(3) 

Buzlukta corona virüs yaşar mı?

xrated #1415982 
Arkadaşlar marketten aldığım şeyleri genelde 2 gün karantina odasında bekletiyorum. Ama tavuk, kıyma gibi buzluğa atmam gereken şeyleri atarken ''ulan bu virüs buzlukta daha uzun süre yaşar mı'' diye kafama takılıyor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
(4) 

sokağa çıkmam gerekiyor - hangi benzinciler açık? istanbul anadolu

disardayim #1415979 
ofiste sabahlamam gerekti, burada gerçekten 2 gün için değil bir öğünlük bile yiyecek yok.

şaka gibi ama gerçek (:

bir tane kedimi taşıma çantasına koyarak benzinci bulmaya çalışacağım. polis çevirirse kedimi veterinere götürüyorum demeyi planlıyorum.

gerçekten su bile kalmamış.

sizlere geri döndüğümde gelişmelerden bahsederim :(

bana şans dileyin. artık cezası neyse öderiz. dışardaki gözlemlerimi sizinle paylaşacağım.

en çok benzinci e5te olduğu için e5e güzergahında benzinci bakacağım.

etraf o kadar sessiz ki, gerçekten kimse çıkmıyor :o

edit: dün gece çıkanlarla da manyak gibi taşak geçmiştim :( bütün arkadaşlarıma hakaret ettim o derece neden tekele koşuştunuz diye :D

ki saat 23.40 ta benim tam karşımdaki boştu - 2 ye kadar açıktı :D

edit2: şu an tam sokağımdan 4 adet bekçi geçti. :o
(5) 

Videolu konferans uygulaması biliyor musunuz?

ya ben lan neyse #1415976 
zoom deyip duruyor herkes ama malumunuz güvensiz bir uygulamaymış.

microsoft, alphabet, adobe gibi firmaların android telefonlar için ücretsiz uygulamaları var mı?

evde ders anlatacak biri var, öğrencileri var... ona lazım.

teşekkürler.
(4) 

Airpods alam mı

the real brad pitt #1415974 
Selam.

Kafamız dağılsın biraz.

Benim tws kablosuz kulaklığım var. Müzik dinlemek için kullanıyorum pek konuşmam telefonda zaten. E işimi de görüyo.

Airpods ekstra ne katabilir. 1 tabi ki konusma heralde. Tws le mümkün değil o. Şarj farkı var mı. Mesela tws 50 tl ye aldım ben. 2 2.30 saat müzik dinleyebiliyorum. Ekstrem bi fark var mı airpods’ta. Şu an 800 tl sanırsam.
(3) 

akıllı olmayan televizyonları akıllı yapan

theconqueror #1415972 
internete bağlayan bir aparat varmış, kullanan marka model tavsiyesi verebilir mi? chromecast mi diye düşündüm ama değil çünkü chromecast pc'yi tv üzerinden izlemeye imkan veriyor.
(6) 

xiaomi-mijia-smart-home-ip-kamera-130 derece webcam olarak kullanılabilir m

Fusha #1415971 
Sb teşekkürler
(1) 

Sokağa çıkma yasağında sokağa çıkma izni olanlar nasıl tespit ediliyor

solo #1415970 
Merhaba dostlar,

Umarım karantina günleriniz sağlık ve huzurla geçiyordur. Benim sorum sokağa çıkma yasağı olduğu bu günlerde güvenlik güçleri sokağa çıkma yasağına rağmen dışarıda olanların çıkma izni olduğuna nasıl kanaat getiriyor. örnek vermek gerekirse şu an evimin penceresinden baktığımda yollarda hareket halinde araçlar görüyorum kavşaklarda da polis ekipleri var ama polisler önlerinden geçen araçlara her hangi bir müdahalede bulunmuyor kimin dışarıda olma izninin olduğuna kimin olmadığına nasıl karar veriyorlar bu polis memuru arkadaşlar ya da karışmıyorlar mı?
(5) 

