[]

Siz olsanız ne tepki verirsiniz?

Önce kısa bir bilgi vereyim. Kız arkadaşımın bazı dişlerinde yamukluk var ve bununla ilgili tedaviye devam ediyor.

tv izlerken reklamlar çıktı. diş macunu reklamı, bir kadın vardı. ben de boş bulunup negzel dişleri var ya demiş bulundum. Sen misin bunu diyen? ne dediysem ikna olmadı verdi veriştirdi.

Bana biraz abartı geldi siz olsanız ne tepki verirdiniz?

 
Daha hayatimda dis macunu reklami izleyip tepki veren insan hic gormedim, ki kiz arkadasinizin bu konuda ozguvensizlikleri de varmis. o yuzden haksizsiniz.

bu gibi durumlarda yapilacak en iyi sey sucunuzu kabul edip ozur dilemek. aciklamaya calismayin yok soyle dusundumdu de oyle kastetmedim de vs. bunlari kimse algilamaz :)
ben sinirliyken (erkek) ben de bahane duymak istemiyorum ama karsimdaki haksiz oldugunun farkindaysa aninda yumusuyorum.
  • aguen  (22.03.23 02:42:44) 
ikinizde ergenseniz sorun yok. geç ergenlikte de olabilir. ama yetişkin bir bireyin böyle tepkiler vermesi çok normal değil. sonuçta diş yapısı kişinin elinde olan bir şey değil. doğuştan gelen bir yapı dizimi bu. ne güzel tedavi de görüyormuş demekki imkanı ve farkındalığı var. bunu bir kompleks haline getirmediyse kendisinde yapılan tipik bir kezbanlık sendromu gibi gözüküyor. abartılı tepki vermesinin başka bir alt sebebi de olabilir ama. başka tetikleyici unsurlar söz konusu olabilir.


  • debian  (22.03.23 02:51:51) 
Valla bende arada bir böyle espriler yapıyorum hanıma, artık kadınların aklı nasıl çalışıyorsa, hemen hemen aynı tepkileri alıyorum.
Kafaya takma, özür dile geç

  • etna  (22.03.23 04:04:53) 
Şoktan tepki veremezdim sanırım.


  • Amaranta ursula  (22.03.23 06:15:22) 
Böyle bir insanla hayat zor.


  • burfak  (22.03.23 08:31:46) 
Geçmişte dişleri ile yargı etiket verildiyse kendisine ki çok olası kabul ihtiyacını olumsuz etkilemiştir. Negatif bir yorumu icsellestirip tek gerçek olduğunu düşünme yanılgısı olabiliyor Can acıtan yargılar duyduğunda insan. Olduğu haliyle güzel olduğunu, bu haliyle sevdiğini hatırlatman lazım.


  • hasmetizm 2046  (22.03.23 09:42:37) 
bence sen kasitli yapmissin ama farkinda degilsin. dis macunu reklamina bakip da negzel disler demek kimsenin aklina gelmez kolay kolay bir de sesli dile getirmek:/ partnerini manipule etmeye calisiyo olabilirsin. belki daha once de imada bulunmussundur. butun soylediklerimin ekstrem oldugunun farkindayim ama bana hic masum bi agizdan kacma gibi gelmedi


  • ala09  (22.03.23 12:06:02) 
kadın haklı, gönlünü al.


  • duyurukullanıcısı  (22.03.23 12:11:01) 
takma özür dile geç +1


  • Hallegadola  (22.03.23 12:13:39) 
Özgüven eksikliği yaşadığı, onda olmayan şeyi yüzüne vurmuşsunuz. Sevgilisi kendisinden uzun olan bir kadının, sevgilise başka bir adam için ne güzel uzun boyu var denmesi gibi bir şey.
Sevgilinizin uzatması hoş değil ama özür dileyip hata yaptığınızı söylemeniz işe yarar.

  • boyalı kuş  (22.03.23 16:46:14) 
Kel olsaniz, kiz arkadasiniz sampuan reklami gorunce ne guzel saclari var dese? Bu tepki sizinle ilgili degil, onun yumusak karni, duygularini ve reddettigi bu yanini nasil yonetecegini bilememis, ancak sizin de anlamakta zorlanmayacaginiz bir sey olsa gerek. O kadar acik ki tepkisinin nereden kaynaklandigi. Ozur dileyebilirsiniz ancak verdigi tepki ve sonraki adimlar icin daha yapici ve olgun adimlari birlikte atmaniz lazim.


  • kassiopeia  (22.03.23 23:04:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.