[]

İlişkide ailenin yeri

Selam,

Başlığa ne desem bulamadım. İlişkide ailenln yeri diyince çok kapsamlı oldu gibi sanki..neyse.

Bir kız var. Konusuyoruz, görüşüyoruz ( çok sık değil)..Direk etkilendiğim biri değil de zamanla onu tanıdıkça artan grafikle bir hoşlantı oluştu bende. Zaten daha hiç adım atmadım, dışarda gören arkadaş der. Neyse konuya gelirsek; geçen buluştuk. Saat geç olmuştu ben de istersen kalkalım sizinkiler merak etmesin dedim ( ailesi ile yaşıyor). O da " yok zaten kaçtır görüşüyoruz biliyorlar seni problem yok" dedi.

Şimdi ben yapım gereği ailemle paylaşmam böyle şeyleri. Belki o yapısı gereği paylaşıyordur diyeceğim ama yine bu rahatsız olmamı engellemiyor. Mesela kaçtır bıluşuyoruz dedi ama 4. Görüşmeydi 3-4 aylık bir zaman zarfında. Yaşlar 25.

Yorumunuz nedir?

 
Biliyorlar seni derken neyi kastetti acaba? Şu an flört aşamasında mısınız yoksa bi öncesi mi?


  • Fusha  (11.06.17 11:55:01) 
Aranızda geçen bir muhabbet üzerinden konun olmuş olabilir. Bence bu noktada seni rahatsız edecek bir durum yok. Kız sebebi ne olursa olsun aile ile paylaşma gereği duymuş sadece bu.


  • gazozailacatmauzmani  (11.06.17 12:02:12) 
Ailesi "kimlesin?" demis. O da "mehmet'le. Suradan arkadadasim." demis. Sonra diger bulusmada bir daha sormuslar, "Hani Mehmet vardi ya, onunla." demis. Olayin bu olduğunu düşünüyorum. Heyecan yok (*-*)/


  • velvetmorning  (11.06.17 12:04:07) 
annesiyle gelinlik bakıyorlar. kaç!


  • nrmnm  (11.06.17 12:07:04) 
Anladığım kadarıyla aranızda henüz ismi konulmuş bir ilişki yok. Ailesinin de bildiği muhtemelen mevcut arkadaşlığınızdır. Kız tüm yaşadıklarınızı detaylarıyla anlatacak değil ya. Bir arkadaşım demiş geçmiştir..


  • eylul  (11.06.17 12:18:09) 
İlişkide aileler önemlidir ancak yaşamış olduğunuz olayda sıkıntılı bir durum yok.

Sizin paylaşmamanız ne kadar normal ise karşınızdaki kişinin de paylaşması o kadar normal.
  • eeb  (11.06.17 12:18:30) 
Bence de gerginliğe ya da rahatsızlığa gerek yok. Aileler nereye gidiyorsun gibi sorular sorar kızlarına ve o da yalan söylemek istememiştir, paylaşmıştır. Yani panik olunacak bir durum yok bence.


  • duyond  (11.06.17 12:23:45) 
sıkıntı yok panpa.. olur böyle şeyler.


  • tabudeviren  (11.06.17 12:24:30) 
gizli olsa daha kötü, her şey yolunda.
sikinti yok +1

  • cedex  (11.06.17 12:27:20) 
ailesiyle yaşayan kızlar, kimle nereye gittikleri konusunda genelde hesap vermek zorunda kalırlar.
yani en rahat aile bile (kendimden biliyorum), "kiminle buluşacaksın? kaçta dönersin?" gibi soruları sorarlar.

kız da dürüst bir insansa, bu tip temel bilgileri vermiştir ailesine.
ailesi de biriyle irtibat halinde olduğunu ve 2-3 kere buluştuğunu biliyordur.
bunda abartılacak ve büyütülecek bir şey yok.
telefonda ne konuştuğunuzu anlatacak değil kız sonuçta.

kendin gibi düşünme.
rahatsız olunacak bir şey yok.
böyle olmak zorunda.
  • blatta hiberna  (11.06.17 12:29:10) 
Hee evlenecek senle. Annesi çeyiz hazirligina baslasin diye soylemis. Az daha abartsaydın.


  • duru arsnova  (11.06.17 13:34:02) 
Daha sade bir şekilde nası sorabilirdim bilmiyorum. Adam akıllı bir cevabın yoksa yazma yani gerek yok.

Teşekkür ederim cevaplar için. Dediğim gibi anlıyorum karşı tarafı ama rahatsız etmesine engel değil. Bazı cevaplar çok iyi analiz etmiş durumu. Büyütecek bir şey yok hakikaten..
  • axl  (11.06.17 13:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.