[]

Apple airpods kulaklıklar kullanışlı mı?

Xiaomi kulaklık kullanmıştım ama kaba duruyor onlar.

Ses kalitesi falan nasıl?

Tavsiye eder misiniz?

 
aşırı tavsiye ederim.


  • jelly bear  (22.12.20 15:14:56) 
2. nesil ve pro kullandım tavsiye ederim. eşten dosttan denediğime göre xiaomi, huawei gibi muadillerinden ses kalitesi bakımından gerçekten üstün. 2. nesilin kulağımda olduğunu hissetmiyordum bile. pronun da ses kesme özelliği çok işime yarıyor.


  • hadsafhada  (22.12.20 15:21:52) 
1. nesil kullanıyorum 3-4 senedir falan, çok çok memnunum. Tek sıkıntısı, çok yoğun kullanıyorsan bir yerden sonra pilleri tükeniyor ve çok az gitmeye başlıyor. Pilleri de değişmediğinden çöp oluyor cihaz. Yani şöyle düşün, 2000 lira veriyorsan 2000/36 =  aylık 55 liraya kulaklığı kiralamış oluyorsun çünkü pilleri tükendikten sonra ikinci el değeri yok.

Gerçi bu sorun tüm kablosuzlarda var ama olsun.
  • roket adam  (22.12.20 16:00:00) 
ezberden konuşuyorum:

ses kalitesi ortalamanın üstündedir ama en iyisi kesinlikle değildir. açıkçası öyle bir iddiaları yok sanki.

ama kullanış olarak bence çok kullanışlı duruyor. normalde bu tarz bluetooth'lu kulaklık vs ile ilgilenemeyecek, uğraşamayacak bir dolu insan gayet pratik bir şekilde kullanıyorlar, kimsenin şikayeti yok.
  • co2s2  (22.12.20 16:57:13) 
Buna bu kadar para verilir mi diye başladığım yolculukta, bunlarsız hayat mı olur noktasındayım.

Aldığım günden beri telefonu kulağıma götürüp konuşmadım. Telefonu surata dayayıp da konuşmak garip geliyor.
  • insan kus misali  (22.12.20 17:34:08) 
airpods pro kullanıyorum, @co2s2 +1

ek olarak ses kesme olayı da iyi baya. bir de hem mac hem iphone kullanıyorum, aralarında geçiş yapma olayı pratik epey.

tek sorunu bence pil, 5-6 saat gidiyor o da bir günü çıkarmıyor, illa ki bi ara kutusuna koyup şarj etmem gerekiyor.
  • plutongezegendegilmi  (22.12.20 18:58:35) 
@plutongezegendegilmi : ama zaten bu tws'lerin olayı bu değil mi? 6 saat kullanmayıp , lazım olduğunda kutudan 2 sn içinde çıkartıp kulağa takmak?


  • co2s2  (22.12.20 19:13:12) 
@co2s2 olabilir, bilmiyorum öyle düşünerek mi tasarladılar ama işte 8-9 saat gitse kutusunu evde bırakıp kulağıma takar çıkardım, daha güzel olurdu.


  • plutongezegendegilmi  (22.12.20 20:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.