Online sebze meyve almak için

sanguine #1415968 
Var mı bildiğiniz bir site şu anda İstanbul'da faal olan. Migros sanal market en erken pazartesi getiriyor. Kapımin önünde a101, şok ve bim olduğundan ne stok yaptım bugüne kadar ne de ihtiyaç fazlası bir şey aldım. Sebze meyveleri de hep günlük alıyorum, dün de bilseydim tabi ki cts Pazar için de alırdım ama şu an ev tam takir. Migrostan sipariş veremiyorum, marketler kapalı, Hepsiburada vs çalışıyor mu?
(2) 

bahceye cikabilir miyim?

Leonardo~Da~Vinci #1415967 
merhaba, gunaydinlar

sehirden uzak bir mahallede mustakil bir evdeyiz. bahcemiz var. sokaga cikma yasagi var. bahceye cikabilir miyiz?
(2) 

1000 belarus rublesi kaç tl

nemo problemo #1415963 
google'da farklı, çevirici sitelerde farklı rakamlar çıkıyor. 1000 belarus rublesi kaç tl yapar? bir de istanbul'da bozdurmak istesem bozdurabilir miyim?
(4) 

temassız benzin almak?

antikadimag #1415961 
hangi akaryakıt firmaları bu hizmeti veriyor? sanırım bir uygulama vasıtasıyla yapılabildiğini duymuştum ama emin değilim.
(1) 

Şu teknik videoda siyah arka plan için kullanılan program nedir?

winston insani #1415960 
Merhabalar

youtu.be

Dizinin üzerine koyduğu oku hareket ettirebiliyor, bu şekilde kayıt yaparken kullandığı programı bilen var mı?
(6) 

Çeşme suyunda bu kadar kireç normal mi?

ya ben lan neyse #1415957 
su bitti, cumartesi sabah alırım dedim, marketler kapandıktan sonra yasak ilan ettiler. burada çeşme suyu kimse içmiyor. ben tencerede 5 litre suyu kaynatıp soğumasını bekledim. beyaz kireç tabakası birikti üstünde. tencerede suyun buharlaştığı kenarlar ilk kaynatmada beyazladı. sanki bir tatlı kaşığı kireci suya serpmişsin gibi...

içilir mi bu? bu kadar kireç zarar vermesin?

kireç deyip duruyorum ama inşallah kireçtir. suda oluşan baloncuklar bile kireç kaplı.
(3) 

Sokağa Çıkma Yasağı Taksiler, Marmaray, Otobüs vs...

bilgebaykuş #1415953 
Sokağa çıkma yasağından muaf bir sektördeyim ve Pazar günü işe gitmem lazım. Otobüs duraklarında yığılma olduğunu duydum ve tedirgin oldum. Kadıköy Boğa'nın oradan, Erenköy Bağdat Caddesi tarafına gideceğim. Nasıl gitsem? Taksi vs çalışmıyor değil mi? Ya Marmaray? Onu tercih etmek daha mı iyi olur?
(3) 

ayakkabi tavsiyesi

baldur2 #1415945 
duz beyaz tisort, ustunde blazer lacivert ceket ve altinda chino kumrengi pantolon var diyelim. hangi tip ayakkabi en iyi gider? ornek verebilir misiniz?
(3) 

akilli saat

baldur2 #1415944 
kullanma amaciniz nedir tam olarak? sizce degiyor mu parasina?
(4) 

esyali ev vs esyasiz ev

baldur2 #1415942 
1- ikinci el esya toplama maliyetiyle esyali ve esyasiz ev arasindaki kira farkini kiyaslarsaniz, kac sene oturulursa esyali ev tutmak daha mantikli olur sizce ekonomik acidan? not: ev 2 oda, amerikan mutfak.
2- kac sene oturacak olsaydiniz kendi esyalarinizi alirdiniz?(yatak, televizyon sifir, diger mobilyalar ikinci el diyelim)
3- yatak haric su esya olsun kendi dizaynim olsun takintilarim yok gerci de sizin icin hangisi daha mantikli ve hangi sebeplerle?
(5) 

Ciğer kaç gün dayanır?

insomniac #1415937 
Buzdolabında 2 gün bekler mi? Derin dondurucuya mı koysam?

