[]

bu e-okuyucu alınır mı? benzer diğer sorular

ürün şu: www.trendyol.com

piyasayı hiç bilmiyorum ama ömür boyu tüm kitaplarımı yanımda taşıyabileceğim bir alete bu parayı veririm, o açıdan makul geldi. kullanan var mı acaba burada? alınırsa neden alınır, alınmazsa neden alınmamalı?

bunun dışında genel olarak e-okuyucu almakla ilgili bazı sorularım var yine de... şimdi benim için en büyük problem sürekli yer değiştirdiğim için kitaplarımı bir arada bulamamak. ayrıca yabancı dilde okumak istediğim zaman erişim büyük sıkıntı. hikaye kitabı ayarındaki şeyler bile çok pahalı oluyor. o açıdan e-okuyucu tam benlik diye düşündüm ama bunlara kitap nasıl yüklenir, mesela kitapları nereden satın alabilirim, fiyatları nasıldır vs. hiç bilmiyorum. kısacası alıp kullanamamak konusunda çekincelerim var. o yüzden her türlü fikir ve öneriye açığım.

 
Bence yıllarca kullanma anlamında Kindle Oasis daha mantıklı. PDF okuyacaksanız Kobo Sage'e de bakabilirsiniz.
Kitap yükleme kısmında hiçbir dert yok. Calibre isimli program aracılığıyla bilgisayardan istediğiniz kitabı yükleyebilirsiniz. Bazı e-okuyucularda Dropbox vs desteği de var artık, telefonunuza/bilgisayarınıza indirdiğiniz kitabı Dropbox hesabınıza atıp direkt e-okuyucudan ulaşabiliyorsunuz.

Benim tavsiyem Android sistemli okuyuculardan uzak durmanız. Kindle ve Kobo bu işin kralları, bu iki markadan şaşmamak lazım.
  • gallienus  (11.09.22 20:17:32) 
Benim tavsiyem letgo vs. gibi yerlerden ikinci elini bulmandır. Çünkü bir hevesle alıp bu readerlerı kullanmayan bir ton adam var.

Bunları satanların çoğu da eli yüzü düzgün dürüst tipler.

Alır da kullanmazsan aldığın fiyata satarsın zoruna da gitmez.

Aksi halde 1859 liraya alıp kullanmazsan satmaya kalksan en iyi ihtimal 1000 liraya gider, yarı yarıya zarar edersin.
  • soper  (11.09.22 20:52:38) 
kindle paperwhite kullanıyorum. bu linktekinin farkı ekranının büyük olması sanırım, diğer özellikler aynı.

kitap gönderme kısmı çok basit. kindle sana bir e-mail adresi atıyor ve o adrese gönderdiğin kitaplar kindle'ı açtığında otomatik olarak cihaza yükleniyor.

şimdi kimse kimseyi kandırmasın, e-reader'ların en büyük avantajı bedava kitap okuyabilmek, çünkü internette iki linkle ulaşabileceğin binlerce e-kitap var. böyle bir niyetin varsa hiç düşünmeden al, kısa sürede verdiğin parayı amorti edersin.
  • sir gawain  (11.09.22 21:24:07) 
'Korsan'a Hayır' dersen e kitapların fiyat olarak normal kitaplardan aşağı kalır hali yok.
İnternetteki kitap satıcılarından (varsa) e kitap da alman mümkün.
İdefix şurada aldığın kitabı nasıl yükleyeceğini açıklamış.
www.idefix.com

Yıllar önce bir e kitap okuyucu hediye geldi. İçinde epey bi kitapla.
O günden sonra bütün pantolonlarımı kargo pantolon aldım. E kitap okuyucu hep yan cepte. Açar açmaz kaldığın yerdesin, sayfa çevir derdin yok. Tuğla gibi kitap taşıma derdin yok. Hayatı kolaylaştıran şeyler listesinde başlara oynar.
  • Mirket  (11.09.22 21:58:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.