(3) 

yatay geçiş nasıl oluyor???

sack jparrow #1299904 
şimdi diyelim benim sıralamam 30 bin 25 bin ile kapatmış bir bölüme kaydolabilir miyim?
(15) 

Ölen birinin İphone’una nasıl girilir?

diyojenimtırak #1299897 
Eşi iphone bayisine gitmiş ama uluslararası anlaşmalar yok fbi yok bilmem ne yapamıyoruz gibi bi cevap almış. Ama eşi telefondaki anılarına ulaşmak istiyor.

Yok mu bi yolu?
(13) 

Kaputun boyalı olması kötü müdür?

retiredcolonel #1299895 
Araç gayet güzel Ama kaput boyaliymis. Neden boyalı sorusuna cevap verilemiyor. Neden boyalı olabilir bir kaput? Alınır mu bu araç?
(3) 

köpekle nasıl seyahat ediyorsunuz? (arabası olmayanlar)

mehmed resad #1299894 
şehir içi ya da şehirler arası.. nasi bi yol buldunuz?
(1) 

Ram sorusu, uyumlu olur mu?

groove salad #1299890 
elimde bir kasa var. kasanin motherboard i su:


www.inet.se
icindeki ramler su:
www.inet.se

ben buna ekstra ram takicam benim eski kasadan ama mhzleri farkli. benim takmak istedigim ramler ise su:
www.inet.se

(site isvecce ama ozellikleri falan yaziyor sorunsuz)

sizce uyumlu olurlar mi, calisir mi makine, ya da duzgun calisir mi?


tesekkurler.
(5) 

temizmama.com ucuz ama sanalmama.com daha ucuz

theconqueror #1299889 
neden bu kadar ucuz ve tavsiye eder misiniz?
(5) 

hattı taşıyınca banka müşteri hizmetlerini aramak şart mı

theconqueror #1299885 
sim kart değişikliği durumunda alışverişlerde sms gelmiyor diye biliyorum, müşteri hizmetleri araması dışında bunu bildirmek mümkün mü?
(2) 

babam kayıp ve gaiplik durumuyla ilgili bir kaç önemli soru

sherlockholbes #1299881 
babam 5 yıl önce kayboldu 5 yıl sonra gaiplik kararı için mahkemeye dava açacağız, borçları çok fakat üstüne bir şey yok sadece dedemin 1 evi var 4 kardeşe bölüşmeyi bekleyen, babamın resmi olarak kayıp olduğu tarihte dedem hayattayken evi sattı 4 aileye bölüştürdü ama babam kayıptı,şimdi gaiplik kararı sonrası biz reddi miras için başvuracaz ;
1.soru reddi mirasa gerek duymadan borçlar çok diye batık miras olur mu ?
2.soru ise dedem henüz hayattayken satılan evin parasını aldık diye reddi miras talebimiz kabul olmaz ve borçlar bize kalır mı ?
ek olarak reddi miras yapacağımız için diğer evin bize düşen payı da reddeceğiz, lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum bilgi olarak.
(3) 

tok yatmak ve kabus arasindaki iliski?

alttaraf #1299879 
bilimsel olarak nasil izah ediliyor?
yani anlamadigim şu:
neden insan dolu mideyle yatinca kabus gorur, beynin neresine ne sebeple ne oluyor ki insan kabus goruyor?
biliyorum, zaten ruya olgusunun bizatihi kendisi tam olarak izah edilebilen birsey degil ama neden tok karnina yatinca cicek bocek gormeyizde kabus goruruz?
bir de benim ozelim de soyle bir sey var, %80 oraninda ayni tiksindigim kisiyi goruyorum, kabus olarak niteleyebilecegim cok kisi var ama ille de onu goruyorum, var mi boyle birsey sizde de?
bana cok gario geliyor ve bir bilimseh izahat bulamiyorum..
tamam bilincalti falan muhabbeti var ama yeterince aciklayici degil sanki..
(1) 

windows 10'da silinen dosyanın hala yerinde durması

tabudeviren #1299878 
bir klasörün içinde dosyayı sildiğimde orada görünmeye devam ediyor.
klasörü yenilediğimde (f5) yok oluyor.
sizde de böyle oluyor mu? yeni geçtim windows 10'a belki bir ayar gerektiriyordur?
(8) 

bunu en ucuza nasıl yaptırabilirim?

legalize marijuana #1299876 
materyal fark etmez, plastik olur tahta olur. ev kira. ucuzun da ucuzu lazım. hadi bakalım bi milyoncular

not: Ankara
(6) 

Yeni nesil gulme efektleri

dedim dedim de kime dedim #1299874 
Sunlar gulme efektleri mi?

