[]

Urfa'da sıra gecesi.

eşim ve bi arkadaşımızın ailesiyle gideceğiz 7 8 kişi kadar olacağız. şöyle gidelim rakı içelim kebap yiyelim, şahane türküler dinleyelim. var mıdır böyle bildiğiniz nezih yeni başlayanlar için bir mekan. bu arada urfa'ya gidince de görmemiz gereken kart postal dışında lezzetler mekanlar varsa söyleyebilirsiniz.

not:yolculuk önümüzdeki ay.


 
bu arada hepimiz batılıyız, hatta eşim dışında hepimiz macırız. inceden bi korku var ama oraya gitmeyin diyeceğiniz bir yer olursa ona da ihtiyacımız var. :)


  • dirildimde geldim  (10.09.18 23:31:34 ~ 23:31:50) 
Cevahirde borani yeyin. Urfada kebap yenir derler cevahirin kebapları da güzel ama boraniyi başka yerde bulmak zor.en azından tadına bakın. Balıklıgölün orda yeri.

Göbeklitepeyi mutlaka görün urfa müzesini gezebilirsiniz vakit varsa.

Birecikte gül babada patlıcan kebabı yiyebilirsiniz giderseniz.

Gitmeyin diyeceğim yeri var mı bilmiyorum ben de birkaç kere gezmek için gittim. Trafiği berbattır özellikle balıklıgöl çevresindeki eski urfa denilen yer. Stres yaşamak istemiyorsanız arabayı otele veya piazza avmye parkedin. Piazzanın karşısında müze, biraz ilerisinde cevahir biraz ilerisinde de balıklıgöl var.

Sıra gecesine hiç katılamadım talihsizlik işte. O konuda öneride bulunamıyorum.

Ha birde arkeolojiye ilginiz varsa göbeklitepede emeği geçen klaus schmittin evi varmış yeni açıldı orayı da görebilirsiniz. Eşi Çiğdem Schmitt düzenlemiş anı evi olarak.

Eyyorlamam bu kadar.
  • curukturpkokusu  (11.09.18 00:05:04) 
Kadlava yiyin kesinlikle çok güzel birşey altı kadayıf üstü baklava çok hafif bi tatlı


  • KendineAteist  (11.09.18 08:43:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.