[]

Kore filmlerindeki üst sınıf muhabbeti nedir?

İş yerinde sürekli bu muhabbeti yapıyolar. Alakası ne bunun var mı oralarda yaşayan saçma değil mi?




 
surada soyle bir inceleme vardi buyrunuz:

"(...) Parazit Kore toplumu üzerinden oldukça ba şarılı Konfüçyen ahlâk ve kapitalizm eleştirisi. Bilindiği üzere, Konfüçyen ahlâka temellenen ataerkil Kore ailesi ve toplum yapısı eğitim durumu, toplumsal köken, ekonomik sermaye, meslek ve toplumsal mevki gibi farklı sermaye sahipliğine göre bireye toplum içinde değer ve yer biçer. Toplumsal cinsiyetler ve sınıflar arası güç farkları Konfüçyanizmin çağdaş Kore toplumunda hala süre giden kalıtlarıdır. Günümüzde, genç işsizliği ve intiharı rakamlarının en yüksek olduğu ülkelerden biri olan Güney Kore’de, sınıflar arası hareketliliğin olanaklılığı kısıtlıdır: Ya Seul National, Yonsei gibi iyi bir Üniversite’den diplomanız olmalı, ya da ailenizin iyi bir ekonomik-sosyal sermayesi. Ivy lig üniversitelerinden diplomanız yoksa, İngilizce konuşamıyorsanız, iyi bir şirkette kalıcı iş sahibi olmanız oldukça zordur. (...)"

kaynak: issuu.com
  • viva paulista  (07.04.22 04:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.