Sjsjsjsjsj

Dkdkdkdkdk

Orijinali su degil.miydi?

Asdfhdjdkamamama
(7) 

Bu video neden inmiyor?

denizaya #1299872 
Büssürü program denedim, üstelik flash dosyası, kolay inmesi lazım ama inmiyor.

www.bilibili.com
www.bilibili.com
(3) 

Yatay geçiş hakkında karışık bir soru

marowak #1299869 
İyi geceler herkese. YTÜ'ye yatay geçiş yapmaya çalışan bir arkadaşım var. Bölümün hem %100 ingilizcesine, hem de %30 ingilizcesine başvurdu. %30 ingilizce 3 asil 3 yedek alıyor, %100 ingilizce de 2 asil 2 yedek alıyor. Arkadaşım %30 ingilizcede 3. yedek. Doğal olarak hiç umudu yok, depresyona girdi çocuk. Şöyle karışık bir durum var. %30 ingilizceyi asil olarak kazanan 3 kişinin ikisi %100 ingilizce'nin de asil 1 ve 2.si. %30’un 3. asili de %100 ingilizce de 1. yedek. Yani bu 3 kişi de %30 ingilizceye kayıt yaparsa %100 ingilizce için 2 tane boş kontejan kalıyor ama yedek listede de 1 kişi kalıyor. Doğal olarak kontejan dolmuyor. Eğer %100 ingilizcenin 3 yedeği olsaydı 3. yedek kesin olarak benim arkadaşım olacaktı ve okula girebilecekti. Eğer dediğim durum gerçekleşir de 1 kişilik boş kontejan kalırsa arkadaşımın bölüme girebilmek için dilekçe vs. ile şansı var mı?

Karışık olduysa kusura bakmayın, isteyene özelden listeyi atarım tablodan durumu anlarsınız zaten.
(2) 

Kahve çekirdeğini nereden alalım?

karabasun #1299862 
Merhabalar,
Filtre kahve için çekirdeği nereden almamı tavsiye edersiniz? Evvelce sorulmuş ama güncel tercihlerinizi merak ediyorum

istanbul şişli yakınında veya metro ile gidilebilecek bir şubesi olursa şükela olur
(1) 

Odessa ya da Kiev' de doktor veya hemşire olan/tanıdığı olan var mı?

elloweeth #1299861 
Arkadaşım oralarda tatilde hasta olmuş baya, rica etti belki bir yardımcı olabilecek biri cikar diye soruyorum. Varsa böyle biri dönüş yapabilir mi acaba en kısa sürede?
(2) 

netflixte "avrupalı" belgesel önerisi

foseptik çukuru #1299860 
uyumadan önce bir iki belgesel izleyeyim. gastronomi, gezi, sanat içerikli olabilir ancak kriterim günümüz avrupasından olması. azcık gözümüz gönlümüz açılsın. :)

şimdiden teşekkürler.
(2) 

Fotoğraftaki çiçeğin adı?

asisamus #1299858 
Nedir acaba?
(5) 

5. Sinifa gecmis erkek cocugu bu oyuncagi sever mi?

ykyt #1299854 
Biraz bilgisayardan kopsun sunlarla zekasi gelissin istiyorum.
www.dr.com.tr

Begenir mi? Yasina uygun mu?
(9) 

Patronlar böyle mi, ben mi ezdiriyorum kendimi?

m e b #1299851 
Biraz uzun olacak.

Martın ortasından beri bir dış ticaret firmasında çalışıyorum. Firma dediğim de bir adamın şimdikine görece daha da büyük, ortak olduğu bir şirketinden ayrılıp kardeşiyle kurduğu iki kişilik bir firma. Benimle beraber toplam üç kişiyiz ofiste. İşe eleman ararlarken "Kendisine iş öğretilecek, İngilizce bilen lojistik operasyon elemanı arıyoruz" demişlerdi. Yani ben bu sıfatla girdim buraya. En işlemez trafikte bile evimden 25 dakika sürüyor işe gitmek. Hafta sonu tatil, 9-18 çalışıyoruz. İş bilmediğim için başlangıçta asgari ücret verileceği ama ileride tabii ki zam yapılacağı söylendi bana.


