[]

Borç meselesi

Kardeşime 100k borç verdim. Bana parayı her ay taksitle ödeyeceğini söyledi bende kendisinin hesabında aylık biriktirip bana toplu vermesini söyledim, ben nasıl biriktireyim diyor. Ben çok fazla freelance iş yapıyorum ve hesabıma sağdan soldan çok fazla para geliyor. ben bile kendi hesabımı tutamıyorum. Özeti hesabım fazlasıyla aktif durumda

Yani 100k nın hesabını her ay tutacak durumda değilim.

İstediğim şey çok mu saçma?

 
İnternet şubesinden yeni bir vadesiz hesap aç, o hesabın IBAN'ına yollasın. O hesaba sadece kardeşin para yollasın. Hesap hareketlerinden 100k'nın hesabını tutarsın.


  • himmet dayi  (05.01.21 12:28:59) 
bir hesap daha aç. onun ibanını ver oraya atsın. o hesabı sadece o kullanmış olur böylelikle


  • paudi  (05.01.21 12:29:20) 
vadesiz hesap açma, vadeli aç :)


  • stewie  (05.01.21 12:30:48) 
Toplu almak riskli, kardeşiniz bile kendisine güvenmemiş. Yolladıkça dekontunu da yollar, oradan takip edersiniz.


  • hair freak  (05.01.21 12:38:31) 
Bence saçma. Müşterilerin carilerini nasıl tutuyorsun? Belki freelance sitelerinden geliyor diye güveniyorsun, ama ya site de sana eksik gönderim yapıyorsa? Her gün hesabına gelen parayı kontrol edip bir excel tablosunda carilere bölmen 15 dakikanı almaz.


  • malheiros  (05.01.21 12:39:56 ~ 12:40:16) 
Vadesiz hesap açma fikri şahaneymiş teşekkürler arkadaşlar.


  • momento  (05.01.21 12:50:53) 
cok para geliyor takip edemiyorum ne demek yahu, oyle sey mi olur

hem kardesinizi hem diger gelir-gideni takip etmeniz lazim

not: o kadar aktif hesap ve fatura vb kayit yoksa zaten yakinda ciddi cezalar gelir maliyeden
  • sweetoffice  (05.01.21 13:17:38) 
İsteğiniz çok mantıklı. Kesinlikle biriktirip ödemeli. O ne öyle yahu? Hayret bir şey. Hem 100k para vereceğim hem de sayacağım.


  • Fatih_BaKeR  (05.01.21 15:44:18) 
Aşırı saçma.
Yeni hesap online bankacılıkta 5 saniyede açılıyor
Aç ve sadece kardeşinle paylaş bu hesabı
O da oraya yatısın
Bitti gitti
  • otopsicocugu  (06.01.21 00:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.