[]

anakartı bozuk telefon - ne yapayım?

3,5 senelik s3 mini i8190 telefonumun anakartı bozuk. sahibinden'de 60 liraya çıkma veya 100-150 lira arası birkaç tane orijinal 2. el anakart var.

www.sahibinden.com

sizce bunlardan birini alıp telefoncuya götüreyim de o taksın mı? bir de şöyle bir seçenek var: telefoncuda şu anda ekranı kırık bir s3 mini mevcut. aynı mdoelden değil galiba. sordum bu buna olur mu diye, olur gibi bir şeyler dedi tam anlayamadım da. 160 lira o da.

ayrıca 'çıkma' ne oluyor tam? yarı fiyatında neredeyse. sizce ne yapayım? telefonu da ekseriyetle internette gezinmek için kullanıyorum bu arada.

 
uğraşma çöp olarak kalsın. Şu an rezil bir halde o telefon, orjinal romu ile sayfaları kaydıramazsın, internette gezemezsin, yavaşlıktan ölüyor.

cyanogenmod kurunca bir kaç ay güzel akıyor, gene şişiyor telefon.

ettiğin masrafa değmez. 160 değil 16tl verilmez.
  • kimlanbu  (13.12.16 20:15:51) 
hadi ya :/ yeni telefon yerine en azından şu çıkmalardan alsam peki nasıl olur? çok pahalı değil. denemeye değer mi?


  • sloth  (13.12.16 20:27:04) 
sloth can
paran gitmesin
eger durum varsa
bir samsung s5 al
evladiyelik telefon
kullan canavar gibi akarsin
  • kingcyrax  (13.12.16 20:48:11) 
s5 hem kocaman hem pahalı ya. s4 mini iyi gibi.

neyse bakacağım, sağ olun.
  • sloth  (13.12.16 21:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.