[]

Instagram depresyon iliskisi

Cok guzel hayatlar,cok guzel insanlar var be.
Her gece bakip ic cekiyorum.Ve asiri mutsuzum.
Ulkedeki genel mutsuzlugun nedenlerinden birisi bu olabilir mi?


 
Gerçekten mutsuz olduğunu bildiğin birinin mutluluk pozlarını görünce geçiyor o.

Başlarda herkes bunu yaşar sonra kendi paylaşımlarına da bakınca anlıyorsun insanlar sadece göstermek istediği tarafı paylaşıyor bu da çok normal.
Bunalımda olduğum dönemi insanlarla paylaşmak istemem ama eğlendiğim bir anı paylaşmak isterim gibi...
  • mutekebbir  (20.09.21 09:34:59) 
www.wsj.com
www.thedailybeast.com
www.newshub.co.nz

Instagram'daki o çok güzel insanların çok büyük kısmı (yine çok güzel olsalar da) teknolojinin nimetleriyle öyle gözüküyorlar. Sırf filtreler Photoshop'ta göbek küçültmeler değil, plastik cerrahiyle de.

Yine Instagram'da müthiş eğlenen, aşırı şahane yerlerde gezen insanlar da eve dönüp bulaşık yıkıyor, anasıyla babasıyla mandalina soyup yiyor, karnını kaşıya karşıya televizyon izliyor. Ama tabii ki karnını kaşıya kaşıya televizyon izlediğini paylaşmıyor, niye paylaşsın ki?

Influencerları, sosyal medya sosyetiklerini takip etmeyi bırakın akıl sağlığınızı bu kadar etkiliyorsa. Sevimli kedi, köpek, keçi, panda hesapları var, onlar daha iyi.
  • kobuzchu kiz  (20.09.21 10:26:49) 
yook lan. en güzel açıyı bulana kadar uğraşıp bir de fotoşopla cildimdeki kusurları siliyorum. sonra süpper mutluymuşum gibi yazıyorum ama neler çektiğimi görseler.. eh gidip de "of çok mutsuzumm, of eşşek kadar sivilcem çıktıı" yapamam haliyle. yani senin üzülmen için hiçbir şey yok. "lannn ne güzel kızlar" var diyorsun ama gerçek hallerini bir gör gel de. yapma böyle.


  • sana bir sarki yazdim fernando  (20.09.21 18:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.