakitim yetersiz kaldı ve evi alamadım. bu durumda ödediğim ekspertiz ücreti yanıyor mu? Eğer öyleyse bu biraz kumar gibi olmuyor mu? Ekesprtiz değerini bilip ona göre hareket etmek herkes için daha uygun olmaz mı?
2- Ekspertiz ve diğer herşey yolunda gitti ve kredi çıktı diyelim (burada kredinin hesabıma yattığını varsayarak soruyorum). Tam tapuya giderken bir nedenden dolayı ev sahibi satmaktan vazgeçti. Bu durumda ne oluyor? O para hesabımda mı kalıyor? Ya da süreç bu boşluğu bertaraf edecek şekilde mi oluyor?
3- Ara dönem ödemesi önerebiliyor muyum, yoksa sadece bankanın söylediği mi oluyor (tabi böyle bir seçenek varsa)?

Ek: Bir de ekspertiz değeri evin brüt metrekaresi üzerine mi, net metrekaresi üzerine mi belirleniyor?

Teşekkürler.
(1) 

Google dijital atölye benzeri sertifikalar

optimistbakunin #1410995 
google dijital atölye gibi sertifika veren online eğitimler var. bir birey hangisini neler alırsa iyi olabilir. ücretsiz online bu tarz etiket değeri olan iş görür hoş durur diye düşündüğünüz neler var
(1) 

YDS sizce ertelenir mi?

siyah giyen adam #1410993 
Sınav 12 Nisan’da ve salgının kesin olarak o tarihe kadar tamamen bitmeyeceği bir gerçek.
(2) 

sperm inceleme mikroskop

kleider #1410992 
Spermi mikroskopla incelemek istiyorum, en ucuz mikroskop hangisidir
Teşekkürler
(1) 

En iyi Dede Korkut Kitabı?

yigit inebolu #1410991 
Bir sürü var. En iyisi sizce hangisi? Birbirini mi tekrar ediyor bunlar?
(3) 

windows için temizleyici kullanmaya gerek var mı?

diffarentiationation #1410990 
zamanla birikip yavaşlama yapar mı dosyalar?
(6) 

GPS takip

kozm #1410988 
Merhaba duyuru sakinleri,

Akıllı telefona kurulabilen ve stabil çalışan bir GPS takip programı gerekli. Yeğenimin ve ailede bunu kullanmamız gerekiyor, gizli bir olay olmayacak :) sadece nerede olduğu bilgisine ulaşabilelim yeterli bizim için. Var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir uygulama, sadece çocuk için değil büyük birileri için de gerekiyor.

Android için cüzi miktarlı veya free stabil bir uygulama var mıdır?
(3) 

Gece yolda karşısına takım elbiseli şapkalı çıkan adamların koşması vb.

winston insani #1410987 
Merhabalar

i.4cdn.org

Biliyorum başlık biraz garip ama, şu garip video hakkında en ufak fikri olan var mı? 4chan linkini buraya yapıştırmak ne kadar doğru bilemedim, uygunsuzsa silebilirim.
(3) 

bademcik olmaması dezavantajmı virüse karşı?

ShadowOfMoon #1410984 
küçükken alınmış benim
(3) 

direksiyonu kasten üzerime kıran birini şikayet edebilir miyim?

altin gol atan stoper #1410980 
bugün kocaeli'den istanbul'a dönerken bir araç sol şeritte yaklaşık 90-100 km hızla giderken direksiyonu kasten üzerime kırdı. aracım, lastik sesleri eşliğinde sağa sola savruldu, tam bariyerlere girecekken çok zor toparladım arabayı. yıllardır araç kullanırım, henüz kazam yok fakat en yaklaştığım an bu oldu. toparladıktan sonra hemen aracın peşine takıldım. güç bela plakasını falan aldım fakat sapağa girdiği için yakalayamadım.

