[]

Bankalarda olmasını istediğiniz özellik-ürün

Bankalarda uygulamaya geçmesini istediğiniz bir özellik, işinizi kolaylaştıracak bir şey, bir ürün uygulama vs var mı?




 
banka kartından para çekme limiti kalksın.


  • barankovan  (23.03.22 13:35:41) 
50 tane yanyana farklı ATM görmek istemiyorum. Atmsi az bankalari bulmak ile uğraşmak istemiyorum. Hepsi ortak olmalı. Ve para çekme vs. ücreti almamalı. Aşırı çirkin geliyor yan yana 30 farklı renk ATM olması. Yanyana 15 tane ortak ATM olsa yarı yarıya azalır bütün giderler.

Deneme için şu yapılabilir. Atmde ilk ekranda banka isimleri olur kişi tıklar istediği bankaya işlemlerini yapar. Ya da kartı takınca otomatik anlar hangi banka olduğunu. İşlemler devam eder.

Aynı şekilde küçük yerlerde genelde tek Ziraat Atmsi oluyor. Böylelikle diğer bankaları kullanan insanlar da rahat etmiş olur. Ziraat tekelinden kurtulur emekliler falan.
  • westblack  (23.03.22 13:58:42) 
@westblack, çok yakında ortak atm projesi canlıya geçecek. oldukça fazla banka bu projeye imza attı. altyapı çalışmaları bitti.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (23.03.22 14:14:04) 
1. Pos cihazları hepsinin ortak olmalı. Her esnafta 50 tane farklı pos cihazı olmamalı.
2. Mesai saatleri dışında yapılan EFT alt sınırı yukseltilmeli.

  • etna  (23.03.22 14:39:47) 
garanti bankası birden fazla sanal kart oluşturmaya izin vermiyor. bu konuda çok muzdaribim. keşke izin verse.

vize için belge vs kağıt kürek işlerinde uygulamadan talep oluşturup direkt kargo ya da kuryeyle alabilmem lazım.
  • roket adam  (23.03.22 15:38:59 ~ 16:01:36) 
tüm bankalar için tek bir mobil uygulama olsun. 4-5 bankada hesabım, kredi kartım var. hepsine tek tek girip işlemleri yapmak vaktimi alıyor. tek bir uygulamada tüm kredi kartlarımı, hesaplarımı görebileyim. para gönderirken hangi bankadaki hesabımdan gönderim yapacağımı seçeyim mesela. tüm işlemleri tek bir uygulamadan yapabileyim isterim açıkçası.


  • contavolta  (23.03.22 15:49:46) 
Atm'lerden kendi hesabına günlük para yatırma ve çekme limitleri arttırılmalı. Özellikle sanayi bölgeleri şubelerinin gişelerinde en az 3 gişe sadece kurumsal müşterilere ayrılmalı. Kurumsal ve yüksek mevduatlı bireysel müşteriler için bankaların kendi bünyelerinde gezici kuryeleri olmalı, müşterilerin iş veya evlerine giderek evrak,imza,vs alması için veya bankaya gelen çek karnesi, banka veya kredi kartı gibi teslimatlar için. Kuryenet,vs ile olmuyor bu işi kendilerinin yapmaları lazım.


  • iwasbornonamountainside  (23.03.22 15:58:05) 
uygulamalarda 6 ayda bir sifre degistirme isini biraksinlar.


  • spherical  (23.03.22 16:17:07) 
6 ayda bir şifre değiştirme bitmeli +1

Hiçbir anlamı olmayan, kullanıcı deneyimini baltalayan bir şey. Bir de bazı bankaların daha kendini koruyamayıp müşteriyi korumaya çalışması komik oluyor :)
  • chicha_v2  (23.03.22 16:43:44) 
Bu biraz bddk ile alakali bankalarla degol ama soyleyeyim.

Once internet sube ve mobil subeye tum bankalara olan borclari ve vergi, trafik cezasi vb borclari sorgulayip tek sayfada gorme ozelligi gelmeli.

Sonra tum bunlara tik koyarak bankanin kendi faiz oraniyla.72 ay vadeyle o bankada toplama ozelligi.
  • celebi efendi  (23.03.22 20:55:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.