Kokulular ciğere mi artık burnumuza mı bir yerlerimize zarar veriyormuş hatta bir gün hastanede sıra beklerken çoğu kadın bu şikayetten sıra bekliyordu uzattım kusura bakmayın yani şunu sormak istiyorum bu kokusuzlar biz kokusunu almasakta içimize girip bize zarar verir mi? Hissetmiyoruz ya bol bol kullanmak mantıklı mı? (Eşim ve annemin merakı)




 

Kokulu çamaşır suyundan hastanede sıra beklenmesi çok mantıklı gelmedi. İçmiş olabilir onlar ya da tuzruhu ile çamaşır suyunu karıştırmışlardır. O karışımdan çıkan gaz zehirlidir.

Astım ya da alerjik yapı sorununuz varsa hastalığınıza kokulusu da kokusuzu da iyi gelmez. Onun dışında kokulusunu da güvenle kullanabilirsiniz.

Mirket

Koku olayını bilmiyorum ancak az kullanılmak üzere doktorlar da öneriyor. Covid için de hijyende önerilmişti, daha öncesinde de doktorların kullanım önerilerini hatırlıyorum tvden.

Olay sulandırılıp az kullanılmasında. Bulaşık vs temizliği için de kullanılabiliyor. Oranları hatırlamıyorum ama on litreye çay kaşığı kadar falan gibi… Dezenfekte için bol sulandırıp az miktar.

Tabi biz banyo lavabo için daha çok kullanıyoruz, hatta boca ediyoruz :) ancak diğer kimyasallara oranla çamaşır suyu daha güvenli denebilir. Havalandırmaya ve tuz ruhu ile karıştırmaya dikkat. O direk zehir oluyor çok tehlikeli.

epitaf
1

mobil görünümden çık