[]

ankara'da yeni öğrencilerin ego kart alma süreci nasıl işliyor?

ben 2017'de almıştım ama unuttum. tek hatırladığım ilk günlerde kartımızın olmadığıydı; gölbaşı'ndaydık, ben işlemler için merkeze giderken arkadaşımın kartını kullanmıştım. onlarda nasıl vardı da bende niye yoktu hiç bilmiyorum.

bildiğim kadarıyla fotoğraf, öğrenci belgesi gibi şeyleri toplayıp metro duraklarındaki düldüllere gidiyorlar ama mesela şimdi bu çocuğu ben gölbaşı'na bırakacağım pazar günü, ertesi gün kızılay'a gelmek istese illa para verip dolmuşa mı binmesi gerekecek? kartı alana kadar ne yapıyor bu çocuklar?

yoksa daha okul açılmadan kart almak mümkündü de ben mi almamışım?

 
sistemden alınacak öğrenci belgesi (e-devletten de alınıyor sanırım)
fotoğraf
kart ücreti

yukarıdakileri hazır edince kızılay metrodaki düldüllerden hallediliyor.
başka yapan yer var mı bilmiyorum. sorduğum tüm görevliler beni kızılay'a yönlendirmişti.
  • lesmiserables  (23.09.22 16:54:57) 
kızılaydan yaptırabilir. 5 tane yer var toplamda. öğrenci belgesi yeterli olur. dolmuşla gider ya da birinden kart rica eder ya da temassız kredi kartı varsa okutabilir. ya da tam kart alır gitmeden.

www.ankarakart.com.tr
  • jelly bear  (23.09.22 16:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.