şimdi ben bu aracın plakasını google'a yazar yazmaz letgo'da ilanları çıktı. letgo'da ilan verenlerin isimlerini de biraz araştırdım. adamın yüzünü tam hatırlayamıyorum ama muhtemelen bulduğum 2-3 sosyal medya hesabından birisi o adama ait.

olayı hala sindiremiyorum, adam resmen öldürmeye çalıştı. böyle anlatırken de kendimi iyi ifade edemiyorum fakat olayın videosu vs. olsa direkt haberlik yani.

ben bu adam hakkında şikayetçi olabilir miyim? aracın marka modeli ve plakası var. az önce baktım fakat olayın yaşandığı mevkide sanırım mobese kamerası yok.

teşekkürler

edit; olayın öncesi şu; sol şeritte tamponuma kadar yaklaştı. 2-3 km o şekilde gittik. bu esnada önümdeki araçlarla en fazla 2-3 metre takip mesafesi var. hızlanma imkanım olsa zaten hızlanıp basıp gideceğim, yani sol şeridi işgal etme gibi bir durumum yok. baktım bu arkadaş hala bana çok yakın bir şekilde seyrediyor, ilk fırsatta sağa attım kendimi. yanımdan geçerken tip tip bakarak el hareketi yaptı. ben de buna sinirlenerek yanına gittim. aynada geldiğimi görür görmez yukarıda anlattığım olayı yaptı. yani benim buradaki tek hatam kendimi dizginleyemeyip, peşine takılmam oldu.
(4) 

Bu ara kuaföre gidilir mi

regina phalange #1410979 
fön, kaş, manikür üçlüsü için
(7) 

alerjik riniti olanlar

lesfeuillesmortes #1410978 
ilaç kullanıyor musunuz? alerji hapları bağışıklığı düşürür diye korktuğum için kullanamıyorum ama gözlerimin akıntısından ve hapşırmaktan da yıldım artık.
(3) 

Thy bilet iadesi

allanpoe #1410977 
malumunuz olaylar nedeniyle biletimi bende değiştirmek istedim.

24 kez aradım Türk hava yollarını. Kendimi tanıtıp bilet numaramı verdikten sonra değişiklik yapmak istediğimi söylediğimde ‘sesinizi alamıyorum. Sesinizi alamadığım icin çağrıyı sonlandırıyorum’ cevabını aldım. çok aşağılık bir durum yaptıkları gerçekten. her defasında aynı şeyi yaptılar.

sistem üzerinden biletimi iptal edebildim. iade miktarı icin tam ödediğim miktarı söylediler.otomatik sistemden yaptığım icin emin olamadım ama ben ödediğim ücreti geri alırım diil mi?
(5) 

maksimum 90.000 tlye alınabilecek en uygun otomatik araç tavsiyesi

biseysorucam #1410972 
selamlar,

2012 model 1.33 aurisimiz var yalnız manuel vites. Bu aradın fiyatı sanırım 75binlerde şu an. Bunu satıp üzerine biraz koyup yerine otomatik bir şey almak istiyoruz. Siz olsanız ne alırdınız f/p açısından şehir içi kullanım yakıt masraf vs göz önünde bulundurursak
(2) 

ingilizce için yurtdışı: workaway erasmus benzeri şeyler

optimistbakunin #1410971 
erasmus var erasmus+ var yurt dışına gidip kalıp geliştirebileceğimiz ayrıca work away var orada host bulup çalışabileceğimiz program. sonra başka neler var en az maliyetle ya da ücretsiz yurt dışında bulunup kendimizi geliştirebileceğimiz ne programlar var
not : evs, work&travel.. başka
(7) 

Yurtdışından gelip 14 günlük karantina izni almak

maxilian #1410969 
7 gün önce, bu karar açıklanmadan önce Almanya'dan döndüm. Açıkcası gittiğimde de zaten çok topluma karışmadım evdeydim. Her ihtimale karşı geldiğimden beri biraz temkinliyim ancak işe gitmek mecburiyetindeyim. Yurtdışından geldikten sonra 14 gün kaarantina kararı çıktı. Çıkan haberlerde kamu görevlilerinin 14 gün içinde gelirse pasaportla gidip sağlık ocağından bile rapor alabileceğinden bahsediyor. Özel sektörü belirtmemişler. Durumu yaşayan gören, bilgisi olan var mı?

Not: şirkete bu durumdan bahsetmek istemiyorum, öncelikli amacım rapor alıp gitmemek. Olmazsa mecbur konuşacağım.
(4) 

Corona'nın Türkiye'deki seyri hakkında gerçekçi öngörünüz nedir?

grrrrrrrrrr #1410968 
İtalya gibi mi olacağız yoksa daha hafif mi atlatacağız sizce?
(1) 

Güz sonunda yüksek lisans başvurusu yapsam, ne gibi artıları olur?

damba #1410964 
Merhabalar,

Yüksek lisans başvurularına hazırlanırken, kendimden çok emin olmadığımı fark ediyorum. Mülakatıma illa ki bu durum yansıyacaktır. Bu yüzden başvurumu güz sonunda, aralık-ocak-şubat aylarında yapsam ne gibi artıları eksileri olur acaba?

