[]

Sağlıklı beslenmek

Gidip fast food gömmeme motivasyonunuz nedir? Tanrılar pizza burger falan istiyor..




 
böyle şeyleri yedikçe yersin. yemedikçe yemezsin.


  • alperz  (03.12.18 21:44:22) 
Evet haklısın yemedikçe hiç yemiyorum, yedikçe.. pizzacıdan selamlar


  • istenmeyen evlat  (03.12.18 21:56:08) 
Herkes de sağlıklı beslenecek diye bi kural yok bazısı sağlıklı beslenmeyi tercih eder bazısı etmez, edenler içinde özel bi motivasyon gerekmez basit bi tercih meselesi bu, işin içine motivasyon gerekliliği giriyorsa o iş olmaz zaten.


  • angelus  (03.12.18 22:00:29) 
fast food sağlıksız beslenmek demek değil ki. manken gibi kızların günde 3 öğün pizza ve hamburger yediğini görebilirsin avm yemek katında.


  • diffarentiationation  (03.12.18 23:01:36) 
Motivasyonum yok sevmiyorum öyle bir çırpıda hazırlanmış vıcık yağlı saçma yiyecekleri.


  • catch the arrow  (03.12.18 23:37:45) 
www.eksiduyuru.com
Valla ben de yakında zamanda uyandım, onlarca makale okudum, youtubedan yerli yabancı doktor videoları izledim. İnsan başına gelmeden anlamıyor. Fast food bildiğin çöp. Amerika'nın 3de biri yüksek tansiyon hastası imiş, nedeni belli fast food. Şeker konusunda bizim toplumda büyük farkındalık oluştu, fakat tuz konusunda aynı seviyede değiliz. Tuzu da çıkarmak lazım.

  • neverletyougodown  (04.12.18 01:12:44) 
normalde umarsızca gömerim pizza hamburger.
ama son birkaç aydır kilo verme yarışmasına katıldığım için, bu yaşıma dek hiç olmadığım kadar motive ve iradeliyim. Yani benim motivasyonum, yarışmak. :)

  • herşeyi soran adam  (04.12.18 15:49:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.