[]

iPad Bozulunca Ne Yapıyoruz?

10 senedir iPad kullanmaktayım. İlk defa bozuldu. Şifre girme ekranında şifrenini son hanesini girince donup kalmaya başladı. Kurtarma yapınca da etkinleştirme başarısız diyor.


Bu aletler bozulunca bilgisayarcıya mı gidiyoruz? Yoksa Zorlu Apple'den randevu mu alacağız?

Teşekkürler

Düzeltme: İpad 10 yıllık değil. Şuan Air 2 kullanıyorum. 10 senedir ilk defa bir iPad'de bozulma oldu onda nyazdım.

 
ben şahsen 10 senelik ipad e masraf yapmak istemezdim.

hiç bişey olmasa 200 300 çekecekler sırf apple olduğu için.

telefonculara güven olmuyor, servise götürsen onlar da kol gibi geçiriyor, bence yenisini al.

hem servis için de randevu alacaksın da günü gelecek de gideceksin. öyle al hemen git olmuyor.
  • killerbee  (05.12.18 21:23:31 ~ 21:24:22) 
yeni ipad alıyoruz.


  • sutlu nescafe  (05.12.18 21:23:59) 
Apple care müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 0 (216) 282 15 11

Yazılım sorunu ile ilgili ise yardımcı olurlar, etkinleştirme hatası internete bağlanamadığı için çıkar genellikle.

Donanım sorunu varsa çok masraf çıkartabilir ve değişim ücretine size şu an piyasadaki ürünü verebilirler. Bazen daha uyguna geliyor sıfır ürün almaktansa değişim ürünü almak.
  • osmanyueksel  (05.12.18 21:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.