[]

Kulağı terletmeyen kulak-üstü kulaklık var mı?

Uzun süre kulaklık kulağımda geziyorum ve şimdiye kadar kullandığım tüm kulak-üstü kulaklıklar belli bir zaman sonra kulağımı terletiyor.

Terletmeyen bir model var mı?


 
oyuncular için soğutuculu kulaklık var ama usb üzerinden çalışıyor.


  • sutlu nescafe  (05.11.19 11:58:47) 
bluedio t5 kullanıyorum. terletmiyor.


  • Tears of Devil  (05.11.19 12:08:51) 
bose qc35 iii hic terlemedim


  • try again fail again fail better  (05.11.19 12:31:50) 
Ben de Bose kullaniyorum, ses kalitesi super mukemmel oldugundan degil, rahatlik konusunda daha iyisini bulamadigimdan.


  • ekyil  (05.11.19 13:22:13) 
Ben ayni gerekçeyle sennheiser alma konusunda tereddütluyum. Boynu filan da sıkıyomus cunku.


  • hindistan cevizi  (05.11.19 13:26:03) 
İşte o yüzden over ear değilde on ear tipinde kulağın üstünde duran kulaklıklar var. kulakligim.net üzerinden incelemelerine ulaşılabilir.

Kulağınızı da az kapatan bir kafaüstü kulaklık size iyi gider. Örneğin Aiaiai Tracks :) Onun da incelemesi orada var.
  • kesköse  (16.11.19 16:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.