[]

İstanbul çekmeköy’de yaşanır mı

Yaşanır mı?




 
valla bence yaşanmaz. çok uzak. metro var metrogarden'ın orda eyvallah da git git bitmiyor. altunizade'den 10 durak metro olur mu? tabi bu senin yakınlık uzaklık anlayışına göre de değişir. ben alibeyköy'de oturuyorum, işyeri mecidiyeköy'de 4 durak metro ile gidiyorum ve mutluyum.

+'ları, düzenli şehirleşme, her taraf güvenlikli site, her ne kadar muhit adları ve belediye akp'li olsa da toplum görece seküler.
  • galas  (06.04.22 17:29:25) 
Bence yaşanmaz. Merkezî yerlere uzak.


  • dissendium  (06.04.22 17:34:08) 
Yaşayan çok tanıdığım var ama hepsi uzaktan çalışıyor ya danise istediği zamanda gitme özgürlükleri var.
Sakin sessiz yaşam için çok güzel siteler var

  • kisa  (06.04.22 17:43:24) 
Çekmeköy - Taşdelen istanbul stresinden kaçanlar için güzel semtlerdi fakat çekmeköy de iyice şehir şehir oldu artık. Taşdelen o konuda daha iyi.

Fakat dedikleri gibi araç yoksa kıyı semtlere uzak kalıyor. Motorum olsa direkt orada otururum mesela. Taşdelen ve kartal tarafındaki aydos ormanı çevresini seviyorum. yakacığın üst tarafları. Ama kesinlikle biraz ters kalıyor işte buralar. Yoksa havası nispeten daha temiz diğer semtlere göre. Orman, park, yürüyüş alanı bol olan yerler.

Sık sık uzağa gitmeniz gerekmiyorsa düşünebilirsiniz, fiyat olarak biraz daha uygundur. Deprem tehlikesi olarak da en düşük yerlerden birisi diye biliyorum.
  • ananiyimioguz  (06.04.22 17:54:17 ~ 17:55:05) 
gayet yaşanır. biraz işinin nerede olduğuna bağlı tabi ama deprem durumunda risk düşük ve nispeten güzel siteler var.


  • zgrydn  (06.04.22 18:46:19) 
anca dışarı kapalı sitelerde ve evden çalışma şartıyla yaşanabilir.


  • roket adam  (06.04.22 19:44:39) 
Bütçe düşükse yaşanır. İstanbul'da barınma çok zor artık. Maaşlara göre kiralar çok yüksek.


  • nvidia  (06.04.22 22:45:54) 
Yaşam tarzınıza, işinizin nerede olduğuyla alakalı biraz da. Her akşam kadıköy/beşiktaş/taksim yapan biriyseniz uzak, size gelmez.

Ya da işinize uzaksa yine mantıksız. Deprem korkusuyla da alakalı bence, bana bedavaya verseniz Kadıköy/Beşiktaş gibi merkezi yerlerde 30-40 yıllık binalarda oturmam mesela. Ama hem depremden korkmayıp hem de üstüne asgari ücret kadar kira veren insanlar var bu evlere.
  • John Bloor  (07.04.22 10:05:54) 
yaşanır. istanbula ilk geldiğimde yaşadım, ve ölmedim. demek ki yaşanır.


  • tchuck  (07.04.22 10:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.