[]

Ücretsiz bir eğitim almak hakkınız olsa hangisini alırsınız?

Herkese Selamlar ?

Aşağıdaki linkte bulunan kurslardan bir tanesini ücretsiz alabilme hakkına sahibim, mesleğim ile ilgili herhangi bir kurs bulunmuyor kurslar arasında, istediğim alaylı yoldan öğrenemeyeceğim ( yazılım, oyun tasarımı vsvs) gibi alanlar haricinde bir kursa yazılmak, e birazda kolumda altın bilezik olsun dışarıdan freelance iş alayım danışmanlık vereyim kafasındayım. Br kurs ile bunların hemen olmayacağının da farkındayım.

Bu noktada SAP ERP Eğitimlerini al dedi bir arkadaşım, SAP VE ERP'nin S sini ve E sini bile bilmem sektörümde de hiç alakası yok ama dediğim gibi sektörle alakası olsun istemiyorum zaten. Siz ne tavsiye edersiniz ?

SAP ve ERP den devam mı yoksa şuna una bak oradan da para kazanabilirsin dediğiniz kurslar var mı ?

akademi.bilgeadam.com

Cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

 
python al geç derim. cahil gibi konuşmak istemem ama o dediğin programlar büyük oranda öyle bileni uçuracak şeyler değil. genellikle yardımcı ve ikincil programlar. product lifecycle management falan filan.


  • bohr atom modeli  (02.02.23 01:06:59 ~ 01:07:45) 
Bu kurslardan bir şey çıkmaz açıkçası. Daha ileri seviyeleri youtubeda var. Bunlar çok basic. Yazılım dersen .net ya da java kursundan birini alabilirsin ama giriş seviyesinden ileri götürür mü bilemem.


  • Unde bach canim  (02.02.23 04:30:26) 
Görüşleriniz için teşekkür ederim, ben de cahil gibi konuşmak istemem ama yazılım dillerini herhangi bir eğitim almadan da öğrenebilirim kanısındayım ( yazılımcı arkadaşlar çarmıha germesin lütfen)

Bunun yerine kendi kendime öğrenemeyeceğim kurslara niyetim var
  • ebeş  (02.02.23 10:17:13) 
Ne niyetle öğrenmek istediğinize bağlı.

Yani yeni bir meslek öğreneyim, para kazanayım derdiniz varsa başka,
İşte işe yarasın diyorsanız başka,
Meraksa başka...

sap ileri modülleri iyi bilirseniz epey işinize yarayabilir. Hatta para bile kazandırabilir. Diğerlerini dediğiniz gibi herhangi bir platformdan da giriş seviyesinde öğrenebilirsiniz.

Bence burada önemli olan sizin hangisine merakınız olduğu.

Bu arada after effects motion design falan da öğrenilebilir, esas niyetiniz para kazanmaksa after effects için çok iş alabilirsiniz.
  • anten  (02.02.23 10:42:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.