[]

O Benim Ligim Değil Dediğiniz Kızlarla İlişkiniz oldu mu

dün kız bir arkadaşımla görüştüm (ben erkeğim), kız bir arkadaşı olduğunu bizi çok yakıştırdığını söyledi ve sizi tanıştırayım dedi. sonra kızın fotoğraflarını, instagramını gösterdi ben de "gerek yok, benim ligimin çok üstü, o kızın peşinde kimler kimler vardır" dedim. arkadaşım da bana kızdı. "kendini küçük görme, değersiz görme, ikinizi de tanıyorum gayet güzel olursunuz, o seni sen onu seversiniz" falan.. halbuki kendimi değersiz gördüğümden değil, sadece ufak bir realite benimki.

kız hem güzel, hem de kariyer ve ekonomik olarak iyi bir yaşam standartına sahip. ben eli yüzü düzgün, ortalama fiziği ve yaşam standartları olan biriyim. instagram çok yanıltıcı da olsa, kendime denk bulmadım o kızı.

sizin "benim ligim değil" önyargısı ile başlayıp da devam eden ilişkileriniz oldu mu?

bu bahsettiğim duygu kendine güvensizlik midir yoksa realitenin farkında olmak mıdır? her ne kadar uzun sürmese de, şimdi olsa "bana niye baksın" diyeceğim bir kaç ilişkim olmuştu zamanında aslında.

 
aynı durumu yaşıyorum bu aralar. bence tamamen realitenin farkında olmak. ekonomik ve statü olarak ben daha üstünüm ama fiziksel olarak çok abes dururuz yan yana. benden uzun bi defa. uzunluğu da geçtim at gibi kız. allah yaratmamış çizmiş. yağmur atacan - pınar altuğ gibi oluyoruz yan yana (tabii boy farkı o kadar bariz değil ama en nihayetinde yağmur atacan nere ben nere)


  • isimsiz uye  (20.06.21 11:16:55 ~ 11:18:06) 
+ olarak şunu diyeyim (mobil olduğumdan editleyemedim) tabiki bu gönül ota da konar boka da. bu gözler ne ilişkiler gördü, bizim durumumuz dünyanın en normal olayı sayılır.


  • isimsiz uye  (20.06.21 11:21:24) 
gönül işlerinde realite çok fazla önemli olmuyor çoğu zaman. davranışlar, duygular ve karakter belirleyici oluyor. maddiyat ve çekicilik gibi şeylere çok takılma.

bence bir tanışmakta fayda var, sonuçta ikinizi de dışarıdan gözlemleyen birisi hoşlandığınız şeyler hakkında bir eşleştirme yapmış.
  • Northern Mariner  (20.06.21 11:23:31) 
Benim ligim değil dediklerime hiç yanaşmıyorum bile. Ama kimi hangi lige koyduğunun kriterleri de önemli. Mesela ekonomi ve kariyerin cidden o kadar önemi yok. Asgari ücretle bimde kasiyerlik yapmıyorsan öyle direkt bir ön yargı oluşmaz.

Tip konusu ise daha önemli. Ortalama olduğun için illa ki bir şansın olacaktır, yüzüne bakılmayacak biri olsan neyse.
Ama, bu kız ortalamaya bile bakmaz diyeceğin biriyse karşındaki, o zaman sıkıntı.

Instagram cidden gerçeği yansıtmıyor ama güzellik seviyesini görüyorsun. Cidden çok güzel bir kadınsa ortalama sana bakması için organik bir süreç gelişmesi lazım. Yani seni kişiliğinle, düşüncelerinle tanıyıp "değerlendirmeye almalı". Arkadaşın çaktırmadan sizi bir araya getirir ve kendini tanıtma fırsatın olursa bu da mümkün.

Hepsinden bağımsız, 3. Kişiler bu konuda her zaman daha objektiftir. Başkası sana bakacağını düşünüyorsa ihtimal vardır. Sadece bu sebepten bile görüş tanış derim.
  • Jux  (20.06.21 11:41:14) 
genel kültürü çok da iyi olmayan ama insani açıdan bir ilişkim olmuştu. yani insanlık olduktan sonra gerisi hallediliyor.


  • evimin paspasi  (20.06.21 12:06:49) 
Oldu.

Benimle cikmayi kabul edip benim lige dustuyse zaten bir sorunu vardir diyorum, genelde kafadan kontak falan cikiyor.

Falcao saglam topcu olsa gs'ye gelir miydi?
  • divit  (20.06.21 12:38:08) 
benim hic olmadi da bir ise yaramiyor ki? kendimden ya da size sorayim


benim kalemim dediginiz kadinlar ile sonuc ne oldu?

su an beraber misiniz?
hayir...
demek ki benim kalemim dediginiz kadinlar olmasi ya da olmamasi fark etmiyor, ne yazik ki bu isler deneme yanilma yontemi ile ortaya cikiyor.

gazan mubarek olsun karsim...
  • turbo sadık  (20.06.21 12:44:10) 
çok ciddi bakma ya şimdiden.

tanış ne kaybedersin. olursa güzel olur olmazsa birini tanımış olursun.
  • bugun hava gunluk gureslik  (20.06.21 14:13:30) 
Üst lig diye bir sey yoktur. Gönül işlerinde samimiyet ve uyuşma vardır. Üst lig görünüp fazlaca senin gibi olabilir. Senin lig görünüp aşırı üst klasman olabilir veya tersi. Fazla kategorize etmeden yaşamaya bakmak lazım. Olmazsa zaten yürümez ne diye engelliyorsun kendini?


  • karacigerim vur kadehlere  (20.06.21 14:24:14) 
Degisik bir soru, cikis yeri kendini alt tarafta bi yerlerde konumlandirmak. Dogru oldugunu dusunmuyorum.

Seneler evvel entellektuel olarak yerlerde gezen ama selvi boylu ve ortalamanin uzerinde guzellige sahip olan bir hanimla bir sure beraberdik. Bu noktada simdi kim kimin ust ligi oluyor kafam karisti :)
  • thesomberlain  (20.06.21 15:03:43) 
Ekonomik durum ve kariyerin onemi yok seklinde bir yaklasim gunumuzun gerceklerinden cok uzak. Iliski ciddilesirse, bu konular oldukca onemli hale geliyor ve uzun vadede erkek komplekse giriyor. Uzun vadede cogu zaman denk statulerde yasanan iliskiler daha saglikli yurur.


  • medusa  (20.06.21 16:27:43) 
+bu arada kabul etmeseniz bile ust lig diye bir sey vardir.


  • medusa  (20.06.21 16:30:39) 
benim ligim değil diye bir şey vardır. baya baya vardır hem de. ortalamayım diyorsanız, yani en azından 5.5-6/10'sanız denemeye değer. kafalar baya uyuşuyorsa elbet bir yere kadar gider. ama kız gerçekten 8-9 luk ise o zaman ilerde sorunlar çıkacaktır. bunlar hayatın gerçeği. yok efendim " realitenin ilişkilerde önemi yok " falan bunlar boş şeyler. realitenin her şeyde olduğu gibi ilişkilerde de cok önemi var.


  • delidayi  (22.06.21 23:13:52) 
güzellik ve çocuk açısından
yaşlandıkça lig düştüğü için zamana oynayıp şansını denemek de mahsur yok
zeki kadınlar bunun bilinci de olduğu için tip tamamsa karaktere daha çok bakıyorlar
  • bir soru sorcam  (22.06.21 23:33:59) 
yok ya bana niye baksın dediğim kadınla nişanlıyım.


  • rakicandir  (23.06.21 00:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.