[]

İsviçre'de tatil

Az önce işyerinden arkadaşla konuşurken konu tatile geldi. İsviçre'ye tatile gidelim diye bir fikir oluştu.
Mesela 1 hafta kalsak otel şu bu über süper lüks olmamak koşulu ile ne kadara patlar?



 
gidin paranızı daha güzel ülkelere harcayın eğer gelecek planınız falan yoksa isviçreyle ilgili


  • kveldulv  (04.03.18 15:56:10) 
isviçre pahalı bir ülke. barselona gibi prag gibi nispeten ucuz şehirleri tavsiye ederim. ha bende para bol sanane diyosan iyi yolculuklar derim.


  • error522  (04.03.18 15:59:34) 
Sehir gezmek mi istiyorsunuz yoksa Isvicre Alpleri´nde tatil ya da kayak tatili yapmak mi? Sehirlerde iki kisilik odaya ortalama 100 Euro verirsiniz ve kalacaginiz hotellerde 2 ya da 3 yildizli olur. Yemek inanilmaz pahali degil ayrica ucuza getirmek istiyorsaniz, her sehirde bir Hint ya da Türk restauranti var. Ulasim pahali, araba kiralamak cok pahali. Kisi basi en iyi ihtimalle 1.500 Euro diyorum. Kayak tatili vs. dusunuyorsaniz bunu ikiyle ucle carpabilirsiniz.


  • buf-e kür  (04.03.18 16:04:41) 
@hos dusunce balonu, Isvec, Isvicre ile karsilastirilinca ucuz bir ulke. (www.numbeo.com

Ikisinde de tatil yapmis biri olarak soyluyorum bunu. Duyuruyu acan kisi, süper lüks olmayan bir "otel" demis. Yoksa Zürich´de ya da Basel´de de hostel var, hatta couchsurfing yapip bedavaya bile kalabilir ya da yaninda borek getirip onu da yiyebilir tüm hafta. Hatta sinirdan gecip, Aldi´ye gidip bira stoklarlarsa, baya ucuza gelir.
  • buf-e kür  (04.03.18 17:03:59) 
köy köy dolaşacaksanız veya diğer yerleri gezdiyseniz isviçre şahane bir seçim. yok hayır şehir dolaşacaksanız daha iyi seçenekler var. ve dendiği gibi gerçekten pahalı.


  • devcileyin,  (04.03.18 18:35:58) 
Aldi isviçrede de var :)
Araba kiralayın ulaşım çok pahalı. 1 haftada 1000 frank harcarsınız en az kişi başı. Yemek+ulaşım+kalacak yer+müze vs için söylüyorum.

  • but that was just a dream  (04.03.18 19:35:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.