Her neyse. O zamandan beri ofiste ayakçılık, yurt dışı yazışmalar, sekreterlik, lojistik operasyon takipçiliği, çaycılık yapıyorum. Adam "Benim su şişemi doldurmamışsın!", "Bak, su şişemi erkenden dolduruyorsun, o da hemen ısınıyor!","Bana şuradan poğaça alıp gelsene.", "Bana şuradan para çekip geliver.", "Eşim az sonra arabayı bırakacak, binanın önünde bekle de anahtarı versin sana." demeye kadar getirdi işi.

Lojistik konusunda kullanılan bir programı öğretecek güya. Sadece bir portalını öğretmesi iki ay aldı. Neyin ne olduğunu söylemiyor, anca "Buraya şunu yaz" diyor. Bir sonrakinde tamamen kendi başıma yapmamı istiyor. Yapınca da "Ezbere yapıyorsun" diyor. Sorunca "Acele etme, vakti gelince öğreneceksin." diyor. Soruyorum, "Aylardır buradasın ve hâlâ soruyor musun cidden?" diyor. "X'e mail at şu faturayı" diyor, atıyorum. Bir sonrakinde sorunca "Biz ona kaç kere mail attık faturayı ki şimdi atalım?" diyor. Atmıyorum, "Neden atmadın ki?" diyor. "Sen buna neden ☓ TL/Euro fatura kestin?" diyor, "Size sorduktan sonra öyle kestim." diyorum, "Benim aklım kırk farklı şeyle meşgul. Sen benim ne dediğime niye bakıyorsun?" diyor.


Ve daha farklı onlarca konu var buna benzer olarak. Ofis Avrupa yakasına taşınacak. Benim her gün otobüs+metrobüs yapmam lazım. Yan şirketleriyle birleşeceğiz. Şimdi orada da böyle ezilirim diye korkuyorum bir yandan. Bir yandan da "Bak, zam yapamam sana. Sen de biliyorsun ki her konuda seni uyarmak zorunda kalıyorum işi tam öğrenemediğin için." şeklinde bu uyarıları bahane ettiğini düşünüyorum.


Bu arada yıl ve yemek ücreti ayrı olarak veriliyor ve yine verilecek.

Sizce ben kendimi çok mu ezdiriyorum yoksa nereye gidersem gideyim, özel işlerde durum böyle mi olacak? Ne yapayım bu noktada?
(4) 

Facebook canli yayini (videolari) izleyenlerin gorulmesi???

vatkavisne #1299847 
Merhabalar,

Bi' arkadasi stalklarken yanlislikla onceden paylastigi, profilinde duran bir canli yayin videosunu actim :)

İzlenme sayisi falan var ya o videolarda, peki bu videolari (canli yayin haricinde) izleyen kisilerin gorulmesi mumkun mu? Bildirim vs. gidiyor mu canli yayini/videoyu paylasan kisiye, vatkavisne videonu izledi gibisinden?

Facebook canli yayin tecrubesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.

Tesekkurler.
(3) 

İstanbulda Maaş Sorusu

berginyonbaenre #1299845 
Selamlar sevgili duyurucular

bir tanıdığımın iş projesi gereği kendisine bir nargileci lazım köz yapıcak/nargileyi hazırlıcak/açıcak vs istanbulda bu iş için ne kadar maaş vermesi normal karşılanır yada beklenir ?

not:ultra lüks bi mekan düşünmeyelim ama kesinlikle orta segmentle üst segment arasında bi konsepte sahip
(6) 

civa nasıl imha edilir?

osuran imam #1299843 
evde bir miktar civa var. bunu ne yapmalı?
(3) 

tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu en kolay nereden alınır?

yassayf #1299842 
arkadaşlar merhaba,

işe girişlerde istenen o baş belası sağlık raporunu en kolay nereden alabiliyoruz, hangi hastaneden?

randevu almadan gidip alabilir miyiz ayrıca?

ücreti mühim değil hiç. en kolay şekilde ve aynı gün içerisinde alayım yeter.

lütfen fikri ve bilgisi olan paylaşsın. çünkü yarın almak istiyorum.
(10) 

devlet 50 milyar tl falan bitcoine bassa

000000 #1299840 
sonra ne olur?
(2) 

Ege Turu - gerekli şeyler

clones #1299839 
Şimdi bunu yapmaya kafama koydum, arabayla yapıcam fakat elzem neler almalıyım yanıma? Bir malzeme listesini çıkartırsanız çok makbule geçer. Ben bazı şeyleri belirledim ama ilk defa yapacağım bir şey olacağı için tecrübesizim. Tabi son anda vazgeçmeyip yapabilirsem.
(9) 

Kadınlar kataloglanmayı nasıl kabul ediyor?

ya ben lan neyse #1299835 
erkeklerin anneleri çocuklarına bir yerden kadın fotoğrafı gösterip gelin arıyor. erkek de beğendim - beğenmedim diye seçiyor kadınları. bu kadınların illaki bundan haberi vardır değil mi? bu anneler o kadınlara ne diyor da o fotoğrafları elde ediyor?
(8) 

otomobil tavsiyesi

montauq #1299833 
duyurunun değerli enzo ferrarileri, ferdinand porscheleri;

bir süredir otomobil alma isteğiyle yanıp tutuşan ancak bir türlü modelde kararsız kalan birisi olarak yardımlarınıza talibim.

tercihen 2. el , 80000 lira civarında, dizel, en az 1.4 motor, sattığımda zarar ettirmeyecek, vitesi fark etmeyen, coupe veya hatcback kasa otomobil önerileriniz nelerdir?

edit: yoğun istek üzerine benzinli veya dizel fark etmez diyerek arama kriterlerimi değiştiriyorum.
(3) 

Bluetooth hoparlör

cloudy #1299832 
Bluetooth hoparlör almak istiyorum ama seçeneklerin arasında bozuldum.Jbl go2'den go plus'a ordan da anker soundcore modellerine baka baka kafam karıştı.Ne tavsiye edersiniz?
(4) 

Gittigidiyor'dan telefon alınır mı?

sanguine #1299831 
Hepsiburadanın kargo şirketi aras kargo çalışanlarının anlamsız hareketleri nedeniyle oradan telefon alamıyorum maalesef. Acaba gittigidiyor'daki sıkıntısız (çok başarılı etiketli, artık ne kadar doğruysa) bir satıcıdan telefon satın alınır mı? Iphone falan almayacağım bu arada 900 liralık bir telefon.
(8) 

Hepsiburada Kargo Saçmalığı

sanguine #1299830 
Aslında tam olarak neyi soracağımı bilmiyorum ama çok sinirlendiğim için açıyorum.

Hepsiburadadan geçen gün telefon sipariş etmiştim. Biraz önce kargo görevlisi getirdi, adama "iki saniye bekler misiniz, telefon kutunun içinde mi bakayım, şarj aleti vs. tam mı eksik olmasın" dedim. Adam ta en baştan olmaz diye tutturdu, ve o kadar ısrarcıydı ki, diyorum ki sadece içine bakacağım telefon içinde mi diye. Kutusu da biraz ezik büzüktü zaten. Telefonu çalıştıracak değilim içinde mi sağlam görünüyor mu sadece diye bakacağım yani 10 saniye sadece.

İlla olmaz dedi, ben de o zaman kabul edemem dedim. Kutuyu geri verdim ve gitti, imzalamadım da bir şeyi. o kadar ısrarcıydı ki inanılmaz kıllandırdı beni de zaten. Telefon olmasa içinde nasıl savunacağım ben kendimi? Başka bir şey sipariş etsem bırak git zaten, önemli değil.

Sonra da hemen iade başvurusunda bulundum. Yani bu sizin de rastladığınız bir şey mi?

Daha geçen sene anneme ve kardeşime telefon aldık oradan, hiçbir sıkıntı çıkmadı, açtık baktık. Bir sürü bilgisayar parçası aldım geçmiş yıllarda hiç sıkıntı çıkarmadılar. O kadar yıldır bir kez bile sorun yaşamadım.

En ucuz fiyat da oradaydı şimdi ne yapacağım bilmiyorum açıkçası. Kargo aras kargo bu arada.
(1) 

kitap okuma gözlüğü, lambası vs

black holes in the sky #1299829 
geceleri lamba açık şekilde kitap okuyamıyorum maalesef. daha önce bkm'de satılan bir okuma gözlüğü almıştım ama çok rahatsız etti ve bozuldu zaten. yatağın kenarına kitap okuma lambası koyma gibi bir imkanım yok. siz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? ayraç gibi kitabın arasına konulanlar var, onlar nasıl?
(2) 

Watsapp'tan istemsiz mesaj gönderilmiş

eksimeksi #1299827 
Merhabalar
Yaklaşık 2 saat önce benim watsapımdan anneme '' Hatta her şey yolunda'' mesajı gitmiş. Ben böyle bir mesaj yazmadım, web watsapp evdeki bilgisayarımda açık ve evde bulunan arkadaşımın böyle birşey yapmasına imkan yok(Her ne kadar saçma olsa da aradım sordum arkadaşa). Watsappımın bağlı oldugu başka bir bilgisayar yok. Bu durumda bu olay nasıl gerçekleşmiş olabilir?

not: autocorrect kullanmıyorum
(2) 

Kulakici kulaklik temizliği

her gece aç #1299824 
Nasıl ve ne sıklıkla yapılmalı?
(2) 

Göz bebekleri boyutlarının farklı olması

kislar gecmez beresiz #1299822 
bu ne anlama geliyor? neler sebebiyet verebilir? aynaya baktığımda göz bebeklerim O.o şeklinde görünüyor. birisi bariz daha geniş.
(1) 

ik danışmanlık şirketleri

zendepo #1299821 
firmanın ilanında askerliğini tamamlamış şartı olmasına rağmen danışmanlık şirketi görüşmeye çağırmıştı. sonra ik'da çalışan bir arkadaşım diğer taraftaki görüşmede problem olabileceğini, danışmanlık şirketlerinin aday göndermiş olmak için bu tarz şeyler yaptığını söyledi. ben de yazlıktan kalkıp gitmedim görüşmeye. olmayacak şey için 2 kere istanbula gelmem gerekecekti. iyi mi yapmışım sizce? bu tarz şirketlerle tecrübeniz varsa paylaşır mısınız?
(2) 

Arabistan neye gore carmiha geriyor

000000 #1299819 
Gecenlerde adam olduren ve hirsizlik falan yapmia birini bu sekilde idam etmisler. Neden bu yontemi uygulamislar?
(2) 

Trump'ı Sahiplenmek İster misiniz?

eeb #1299817 
Trump geçtiğimiz hafta giden arabanın motor kısmından düşmüş ve evde özel bakımla yaşadığı travmadan çıkmış bir kedi.

araçtaki şahıs çıkartmaya çalışıp çıkmayınca yola devam etmiş ve şans eseri tekerleklerin altında ezilmeden görülebilmiş.

Kendisi iki aylık, erkek, sarışın bir tekir. Tuvalet eğitimi var. kuru ve yaş mama yiyebiliyor.

çok hareketli ve ne kadar sıkarsanız sıkın tırmalamak ya da ısırmak gibi bir şeye yeltenmiyor.

İlgilenenler İstanbul - Bostancı'da kendisiyle tanışabilir.

İrtibat özel mesaj.

s3.eksiup.com

s3.eksiup.com

s3.eksiup.com

s3.eksiup.com

s3.eksiup.com

s3.eksiup.com

Edit: Sahiplendirildi.
(2) 

KYK Kredi-burs 550-600 lira olur mu?

siyah giyen adam #1299816 
2017-18 dönemi için yeni aylığı 470 lira olarak belirlemişlerdi ve kasımdan itibaren geçerliydi yanlış hatırlamıyorsam ya da Aralık sonu. Kasımda dolar 3.80 iken 470 lira yaklaşık 123 dolar yapıyordu. Şimdi dolar 5.20 civarında ve 470 lira yaklaşık 90 dolar yapıyor. Kyk her ay 470 lira yatırmasına rağmen 30-35 dolar yani hayalet 150 lira gibi bir değer kaybı söz konusu kredi ve burslarda. Dolar arttıkça hayat pahalandığı için haliyle öğrenci için bu rakamlarla geçinmek survival meselesi haline geldi.

Eğer 2018-19 döneminin başında Ekimde dolar 5.5 civarı olursa geçen seneki 123 dolara zam yapmayıp 120 dolardan devam etseler bile 660 lira civarında yatırmaları gerekir en az. Durum böyleyken 30 lira zam yapıp 500'e yuvarlanarak "bakın 500 TL alıyorsunuz ilk geldiğimizde 45 liraydı değerimizi bilin hadi yine iyisiniz köftehorlar" der mi? www.yenisafak.com
(2) 

chp kurultay ne oldu?

not sure if serious #1299813 
internetten baktım şimdi de, başlıklardan çok bir şey anladığımı
söyeleyemem. içleri de genelde bomboş oldukları için hiçbirine tıklamadım.

neyse bir ara imza toplanıyor, toplandı, şu kadar teslim edildi şu kadar daha teslim edilecek deniyordu. sonra ince başka partiye geçiyor iddiaları atıldı. ortalık karışık

net olarak bir sorum var ve cevabanı bulamadım :/

şimdi kurultay oldu mu yoksa olacak mı? olduysa sonuç belli mi? nedir durum?

teşekkürler şimdiden.
(3) 

Ayranda yoğur-su oranı

amortisman #1299812 
Merhaba,

Ayran yapmak için 1 kilo yoğurda ne kadar su katmak gerekir? Ayranın fazla katı olmasından hoşlanmıyorum.

Teşekkür ederim.
(1) 

Yağmurda kuşlar

mertozkoy #1299809 
Merhaba

Yağmur yağdığında kuşlar ve sinekler ne yapıyor? Belli ki tünüyorlar ama fırtına da ya da tüneyecek kapalı ortam bulamadıklarında ne yapıyorlar?

Ya da uçarken yağmura yakalanırlarsa ne oluyor?

Saygilar
(4) 

Privateinternetaccess çalışıyor mu?

mertozkoy #1299808 
Merhaba

Privateinternetaccess.com siz de çalışıyor mu? DNSyi Opendns olarak değiştirdim ama gene de açılmıyor

İp blok mu atmışlar?

Pia çalıştırmanın bir yolu var mıdır acaba Windows’ta?

Saygilar
(4) 

İpad açılmıyor

turtun #1299806 
İpad imi uzun zamandır kullanmıyordum. Eski model biraz. Uzun bir aradan sonra şarj ettim. Şu anda ekranda ipad etkin değil itunes a bağlanın yazıyor. İpad i açamadığım için internete bağlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Yardım edeceklete şimdiden teşekkürler.
(2) 

sigortada temassızlık olur mu

obez kirpi george #1299805 
merhaba elektrikten anlayan ahali, bir sorum olacak,

sigortada temassızlık olur mu? sigorta atmasa da arada elektrik bi 10 dk 20 dk vb. gider gelir mi? yeni değil sigorta bu arada, kaç yıldır kullanıyoruz
(4) 

balkona kovan kuran arılar?

mikahakkinen #1299803 
balkonumda ki su borusunun kenarına küçük bir kovanla işe başladılar. zarar vermeden nasıl arıları kovabilirim?
(1) 

Ttnet çocuk güvenliği

mertozkoy #1299802 
Merhaba

Bu Ttnet güvenli internet diye bir aile koruma özelliği vardı. İşe yarıyor mu acaba? Tüm yetişkin içeri kapatıyor mu?

Yoksa Google”a girip gene adult sitelere ulaşmak mümkün mü bu sistemle?

Saygilar
(2) 

USB çıkışları ve şarj süresi

mertozkoy #1299800 
Merhaba

Mesela 3.1 usb ile usb 2.0 portuna takılan bir mobil cihazın şarj edilme süreleri farklı Mısır?

Yani bu usb çıkışlarının sağladığı elektrik enerjisi gücü farklı oluyor mu yoksa cihazın çekebileceği elektrik midir önemli olan?

Saygılar
(6) 

Yuzme bilmeden kayikla denize acilmak

balpolen #1299798 
Can yelegi giyerek cok da uzaklasmadan kayikla acilmak tehlikeli midir? Yuzme bilmiyorum da, tesekkur ederim
(2) 

doğalgaz nakil

newsman #1299793 
yeni taşındığımız yerde eski oturan kişi henüz doğalgazı kapatmadı. bugün öğrendim ki elektriği o kapatmadan da üstümüze alabiliyormuşuz, doğalgazda da böyle mi? igdaş'ın çağrı merkezine ulaşamadım bir türlü
1 ...  ... • 2954    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık