[]

skechers tavsiyesi verebilecek var mı?

spor yapmıyorum, günde 6 saat masa başında çalışıyorum ve 1 2 saat her gün yürüyorum. 30 çeşit ayakkabım var belki ama botlar hariç :) hepsi rahatsız. hangi modeli almalıyım sizce?

zengin değilim. en en fazla 350 400 verebilirim ayakkabıya ama dayanıksız olduğu çok söylenen bu markanın ürünlerine para vermek konusunda çok tereddütteyim. bu yüzden indirimle bilmemneyle 200e kadar düşürebileceğim bir modelini almak istiyorum. tabi tavsiye edilen modelin sağlamlığı da tavsiye edilir ise 400 liraya kadar çıkabilirim.

edşt: modellerinin çoğu çirkinmiş diyorlar, bu benim umursadığım bir durum değil.

 
5-6 senedir hep Sketchers kullanıyordum. Özellikle rahatlık açısından rakiplerine göre çok iyi hissettiriyordu. Geçenlerde yeni ayakkabı alacağımda baktım fiyatları 400-500 lira olmuş. Kesinlik bu fiyatları hakettiğini düşünmüyorum. Yurtdışında fiyatları Adidas, Nike modelleriyle aynıyken burada bir şey zannedildiği için 100-200 lira arası pahalı satılıyor.

Onun yerine Adidas'ın Sketchers stili çıkardığı Cloudfoam tabanlı bir modelini aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki Sketchers'tan daha rahat. Ben Ayakkabı Dünyası'ndan 300 liraya 75 lira indirim çekiyle 225 liraya aldım. Bu piyasada harika diyebilirim. Aldığım model:

www.adidas.com.tr
  • synthetic a priori  (22.05.19 00:44:57) 
en uygun modellerinden birini aldim. tabani rahat ama gunici uzun sure kullanima uygun degil. belki hava alan modelleri isinize yarayabilir (air cooled)


  • eipcack  (22.05.19 06:25:33) 
www.amazon.com.tr

ben geçen bunu aldım, baya memnunum.
adidas eğer sonradan çıktıysa iyi çalmış yalnız :)
  • passion rules the game  (22.05.19 08:57:12) 
ben hep bunu alıyorum.

www.boyner.com.tr

şu an sepete atıp YAZ300 koduyla fiyatı 274 tl'ye düşürebilirsiniz. bazen kart kampanyası da oluyo axess'ê filan 50-100 tl gibi karta iade şeklinde. bi kaç kombo yakalayınca ben tekrar alıcam mesela.
  • spirit crusher  (22.05.19 10:06:38) 
yanları kumaş (verilen linklerdeki gibi) ayakkabılar almayın. yanlarından kesinkes patlıyor. daha önce bir skechers çöp oldu bu şekilde. şu anda adidas cloud foam tarzı var ayağımda bunlar da patladı birebir aynı yerden. anladım ki olay o kumaşımsı şeyde bitiyor. orasıjnın deri falan olması lazım belki kurtarır.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (22.05.19 10:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.