[]

Kızlar erkekte kas seviyor musunuz

Bir süredir fitness yapıyorum kız arkadaşlarım genel olarak beğeniyorlar, özellikle eski çelimsiz halimi bilenler süper olmuşsun diyor.

Bu da beni motive ediyor ve daha kaslı bir görünüm elde etmek konusunda çaba göstermeyi düşünüyorum. Aşırı olmayan ve doğal olan, benim vücut tipime uygun kaslı adamların resimlerini gösterince genelde kızlar iyi değil hatta iğrenç falan diyorlar.

Etrafımdaki kızların tepkisi böyle olunca merak ettim, genel olarak kızların hoşlandığı kasli erkek ne oluyor?

 
dan reynolds tipi kaslı erkek seviyolar genelde. i.pinimg.com

aşırı kas kötü duruyor çünkü. fit erkek her zaman öndedir.

ben göbekli seviyorum diyen kız da baya duydum ama oranı azdır. göbekli seviyorum diyen de kaslı görünce elinin tersiyle itmez heralde.
  • jelly bear  (11.02.22 13:37:51) 
brad pitt'in fight club hali :)

aşırı fazla kas iğrenç duruyor. erkekler de ne kadar kaslı olursam o kadar güzel olurum diye düşünüyorlar.
  • candide  (11.02.22 13:38:23) 
jelly bear'ın yolladığı örnek bile fazla bence. çok sıska, çelimsiz olmasın, yapılı olsun, omuzları dar olmasın yeterli.


  • hakikatler bosluga bakan aynalar miydi  (11.02.22 13:41:36) 
Sıska ve çelimsiz olmasın ama kaslı da olmasın. +1 İlla kas olacaksa da en fazla Dan Reynolds'ınki kadar olsun, fazlasını gerçekten hiç beğenmiyorum. Hafif göbek de sorun değil benim için açıkçası.


  • vestasy  (11.02.22 13:46:23) 
Sevgilin beğeniyormuş işte abi yetmiyor mu, herkes çeşit çeşit seviyor 130 kiloluk şişmanı seven de var.


  • Zaman Tamircisi  (11.02.22 13:50:45) 
fit adamı herkes sever abi. azıcık kastan da (dan reynolds örneğindeki gibi) kimseye zarar gelmez. gerçi az diyorum ama fitness yapan birisi olarak en başta sen kendin bilirsin bu vücudu elde etmenin ve korumanın ne kadar zor olduğunu, yani zaten steroid basmayan veya kafayı kırmamış bir adamın "yanlışlıkla" aşırı kaslı olması filan mümkün değil. "ıyy bu ne ya" denebilecek seviyeye gelmek için ya profesyonel vücut geliştirmeci olmak ya da daha çok kas isteğiyle coşup steroid kullanmak lazım.

fit, güçlü adamın neden sevileceğini detaylarıyla anlatmaya gerek yok. en başta evrimsel bir şey bu. ha nedir, bir kadın vardır ÖZELLİKLE hafif toplu erkekleri daha çekici buluyordur. belki onunla şansın olmaz. yalnız bu demek değildir ki böyle kadınlar kaslı erkekleri de sevmez; yani atıyorum ben balık etli kadınları daha çekici buluyorum ama zayıf birine de "aaa zayıf bu 100 seksim olsa birini yapmam" demem. tek bir şeyi sevip başka hiçbir şeyden keyif almamak gibi bir durum söz konusu değil sonuçta.

bak ne güzel motive oluyormuşsun işte. daha sağlıklı oluyorsun. daha dinç, güçlü oluyorsun. aynen devam et. gerisine hiç bakma. beğenmeyen de küçük oğluna almasın anasını satiyim dünyadaki herkese çekici gelmek zaten mümkün değil. şişman bir adam olarak beğenilmediğini, reddedildiğini düşün... ağlıyorsun. şüşko ve sağlıksızsın. sürekli uykun var. enerjin az. belki ayı gibi yiyorsun sürekli pis pis. tam bir sefalet. yazık.

şimdi bi' de şimdi reddedildiğini, beğenilmediğini düşün. bence ağlamazsın ama ağladın diyelim... kaslı ağlıyorsun abi. üzgün kaslısın. kasların var yaa. taş gibi adamsın. kalp sağlığı nefis, kafa daha iyi çalışıyor, enerji seviyesi üst düzey. şimdi bu beğenilmeme, şişman adamınkiyle bir olur mu? kaslısın bi kere ya. bitti gitti.

sen sosyal medyaya hiiiiç bakma. burada neler, kimler sevilmedi ve gömüldü. şuraya 10 kız topla, erkekte sevmediğin şeyleri say de... cevapları okuduktan sonra en ala şerefsiz, böcek kadar hükmü olmayan it oğlu itin teki olduğunu düşünürsün ya. o yüzden bu konuya hiç takılma derim. daha sağlıklı, güçlü, dinç ve fiziksel görüntü olarak iyi misin? bunun sana hiçbir yerde zararı olmaz. bu her halükarda sağlıksız, dombili olmaktan iyidir ki bunu eski seksi yeni dombili hüzünlü bir pizza yiyicisi olarak söylüyorum.
  • der meister  (11.02.22 14:21:06) 
sen onların iğrenç dediğine bakma, bu bir test, çelimsiz halde kal ve onların etrafından ayrılma ve acaba sen kızların sözlerini mi dinleyen birisin yoksa kendi bildiğini okuyan mı? test bu, ya bu testi geçersin gözlerinde değerin artar yada dediklerini yaparsın pısırık biri olursun ve gözden düşersin.

ve o fotoğraflarda gördüğün hayvan gibi heriflerden de istesende olamazsın, adamlar senelerce çalışıyorlar sadece sabah kahvaltıları 300 lira 500 lira tutuyor bizim paramızla. o nedenle zaten istesende fazla büyüyemezsin, bir limit var.
  • selam  (11.02.22 16:08:49 ~ 16:10:03) 
Bu konuda yılların deneyimini, yaşadıklarımı ve gördüklerimi şöyle özetleyebilirim.

Çok kaslı erkeklerden hoşlanan kadın sayısı binde bir. Bu bindebir, diyor ki, 'Çok kaslı olsun, başka bir şey istemem.

Çok kaslı erkek sayısı ise binde çeyrek.

Dolayısıyla çok kaslı erkek başına 4 kadın düşüyor ve partner bulma konusunda asla sıkıntı çekmiyorlar.
  • Mirket  (11.02.22 16:19:41) 
Çok kaslı erkekten hoşlanan kadın sayısı bence de çok azdır, benim çevremde en azından hiç yok. Yüzücü vücudu tipinde beğeniyorum ben. Çok kası taşıyabilmek de önemli, her vücutta güzel durmuyor. 2 metre boy lazım bence aşırı kaslı ve iyi durmak için. Sadece boy da değil vücut iskeletinin çok düzgün olması lazım. Kısa boya aşırı kaslı görüntü üçgen peynir gibi oluyor, hoş değil onun yerine fit görüntü tercihim.

Erkeklerin kaslı erkek beğenmememize olan tepkilerini de pek algılayamıyorum. Zayıf, fit kadın vücudu yerine balıketli vücut tercih eden erkeklerin durumuyla aynı bahsettiğimiz şey. Herkes aynı görüntüyü estetik bulacak diye bir kaide yok. Fazla kas yapay bir görüntü oluşturuyor, fit ve doğal görüntüyü tercih ederim.
  • tamam sakinim  (11.02.22 16:45:52 ~ 17:56:21) 
Kendine bakan, fit erkek sayısı az olduğu için öyle zannediyoruz. “Ben göbekli seviyorum ya, kas itici” diyenler; kaslı, fit vücutla ilk temasa geçtiklerinde fikirlerini değiştireceklerdir. Ayrıca kas demek devasa/orantısız hatlar demek de değildir. Her şeyden önce sağlıklı bir vücut belirtisidir.


  • ruhen hastayim ben  (11.02.22 17:40:26 ~ 17:43:54) 
dan reynolds'i fazla buldum.
kas sevmiyorum. fit olmak yeterli.

  • Kittie  (11.02.22 19:40:26) 
kızlara niye elalemin kaslı adamının fotosunu gösteriyorsun. saçma sapan işler. kızlar tabi öyle diyecek. dediklerini önemseme bence gözlemini önemse.


  • dafuq  (12.02.22 20:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.