[]

Wordpress ile ilgili acil yardım rica ediyorum lütfen

Şu anda mağazamızın sayfalarında ürün filtreleri oluşturmak için WOOF - WooCommerce Professional için Ürün Filtresi: (realmag777) – 1.3.1 eklentisini kullanıyoruz. Kullandığımız kategorilerle eşleşen özelliklerle oluşturulmuş ürün çeşitlerimiz var.

Ürünlerimizde varyasyonlar var ve ürünlerimizin tek ürün olarak gösterilmesini istiyoruz.

Sorun şu ki, "varyasyonları tek ürün olarak göster" türü eklentileri kullandığımızda, tüm kategorilerde tek ürünleri gösteriyorlar.

Örneğin, small kategorisi seçeneğini tıklarsam tişörtün medium ve large olarak da gösteriliyor. Çünkü tişört small,medium and large olarak varyasyonları var. Sadece small olanın fiyatını görmek istiyorum. Bu eklenti ile bu mümkün mü?
"small" bir kategori ve filtre olarak da kullanıyoruz. Kategoriyi seçtiğimizde sadece o kategorideki ürünün fiyatını görmek istiyoruz. Ve ürünlerimizi daha ucuzdan daha pahalıya doğru görmek istersek, ürünler seçtiğimiz kategoriye göre değil, diğer tüm varyantlara göre sıralanmakta.

Ve umduğumuz şey, ürün filtresinde eşleşen ada sahip kategori seçildiğinde, seçilen özelliğe karşılık gelen fiyatın görüntülenmesidir.

Bu nedenle, aşağıdaki ekran görüntüsünde, Sınıf 14 kategorisi seçildiğinden, katalogda görüntülenen fiyatın, aynı isimli ürün özelliğine sahip varyasyonla eşleşmesini istiyoruz.
Resim bağlantısı: d.pr

Tüm yanıtlarınız için gerçekten minnettar olurum. Çok teşekkür ederim!



We are currently you're using the WOOF - Products Filter for WooCommerce Professional: (realmag777) – 1.3.1 plugin to create product filters on our shop's pages. We have variations of products created with attributes that match the categories that we're using.

We have variations in our products, and we want our products to be shown as single products.

The problem is when we use the "show variations as single products" type of add-ons they are showing single products in all categories.

For example, let's say if I click the small option then the t-shirt is shown in medium and large as well. Because that t-shirt was varied in small, medium and large. I only want to see the small one's price. Is that possible with this add-on?


The "small" is a category. And we use it as a filter too. We want to see only the price for that category's product when we select the category. And If we want to see our products from cheaper to more expensive, the products become ordered by all the other variants as well and not the category we chose.
 
And what we're hoping for, is for the price that corresponds to the selected Attribute to be displayed, when the category with the matching name is selected in the product filter.
 
So in the screenshot below, because the Class 14 category is selected, we want the price displayed in the catalog to match the variation with the product attribute of the same name.
Image link: d.pr
  
 I would really appreciate any response. Thank you so much!

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.