[]

Ev mobilyası için marka önerisi

Oturma grubu, yemek odası ve yatak odası alıcaz, standart ev kuracağız yani, ikide bir değiştirmelik değil de olabildiğince uzun yıllar dayanacak mobilyalar almak istiyoruz. Marka önerir misiniz?




 
Biz mobilyaları alfemodan almıştık. Tasarım olarak çok beğenmiyorum, şimdi alsam Normod, Enza falan alırım tasarım bakımından. Yalnız Alfemolar acayip dayanıklı, 8 senedir oturduğumuz koltukların süngerleri bile şekil değiştirmedi, toto izi çıkmadı.Leke tutmayan kumaşları gerçekten leke tutmuyor ki evde çocuk var sürekli birşeyler döküyor üstüne. Benden sonra annem, kardeşim ve görümcem de aynı marka aldılar.


  • curukturpkokusu  (23.07.22 14:30:56) 
ahahaha ben de alfemo almayın demek için giriş yapmıştım lööl. sürgülü gardrop kapısı bikaç sene içinde bozuldu. koltukların dikişleri patladı 2. senesinde. biz de 8 sene önce almıştık.


  • pide  (23.07.22 14:35:26) 
Ust segmente cikmadiginiz surece marka pek bi sey ifade etnez. Her markanin kotu iyi modelleri olur. Hatta ayni model kotu de olabilir iyi de pek cok degiskene gore.

Koltuk icin normod alirdim ben olsam. Baya hayran oldugum bi firma.

Dolap molap tarzi icin cok kasmaya gerek yok sunta ve mentese vida hepsi cok fark etmez.
  • floydian  (23.07.22 14:35:47) 
@pide çok ilginç gerçekten. Demekki kalite standart değil. Bizde 2 sürgülü gardrop var, taşındıktan sonra kötü monte edildiği halde hala sağlam.


  • curukturpkokusu  (23.07.22 14:37:46) 
Dudulluda bi mobilyacıyla çalışıyorum istediğim modeli instagramdan pinterestten gösterince çizip yolluyorlar onaylıyorum üretiyorlar. Malzemeleri kaliteli ama yogun sezonda(Mayıs-ekim) gidersen ozenmeden yapabiliyorlar.bi kaç kusurlu sandalye olmustu iade ettim düzelttiler ama süreç çok uzadı.

Dilersen özel mesaj at paylaşırım
  • Mcfly  (23.07.22 15:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.