Daha az insan mı başvuruyor ara dönemde?
Daha az kontenjan mı oluyor?

Bir dahaki döneme kadar çalışmaya devam eder, eğitimlerimi tamamlamaya çalışırım. Bu süreçte daha da gelişebileceğimi biliyorum. Belki de başka fırsatlar çıkar karşıma, bilemedim!

YL: Klinik Psikoloji
Başvurmak istediğim yerlerde ara dönemde başvuru var.
(6) 

Bu umre ne kadar sürüyor

condom kurşunu #1410962 
Babamın bir akrabası 5 martta umreye gitti galiba ya da geldi. Babamın gereksiz bir şekilde çok sevdiği bir akrabası kesin görüşmüştür glediğinde. Sordum ama yok görüşmedim dedi. 5 martta umreye gidebilir mi ya da dönebilir mi bir bilgisi olan var mı? Kilit tarih 5 mart. Umre ne Zaman başaluıp ne zaman bitiyor herkes için aynı tarih mi
(4) 

vaka sayısı doğru mu?

milord #1410961 
değilse nasıl yanlış yansıtılıyor?
(23) 

İnsanımızın cahilliği beni çok korkutuyor

Esinsin #1410955 
Bugün fıldır fıldır gezen bi arkadaşıma nasıl rahat gezdiğini korkmadığını sordum. Dedi ki dışarı çıkmamamın çözüm olmadığını düşünüyorum dedi. Bu insan üniversite mezunu. Aynı şekilde İstanbulun en elit semtinde oturan bir arkadaşım da ısrarla buluşalım diyor. Ben gelemem salgın var diyince de dalga geçiyor çok korkaksın vs diyor ve hala yurtdışından gelen arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor. Bu insanlarla biz bu salgını yönetemeyiz. Sadece varoş yerlerdeki cahil kesim böyledir diye düşünmeyin yani. Cahilimiz her yerde cahil en nezih semtte de en varoş yerde de. Üniversite okusa da okumasa da... gerçekten çok kaygılı ve stresliyim bu insanlar yüzünden aldığımız önlemler de yalan olacak
(1) 

autocad lt 2017

turbo sadık #1410954 
sevgili autocad guruları autocad lt 2017' sürümüne sahibim eski dosya eklentilerim bunda çalışmıyor. metraj çıkartmak için çok uğraşmam gerekiyor.
eskiden seçili line'ları list diyerek hepsinin toplam uzunluğunu verirken artık her bir line için önce seçip sonra list, sonra diğerini seçip tekrar list demem ve bunları kağıda not almam gerekiyor. :/

sizin kullandığınız bir dosya ekletisi var mı nasıl yaptınız. aydınlatırsanız çok memnun olurum.
(2) 

grup vitamin - entelim nereden esinlenmiş?

Apocalypse #1410952 
bazı bilinen şarkıların parodilerini yaptıklarını biliyorum ama entelim şarkısı da böyle mi merak ediyorum. bilen beri gelsin. yoksa kendilerinin bestesi mi direkt.

teşekkürler.

şarkı: www.youtube.com
(4) 

TV'nin sesini kulaklığa vermek için optik audio çıkışını kullanmak?

p133mmx #1410950 
Optik audio (optical audio) çıkışı ve HDMI portları olan bir televizyonum var (Samsung 4K Smart TV). Bu televizyonu izlerken sesi kulaklıkla almak istiyorum. Televizyonda bluetooth desteği yok.

1. Optik audio çıkışını bu amaçla kullanabilir miyim? Elimde 3.5mm kulaklıklar var, bunları kullanmak için nasıl bir kablo/dönüştürücü kullanmalıyım? Şöyle bir cihaz işimi görür mü? www.amazon.com

2. Aynı anda görüntüyü HDMI ile alıp sesi optical audio'dan kulaklığa verebilir miyim?
(6) 

Toyota Corolla 1.8 hybrid nasi bilirsiniz?

