[]

Sosyal hayatı destek kredisi kullanan var mı? (beyaz eşya, mobilya vs.)

Tam olarak nasıl işliyor süreç onu öğrenmek istiyorum.

Proforma fatura diye bir şeyden bahsediyor, teklif gibi bir şey sanırım. Bunu mağazadan alıp bankaya götürüyoruz ona göre mi işlem yapıyorlar? Birde kredi ile aldığımız için normal fiyattan pahalıya mı satıyor mağazalar? Öyleyse bir anlamı yok.

Bir diğer sorum mesela beyaz eşya için X firmadan aldım ürünleri, bana dolap yatak mobilya vs. de lazım diyelim, onu da farklı satıcı ile görüştüm. Bu durumda nasıl kullandırılıyor kredi, ayrı ayrı mı tek mi?

Bu krediden faydalanan arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum.

 
süreci bilmiyorum ama tahminim su şekilde;

öncelikle normal fiyattan pahalıya satma durumu yok. diyelim ki bu krediye uygun bir bisiklet, koltuk takımı ve dolap alacaksınız, ucu de ayrı satıcı olsun. her birinden proforma fatura alıp bankaya veriyorsunuz. diyelim ki toplamı 10 bin lira tuttu, krediniz onaylandı ve hesaba geçti, banka bu proforma faturalara istinaden 3 ayrı satıcıya eft ile ödeme yapıyor, siz de gidip ürünlerinizi alıyorsunuz.
  • orient blue  (30.06.20 08:56:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.