[]

Siyah eldivenle hamburger yemek

Dışarıdan çok komik görünmüyor mu?




 
hayır.


  • datnet  (01.07.19 16:27:36) 
kim yiyo ki oyle?


  • aydonno  (01.07.19 16:32:26) 
hangi renk olsaydı komik olmazdı? (sorum ironi içermemektedir, tüketici eğilimini merak ettim)


  • yemrem  (01.07.19 16:33:06) 
@aydonno, bazı hamburgerciler eldivenle servis yapıyor. Herkesin elinde latex eldiven ceset parçalıyor gibi yiyorlar :/


  • ruhen hastayim ben  (01.07.19 16:34:04) 
Komik değil de abes geliyor bana.

Ay götüm elleri yağlanmasın istiyor ama pirzolanın kemiğini gırtlağına kadar sokmakta bir sorun görmüyor dediğim de oluyor.
  • chicha  (01.07.19 16:34:42) 
ilk defa duydum. komikmiş.


  • sir gawain  (01.07.19 16:37:58) 
ben eldivenleri çalıp bilimum fantazilerimde ve tuvalet temizliğinde kullanıyorum


  • sameidiott  (01.07.19 16:38:03) 
Komik bulmuyorum. Ama çok mantıksız buluyorum. Bir sebebi @chicha'nın dediği. Diğeri de şu: O lateks eldivenlerin en kalitelisi bile, kokuyor ve tat da bırakıyor. Yani iğrenç plastik tadını nasıl fark etmez ki kişi? Fark edip yapıyorsa daha da saçma.

Şuna baksanıza.

www.barmar.com.tr

Bir de siyah yani. Boya da var. Garip gerçekten.
  • windowsguvenlikduvari  (01.07.19 16:39:56 ~ 16:41:04) 
Ay ben ilk kez duyuyorum bunu, sacma geldi de trend olursa kesin normallesir gozumuzde.
Tvde goruyorum bazi ascilar siyah eldiven kullaniyor, bana cok sagliksiz geliyor. Siyah posede olan onyargimdan galiba.

  • somethinginthewayshemoves  (01.07.19 16:40:59) 
abi delirdiniz mi? gayet rahat oluyor elim yağlandıydı, kirlendiydi derdi olmuyor. bunu abes bulmak bence abes.


  • datnet  (01.07.19 16:45:04) 
siyah eldivenler lateks değil, nitril. herhangi bir kokusu da yok.

hiç yemedim ama gayet mantıklı buluyorum. buna gülen açsın bi tarafına gülsün. yeter la rahat ve konforlu olan her şeyi etrafa beğendirmek zorunda mıyız? komikmiş. komikse gül geç. aman paşam gülmesin diye ben bileklerime kadar vıcık vıcık yağlanmak mı zorundayım, hamburgerden mi vazgeçmek zorundayım? elli tane ıslak mendille oturup cayır cayır silineyim mi, yoksa lavaboya gidip bileklere kadar abdest mi alayım?

kimin aklıma geldiyse aklına sağlık.
  • kibritsuyu  (01.07.19 16:54:37) 
absurt bence de. bir yanda siyah plastik eldivenle ete ekmege dokunuyorsun, plastik eldiveni yalamak gibi bu, obur yandan gurme takiliyorsun, buranin hamburgeri cok iyi abi, eti kendi kasaplarindan aliyorlar, satir kiymasi, ekmegi soyle pisiriyorlar falan filan. e madem damak tadina bu kadar duskunsun, neden plastik yaliyorsun? tutarsiz.

ben ozenti ve cakma bir hareket olarak goruyorum.
  • jimicik  (01.07.19 16:59:50) 
@windowsgüvenlikduvari, burkalı arabistanlı kadınlar hamburger yiyor sanki. İlk izlenim bu olmuştu bende.


  • ruhen hastayim ben  (01.07.19 17:05:18) 
Komik bile degil bayaa cirkin.


  • chitosan  (01.07.19 17:13:38) 
Bir abimle izmir'de hamburgeciye gittik, siparişler geldi, ağzına kadar tıka basa dolu. Ben lan neresinden tutsam da üstüme başıma bulaştırmadan yesem diye girişmek üzereydim ki : "dur lan fakir, bak oraya eldiven koymuşlar ellerin kirlenmesin diye" dedi :)

İlk kez eldivenle hamburger yedim ve hoşuma gitti, ketçap akmış, marul çıkmış derdi yok, yumul.
  • kimlanbu  (01.07.19 17:20:17) 
Komik değil iğrenç görünüyor. Çünkü siyah eldiven takılmasının nedeni, hamburgerin içine hatta zaman zaman üstüne dökülen iki buçuk kilo çedar. Hamburger yıllardır yağlı bir yiyecekti ve eldivenle yenmiyordu. Yağlı bir şey yemen gerekiyorsa yedikten sonra ellerini sabunla yıkarsın geçer. Yediğiniz bir şeyi yağlı bulduğunuz için elinizle tutmak bile istemiyorsanız yememek daha mantıklıdır belki ? Elinize o kadar yoğun şekilde bulaşan yağın vücudunuza girmesi de pek hijyenik veya sağlıklı değil zira. Sonuç olarak mesele yağ değil. Hamburgerin içine psikopatça dökülen çedar ve iğrenç görünüyor.


  • evandro roncatto  (01.07.19 17:53:42) 
Komik gorunur.


  • stavro  (01.07.19 17:56:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.