KidLazer #1410945 
Yakit tuketimi? Surus? Fonksiyonlar vs?
Sirkete kiralayacagiz.
(8) 

Temizleme jeli önerisi

wmeh #1410942 
Cildim karma ama hassas bir yapısı var. Çok güzel bir ürün kullanıyordum ama 60 lira olduğu için alamıyorum. Denediğim birkaç ürün de sivilce yaptı internette herkes beğenerek kullandığını yazmasına rağmen. Fiyatı da uygun olan (20-30 tl arası) tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
(7) 

ölüm oranı almanyada binde 2, italyada yüzde 6, fark neden çok fazla ?

aslindasorunumpsikolojik #1410940 
ekte excelde basit bir tablo yaptım.
vaka sayısı/ölüm sayısı hesabıyla almanya binde 2, italya yüzde 6 ölüm oranına sahip ve diğer ülkelerdede ölüm oranı çok değişken.
farkın sebebi nedir ?
hadi italyada yoğun bakım yatağı bitti, gelenleri kapıdan yolluyorlar.
ispanyada sadece 195 toplam ölüm var, onlardada ölüm oranı %3,1.
almanyanın 15 katı.
yoğun bakım birimlerindeki hizmet kalitesi farkı buna sebep olabilirmi ?
eğer öyleyse ordanda kazık yiyeceğiz sanki.
(1) 

kpss cahilinin yardıma ihtiyacı var.

egokalp #1410939 
merhabalar, haziranda mühendis olarak mezun olacağım inşallah. bölümümü sevmediğimden kpss çalışıp A grubundan uzman, müfettiş falan olayım da sevmediğim işi yapmamış olurum diye düşünüyorum.

-sadece tek oturuma(gk,gy) girip uzman, müfettiş falan olabilir miyim?

-üstteki cevap hayırsa mühendis harici uzman tarzı bir meslek için başka hangi oturumlara girmeliyim?

-(gk,gy) harici oturumlar zaten %10 etkiliyor? zamanda kısıtlı, diğer oturumlara çalışmayıp sadece (gk,gy) ye çalışıp diğer oturumlara sadece puan çıksın diye çalışmadan girmek mantıklı mı?

sorularım saçmaysa kusura bakmayın yeniyim bu işlere
(2) 

hayati aciliyeti olmayan ameliyatlar erteleniyormu ?

aslindasorunumpsikolojik #1410937 
hastanelerde böyle bir uygulama varmı ?
maksat yoğun bakım yataklarını boşaltmak.
birde yoğun bakımda yatan hastaların yüzde kaçını normal odaya aktarsak hayati tehlikesi olmaz ?

bunları neden soruyorum, umreden dönen birisinde 6. vaka doğrulandı. 21.000 kişi umreden dönecek. gerisini siz hesaplayın.
artık tek umudum yoğun bakım yataklarının yetmesi.
(4) 

Airbnb refunding olaylari.

nefertarii #1410934 
Durum su ki, Barcelona'ya gidecektim 11 Mart gunu ve 21 Mart'a kadar kalacaktim.
Ben gidene kadar durum duzelir diye dusundum, kotuye gitti malum.
Ispanya su an Italya'ya depar atma asamasinda...

Neyse ben salaklar gibi dikkat etmeden non-refundable bir yer kiralamisim. Host'um da "yha gel burda bir sey yok" diyip tipik Akdeniz insani gevsekligini gosterip son ana kadar "iptal etmen yanlis karar" diyip durdu. ona durumu aciklayan bir e-mail atip oraya gelirsem karantina vs olaylari yuzunden Turkiye'ye donememe ihtimalim oldugunu, donsem bile 14 gun boyunca kendimi karantina almam gerektigini isimin ve psikolojimin bunlari kaldiramayacagini belirten bir mesaj gonderdim. tamam ok dedi. kibarca refunding mumkun mudur acaba, cunku bu normal bir durum degil gordugun gibi dedim. "Uzgunum ama politikama bagli olmak zorundayim" dedi yavsak.

Neyse, Airbnb'ye yazsam olumlu cevap alir miyim? Ki kendileri de global pandemi durumu icin yalnizca Italya, Kore ve Cin'i iceren salak bir refunding politikasi guduyor su an; ama bence benim durumum da refunding kapsamina girmeli sanki?

