[]

Staj için erken mi?

Merhaba, bi vakıf üniversitesinde işletme 2. sınıf öğrencisiyim. Geçen hafta bi iş fuarına katılıp birçok yerle görüştüm ingilizce seviyemden çok memnun kaldılar ve hepsinin de söylediği tek şey son sınıf olsaydın kesin alırdık tarzında şeyler söylerdiler. Okuldaki hocalar da staja şimdiden başla diyor.
Bu yaz kendi alanımda yerler mi bulmam lazım staj için erken olmasına rağmen, aynı zamanda da baristayım yoksa cafelere mi yönelmem lazım? insanların yaklaşımı kafamı karıştırdı.



 
değil. mezun olduğunuzda çoğu firma tecrübe isteyecek. şimdiden başlamanız lazım. cafe yerine bir yerde çalışmanız size ilerideki kariyerinizde avantaj sağlar.


  • insan opusen hayvandir  (13.05.19 11:30:55) 
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama yaklaşımları çok kötü. Senin yerine 3. 4. sınıflar var tarzında.


  • caffeinecontent  (13.05.19 11:31:51) 
Bu sene başvuruları kapanmıştır ama seneye yaz için erasmus staj etkinliği ile yurtdışında da staj yapabilirsin. Staj için erken diye bir şey yok.


  • marla is in my head  (13.05.19 14:29:34) 
Üniveriste 1. sınıftan beri hep çalıştım. 2 sınıf erken demeyin, hemen başvurun. Bu sene için zaten geç bile kaldınız pek çok kurumsal şirket belirlemiştir stajerlerini.


  • SiyamkedisiZorro  (13.05.19 14:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.