[]

Eski bilgisayar için online oyun önerisi (arkadaş ile oynanabilecek)

4gb. ram ve 2gb. ekran kartı olan 7 yıllık bilgisayarın kaldırabileceği oyunlar arıyorum. Counter gibi birlikte oynayabileceğimiz tür oyunlar olursa daha iyi olur. Strateji olur, aksiyon olur, ne olursa artık.




 
left for dead 2


  • black holes in the sky  (06.06.21 22:39:23) 
Önceden buna benzer bir soruya verdiğim cevabı aynen yapıştırıyorum:

Bilgisayarınız tost makinesinden hallice ama oyun mu oynamak istiyorsunuz?
Yeni bir oyun bilgisayarı almak gündeminizde yok mu?
O zaman sizi buluttan oyun oynama sistemiyle tanıştıralım.
Aylık belli bir abonelik ücreti karşılığında kütüphanenizdeki oyunları yüksek donanıma ihtiyaç duymadan ve de tüm ayarlar fulldeyken 60 FPS'de akıcı bir şekilde oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Bunun için size buluttan oyun oynama servisleri olan Boosteroid ve Geforce Now servislerini takdim etmek isterim.

1- Geforce Now, Sağır Sultan'ın bile duyduğu ünlü buluttan oyun oynama hizmeti. Hepimizin bildiği Nvidia'nın geliştirdiği bir hizmet. Tek ihtiyacınız olan Epic, Steam gibi oyun platformlarında bir hesabınızın olması ve kütüphanenizde Geforce Now'un desteklediği oyunlar olması. Her oyunu desteklemiyor ama hatrı sayılır derecede güzel oyunlar var desteklediği. 2-3 ay önce Turkcell ile işbirliği yaparak Türkiye'de server açtılar. Ben Türkiye'deki serverları kullanmadım ama performans açısından büyük bir katkı sağladığı söyleniyor buradaki serverların. Aylık abonelik ücreti 75 TL. Ama bir de ücretsiz olan bir sürümü var. Ama onda da 1 saatle sınırlı oturumlar halinde oyun oynuyorsunuz ve de sıra beklemeniz gerekiyor. Ücretli sürümde sıra beklemek yok, duyduğuma göre Türk serverlarında bu sıralar sıra bekleme sorunu varmış ama düzelecektir ve de RTX desteği mevcut. Bu arada Avrupa serverları da var, ben onu kullanıyorum. Dilerseniz onu da kullanabilirsiniz. Ama onu VPN ile alabilirsiniz ancak. Linkini bırakıyorum.
gameplus.com.tr

2- Boosteroid de yeni yeni tanınan ve henüz Beta aşamasında olan bir hizmet. Beta aşamasında olmasından mütevellit aklınıza gelebilecek çoğu AAA oyun mevcut. Beta'dan çıkınca oyunların azalacağı düşünülüyor. Çünkü Geforce Now'da da aynısı oldu. Geliştiriciler teker teker gitti. Her neyse bu servis daha yeni çıktığı için her ne kadar Geforce Now kadar akıcı olmasa da iyi bir hizmet sunuyormuş. Bunda da yine yukarıda saydığım platformlarda hesabınız olması gerekiyor oyun oynamak için. Bunda ücretsiz sürüm yok ne yazık ki ve aylık abonelik ücreti 4 Euro. Bence gayet makul bir ücret. Onun da linkini bırakıyorum.
boosteroid.com

Bu sistemlerden birine abone olduğunuzu düşünürsek: CS GO, Apex Legends, Don't Starve Together
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (06.06.21 22:41:43) 
Birlikte bişeyler inşa etmekten keyif alacaksanız: Factorio, Valheim


  • plutongezegendegilmi  (06.06.21 22:44:09 ~ 22:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.