Nasil ulasabilirim?
(8) 

sevgilimden ayrılmaya karar verdim, fikirlerinizi merak ederim.

gadlemler #1410932 
hatun kişiyim.
11 aydır süren bir ilişkim var.
30larımızdayız ve yaş farkı 6.
Çok değer gördüm, hep yanımdaydı, çok bağlı olduğu annesini kaybetti bu kez hep ben onun yanındaydım.
evlenmek istiyodu en başlarda, yasla birlikte vazgeçti.
evlilik odaklı bir adam. benim çekincelerim var. mutlu olacamayacağımıza bugğn tam anlamıyla karar verdim; uzatarak ona da kendime de haksızlık etmek istemem ama seviyorum da.
Yaklaşık 6 yıldır yalnızdım. bunun zor oldupunu özümsedim ama yalnızlık korkusuyla ne boşa emek harcamak ne kırılmak ne de kırmak istiyorum.
Bir yandan iş konusunda bana çok destekçi, virüs, ekonomi gündemde işim de pek iyi gitmiyor.
zamanı değil diyorum kendime, o da iyi değil. bu sefer bencillik gibi geliyor.
ama aynı durumda o olsaydı bırakıp giderdi belki de, bunu düşündüğümde de bencil olmak lazım bazen diyorum.
İlgi alakayı da kesti son dönemde, bence eskisi kadar o da istekli değil.
çok iyi bir adam ama bazen bu yetmiyor. çevreden baskı var "böyle efendi dürüst çalışkan" bulamazsın diye.
Kafam karışıyor, tecrübeliler yazabilir mi?
(3) 

fırında tavuğa fark katmak

diffarentiationation #1410930 
Tereyağı, yoğurt, süt ile pişiriyorum. Köri gibi ağır baharat harici bunlar gibi neye bulayarak fırınlanır tavuk? Kalçalı but yiyorum genelde.
(1) 

rakı ve bira pazar payları?

blackidom #1410929 
firma ve alt marka bazında rekabet ne durumda bilen var mı?
(3) 

Gripten sonra göğüs ağrısı kalir mi?

fraise #1410927 
Yaklaşık bir ay önce ateşli, ağır bir grip geçirdim; 10 gün kadar sürdü. Fakat hala göğsümün sol tarafında hafif bir ağrı devam ediyor, bu normal mi? Açıkçası şu aralar acil bir durum olmadığı müddetçe hastaneye filan gidesim yok ama rahatsız da etmeye başladı. Bu durum normal mi yoksa gidip bir kontrol ettireyim mi? Çok fazla hasta olan bir insan olmadığım için biraz da şaşkınım açıkçası.

Teşekkür ederim simdiden herkese.
(1) 

Yurtdisina ciktiktan sonra ikamet tasima

seksli harf #1410926 
Icin be Kadar sure veriyorlar?
(6) 

Kimlerin sahnesini beğeniyorsunuz?

cosmicgadin #1410925 
Evrencan gündüzde eğleniyorum mesela. Tavsiyeler?
(9) 

Bu aralar başınız ağrıyor mu sık sık ?

halen #1410921 
Tribe girip ulan bu corona illetinden mi diye düşünmüyor değilim. Önce baş ağrısıyla sızan lanet bir şey mi diye kendi kendime heyheyleniyorum ama çevremde de başı ağrıyan çok insan var şu sıralar. Sizlerde durum nasıl ? Normale göre başınız daha fazla ağrıyor mu bu ara ?
(3) 

Corona İçin Bağışıklık Sistemi Nasıl Güçlendirilir?

Mehmet Ersoz #1410918 
Engelli bir adim var. Gripi bile bayağı zor geçiriyor. Coronadan dolayı endişeleniyorum.

Bağışıklık sistemini nasil güçlendirebiliriz acaba?
(1) 

iphone için bluetooth kulaklık önerisi

lamentoftheperishingroses #1410912 
iphone 6s için apple dışında uygun fiyatlı bluetooth kablosuz kulaklık ne önerirsiniz?
(5) 

Cevabını Asla Bulamadığım Bir Bilgisayar Sorusu

aynabugusu #1410910 
Selam teknoloji guruları, Bill Gates fanboyları...

PC'yi TV'ye bağladığım zaman, bilgisayardaki ikinci ekran kartını görmüyor da gidiyor 1 gb'lık Intel ekran kartını görüyor. Yani oyun oynuyamıyorum, TV'ye bağladığım an ikinci ekran kartım yokmuş gibi davranıyor PC.

Ne yaptıysam buna bir çözüm bulamadım.


Sizce sorun nasıl çözülür?
(1) 

Ucus Yasaklari Transit

ocaan #1410909 
Simdi Corona yuzunden Turkiye, Avrupadaki bircok ucusa kisitlama getirdi ama aciklamalar okadar ozensizce yazilmis ki hic anlasilmiyor.

