[]

Auzef mobil uygulama, İstanbul üni. Açıköğretim

İstanbul üniversitesi’nde açık öğretim fakültesinde okuyan var mı ya? Mobil uygulamaları var auzef diye, girip ders çalışmak çıkmış soruları çözmek istiyorum ama fakülte öğrencisi olmadan mobil uygulama almıyor. Bana yardım edecek, kullanıcı adını ve şifresini 5 gün çalışabileceğim kadar paylaşacak birine ihtiyacım var.




 
Merhaba sorunuz yanlış bir soru. Birisi burdan auzef tarih okuyup kendi kullanıcı adını ve şifresini gönderirse sadece tarih bölümünün dökümanlarını görebilirsiniz. Veya 2 yıllık adalet okuyorsa sadece onun dökümanları çıkar. Üstelik sadece kaç ders aldıysa şuan ki döneme ait dökümanlar çıkar. Ben her hangi bir kullanıcı adı şifresi alayım her bölümü göreyim. Yok öyle bir şey.
Ayrıca bir bölüme ait açıkögretim dökümanlarıyla bir bölüme çalışmak istiyorsanız auzef bu iş için en kötü tercih. Çünkü dökümanları oldukça yetersiz ve yanlışlarla dolu. Ayrıca hiç ögretici ve interaktif değil. Bu iş için Anadolu aöf çok daha iyi.
Bunun dışında ders kitaplarını pdf olarak görmek istiyorum derseniz

Yök'ün bu sayfasından indirebilirsiniz..
yokdersleri.yok.gov.tr

(Bu arada auzef sınavlarına 4 gün kaldı. İnsanlar finale hazırlanıyor. Kimse vermez şifresini)
  • limonlu eksi  (14.12.21 12:20:30) 
limonlu eksi +1
Ayrıca öğrenci olmadan sınav giriş belgesinin çıktısını nasıl alacaksınız sınava girmek için?
auzef ders kitaplarını pdf olarak şu adresten de indirebilirsiniz
auzefkitap.istanbul.edu.tr
  • arenas  (14.12.21 15:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.