[]

gördüğünüz en çılgın rüya neydi?

ben 12-13 yaşlarımdayken hemcinsim olmasına rağmen halamla sevişmiştim^^




 
nick entry

savaşta ölüp ruh halinde savaşa devam etmem
  • basond  (29.11.15 22:49:09) 
Olmustum, olumden sonrasi denen ani yasadim guya. Bir gun gelecekti, iste geldi diye dusunmustum:) Karanliktan baska bir sey yoktu ama. Bildigin hiclik.


  • stavro  (29.11.15 23:11:02) 
öldüğümü görmüştüm en çılgını buydu


  • cekilmis gayfe  (29.11.15 23:11:38) 
Oy kullanmaya Ayışığı Toplu Konutları zincirinin ilk halkasına gitmem gerekiyordu. Otobüse bindim ama yanlışlıkla ikinci halkalara giden otobüse. Ama o ikinci halka da, Satürn'ün halkalarıymış neğer ve ara durak yokmuş. Gittiğimde orada Hamidiye Su kaynağının bir arka sokakta olduğunu gördüm.


  • aychovsky  (29.11.15 23:15:19 ~ 23:28:46) 
  • i ve been mistreated  (29.11.15 23:16:57) 
Ucan bi minibüsle kutuplara gitmistim.


  • rayde  (29.11.15 23:25:17) 
kate upton, rihanna ve angelina jolie ile seviştiğimi gördüm ayrı ayrı rüyalarda.
bi de kopernik dünya'ya göktaşı çarpacağını söylüyordu, da vinci de "kopernik yanlış hesapladı, aslında teğet geçecek, korkma" diyordu. fena tırsmıştım.

hala gülerim bu rüyalarıma.
  • lesmiserables  (29.11.15 23:26:24) 
yatıp uyumak için odama girdim bir baktım yataktayım.hemen o an uyandım.


  • AWD  (29.11.15 23:28:12) 
Eve geldiğimde kardeşim katledilmişti. Annem su, babam ateşti. İşkence görmüşlerdi evde. Ben girdim onları kurtardım. Birbirlerine sarılıp, öpüştüler. Su buharlaştı, ateş söndü. Yok oldular. Bir ses duydum. Sesi takip ettim bomboş bir çayır-çimen araziye çıktım. Böyle gündüz saatleri ama hava karanlık sanki yağış olacak gibi. Bulutlar günbatımı kırmızısı ve grisi içeriyor bolca. Rüzgar var şiddetli. Babaannemin sesini duyuyorum. Bir tane kuzu var, uçsuz bucaksız çayırda. Sen ondan geliyor. Fakat sanki bir çeşit tanrıymış gibi o da.

Rahat bi 16-17 sene önce görmüşümdür bunu. Bu kadarını hatırlıyorum. Asıl ruh hastası benim sanırım. Dağılabilirsiniz :D
  • nawar  (29.11.15 23:29:25) 
rüya göreceğim platform yani rüya sahnesi henüz inşa edilmemişti.uçuyordum uçarak bir alana indim. alan 3 boyutlu krokiye benziyordu ama sadece çizgiler var, siyah çizgiler ve beyaz font. gökyüzü de var ama mavi değil beyaz.orada biri beni karşıladı burası neresi dedim henüz rüya başlamadı dedi.daha sonra güneşin meridyenleri sırayla aydınlatması gibi adeta dünya dönüyormuşçasına her şey bir yönden diğerine sırayl renklenmeye aydınlanmaya başladı.


  • AWD  (29.11.15 23:33:57 ~ 23:34:14) 
bir hapisten kaçıyorduk ama böyle 3-4 saat falan sürdü..kovalamacalar, isyanlar vs deli gibi.. uyanınca bildiğin yorulmuştum.. tekrar yattım..


  • dedim dedim de kime dedim  (30.11.15 00:02:05) 
çocukken tanrı bana kendi işini veriyordu.tanrı oluyordum yani.


  • dengesiz bir insan  (30.11.15 00:44:53) 
Gta vice city final görevinde ben vardım. Baya bi adamı indirdim sonra vuruldum ama o vurulma acısını hissettim resmen uykumda. Vurulmama rağmen ölmedim tabi devam etmiştim ama görev bitmeden uyandım :(

Bir de kendimi çok ileri yıllarda yaşarken görmüştüm ve uzaylılarla insanlar arasında bir savaş çıkmış. Işın silahları falan her yer renkli ışınlar ve çiyuvv sesleri :d sonra tek kalmış ve köşede bir yerde sıkışıp intihar etmiştim.

en az 10 sene önce gördüm bunları.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (30.11.15 01:02:31) 
Bikac tane var ama en sonuncusu soyleydi:

Gebeligimin ortalari. Bebek arabasi alicaz ama 1 milyon 863 bin model arasindan secim yapamiyorum cunku hem pahalilar hem de sonraki cocuga da kullanalim istiyorum. Bikac model arasinda kaldim sonuc olarak, 2 tane agir (12.5 kg) ama saglam ve gorece hafif chicco (7.5 kg)

Ruyayi da o zamanlar goruyorum. Gece yatmadan walking dead izlemisim

Zombi istilasi oluyor dunyada. Ama hizli bi sekilde post apokaliptik gorunum olusuyor, yanginlar yagmalar falan. Ben de cocugu dogurmusum tosun gibi bebe. Kacmamiz laizm. Simdilik kucagimda tasiyorum ama ya sonra? Iyice buyucek tasiyamicam

Giriyorum bi bebek magazasina. Hizli karar vermem lazim. Hem hafif hem saglam hem de travel system olmali ki arabaya da monte edeyim. Ordan hemen chicco loteway'i alip cikiyorum basliyoruz kosmaya. Uyandim sonra

Yine gebeyken gordugum ucuz dogurmam vardi, 3.oglanin adini koyacak olmak basli basina bi kabustu benim icin
  • la noix  (30.11.15 05:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.