Kasap tam kapatırken aldım. Kasapta bekledi mi bilmiyorum. Ama paketlenmiş haldeydi. Yarın satışta olacaktı.
(8) 

Bana niye kimse mesaj atmıyor

encokbenisevinnolur #1415936 
Soruyu sözlük ve duyuru özelinde soruyorum.
10 seneden fazladır sözlük(ler) ile haşır neşirim. kimse yazdığım bir şeye binaen mesaj atmıyor neredeyse, harıl harıl aktif de değilim de insan bir karşılık bekliyor bazen. iletisimi benim baslattiklarimdan yüzyüze tanistiklarim oldu, ara sıra sohbet etmeyi surdurduklerim de var.

Kendi yaşantımda birileri gelir konuşmayı başlatır yeni bir ortama girdiğimde, ben de yaparım, sayısal olarak denktir yani yaklaşık.

Ama sözlük, duyuru, yani kimligimin gizli neyim kimim belli olmayan bu mecralarda...

Niye ilk mesajı kimse atmıyor bana?
Akıl yurutmeme yardım eder misiniz?
(5) 

yazmak zayıflık mı ?

docrivers #1415931 
elimde içinde hatim etmek istediğim bilgiler içeren dergiler var, anca okuduğumda bir çok bilgi aklımda kalmıyor, yani net olarak "ben bunu hipokampüse kaydettim tamamdır" diyemiyorum. bu durumu yaşayanlar olarak yapılması gereken sürekli okudukları bir yere not çıkarmak mı ? Bu durum bir zayıflık mı , sen gerizekalı olmuşsun yol yakınken sal boş ver denebilir mi ?
(7) 

egzamasi olanlara bir soru

yuvarlanantencereninkapagi #1415927 
Corona dolayisiyla sol el bileğimde lezyon çıktı. ( kolonya dezenfektan sabun vs) siz hangi sabunu kullanıyorsunuz? en azından sabunumu değiştirebilirim diye düşündüm. ilerlemesini önlemek istiyorum ama ellerimi yıkamak zorundayım
(2) 

Ping sorunu

thelongdark #1415924 
İnternetim 24 megabit fiber, hatta şu sıralar speedtestt 40-44 megabit arası gösteriyor, torrentte de aşağı yukarı 3-4 MB indiriyor saniyede. Her şey çok iyi ama önleme oyun oynamaya başladığımda Ping’im 150-200 arası. Bütün oyunlarda bu sorun böyle. Discord, skype gibi uygulamalarda da aynı şekilde seslerin kesik kesik gelmesi geç gelmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Neden kaynaklanır bu sorun?
(14) 

evcil hayvan gezdirme durumları?

qxgviper #1415923 
Malum sokağa çıkma yasağı geldi.
mahalledeki uyuz polislerle kanlı bıçaklı olduk desek yeridir.
var mı duruma dair bir açıklama, düşülmüş bir not? yoksa yarın denk gelirsek hoş geldin para cezası mı?
(2) 

ankarada şu anda açık yemekçi var mıdır

tabii lan manyak mısın #1415921 
gece çalışmak zorundayım :(
(3) 

Windows Ink veya düzgün bir programla telefonu çizim tabletine dönüştürmek?

eatpraylaw #1415918 
Arkadaşlar merhaba. Galaxy Note 9 telefonumu bilgisayara bağlayıp (basınç özelliğini kaybetmeden) çizim yapabilmek istiyorum.
İnternetten baktım ve Virtual Tablet diye bir program buldum ancak bir türlü bağlanmadı. Telefonun developer özelliklerini açmam isteniyor ve bir türlü olmadı.
Ama ondan sonra sağ altta windows ink etkinleşti. ipucuna tıklayınca dijital çizim destekli telefon veya tabletten çizim kaleminizle yazın vs. gibi şeyler yazıyor ama asla aktifleşmiyor. Telefona windows bağlantı appi de kurdum bir şey yapamadım. İnternette aratıyorum sadece reklamını yapmışlar FAQ bile koymamışlar.

Deneyen bilen yapan varsa aydınlatırsa teşekkür ederim.
(4) 

Bu oyuncu kim?

neverletyougodown #1415916 
youtu.be

Oyunculari arattim cikartamadim www.imdb.com
(5) 

Corona kapma ihtimalim?

goklerdengelenkarar #1415914 
Az önce standart bakkal kalabalığı olan bir bakkaldan ufak bir alışveriş yaptım. Kart şifresini girerken tuşlara bastım haliyle. Bu gibi durumlar için yanımda hep kolonya var. Kolonya döktüm mu dokmedim mi hatırlamıyorum. Ve eve gelmeden ağzımın kenarını kasidim o elimle gayriihtiyari. Büyük ihtimal kolonya surmustum ama hatırlamıyorum da.

Endişe etmeli miyim?
(3) 

yarın ilgili yerlere gidebiliyor muyuz?

duyurukullanıcısı #1415913 
pişik oldum diye eczaneye,

simit istiyorum diye fırına

gidebiliyor muyuz?
(1) 

Türk mmorpg öneriniz var mı?

asethuan #1415911 
Uzun zamandır oyun oynamıyorum. Yurtdışındayım. Türkiye hasretimi giderecek İStanbul Kıyamet Vakti gibi Türkçe bir mmorpg var mı acaba bildiğiniz?
(2) 

Kart bilgilerim çalınmış ya da kopyalanmis olabilirmis

zuppa #1415905 
Merhaba Spotify ödemesi otomatik yapilamayinca 1hafta 10gundir uyarı geliyordu Spotifydan. Bugun ben de denedim olmadı. Sonra iş bankasını aradım.
Dediler ki kart bilgileriniz çalınmış ya da kopyalanmis olabilir. Bu yüzden kartınız kısıtlı kartlar listesine alınmış. Simdi çalıntı olarak kartı kapatıp yenisini göndermeyi öneriyorum dedi. Çünkü şu an sizin yapmadığınız bir işlem de yapılacak olsa siz sorumlu olursunuz dedi. Ne zaman gelir dedim. Normalde bir hafta civarı ama simdi bilemiyorum dedi. Şu an böyle bir şey çok zor. Suyu bile kartla alıyorum.
Şüpheli işlem mi yapılmış, tarihi nedir dediğimde de bunu bilemiyoruz dedi.
Nasıl bir şey yapsam bu durumda? Teşekkürler.
(3) 

Sokağa çıkma yasağında marketler siparişlere devam eder mi?

winston insani #1415904 
Merhabalar,

Bildiğiniz gibi;

10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (adana, ankara, antalya, aydın, balıkesir, bursa, denizli, diyarbakır, erzurum, eskişehir, gaziantep, hatay, istanbul, izmir, kahramanmaraş, kayseri, kocaeli, konya, malatya, manisa, mardin, mersin, muğla, ordu, sakarya, samsun, şanlıurfa, tekirdağ, trabzon, van) ile zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.

Peki bizim mahalledeki migros ve carrefour insanlar sokağa çıkmasın diye belirli miktarın altındaki siparişleri getiriyorlardı, haftasonu sipariş getiremezler demek mi oluyor bu?
(2) 

Skyrim'i bitirdim mi? -spoil-

ya ben lan neyse #1415902 
70 level oldum. hile falan yapmadım level konusunda.

alduin'i birazdan kalıcı olarak öldüreceğim.

miraak'ı öldürdüm.

vampir lordunu da öldürdüm.

hırsızlar loncası, karanlık kardeşlik, yoldaşlar... bunları da yapmayacağım.

iç savaşa hiç karışmayacağım. iki tarafı da sevmiyorum.

