(9) 

İnsanlar nasıl hala altı sıfırlı birim söyleyebiliyor?

wild honey suckle #1474946 
Yaşlı insanları bir nebze anlasam da (ki bence o da saçma), genç insanlar hele ki 20’li yaşlardaki insanların Bin tl’ye bir milyar falan dediğini duyuyorum. Bu nasıl olabilir ya?
Sene 2021, yıllardır yeni birimi kullanıyoruz ama hala özellikle sosyo kültürel olarak bir tık daha alt kesimde olanlar milyon kullanıyor. Geçen gün taş çatlasa 30 yaşında olan kat görevlisi “Domatesler de olmuş 5 milyon lira” dedi şok oldum.
Sebebi ne olabilir?
(1) 

Bitcoin 101

Weeze3r #1474945 
Selamlar, uzun zamandır kripto para ile ilgilenmek istiyorum ama hiç bilgim yok. Eğlence amaçlı 500 tl gibi bir rakamla giriş yaparak işin mantığını öğrenmek istiyorum. Bu konuda kripto para ile ilgili gerçek bilgiye nasıl ulaşabilirim?
(1) 

yapılmayan kredi kartı başvurusuna onay mesajı

teritori #1474941 
Merhaba

geçen gece babama bir bankadan mesaj gelmiş.
Kredi kartı başvurunuz onaylanmıştır diye.
babamın böyle bir başvurusu yok. hemen bankayı arayıp böyle bir başvurusu olmadığını, başvuruyu kimin ve nasıl yaptığını öğrenmek istediğini ve suç duyurusunda bulunacağını söylemiş.

bunun üzerine banka personeli eveleyip gevelemiş ve başka bir birime aktarmış. o kişi de başvuruyu hemen iptal edip (iptal mesajı geldi) 3 gün içinde döneceğiz size demiş.

şimdi anahtar konu şu. babamın ilk emekli maaşı 5 sene önce bu bankaya yatıyor. daha sonra babam hemen başka bankaya taşıyor. yani aklıma bankanın yaptığı bir işgüzarlık geliyor. "yapıştıralım geçelim" mantığı.

ama bir yandan da bir kaç ay önce babamın hali hazırda başka bir bankadan kullandığı kredi kartı bilgileri çalındı ve haberi olmayan 3 alışveriş yapıldı (hepsinin geri iadesini sağladık). bu konuda da endişelerimiz var.

süreç arkada zaten işliyor ama başına böyle bir şey gelen varsa bir fikir edinmek istedim.
(3) 

Okulların karantinaya alınması nasıl oluyor?

fraise #1474940 
Özel bir anaokulunda psikolog olarak çalışıyorum. Son 1 haftada 9 öğretmen, 1 servis şoförü ve görevlisi Corona pozitif çıktı ve arka arkaya çıkıyorlar . 15 öğrencinin ailesi karantinada, 5 öğrencinin kendisi de pozitif çıkmış. Malum devlet anaokullarini kapatmadigi için çalışmaya devam ediliyor ama şu durumda karantina uygulanması gerekmiyor mu? Bana söylenen 'herkes kendi önlemini alacak artık Fraise Hanim' oldu. Cidden sinirlendim bu duruma. Öğretmenlerin Corona olduğu 2 sınıf (ki onların öğrencileri büyük yaşta biraz daha) haricinde paylaşılmadi velilerle bu arada.

İstifayı basıp eve gitmekle oturup çalışmak arasında gidip geliyorum. Bu okulu şikayet etsek karantina uygulanmaz mi? Tesekkur ederim şimdiden herkese.

Not: şu anda üç öğrenci de müdür odasında bekliyor zira ailelerinin testleri pozitif çıkmış, almaya geliyorlarmış.
(2) 

Sözlükte ref entryleri vermek yasak değil mi

biseysorcaktim #1474938 
çok fazla referans entry'si var ve bazı başlıklar tam anlamıyla çöplük.
yasak değil mi? entry yanında şikayet butonu var ama o yazar olan olmayan herkesin kullanabildiği bir buton.
(1) 

Açma katı margarinle mi yapılıyor?

respect #1474936 
Bildiğim kadarıyla poğaçalar katı margarinle yapılıyor açmalarda öyle mi?
(6) 

yaşanabilecek güzel bir kasaba

qua56 #1474935 
ege ve akdenizde, mümkünse deniz veya göl kenarı, onlar yoksa da doğası güzel, müstakil ev alabileceğim güzel bir yer arıyorum. fazla ortalığa düşmemiş olursa iyi olur. öneride bulunabilir misiniz acaba? teşekkürler
(4) 

10 gün arayla yeniden covid olmuş olabilir miyim?

kestane gürgen palamut #1474934 
arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce karantinadan çıktım ancak dünden beri aynı belirtileri göstermeye başladım. gözlerimi açamıyorum ağrıdan, göz ağrım uyutmuyor bile. ilk covid olduğumda da böyle olmuştu. tat kokum kısmen dönmüştü zaten o konuda net bir ayrım yapamıyorum. delireceğim artık bu kadar kısa sürede kapmış olmam mümkün mü? etrafınızda kapanlar ne kadar ara ile 2. ye yakalandı?
(9) 

Yardım! bitcoin isteyen bilgisayar virüsü!

adivar #1474933 
Kardeşimin bilgisayarına bulaşmış. Dosyalar için bitcoin istiyormuş. Bilgisayar açılmıyor. Ekrana eklediğim görüntü geliyormuş.

Ne olacak, gitti mi dosyalar? Format mı lazım?

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
(3) 

Xiaomi mi stick browser / chrome kurulumu

roket adam #1474932 
bunu yapan arkadaşlar var mı? normal standart kumandasıyla çalışmadığı, air kumanda alınması gerektiği söyleniyor, doğru mu?
(4) 

Kedi doğurdu acil

işimdeyim gücümdeyim #1474930 
İş yerimizin iki kedisinden biri Xray cihazının içinde doğurmuş yavrulardan biri buz gibi ve tamamen hareketsiz sanırım ölü diğer yavru hareket etmekte zorlanıyor ve annesine ulaşamıyor annesinin yakınına koyduk ama yavruyu çekip müdahale etmiyor ekte fotoğrafını gönderiyorum fotoğrafta size yakın olan hala canlı ama hiç gücü yok buna ne yapabiliriz onu yaşatabilir Miyiz?

ibb.co
(1) 

doktorlar, sporcular yardım

penceredengorunenmorbina #1474929 
üç gündür karın bölgemde kırmızı lekecikler görüyorum ve özellikle ABS çalıştıktan sonra daha belirgin hale geliyorlar. kaşıntı yok, yalnızca kırmızı kırmızı lekeler. ürtikerim var ama bayadır kendini göstermiyordu, belki odur diyerek ilaç aldım ancak bi etkisi olmadı.
bu garip şey ne olabilir?
(1) 

Akbank win win hesap

yuvarlanantencereninkapagi #1474928 
kullanan var mı? getirisi oluyor mu, dezavantajları var mı?
(5) 

Duster 1.0 tce deneyen var mı?

abuzer #1474925 
120 km hızla 3 bin deviri geçmeden gidiypr mu düz yolda?

Yokuşlarda çekişi iyi mi?


Gibi bilgilere ihtiyacim var tşkler :))
(5) 

macbook ile hangi mouse kullanılır

antikadimag #1474923 
malum usb-c var sadece. dongle olmadan bağlanan mouselar var mı? hangisini önerirsiniz?
(4) 

Ramazan yardımı

purplee #1474922 
Herkese günaydın

Babamın sahip olduğu firma her sene Ramazan kolisi hazırlardı, bu sene markette geçerli olan parakarta dönmüşler.

Benim de çalıştığım iş yerinde temizlik işlerine bakan bi teyze var, kendisiyle muhabbet falan da ediyoruz, oğulları sıkıntılı çalışmıyor, eşi de covid geçirdikten sonra solunum makinasına bağlı kaldı, evde tek kendisinin çalıştığını söylemişti.

Ben bu kartlardan ona da vermek istiyorum ama onu kırmadan yanlış anlamasına yol açmadan nasıl verebilirim, bana yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim, iyi günler
(2) 

Otizm/Asperger Şüphesi

deerguy #1474921 
İyi günler.

29 yaşındayım. Son 2-3 yıldır otizmli olduğumdan şüpheleniyorum. Detaylarıyla burada açıklamak istesem sayfalar dolusu yazmam lazım, detaylara takılmadan da anlatmam mümkün değil. O nedenle sadece şüphem olduğu bilgisini vereceğim.

Bu konuda ciddi olarak yardım almak istiyorum. İzleyeceğim prosedür hakkında ise hiçbir bilgim yok. Konuyla ilgili bilgisi olan, başlangıç düzeyinde de olsa beni yönlendirebilecek biri varsa bu aşamada çok yardımcı olacak.

Her tür yol gösterme, uzman tavsiyesi, deneyimli birisinin tavsiyeleri vb. açığım.

Şimdiden teşekkürler.
(2) 

dogrusunu kestiremedim.

libertine #1474920 
merhaba. doğrusundan emin olamadım

no one can baptise my soul. mu

no one baptise my soul. mu?

şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

Corona bulaşma sorusu

the real brad pitt #1474915 
Selam. Umarım iyisinizdir.

Pazar kardeşim akşam üstü açık havada 2-3 metre mesafede arkadaşıyla denk gelmiş sigara içmişler. Arkadaşı bu akşam kardeşimi aramış covid pozitif çıktığını belirtmiş. Pazartesi arkadaşı yorgun hissetmiş, test yaptırmış akşamına pozitif çıkmış. Arkadaşının ailesinde belirti yokmuş. .

Bulaşmış mıdır kardeşime? Herhangi bir belirti yok ama ailecek yaşıyoruz annemiz babamız falan endişe ediyorum. Ne yapmak lazım. Ne zaman test yaptırsa doğru sonuç alırız, yani ne zaman birüs bulaştıysa testte çıkar hale gelir. Kötü ihtimalle bulaştıysa ne zaman kardeşim bulaştırır hale gelir.

Akşam akşam çok moralim bozuldu ya.
(5) 

Avukat arkadaslara boşanma hakkında bir soru

woory #1474913 
Herkese merhaba.

Yakın bir arkadaşım aralık ayında resmi nikah kiydi fakat düğünü yazın olacaktı ve bu düğün sonrası aile birlikteliği baslayacakti. Resmî nikahin erken yapılmasının sebebi, sadece ve sadece arkadaşımın memleketine tayin olabilmek amaciyla kurumuna tayin döneminde dilekçe verebilmesi icindi. Kız tarafının resmi nikah sonrasi arkadaşımdan ettiği talepler anormal boyutta değişiklik gösterince(örn: "bir kilim yeter sevgilim" nikahin ardindan "avangart mobilya isterim"e evrildi) çocuk 'benim gelirim belli, bu isteklerimizin hepsini karşılayamam' dedi. Kız tarafı 'bir düşünelim biz o zaman' dedi ve iletişim kesildi. Ardından nisanda takılan takıları vermeye yanaşmayan kız tarafı, 'çocuk boşanmak icin mahkemeye versin' dedi. 100 gram civarı bir altını sebepsiz yere bırakmak istemeyen arkadaşım da altınları geri vermedikleri surece dava açmayacağını söyledi. Bunun üzerine öğrendik ki kız tarafı bugün "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeni ile boşanma (cekismeli) " şeklinde bir dava açmış. Arkadaş bugün ekonomik durum tespiti sebebiyle polis merkezine çağrılmış. Çocuk haliyle tedirgin oldu.

Sayın hukuk bilginleri,

Bu altınin mahkeme sonucunda kız tarafinda mi kalması kararlaştırılır?

Arkadaşım ekstradan başka bir maddi yükümlülük altına girer mi? (Nafaka, tazminat vs.) Ortada şiddet, hakaret gibi en ufak bir durum söz konusu değil.

Sizce bu arkadaş ne yapmalı?

Kesin konuşmak elbette mümkün değil ancak genel geçer düşüncelerinizi yaşarsanız, memnun olurum. kendisi birkaç avukata danisti, benim de aklıma bir de buraya yazmak geldi. Fikirleriniz ve önerileriniz icin şimdiden teşekkürler.
(1) 

üç haftalık kedi kendi kendine işeyebilir mi?

mezarkabul #1474912 
Önceki yavrularımız yapamıyordu, annesi yalıyordu. Şimdikiler kutuya hep çiş yapıyor ya, şu an bir aylık oldular, bir haftadır durum böyle.
(1) 

Eksisozluk yazarina ulasmak

dunal #1474907 
Merhaba,
akanabe rumuzlu eksisozluk yazarina ulasmama yardimci olabilir misiniz? Kendisine son yazdigi giri ile ilgili danismak istedigim bazi konular var. Tesekkurler.
(1) 

bisiklet önerisi

tempor #1474902 
piyasada şu an 3bine kadar alınacak f/p şehir bisikleti nedir sizce?

haftalardır araştırıyorum, donanımları anlamadan buna karar vermek imkansız. benden artık pes.
(1) 

tavuk ve yumurta hakkında

Tochinoshin #1474900 
Bunlarda kalitesiz proteinler olması ve bizim bu proteinleri kullanamamamız gibi bir ihtimal var mı?

Tavukların yetiştiği şartları göz önüne alınca içim rahat etmiyor, sanki boşa yiyormuşum gibi geliyor. Yoktur öyle bir şey değil mi?
(2) 

motor sürücü belgesi hakkında

little big man #1474899 
selamlar,

mevcutta yeni tip B sürücü belgem var. geçtiğimiz sene motor ehliyeti sınavına girdim ve geçtim ama henüz ehliyet çıkarma işlemlerini yapmadım. Bunun için yeni sürücü çıkarma başvurusu mu yapmam lazım yoksa var olan ehliyete motoru ekletme gibi bir şey mi? süreç nasıl ilerliyor?
(3) 

İhbar süresinde iş bulunca iş arama izni?

dizicolleague #1474897 
Yeni iş bulduğum için işten ayrılıyorum ve istifamı verdim. İki hafta ihbar sürem var. günde iki saatli iş arama iznim olmalı yasa gereği. İstifa dilekçeme "yeni iş bulmam sebebiyle" yazarsam bu beni bağlar mı? Çakal avukat istifa sebebini yazdırıyor dilekçeye. İş buldum demesem de sıkıldım çıkıyorum desem, iş arama iznimi kullanmam daha kolay mı olur?
(5) 

russell hobbs'u nasıl bilirsiniz?

blatta hiberna #1474896 
sb.
blender ve mutfak robotu alacağım.
kitchenaid alacaktım ama russell hobbs'un da 1-2 modeli fena değil gibi geldi.
fiyatı da daha uygun ama ucuz bir marka da değil, o yüzden emin olamadım.
kullanan, fikri olan var mı?

teşekkürler!
(2) 

Dell inspron 3521 - birkaç sorun

MtKrt #1474895 
Merhaba,
Arkadaşım, dizüstü bilgisayarında olan sorunu bir türlü çözemedi. nedenini de size sormak istedik. Aşağıya yazdıklarını yazıyorum;

"Sorun laptop power adapterönü unknow olarak görüyor, orjinal dell adaptör denendi sonuç değişmedi. Bataryayı şarj etmiyor ama batarya başka bir dell laptop da sorunsuz şarj ve deşarj oluyor, tüm bios sürümleri denendi sorun çözülmedi,
Amd 7670m ekran kartı çalışmıyor, Windows 10 ve Windows 7 de tüm driverler denendi yine de çalışmıyor, amd catalyst nin verdiği uyarı '' gerekli grafik birimi bulanamadı'' Ayrıca aygıt yöneticide amd driverı da görünmüyor"

Sizce sorun nedir? nasıl çözülür?
(4) 

Sokağa Çıkma Yasağı Cezaları Ne Kadar Ciddiyetle Uygulanıyor?

yanqoue #1474893 
Akşam 21:00 sularında 5 dakikalık yürüme mesafesindeki bir yere gitmem gerekiyor. Ceza yazarlar mı bunun için? Geçerli bir bahane var mıdır veya?
(1) 

21st century pedagogy builds technological, information and media fluencies

lacrim #1474892 
bu başlık altına yazacak bir şeyler arıyorum ancak arastırıp bulduklarım hep digital literacy. konu hakkında bilgi ve önerisi olanlar, siz ne yazardınız?
(5) 

Kedim çok hasta

kaptan maydanoz #1474891 
Yakın zamanda bir kedi yavrusu sahiplendim ama çok hasta. Yavrunun annesini belediye veterinerine götürmüşler ordan da yavruya geçmiş.

gözleri akıyor ve kırmızı, hapsuruyordu ama geçti şimdi burnu tıkalı. Halsiz uyuyor hep.

Veterinere götürdüm bugün. Sokak kedilerinde olur fib testi için Ankara üni. Ver. Fakültesine götür dedi. Ama fib belirtilerine baktım hiç benzemiyor. Sanki benim kedim grip olmuş gibi.

Ne yapabilirim çok üzgünüm:(
(1) 

klinik örneklemle araştırma

vacigok #1474890 
merhaba. daha önce tezinde veya bir araştırmasında psikiyatri kliniklerine başvuran belirli tanılara sahip kişilerle (özellikle çocuk/ergenler ile) çalışma yapmış olan var mı? çok zor oldu mu katılımcılara ulaşmak, izin almak gibi süreçler?
(3) 

Uygulama isim önerisi

Kahir ekseriyet #1474887 
Merhaba. Bu bir kripto para algoritmik trading botu. Çok basit bi işleyişi olacak, müşteri temel seçenekleri seçip start verecek bot çalışacak, çalıştıkça kazanacak, böyle sistem planlanıyor. İsminin sonunda “bot” geçsin isteniyor. Önerilerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.
(6) 

Gözlerin sağa sola kısa süreli hareketi

kostüm çok güzel prenses misiniz #1474886 
Uzun süre bir şey okuduğumda satır geçişleri yaparken ya da gözlerimi farklı yönler için fazlaca kullandığımda, ara sıra göz bebeklerim sağa-sola 1 saniyelik bir git gel yapıyor. Araştırdım nistagmus diye bir durum varmış ancak benim sürekli tekrarlayan bir durumum yok.

Ara sıra göz yorgunluğundan dolayı bu durumu yaşayan var mıdır? Çevremdekiler yaşıyoruz herhalde farkında değiliz dediler.

Teşekkürler şimdiden
(2) 

Gss borcu, muayene ücreti

Unde bach canim #1474880 
Gss borcu olanlar (ödemeyenler) için 2021 yılı sonuna kadar muayene ücreti yine 7-8 lira mı?
2020 de 7 liraydı en son.

Çok sayıda adaptörü birleştirmek

celeron 300a #1474876 
s.a.

router, switch, modem vs. içeren bir rafım var, hepsinin de 9V 12V falan kendi adaptörleri var. üçlü priz vs bela.

tüketikleri her 5W-10W, ben her geleni ayrı prize takmak zorunda mıyım? araştırınca gördüm ki gitar pedalları için böyle cihazlar var, ama bu fiyat nedir skandal: www.do-re.com.tr

Aliexpress'te de bunun gibi ürünler var ama bilemedim: tr.aliexpress.com

var mıdır tavsiyesi olan?
(8) 

yeni bölümlerini iple çektiğiniz diziler nelerdi?

buenosdias #1474874 
yerli olur yabancı olur.

fakat romantik veya ağlamalı, bağırmalı dram dolu diziler olmaz.
(5) 

insan kaynakları /programları

atina #1474868 
merhaba

insan kaynakları uzman, uzman yard. ve elemanının mutlaka öğrenmesi gereken program hangisidir? birçok farklı programdan bahsediliyor. piyasada en çok hangisi kullanılıyor?

mesela SAP, LOGO, MİKRO gibi programlar muhasebe programı değil midir?
HR (İnsan kaynakları) için de mi kullanılıyor yoksa bu programların çeşitlendirilmiş başka yazılımları da var mı?

bilenler cevaplarsa çok sevinirim.
Sevgiler,
(4) 

Hangi saksı çiçeği?

not sure if serious #1474867 
Sevgilimin ailesine yemeğe gideceğim annesi de çiçeklere düşkün. Böyle bahçede bakabileceği hatta özellikle bahçesine dikip bakabileceği bir çiçek arıyorum. Ne önerirsiniz?

Teşekkürler şimdiden :)
(3) 

Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması

not sure if serious #1474866 
Neden görüşülüyor? Biraz aradım internette ama tam bir şey bulamadım bir ton tık tuzağı var.
(2) 

korona’ya bağışıklı mıyım? yoksa etki mi etmiyor nasıl öğrenebilirim?

buenosdias #1474865 
henüz ortada yokken 2 yıl önce, covid’in tüm semptomlarını(tat-koku kaybı, bel ağrısı, halsizlik, öksük) yaşadığım ağır bir grip geçirmiştim. fakat o zamandan beri hiçbirşeyim yok. üstelik son 1 yıldır bulaşması için tüm şartlar vardı.

nerdeyse hergün lokanta, cafe, metro, otobüs, minibüs ile haşır neşirim. tabi maske-mesafe ve temizliğe önem veriyorum. acaba 2 yıl önceki hastalığın bağışıklığını mı kazandım yoksa bana etki mi etmiiyor? tek yaşıyorum ve aile akrabada çoğu kişi bu dönemde covid geçirdi.
(1) 

eski mesajları geri almak

siyahbeyaz1903 #1474864 
cok fazla biriktigi icin gecmişte sildigim bir mesaja bugunlerde ihtiyacım var.sildigim bir mesajlaşmayı nasıl geri getirebilirim,nasıl ulaşabilirim.
(2) 

Online ders

dissendium #1474863 
Online dersler, eğitimler çok sıkıcı değil mi ya? Ehliyet kursu için online ders alıyorum. Sürekli dikkatim dağılıyor. Herhâlde üniversitede online ders alsaydım kaydımı dondururdum. Kendimi resmen şanslı nesil hissetmeye başladım. Üniversitede okuyup günde 3, 4 saat online ders gören gençler Allah bilir ne kadar sıkılıyordur.

Online eğitimlerden verim alan var mı? En son hangi eğitimi aldınız? Videodan yazılım öğrenen, dil öğrenen var mı? Bu arada ders zorunluluğu olmadan kendim 8 saat bile çalışabiliyorum. Sadece ders için bilgisayar başında olma zorunluluğu kötü.
(2) 

Covid Şehir değiştirme

berginyonbaenre #1474861 
Sevgili duyurucular
Şimdi biz şehir değiştirebiliyomuz ? Yoksa araçla yada toplu taşimayla farketmeksizin izin kağidina mi ihtiyac duymaktayiz ??
(2) 

Tıraş makinesi için (fiyatlar aynı) Hepsiburada mı? Amazon mu?

Uncle Sam #1474860 
Sb.
(17) 

Türkiye'ye özel yurtdışında bulması veya tanınması zor meyve sebze

wild honey suckle #1474857 
Selam duyuru.

Geçen gün Meksika belgeseli izliyorduk ve bir pazarda adını sanını, tipini bilmediğimiz bir sürü meyve sebze gördük. Yurtdışındaki insanların çok bilmediği, onlarda pek yetişmeyen ürünlerimiz neler olabilir?

Ben sanki Trabzon hurması gibi düşündüm ama illa bir yerlerde yetişiyordur.

Var mı bir fikriniz?
(5) 

İnsanların test yaptırmaması

biravekahve #1474855 
Korona belirtileri gösterip de; işe gidemem, dükkanımı açamam diye insanların test yaptırmadığını biliyor muydunuz? Son günlerde birden fazla kişi duydum böyle yapan. Bu kişiler virüs kapmış bir biçimde sizinle daracık metrobüste/otobüste yan yana seyahat ediyor, işte beraber oturup kalkıyor. Ülkenin ahval ve şeraitini görün istedim. Siz de benzer durumlara şahit oluyor musunuz?

not: yapanlar suçlu, Türkiye'nin kişi başına düşen millî gelirini 2007 seviyesine düşürüp insanları kaygılara sevk edenler daha suçlu.
(1) 

Yds sınavı ve seyahat yasağı

kararsızataletfilozofu #1474854 
Yds sınavı sebebiyle pazar günü şehirlerarası seyahat etmem gerekiyor fakat otobüsler çalışmıyor
Araba kullanma konusunda pratiğim az olduğu için arkadaş kullanacak fakat refakatçi olabileceklerde yakın akrabalar yazıyor.

Sistem izin vermedi sonuç olarak ceza yer miyiz tecrübe etmiş olan var mı ne kadar yeriz
(5) 

kuru incir yumuşatma

mezarkabul #1474848 
aydından alıyordum inciri, süper oraların inciri, zam yaptılar durmadan, yeni bir yerden alıyorum şimdi, lezzet olarak neredeyse aynı ama sert baya, benim için sorun yok da eşim pek rahat yiyemiyor, sıcak suya falan mı bırakmalı ne yapmalı?

iftardan önce aklınıza düşürdüm kusura bakmayın
(3) 

Dikiz aynası geri görüş kamerası tavsiyesi?

ozgurluk savascisi #1474843 
Aracıma iç dikiz aynasından bakılan geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Ön tarafı göstermesine veya video kaydı yapmasına gerek yok. Benim için önemli olan geniş görüş açısına sahip olması, gece görüş özelliği olması ve sağlam yani uzun ömürlü olması. Bir de cetvelli olması.(park yardımcısı yani) Araç: jeep renegade.
1 ...  ... • 1492    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık