[]

Yüz yogası işe yarıyor mu yoksa zararlı/kolpa bir iş mi

İnstagram olsun youtube olsun sürekli keşfette-önerilerde falan yüz yogası-face exercises-face gym-face fitness tarzı içerikler çıkıyor karşıma. Birsürü tanıdığımda gibi bunu yapmaya başladı. Ben de merak ettim inceledim okudum falan kendimce.
Faydalı diyen de çok etkisi olmaz yada zararlı diyen de çok. Şimdi yüz yogası yaptıranlar hep övüyor haliyle. ekmek kapısı bu diye mi övüyor diye düşünüp Dr lar ne demiş diye bakayım dedim. kötüdür diyen bi dr vardı ama adam zaten plastik cerrah. Şimdi gerçekten zararlı diye mi diyor yoksa botox,dolgu vs ekmek kapısıdır diye mi kötülüyor onu da bilemedim.
Uzun süredir yapanların yorumlarını ya da dr.ların görüşlerini merak ettim açıkçası


 
30 yıl yüz yogası yapmış ile 30 yıl yüz yogası yapmamış birisinin farkını ben erkek halimle anlayabileceğimi sanmıyorum. kadınlar kendi aralarında anlıyordur belki.


  • kelepir  (03.01.21 17:58:23) 
zararlı diyen birini hiç duymadım ama çok araştırmadım da açıkçası.
yüz yogasını araştırırken olumsuz yoruma denk gelmedim diyelim.

düzenli yapan bir arkadaşım ve kuzeninde gıdıda gözle görülür fark oldu.
ben de yapmaya hevesleniyorum ama bir türlü düzenli yapamadım, unutuyorum hep.
  • blatta hiberna  (03.01.21 17:59:44) 
bir ara ailemde düzenli olarak yapan vardı. kesinlikle farkediyor.


  • reactionic  (03.01.21 18:06:00) 
@reactionic bir ara demişsiniz şuan yapmıyorlar galiba. bıraktıktan sonra eskisinden daha çok sarkma oluyor falan diye de okudum galiba. Böyle bir şey gözlemlediniz mi acaba


  • yazdonumu  (03.01.21 18:47:39) 
Sakız çiğneyin, aynı şey.


  • stewie  (03.01.21 21:07:37) 
bıraktıktan sonra dediğiniz gibi bir şey gözlemlemedim.


  • reactionic  (04.01.21 00:58:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.