[]

Dayak yemek istemek

Sanki birisi beni evire çevire dövse iyi gelecekmiş gibi. Oluyor mu size de?




 
tam tersi benim de evire çevire dövme isteğim var.

arz ve talep müsait bir yerde buluşsun.
  • stewie  (13.10.20 15:12:37) 
Dayak yemek ya da dövme isteği değil de bi şeyleri kırıp dökme, filmlerdeki gibi masaları devirme isteğim oluyor çoğu zaman.

Bence de arz talep buluşsun, bi dayak kulübü kursun :)
  • hayvanat  (13.10.20 15:21:56) 
Benim de bazen sado mazo isteklerim oluyor ya sağlam bir dayak yesem kendime gelirim gibi. Oluyor oyle şeyler


  • allah yazdiysa bozsun  (13.10.20 15:51:24) 
Yıllardır böyleyim. Çok şık dayaklar da yedim çocuklar sağ olsun kırmadılar terletmeden dövdüler şiir gibi. Ama geçmiyor abi o his böyle ara ara istiyo insan.

Stewie le olası bir buluşmadan birkaç ay sonra bir "Abi naber?" mesajı kaçınılmaz yani.

Bu arada ayıktırın beni öyle bir şey yaparsanız mutlaka.
  • Giovanni Pipitto  (13.10.20 16:01:07) 
Bir iki haftadır böyle bir istek bende de hasıl oldu. Sanki biri beni evire çevire dövse kahkahalar eşliğinde burnumdaki kanı silip sendeleyerek yürürmüşüm gibi geliyor. Hoşuma gidiyor bunu düşünmek. Hatta bugün kendimi tokatladım tatmin olur muyum acaba diye (küçük bir tatmin sağladı)


  • Mossy  (13.10.20 16:11:02 ~ 19:20:18) 
Beni de yazsanız özellikle bugün öyle bir kafadayım ki teke tek olmasa da olur grup çalışması yapabilirsiniz üstümde.


  • IcedFlames  (13.10.20 16:33:20) 
3 sene boksa gittim. Dövmek de dövülmek de çok rahatlatıyor. Masaj gibi geliyor bir süre sonra.


  • jazzabel  (13.10.20 16:54:08) 
muhtemelen kendinizi sağlam suçluyorsunuz

mutlaka günlük hayatta işle güçle ilgili suçlamalar var da daha derinlerde hiç yüzleşmediğiniz suçlamalarınız da vardır.
öyle bir cümleyle yapılmaz bu dediğim ama kendinize biraz şefkat gösterin, kendinizi manevi olarak dövmekten vazgeçin, siz de sadece bir insansınız superman değilsiniz, hatalarınızla sevin kendinizi
  • hopp  (14.10.20 22:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.