[]

Gardrop Tavsiyesi

Önerebileceğiniz, memnun kaldığınız bir marka var mı? Beğendiğim modeller şunlar ama büyüklük ve içine göre seçtim hepsini. Kaliteli mi hiçbir fikrim yok. Sizce?

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr

www.vivense.com

Ek: Ev benim olmadığı için yaptırma şansım yok maalesef.

 
beyaz olanından bir ay önce aldık. sağ ve sol yandaki beyaz 60cm.lik raflar stokta yoktu. onları bir ara alacağız. iç düzenlemesini de biraz değiştirmiştik. kurulumu kolaydı. 3-4 gün içerisinde dinlene dinlene kendim kurdum. kulpları ayrıca almanız lazım, onu unutmayın. kapaklar yavaş kapanıyor. Biz memnunuz. arka kapak çok ince, dikkatli kullanımda bir sıkıntı çıkarmaz.
bu arada 236 cm gerçekten yüksek. üst rafları ve askılıkları kendimize göre daha aşağıda montajını yaptık. 200 cm modellere de bakabilirsiniz.

  • unalub  (10.08.20 16:36:23 ~ 16:36:41) 
vivense'den uzak durulsun aman diyim.


  • amelie poulain  (10.08.20 16:44:08) 
ikea pax dolabım var, ayna sürgü kapak, çok çok çok memnunum, çekmeceler raflar istediğiniz gibi design edilebiliyor, isterseniz ilerde değiştirirsiniz, pantolon aslısı koyarsınız, ikili değil de tekli çekmece yaparsınız, raf yaparsınız .. yaparsınız da yaparsınız çok memnunum.


  • benaslinda  (10.08.20 18:04:14) 
benimki de 236 cm, yazlık kışlık kaldırımı yaptığımda direkt yukarı atıyorum, çok fazla eşya alıyor.


  • benaslinda  (10.08.20 18:04:59) 
evini ikea ile döşemiş biri olarak söylüyorum; taşınma vb durumunda dolaplar çöp oluyor. normal bir mobilyacının (mesela kelebek) en ince kullandığı dolap arkasına konan tahta bile ikeanın dolap kapağı kalındığında. yani ikea aşırı kalitesiz ve çok pahalı. vivense'in fotoğrafından gördüğüm kadarıyla ikeadan daha beter. paranızla rezil olmayın ileride valla sinir hastası ediyor ikea insanı.


  • neira  (10.08.20 18:05:43) 
koçtaş'a bakının. mümkünse büyük mağazalarına uğrayın.


  • baldan kaymak  (10.08.20 19:28:12) 
Neira +1 ben de evlenirken ikeadan almıştım tüm mobilyamı, hepsinden nefret ediyorum şu an. Yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Asla büyük mobilya alınmaz. En fazla sehpa, tv ünitesi falan alınır ikeadan....


  • ninotevtidze  (10.08.20 20:49:52) 
Kesinlikle ikea değil
Bi kere taşınırsan çöp oluyor
Kelebek istikbal gibi markalara bakın doğtaş +1
  • photo85  (10.08.20 23:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.