[]

Spor öncesi ve sonrası fotoğrafı paylaşmak teşhircilik midir?

Sb.




 
Teşhircilik demem ama antrenman sonrası fotoğraf çekip yayınlayacak enerjisi ve mental rahatlığı oluyorsa verimsiz bir rutini var diye düşünürüm.


  • angelus  (03.11.20 16:41:03) 
Fotoğrafına göre değişir. Tek amaç büyüyen popoyu ön plana çıkarmak ise bence teşhirciliğe girebilir.


  • himmet dayi  (03.11.20 16:48:27) 
iradi olarak uzuvların cinsel fonksiyonunu öne çıkarmayan hicbir fotografın teşhircilik için kullanıldığını düşünmem. Düşünün ki inanılmaz güzel, body builder bir adam olsun ve çıplak duruyor olsun. Bu sahnede bırak teşhirciliği pipi bana kullanışsız bir şey gibi, fazlalıkgibi geliyor. Of bir an pipi builder düşündüm. Çok pipi geçti silinir mi yorumum acaba? Kısaca Başta verdiğim sartı sağlamıyorsa teşhirci gelmiyor bana. pipiler, pipilerimiz (._ .)


  • velvetmorning  (03.11.20 17:49:16) 
Nasıl fotoğraf olduğuna bağlı. Türbanlı olup spor yapan da var.


  • insomniac  (03.11.20 17:51:35) 
Aslında sormak istediğim şey bildiğimiz before after fotoğraflarıydı. “Spordan önce vücudum böyle görünüyordu ama artık böyle” anlamı taşıyan fotoğraflardan bahsediyorum.


  • ruhen hastayim ben  (03.11.20 18:17:19) 
Ben yanlış anlamışım ama yine de teşhircilik olarak algılamam normal bi hareket.


  • angelus  (03.11.20 18:19:33) 
sadece amaç before after ise, aksine insanları motive edici olabilir.


  • sinematikcrop  (03.11.20 18:45:17) 
Bence hayır


  • jazzabel  (03.11.20 19:17:33) 
Hiç alakası yok, gayet normal bir hareket bence.


  • roket adam  (03.11.20 20:40:15) 
O da hangi açıdan paylaşıldığına bağlı. Squat kasıp popoyu büyütüp aha büyüdü diye paylaşırsan teşhirciliktir. İnsta escortlarının favori pozu. Spor yapıyorum görün, kendini pazarla.


  • insomniac  (03.11.20 20:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.