[]

Spora başlamak istiyorum ama

Aletleri nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Amacım fit bir vücuda sahip olmak. Bu konuda kimden destek alabilirim?

Edit: Hocaya verecek param yok.


 
Spor salonuna gidersen hoca sana hareketleri gösterir zaten. Ondan sonra hareketleri kendin yaparsın. Unutursan ya da yanlış yaparsan hocalardan birine sorarsın. Orada bulunma amaçları kişilere yardım etmek zaten.


  • cemallamec  (30.03.19 18:44:36) 
Spor salonundaki aletlerden bahsediyosan, onları kullanmak internete girmek kadar kolay.

Tekniği oturtman zaten her türlü zaman alacak. İstersen en iyi hocayla çalış.

Bence zaten hocaya gerek yok. İnternet bu konuda sınırsız kaynakla dolu. Hepsi ücretsiz. Hocaya para vermek parayı çöpe atmaktan farksız bana göre.

Antrenmanı hoca değil, sen yapıyosun, yemeği sen yiyosun, sen dinleniyosun. Sen yapabiliyosan yaparsın. Yapamıyosan savaş cebeciyle çalışsan yine olmaz.
  • (s)AINT  (30.03.19 18:44:48) 
@cemallamec macfit var bana yakın orada ki hocalar pek ilgilenmiyor diyorlar. ücretli diye duydum.


  • allahkitapwesli  (30.03.19 19:01:59) 
Merhaba. Hangi MACFit. Ben Ekim’den geldiğince yardımcı olurum 1-2 gün size.


  • birdenbire  (30.03.19 19:09:39) 
Sana yakın olması önemli değil. Ben şehiriçi otobüsle 40 dakikalık uzaktaki yete gidiyordum geçen yıl. Hareketi yapamayınca ya da unutunca sürekli farklı hocaların yanında bitiyordum. Eğet ilgilenmeyeceklerse şikayet etmeni tavsiye ederim + üç aylıkla spora başla. Yıllık üyelik yapma


  • cemallamec  (30.03.19 19:20:04) 
ekstra para verirsen (her antreman için ayrı) hoca spor yaparken sana eşlik ediyor. şunu yap bunu yap şu hareketi yanlış yapıyorsun bak tarzı 1e 1 ilgileniyor. para vermek istemiyorum ama napacağımı bilmiyorum diyorsun, ücretsiz olarak randevu alıyorsun. hoca sana program çıkartıp hareketleri gösteriyor. macfit'in filan zaten uygulaması var oradan da hareketlere bakabilirsin, youtube'u açıp da bakabilirsin. bir hareketi unutursan gidip sorabilirsin, hocanın göstermesi 10 saniyelik iş zaten. utanıp sıkılacak bir yanı yok, herkes 0'dan başladı.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (31.03.19 00:20:44 ~ 00:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.