[]

google drive çat diye hesabımı kapattı

geçen akşam drive a yükleme yapıyordum. 2018 deki telefon fotolarım, muhtemelen içinde bir şaka imaj ya da videosu flagladi çat diye tüm hesabımı kapattı. 2 tb veri. bazılarının yedeği yok, itiraz ettim 5 dakka içinde incelenmiştir bir daha açmayacağız diye cevap geldi. günlerdir yazıyorum. formu doldurdum gönderdim. incelencektir dendi hiç bir sonuç alamadım. resmen yargısız infaz. hiç bir yasa dışı içeriğim yok. öyle bir insan da değilim gore more imajlarım yok. normal düz insanım. boş yere tüm hayatımın verilerini sildi adamlar. neyse gösterin açıklarım bir yalnış var diyorum karşımda bir muhattap yok. savunma hakkı vermeden resmen tüm verilerimi sildiler. tüm hayatımın içeriği kayboldu. ne yapmak lazım. mahkeme yoluna gitmek sizce çözüm mü? başına gelen var mı?




 
bunu çok duydum tek değilsin. telif hakkı içeren bir dosya var mıydı? ayrıca google türkiye'ye ulaşabilirsin konu hakkında. mutlaka yardımcı oluyorlar.


  • false pretension  (19.07.22 18:11:53) 
Google, hesabı sadece 2 sebepten dolayı kapatır.
1.Telif
2.Pornografik içerik

Üçüncü bir sebep yok

Eger bunlardan birinin olmadıgına eminsen Google Türkiye ile iletişime geçebilirsin. Düzgün düzgün derdini anlat. Hatta içeriklerinde sıkıntı olmasından daha da eminsen dava da edebilirsiniz. Çünkü google'ın Türkiye temsilciligi var. Ve dava açtığınızda onlarla muhatap olunacak.
  • limonlu eksi  (19.07.22 21:48:40 ~ 21:56:43) 
bunu hem reddit’te, hem hackernews gibi sitelerde çok gördüm. yapabileceğin neredeyse hiç bir şey yok. mutlaka yüklediğin şeylerden birinde tos’a aykırı bir şey vardır. verilerini sadece cloud’a yedeklemen büyük hata, adamlar istediği zaman sana hesap vermeden hesabını kapatabilir veya verilerini silebilirler. verini korumak gibi bir sorumlulukları yok. o yüzden dava falan açmakla uğraşma derim. itirazın da sonuçlanmış zaten.


  • roket adam  (20.07.22 00:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.