Belirtilen ulkelerde 14 gun icinde bulunmus kimseler ulkeye alinmayacaktir diyor.

Ben Kanada'dan geliyorum ve ucusum biraz karisik
Vancouver - Amsterdam (1saat aktarma) - Londra

Ertesi gun
Londra - Istanbul

Ingiltere'den gelenler icin bi kisitlama yok. Ama 14 gun icinde 1 saat de olsa Hollanda'da bulunmuslugum yuzunden ulkeye alinmamam mumkun mu? Nasil kontrol ediliyor, pasaport damgalarindan mi? Hollanda'da sadece aktarma yaptigim icin pasaporta damga vurulmayabilir.

Bilgisi olan var mi?
(1) 

sony a6x00 vs canon 77d, 200d

jamesdeanbradfield #1410906 
merhaba, bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. maksimum 5000 lira bütçem var. lens için şu an bir bütçem yok ama ileride olacak. 6-7 ay ekstra bir lens alamıyorum yani.

ilk başlarda aynalı dslr'lara yönelmiştim. 77d'lere kadar yükselmiştim. fakat yine de kafamda bütçeyi zorlamadan 200d+ortalama bir lens almak vardı. fakat yaptığım araştırmalarda herkes aynasızları öve öve bitirememiş. özelikle sony a6000'ler tam bir f/p ürünü diyorlar. fakat bunların da lensleri ve lens kitleri pahalı diyorlar.

benim için günlük kullanımda dağ bayır, tatil ve özel anlar için bir makine alma düşüncesi ağır basıyordu. ancak kısa film gibi suları da çok sevdiğim için iyi video da çeksin istiyorum. video konusunda da a6000'ler canonlardan daha iyi diyorlar. en azından 8bit 4k çekiyor.

kompakt dijitaller ilk çıktığı vakit de dslr'lar ölecek artık hep bunlardan olacak vs. tarzı yorumlar hatırlıyorum. aynasızlara da bir ön yargım var. bu işten anlamıyorum tabii.

sizce ne yapayım? max 5000 bütçe. ve bir tecrübem yok.
(1) 

Facebook ta kaybolmayan Messenger bildirimi

deer hunter #1410905 
Bir tane bile spam vs okunmamış mesaj olmamasına ragmen Facebook'ta süreki bir adet mesaj işareti var. Bir mesaj geldiğinde ikiye çıkıyor. Okuyunca yine bire düşüyor. Dün biri tek harflik bir mesaj gönderdi ondan sonra başladı.virüs olabilir mi?
(2) 

Netflix in Türkiye ve Dünya'da anlık abone sayısını

deer hunter #1410904 
Geçmiş ve bugün için görme şansımız var mı? Misal türkiye Netflix in 3 gün önceki ve bugünkü abone sayısını?
(5) 

corona virusu kargo yoluyla bulaşabilir mi?

Stoneface #1410901 
italya ve abd'den 2 paket bekliyordum da :(
(9) 

8. kattan atlayan kişi

diffarentiationation #1410900 
www.youtube.com

yere yatıp kafasını dışarı verse kurtulmaz mıydı? ben öyle bir durumda olsam balkondaki suyu sonuna kadar açıp ıslatabildiğim kadar yeri ıslatıp yatıp beklerdim diye düşünüyorum ama o kadının o şekilde dışarıya sarkmasının sebebi neydi?
(2) 

Yol tarifi (istanbul-asya)

ReiDeXogo #1410897 
Yarın öğle 12:00 12:30 suları İst/Dudullu otogarında olacagım, usta birliği 15. füze üs komutanlıgı/Alemdağ.Bu tarafları bilenler yol tariflerinizi alabilir miyim?
(5) 

Boydan boya halı nasıl durulanır

condom kurşunu #1410895 
Dandik bir fırçayla arap sabunu vs kullanıp boydan boya halıyı yıjamayı düşünüyorum ama nasıl durulayacağımı çok kestiremedim. Fikir verebilecek birileri var mıdır
(5) 

Sirkeli, tuzlu gargara yapalım mi?

epistemic_regress #1410894 
Virüs bı müddet boğazda tutunuyor, sirkeli, tuzlu gargara yapın, akciğerlere ulaşmadan virüsü öldürün diyorlar. Yapalım mi?
(8) 

bu koronavirüs zımbırtısı ne zaman biter

problem34 #1410890 
ne zaman biter tamamen .Millet saçmaladı .
1 ...  ... • 2075    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık