[]

Kan vermek istiyorum ama kanlarımızı satan kızılaya değil,başka nereler var

Özel hastaneler olur mu? belki daha güvenlidir çünkü korkuyorum belki ilgilenirler kan verirken, Ya da böyle yardım ettiğimi hissedebileceğim bir yerler bak kanın şuna gitti buna fayda sağladı, ben öyle boşluğa atılmış gibi kan vermek istemiyorum zaten korkuyorum motive edecek bir fikir istiyorum.




 
Abi çok saçma bir kaygı yaşıyorsun, Kızılay'ı günahım kadar sevmem ama şu an verdiğin kanı alıp satacak halleri yok ya ihtiyacı olan yerlere verilecek git ver işte ben verdim kimse kanını satmaz.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (06.02.23 14:54:58) 
@kaleci +1. Kan satma olayının aslı da bildiğimiz gibi değilmiş ayrıca.


  • giovanne  (06.02.23 14:57:18) 
Şu ortamda hiçbir özel hastane Kızılay kadar organize ve hızlı hareket edemez diye düşünüyorum. Gidin, form doldurduktan sonra kulaklığınızı takıp müzik/podcast dinleyerek 10-15 dakika oturun, bitti.


  • kobuzchu kiz  (06.02.23 15:02:20) 
zaten öyle istediğiniz hastaneye gidip kan bağışı yapamıyorsunuz. normal zamanda bile yapamıyorsunuz. kan bağışı kabul edebilecek tek kurum kızılay.

belki afet bölgesinde iseniz, yaralıların kaldırıldığı hastanelere giderek doğrudan hastalara bağış yapabiliyorsunuzdur. ama başka şehirde kızılay haricinde bir hastanenin bağış alması mümkün değil.
  • kibritsuyu  (06.02.23 15:26:22) 
böyle olağanüstü bir süreçte motive için ilave bir nedene ihtiyaç duymamalısınız. kanınız varsayalım ki depremzedeye değilde ağır ameliyat geçiren birine gitti. ne fark eder? kanlar satılmış satılmamış şu an hiç birinin önemi yok.

motive edecek fikir vereyim yine de: yaklaşık 10 ilde insanlar ölüm kalım mücadelesi veriyorlar şu anda.
  • Phoebe  (06.02.23 16:01:21 ~ 16:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.