[]

Anadolu Yakası - Direksiyon Pratiği İçin Alan

Araba kullanmayı öğrenmek için boş bir alana ihtiyacım var. Anadolu yakasında nereye gideyim? Bir de pratik yapacağım tek bir araç var o da büyük jeep tarzı bir araç. Zorlanır mıyım? Sınava olumsuz etkisi olur mu?




 
ümraniye'de akyaka avm'nin arkasındaki alan uygun. hafta sonu boş genelde.


  • tantunisultansuleyman  (14.04.23 15:13:23) 
Ne kadar büyük bir suv? Dizel mi benzinli mi? (debriyaj etkisi farklı olur torktan dolayı)

Ehliyet sınavları küçük ve dizel araçlarla yapılıyor genelde, daha uygun bir araç olsa daha iyi olur.
  • John Bloor  (14.04.23 15:25:07) 
İçerenköy Carrefour ya da metro otoparkları gün içerisinde büyük oranda boş alanlara sahip. Ataşehir-Dudullu vs. tarafları ise yine belirli saatlerde sokak arasında kullanmak için uygun. Kurtköy ve Tuzla tarafı daha sakin olduğu için oradaki herhangi bir yer de olabilir.

Sınavlarda daha yıpranmış ve görece daha eski araç olduğu için daha zor olabiliyor. SUV ile aynı konforu arayınca bulamayabilirsin.
  • nawar  (14.04.23 15:36:26) 
sahil şeridi özellikle küçükyalıdan dragos kartala kadar hafta içi öğle saatleri boş olur. trafikte araç sürme pratiği için iyi bir parkurdur.
eğer park, geri gidip gelme falan çalışacaksan yine sahilde dolgu alandaki ispark genelde hafta içi boş olur.

  • astronom bey  (14.04.23 16:14:34) 
1-selami çeşme özgürlük parkı yanı tüm acemiler orada..
2-kozyatağı karfur ama akşam 21 den 22 ye kadar içerisi yenilendiği için bazı bölümleri kapalı.
3-maltepe-pendik sahil yolu ama çok önermem
  • deepex  (14.04.23 16:41:04) 
sahil şeridi ya da özgürlük parkının yan tarafı ya da uğur mumcu civarı genelde kullanılıyor. trafiksiz sabah saatleri ideal.


  • tiny penny  (14.04.23 16:44:23) 
Simdiye kadar araba kullanmayi biliyorsun saniyordum.

Neyse, otomobil kullanmak, ara caddelerde yapilabilecek bir eylem degil ya da anayollarda.

En temizi kirsala çikmak.
  • Yourcousinmarvinberry  (14.04.23 17:04:07) 
Sakin saatlerde dahi sahil yolunda apaçiler cirit atabiliyor. Ben Maltepe sahil İspark'ı öneririm. Yokuş kalkış vs. istiyorsan Kurtköy taraflarında bulursun sakin ve geniş yollar.


  • chicha_v2  (14.04.23 17:24:28) 
Ben en son 9 yıl önce direksiyona oturmuştum. Sonrasında hiç merakım olmadı. Yani hiçbir şey bilmiyor gibi düşünebilirsiniz. Kendi başıma hiç uğraşmayıp direkt kursta ilk dersi almam daha mı mantıklı olur?

Yoksa kurstan önce bir tecrübe kazanmak artı mı sağlar?
  • ruhen hastayim ben  (14.04.23 17:58:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.