şehirlerdeki görevlerin de çoğu bitti ama ufak tefek kalmışsa da önemli değil.

daedric görevleri de bitirdim. 1-2 tane kaldı ama zaten en baba düşmanı 3-5 saniyede kesiyorum tek el kılıçla. demircilik, tılsımcılık 100. 2 kıçıkırık item için daedra egosu çekemiyorum. rp yapıyoruz sonuçta.

bana 5 tane çiçek getir, bunu götür bilmem neredeki kime ver... gibi küçük yan görevler dışında görev kalmamış diyorsanız bitireceğim oyunu. 350 saat olacak neredeyse. sıkıldım da biraz ama tadını almadığım yer kalmasın istiyorum.

teşekkürler.
(1) 

iCloud - whatsapp yedekleme sorunu

emdortabir #1415901 
Selamlar,

Uzun süreli iphone kullanıcısıyım. Her gece icloud ve whatsapp yedekleniyor. 1 ay önce XS cihazımı sattım satmadan önce yedeklemelerimi de aldım. Yedeklemeyi sorunsuz şekilde geçici süre kullanacağım 6S cihaza kurdum. Geçenlerde iphone 11 edindim ve 6S'ten aldığım en güncel backup'ı da bu cihaza kurdum. Şöyle bir sorun başıma geldi; normalde Whatsapp uygulaması backup kurulduktan sonra uygulamalar yüklenirken en son yüklenen uygulama olur yüklenmesi uzun sürüyor o yüzden indirmeyi iptal edip app storedan uygulamayı indirip telefon numaramla giriş yapıyorum. Yapanlar bilir, telefon numaranızı confirm ettiğinizde whatsapp varsa bir yedek onu önünüze getirir ve yazışmaları görebileceğiniz kadar küçük kısmı indirerek uygulamayı kullanmanızı sağlar. Geri kalan büyük whatsapp yüklemesi siz uygulamayı kullanırken wifiden indirilir. işte bu indirme süreci IP11 cihaza geçerken olmadı. Tüm yazışmalarımı görebiliyorum ama içindeki medyalara erişemiyorum, boş şekilde görünüyor.

Teknik olarak bir kaybım yok çünkü whatsapp üzerinden gelen tüm medya zaten fotoğraflar üzerinden yedekleniyor ama whatsapp içindeki yazışmaların akışlarında bu görselleri görmem önemli. Muhtemelen restore sırasında bir hata yaptım ne oldu hakkında bir fikrim yok.

Destek olabilecek apple guruları olabilir diye buraya yazmak istedim.
Sevgiler,
(6) 

forza horizon 4 sorunsalı

papuayenigine02561 #1415898 
bunu iyi oynayabilen var mı ya? varmı bi tricki falan
5-6 yarıştır oynuyorum klavyeden pc den. 12 kişilik yarışlar malumunuz. en iyi skorum 1 defa 11. olabildim o kadar. kalanların hepsinde sonuncuyum. zorluk en düşük seviyede. nasıl oynanır bu oyun agalar. 1 kontrol noktasını kaçırınca zaten en geriye düşüyorum bi daha da geçemiyorum farkı açmış oluyorlar.
(8) 

sokağa çıkma yasağı

duyurukullanıcısı #1415890 
alttaki markete gidebiliyor muyuz?
(8) 

yuz kremi sorunu

the end of time #1415887 
merhaba,

clinique marka bir gunduz kremi aldim. spf 20 korumali, smart bir sey, kuru ve normal ciltler icin.

kremi yuzume surdukten sonra ilk yarim saat elimi yuzume surdugumde boyle silgi tozu gibi ya da kese yapiyormusum da kir cikiyormus gibi seyler geliyor elime (kir degil tabi ki). krem mi soyuluyor, yoksa gozeneklerimin icindeki seyleri mi cikariyor anlamadim. neden boyle olur?

kremi alali bir ay oluyor da, evden cikmiyorum diye kullanmaya baslamamistim, yeni basladim. clinique'in kendi sitesinden aldim bir de, sahte ya da tarihi gecmis olacagina ihtimal vermiyorum.

hic boyle bir sey yasadiniz mi? normal bir durum mu? napayim, kremi kullanmaya devam edeyim mi?

tesekkurler simdiden!
(2) 

Şurada ne yazdığını anlayabilen var mı? (galiba Japonca)

lolita #1415886 
Sb.
Teşekkürler.
(1) 

Excel’i SPSS’e okutma konusunda yardım edebilecek olur mu?

damba #1415884 
Merhaba,

Ödevimiz için Google’da yaptığımız anketi SPSS’e okutmamız gerekiyor. Bize yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
(9) 

işyerinde hediyesini kabul etmediğim asalak bana takmış

market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava #1415879 
başka departmanın müdürü bu karı

sabah izin günümde 7.20 de 3 kez cevapsiz arayıp,

aynen şunları yazdı:

Günaydın Xxxxx Ben zübeyde

Aradım sizi Müsait değildiniz galiba

Bilmeyerek seni üzecek bir davranışda bulunduysam özür dilerim

Kimsenin özellikle senin kalbini kırmak istemem

Hatam olduysa lütfen bana söyleyin ki birdaha yapmim

Hayırlı Cumalar (Gül)

Üstüne arayıp;

bunları tekrarladı.

ben de izindeyim ve sabah 7.30 dedim. bunu konuşmak için çok uygun bir saat değil dedim.

Hala uzattı. Annem babam namaz kılıyor demiştiniz dedi. (evet laf arasında patronumla böyle bir şey konuşmuştuk ama tamamen alakalı bir diyalogtu, detayına girmeyeyim)

ben umreye gittim. size de hurma getirmek istiyorum dedi.


ben de;

Ben işimin gereğini yapıyorum.
Talimatları X Beyden alırım.
Personelden şahsi hediye kabul etmiyorum.
Hatta biri var kapatmam lazım dedim.

Şimdi bu eskisinin yerine gelen yeni yalaka oldu, öyle söyleyeyim.

Buna napayım?

Cidden izin günümü piç etti...

Işverene de mesaj attım. Sorun var sabah arandım diye. Personelden hediye kabul etmiyorum dedim.
(9) 

Coronadan ölen 1000 oldu, var mi etrafinizda?

alttaraf #1415878 
Yani kim bu insanlar, benimde herkes kadar tanidigim var, hic ölene rastlamadim, belki benim şansim, belki hem devlet hem de ölenlerin yakinlari sakliyor ama var mi etrafinizda birinci dereceden birinci elden bildiginiz ölüm vakasi? hani hep sayinin daha fazla oldugu soylentisi vardir ama soylenen kadari bile gorunmez sanki, nerede bu ölüler, ne bir cenaze, ne bir agit?
(4) 

Kafa rahatlatacak bitkisel bir şey?

karabasun #1415873 
Hap yada kapsül önerebilir misiniz? Günlük kullanmak şeklinde. Aktar passifloralı kediotu önerdi ama size sormadan almak istemedim.

60 küsür yaşında babam aklını hep gereksiz şeylere çokça yoruyor, kendi kendini huzursuz ediyor. Takıntılı, karamsar, kızdığında haddi aşan biri. İlaç vermek istemiyorum.
(1) 

kargo varış şubesi

sutlu nescafe #1415872 
hb'den sipariş verdim. yurtiçi kargo ile gelecekmiş. önceden de yurtiçi kargo ile gelirdi ama bana daha yakın bir şubeye gelirdi. şimdi farklı bir ilçedeki şubeye gelecekmiş.
virüs nedeniyle şube sayısını azaltmış olabilirler mi? yoksa başka bir nedeni mi vaR?
(6) 

evde sporun fayda miktarı

bir garip melek #1415869 
merhaba. 1,5 ve 3 kiloluk dambıllarım ve 10 litrelik kedi kumum, gayet de geniş bir hareket repertuvarım var. ama bu rakamların salonda kaldırdığım ağırlıklarla alakası yok :( bunlarla bir şeyler yapmaya devam etmekten gerçekten nasıl bir verim alabileceğim konusunda yorumu olan var mıdır? en azından bir şeyleri koruyabilir miyim? üstüne koyabilir miyim? kas inşa edemem herhalde. keşke! büyüme için yeterli stres nasıl sağlanır ki bu şekilde? teşekkürler.
(5) 

biz neden başka ülkelere yardım ediyoruz?

tekkisilikbirordu #1415867 
olayın iyilik boyutundan ziyade bir amacımız var mı?
hani hep derler ya ülkelerin dostu değil çıkarları olur diye.
aklıma takıldı birden.
varsa yorumlarınızı okumak isterim.
teşekkürler.
(2) 

Vitalisi cornflakes gibi mi yiyoruz

regina phalange #1415864 
Meyvelisini. Süte atınca sanki çok yumuşar bişeye benzemez diye düşünüyorum. Nası yemek lazım yogurtla mı
(1) 

hediyelik eşya atelyesi

othervoices #1415863 
merhaba
toptan hediyelik eşya yaptırcak yerler lazım
dizayn verip onun üzerinden üretim yapcak mekan bilen varmı.

cdn.shopify.com

5.imimg.com

kemalsozen@gmail.com

TTNET Hipernet için modem tavsiyesi

pillimiyango #1415862 
Selamlar, aşağıdaki modemlerden hangisini tercih etmeli? Modem seçme işi çok zormuş, her marka/model kötüleniyor illaki. 500tl bandına kadar olan tavsiyelerinizi de bekliyorum. Dubleks evde kullanılacak, en azından 5-6 yıl götürecek orta klas bir model lazım.

Zyxel VMG3625-T20A vs Asus AC51 vs tp link Archer VR1200 vs tp link VR400
(11) 

canlılık nasıl oluştu

ilkot #1415860 
Herkese merhaba,

Soru başlıkta aslında, biraz araştırdım, youtube'dan izledim ama bunun yeterli gelmediğini düşünüyorum.

Bu konu hakkında çalışan, öğrenen-öğreten arkadaşlar varsa kaynak konusunda yardımcı olabilirler mi?

Bahsettiğim gaz ve toz bulutundan sonra ne oldu da bir bakteri, hücre oluştu?
Teoriler, geyikler serbest:)
(6) 

genel kültür

taha1907 #1415859 
selamlar sağlıklı günler..

ben uzun zamandır kendimi genel kültür konusunda kendimi zayıf hissediyordum ve hazır bu karantina olayı da varken kendimin bu eksiğini kapatmak istiyorum.

tam olarak böyle muhabbet ortamında her konu hakkında bi görüşüm olsun istiyorum bilmiyorum bu nasıl olur ama. youtubeda önerebileceğiniz, izledikçe genel kültür yükleyen kanallar var mı?

2. sorum ve isteğim de kişisel gelişim ile iligili. kişisel gelişim kitaplarının video versiyonu var mı acaba youtubeda veya instagram vs. ?
teşekkürler
(2) 

İnternetten Alınan Tv'de Hasar Riski

uzman pratisyen #1415854 
Herkese selamlar.

Gittigidiyor üzerinden Sony marka tv aldım. Kargo geldiğinde kutuyu dıştan kontrol edip ezik delik gibi bir durum olması halinde kargoyu kabul etmeyip iade mi etmem yoksa kutunun hasar durumunu bildiren tutanak tutturup o şekilde mi teslim almam mu daha uygun olur?

Bunun dışında kutuyu açmayıp servise kurdurmak istiyorum. Fakat kutu dışında herhangi bir hasar belirtisi olmayıp servis açtığında tespit edilen bir hasar olması durumunda kargo firmasına rapor tutturamamış oluyoruz? Bunu nasıl aşabilirim?

Teşekkür ederim ...
1 ...  ... • 2023    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık