(2) 

TTnet, uydunet, fiberoptik, süperoptik... vs alternatif?

kekec salman #467344 
ttnet: bağlantı rezalet, en fazla 2 mbit, o da stabil değil.
smile adsl, biri adsl vs: altyapı ttnetle aynı olduğundan hiçbir farkı yok.
uydunet: yok
superonline fiber zımbırtı: yok
turkcell, vodafone, avea modemli zımbırtılar: en fazla 10 gb kotalı ve 50-60 lira civarı.

bunların dışında en azından 3-4mbit hız alabileceğimiz, stabil ve kotasız seçenekler var mıdır?
(3) 

Kartvizite Baskı?

colg fusion #467342 
Selamlar,

Elimde 10 tane falan kartvizit var, bunların üzerine sonradan baskı yapılabilir mi? Yeni istemiyorum, başka istemiyorum. Sadece bunların üzerine ayrıca baskı yapılacak.

Olabiliyorsa nasıl?
(10) 

Sizce yanlış mı yaptım?

Adram3lech #467341 
Ben mf öğrencisiydim. Fenle aram hiç iyi olmadı. Orta halliydi hep. 9da bana tmyi düşün diyen de olmadı, zaten hiç alakam olmazdı o zaman. Ertesi yıldan sonra biraz kafaya dank etmeye başladı ama alan değiştirecek kadar değil. Neyse işte laf olsun diye edebiyat sınavına girdim. Yorum sorularını yaptım. Matematiğim çok iyi geldiğinden tm sonucum da iyi gelince işler karıştı. Mühendislik sıralamam 6364 tm1 sıralamam 1900 geldi. Çok düşündüm, doğru kararı verdim ya da vermedim bilmiyorum ama aklıma yatacak 2 mühendislik vardı. Odtü bilgisayar ve odtü endüstri. Biri 3 biri 7 puanla kaçtı. Her sınavda yaptığım gidip yanlış şıkkı işaretlemelerle felan yani. Bilkent işletme geldi, bekliyordum da zaten. Ama az önce birkaç kişiye baktım da, ki tanıdığım tmciler de öyle aşağı yukarı, hep koç işletme, bilkent hukuk, boğaziçi işletme gibi yerler kazanılmış. Ben 3 yıl bu fenle cebelleştim (doğru kelime değil aslında da katlandım diyeyim, hiç yüzünü açıp kendimi zorlamışlığım yok), sonra gelip tmden orta halli bir yere girmişim gibi oldu. 3 yıl mf değil tm okusaydım nerede olurdum soruları dönüyor kafamda hep. Olmadık yere pişman oldum. En uyuz olduğum özelliklerimden biri zaten içim içimi yer böyle. Adamlar ilk 100e girmek için çabalıyorlar yan sınıfımda öğrenim görenler. Benim bu adamlardan bir eksiğim yoktu ki. Sizce yanlış mı yaptım? Ya da ne bileyim pişmanlık duymakta haklı mıyım?
(5) 

güzel sanatlar okumadım çünkü sınavını kaçırmıştım ama ben resim istiyorum

phantom #467340 
4 yıllık turizm meslek lisesi bitirdimk kaçırdım g.sanatlar sınavını şu an ben ne yapmalıyım resim öğretmeni olmam için resmin iyi orta okuldq derceliklerim var
(6) 

çanakkaleden anadoluya araçlı feribot geçiş ücreti ne kadar ?

expressive #467336 
soru başlıkta
(1) 

Yönetim ve Organizasyon mu yoksa Uluslararası İşletmecilik mi?

zeldafitzgerald #467331 
Arkadaşlar. Anadolu Üni. yüksek lisans programlarından 2 bölümde de asillerdeyim. Sizce hangi bölümü seçsem iş alanı açısından daha isabetli bir seçim olur. Bölümlerde okuyan veya bilgi sahibi arkadaşların önerilerini bekliyorum.
(3) 

şu an kullandığım avea 1 gb aylık internet gibi avrupada internet

she aint you #467330 
kullanmak istiyorum yani burdaki rahatlığın aynısını orda da yaşayacağım 1 gb olacak aylık ne yapabilirim.
(8) 

hematoloji randevusu

bibakalim #467329 
doktor kan sonuçlarını bir de hematoloji uzmanı görsün dedi. ben de eve gidince internetten randevu alırım dedim ama öyle uzmanlık isteyen alanlara mhrs randevu vermiyormuş. sonra hastanenin hematoloji kliniğini aradım. randevu almak istiyorum dedim. sekreter, 31 ağustos sabahı gelen ilk 30 hastaya randevu verileceğini söyledi. ben de sordum tabii saat kaçta geleyim diye. kadın bana orasının 7:30 da açıldığını ancak gelen ilk 30 şanslı kişiden biri olmak için 7:30 dan çok önce orda olmam gerektiğini söyledi. sinir stres...

bu olay ist. göztepe eğt. araş. hastanesinde yaşandı.

soru: nerelere gitsem nasıl yapsam da bir hematoloğa görünebilsem. tercihim maddi nedenlerden devlet hastaneleridir. özel hastane önerisi beyhudedir. istanbul'un 2 yakası da bana uyar.
(2) 

üniversite harçlarının kaldırılması yalan mı oldu?

patos64 #467326 
eğer kalkmadıysa konuşuyorum, ki öyle hava var, sonraki dönemlerde alınmayacak denmesi de işgüzarlık. ben ilk dönem için yorum yapıyorum,

yazıklar olsun 70 milyonun gözünün içine baka baka hemde bir kaç kez kaldırılacak dedin, insanlar para durumunu ona göre ayarladı, özellikle iö ler tabiki, ona göre plan yaptı, öğrenciler ona göre iö seçimi yaptı.

bazıları diyecekler ki kesin bir şey yoktu, yapmasalardı. bu ülkede başbakanın sözü teminattır, yapılacak dediyse yapılacak demektir, adam çıkıp da dünyanın en iyi ekonomisi olacağız dedi de sanki bizde niye olmadık diye mi eleştiriyoruz? bir tahmin hedef yok ortalıkta. tamamen kendi elimizde olan bir şeyin kaldırılması var. yardakçılara söylüyorum bunları yanlış anlaşılmasın. burada basit bir kavram, kaldırırsın biter. eğer yapılmadıysa tamamen tarafsız gözle bakıyorum yazıklar olsun yazıklar... başbakanı seversin sevmezsin, ama 70 milyonun gözüne bakarak söylediğin bir şeyin arkasında da duracağına herkes hemfikirdir ancak..... işte öyle...


hoş 70 milyonun gözünün içine baka baka dokunulmazlık da kaldırılacak denmişti, hatırlayanlar hatırlar.
(3) 

demir kapılar nasıl açılıyor

wayne #467321 
ya şirket veya ev girişlerinde kumandayla bir tuşa basınca kapılar açılıyor ya, nasıl itiliyor o koskoca kapı, mekanizma varsa küçücük elektrik sinyali o mekanizmayı nasıl çalıştırıyor
(3) 

Ankara Üniversitesi Öğrenci Numaramı Öğrenemiyorum

redbedroomrecords #467320 
Ankara Üniversitesi, bugün kayıt için bir zarf yollamış. İçinde kılavuz falan var. Kılavuza göre, bana gönderilen zarfın üzerindeki etiketin sağ üst köşesindeki numara benim öğrenci numarammış ama öyle bir numara yok. Bu zarfı alan var mı? Numaraya nereden ulaşacağız?
(5) 

Taahhütlü telefonlar

tchuck #467315 
arkadaşlar diyelim turkcell'den taahhütlü telefon alırsak, bu telefonu başkası kullanabilir mi?

işi özet geçeyim: babam turkcell'den telefon alacak 24 ay taksitli falan nasıl oluyorsa, bu telefonu kardeşim kullanacak kendi hattını takarak. olabiliyor mu böle şeyler?
(2) 

dtcf ek bina

antonin artaud #467314 
tam olarak nerede? atatürk bulvarı kapısından girersek nasıl ulaşırız bu ek binaya?
(4) 

Kindle dx'i nereden alabilirim?

alicia_dominica #467312 
Turkiye'de alabilecegim bir yer var mi? Mumkunse taksitle?
(2) 

bu laptop nasıl ?

reznov #467310 
(2) 

internette iş ilanı vermenin yasak olması

gramofon #467308 
arkadaşlar ekşi duyuruda iş ilanları işkurun yasaklaması ile kaldırıldı izin için 2 bine yakın para gerekiyormuş vs.. ama biraz araştırdım halen bir çok sitede iş ilanları devam ediyor.

www.bigumigu.com

bu sitede izin almaksızın ilanlar yayına devam etmekte site kurucusu Yalçın Pembecioğlu şöyle yazmış adresteki yoruma.

Yalçın (settar) Pembecioğlu (18 Şubat, 2012 00:24 Cumartesi)
dasaaa, işkur izni, işe yerleştirme hizmeti verenleri kapsıyor (cv'leri kendisi alanları yani). iş ilanı yayınlamak izne tabi değil. hukuk danışmanımızla konuyu çok önce değerlendirmiştik, merak etme :)

nedir bunun aslı astarı aramızda hukukçu anlayan varsa anlatabilir mi bu bir yasal boşlukmudur. bir ilan sitesi açsam bu yasal boşluğun arkasına sığınıp siteyi yürütebilir miyim yada buradaki ilanlar geri gelebilir mi ?
(6) 

ABD'den alinacak smartphone cikmazi- beynim patlamak uzere!

rebio #467307 
gencler selam. ben diyorum ki abd'de 4 yil okuyacaksam bir smartphone alsam guzel olur. zaten anlik borsa takibi ihtiyacim icin de gerekli. fakat unlocked iphone'a veya galaxy s3'e 700-800-900 dolar falan veremem. boyle kontratli bir tane alsam guzel olur tabi de, sosyal guvenlik numaram yok. depozito yatirsan kontratli olur diyorlar, ama o depozito ne kadar olacak belli degil.

bir de insanlar ya bi boku begenmiyor, ya da bu sirketler cidden cok kotu. hickimse hicbir seyden memnun degil arkadas. afedersin beynim sikildi hangi operator olsun diye arastirirken. hepsi kaka.

ha bir de bu isin turkiye ayagi var. yani oyle bir sey olsun ki, turkiye'ye geldigimde telefonu kullanmak icin sorun cikmasin. rahatca kullanabileyim. diger bir deyisle faturalarimi duzenli odeyince operator telefonu unlocked yapsin. falan filan.

not: aylik sinirsiz konusma ve sms'e ihtiyacim yok. limitli olabilir. ama dedigim gibi borsa icin internet sart.
(3) 

böcek ısırığı

Kaczynski #467304 
yaklaşık 40 dakika önce kadar cici parmağım büyüklüğünde bir böcek kolumu ısırdı. çok ayaklıydı ama 40 ayak mı bilmiyorum :D ısırdığında biraz kızarıklık oluştu ama sonradan geçti. kızarıklığın ardından da küçük bir kabarcık oluştu. başka bir belirti yok. ciddi bir şey değil diye tahmin ediyorum ama yine de bi sorayım dedim.
(1) 

Kuzey güney dizisi izleyicileri bi bakın buraya.

idnr #467303 
Dizide cemrenin annesi bölümlerin birinde cemreye '' azalıp eksilecegine yokolup tükenecegine belkide hiç yaşanmaması daha iyidir gibi bir laf ediyordu.

Neydi bu replik.Bilen bi yazsın hele.
(2) 

css menü sorunu

gramofon #467302 
www.muagelato.com

adresinden görebileceğiniz gibi bir css menü hazırladım. ama bir sorunum var. alt menü açılıp fare imlecini alt menüye götürünce üst menü kapanıyor. alt menüde gezinirken üst menünün aktif olarak kalmasını kapanmamasını nasıl sağlayabilirim. ?

yardım ederseniz sevinirim uzun süredir uğraşıyorum tam bu noktada takıldım kaldım.

teşekkürler şimdiden.
(3) 

Excel prolarının dikkatine!

myumyun #467299 
Sevgili arkadaşlar!

Şimdi benim bir dosyanın içinde 1000 adet PDF formatında dosyam var ve benim bu pdf dosyalarının isimlerini bir excel sayfasına taşımam gerekiyor.Yani F2+CRTL-C CRTL-V yapmam gerekiyor.Bunun kısa bir yolu var mı acaba?Makro konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar kısa bir makroda önerebilirlerse çok berhudar ederler beni.
(4) 

Yurtdışındaki hosta hediye

waboose #467293 
8-10 günlüğüne evlerinde kalacağım iki İsrailli kız var. Hediye olarak ne götürsem iyi olur sizce ? Düşündüm düşündüm çıkmadı. Bir de ne hediye istersiniz diye sormam saçma olur di mi ?
(4) 

Duty Free Sınırları

waboose #467291 
Yurtdışına çıktığımda oranın free shop'ından alışveriş yapabiliyorduk değil mi ? Bir de orda çıkarken aldıklarımız da pasaporta işleniyor mu ? Dönüşte alacaklarımıza engel olur mu ordan inince alacaklarımız ?
(1) 

modemin şifresini nasıl değiştiriyoruz

she aint you #467289 
süperonline abonesiyim airties modemim var
(5) 

Google Docs-Excel Tablo

quaker #467288 
Merhaba Galya'nın ofis uzmanları;
Google Docs'da ufak bir tablo oluşturmak istedim. Ancak beceremedim.
Sonra Excel'i açayım belki orada yapabilirim dedim. O da olmadı.
Hemen derdimi anlatayım.
Ekteki resimde gördüğünüz gibi elimizde tutarlar var.. Bu tutarlarında ait olduğu günler..
Yapmak istediğim şey, x eksenin de gün sayıları olacak, y ekseninde de tutar değerleri..
Sorun şu ki, bendeki tarih-gün değerleri 3-5 tane olabiliyor.
Resimde de görüldüğü gibi alt alta 4 tane 2. gün var. Grafikte 2. güne ait olarak 116TL göstermesi gerekiyor anlaşılır olması için..
Ama beceremedim..
Ne dersiniz?
(6) 

Norveçli kızlar hep böyle güzel mi?

neysene #467287 
l0ve.blogg.no
www.voeblogg.no

hı? eğer öyleyse gideceğim :))
norveçi giden gören varsa onlar mutlaka yazsın
(2) 

tek cümle ingilizceye çeviri.

05 #467283 
fr. orj. 'je fume,je bois,je baise.triangle équilatéral.' tr. içiyorum, tüttürüyorum, beceriyorum. alın size eşkenar üçgen.' bunun ingilizce olanı lazım fakat türkçesine çok yakın olması lazım yani google translate tarzında değil. şimdiden teşekkürler
(4) 

Fakülte yıllarında yediğim halt

ya ben lan neyse #467278 
selamlar,

bununla ilgili epey önce bir soru daha sormuştum. olayı biraz eşeleyince geçmişe yönelik bilgi topladım. durum şimdi daha farklı. sorumu sorayım:

okuduğum fakültede "(1) Ders geçme esası uygulanan fakültelerde/, normal olarak alınması gereken yarıyılda alınmamış olan veya alınmış, fakat başarılı olunmamış derslerin, o derslerin verildiği ilk yarıyılda, en alt yarıyıldan başlayarak, öncelikle alınması gerekir. "

şeklinde bir yönetmelik maddesi vardı. ayrıca "usülsüz olarak kayıt yapılan derslere devam edilemez, sınavlarına girilemez, girilse bile sınavlar geçersiz sayılır." şeklinde bir de yönerge maddesi vardı.

ben okulu uzatmalı olarak bitirdim. 4 yıllık fakültedeki 5. yılımda bu şekilde en alttan başlayarak almam gereken 3 adet 2. sınıf dersini almayıp, yerine daha önce hiç almadığım 3 adet 4. sınıf dersini aldım. 2. sınıf derslerini ise bir sonraki yılda aldım. yani 4. sınıf ile 2. sınıfın 3 er dersini yerlerini değiştirerek aldım. neticede yasaktı.

yine de danışman onayladı, onaylarken "ben sorumluluk almam" dedi. öğrenci işlerinde çalışan bir memur ise olaydan aylar sonra "farkederlerse seni de bizi de yakarlar" dedi.

benle birlikte aynı dönem 13 kişi daha böyle yapmış. ben şimdi öğreniyorum. bunlar sene başında dekan ın odasına çağırılmış. o sırada ben onların arasında değildim. okula açıldıktan 3 hafta sonra okula gittiğim için sanırım beni bulamamışlar.

dekan bu 13 kişiye "ya 250 lira verirsiniz, ya da size vereceğim işleri yaparsınız." demiş. kimse para vermeyi kabul etmeyince bunları bazı memurların yayına vermiş, iş yaptırmış, bazılarına da okulun spor salonunu temizletmiş. "eğer yapmazsanız derslerinizden geçemezsiniz" de demiş.

şimdi olayın üzerinden 3 sene geçti. ben mezun olalı 2 sene oluyor, durum böyle.

hukuki açıdan şu halde bu öğrencilerin diplomalarının iptal riski var mıdır?

acaba burada dekan ın tavrı durumu legal hale getiriyor mu? yani dekan yönetmeliği baypas etmiş görünüyor.

son olarak:

iptal durumunda açılan davada mahkeme sizce öğrenciyi mi, okulu mu haklı bulur?

durum benim için çok önemli dostlar. az-çok ne biliyorsanız yazmanızı rica edicem. bilmiyorsanız bilen birine yönlendirin, link verin, örnek durum anlatın...

sağolun, varolun.
(2) 

kolejler - özel okullar yeni başlayan branş öğretmenine ne maaş veriyorlar?

iddaaci #467276 
var mı malumatı olan? şu maaş sitesi vardı. ya da çalışan.
(1) 

sınavsiz aof kayitları nasil oluyor birisi bana anlatabilir mi?

morte #467271 
iletişim fak (iletişim tasarım). mezunuyum. ekımde kayitlar varmıs nasil oluyor bu. okudugu bolumden farklı bir bolumde okuyabilirsiniz deniliyor. AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, MARKA İLETİŞİMİ-MEDYA VE İLETİŞİM gibi bolumlerde okuyabilir miyim?
(3) 

Hazırlık sınıfı yeterlik sınavı

spesifikasyon #467263 
Kayıt olduğum bölümün hazırlık sınıfı var.yeterlik sınavını verirsem direkt 1. sınıftan baslıyorum.

genelde hangi konulardan çıkar? çok yabancıyım.2 hafta var sınava calısayım diyorum.

edit: okul Okan Üniversitesi
(4) 

Ayakkabı lazım!

maniacpo #467262 
selamlar sevgili moda ikonları
takım elbise altına giyince bile "wowwww ne üzel olmuş ya la " denilen siyah spor ayakkabı var mı acaba? gören duyan ?
(2) 

Sözlüğü sol frame'siz kullanmak.

portnoi #467255 
En azından bazı zamanlarda.

Ragnarok'un verdiği spoiler sayesinde zevkimden oldum, ama çok da abartmıyorumn durumu. Spoiler yasaklansa güzel olur tabi ama eskiden olduğu gibi, şimdi buna kendimce önlem almak için, sol frame'i görmeyeceğim şekilde sözlüğü nasıl kullanabilirim?
(2) 

Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü yakınlarında öğretmenevi

nurigagarin #467253 
Şindi buraya en yakın olacak şekilde bir öğretmenevi bulabilir miyiz?
(6) 

guitar pro ile ilgili...

R.P. McMurphy #467250 
resimde de göreceğiniz parantez işareti ne anlama geliyor?
(2) 

Britanya Bayrağı Desenli Dolap

kirimkongoanadoluatesi #467246 
Merhabalar şu güzide videoda da arka planda gördüğünüz gibi bir dolap nerede bulabiliriz acaba ? www.youtube.com yani bu tarz bir dolap bulsak sticker filan olarak alacağız herhalde dizayn için onu da nerden buluruz
(7) 

Tavan Kaplama Yalıtım

Carlito Brigante #467244 
Merhabalar,

Dairemiz en üstün katın bir alt katında. Salonumuzun yarısı üst katın terasına denk geliyor. Evi yeni aldığımız için tavanı alçı ile sıvattık.

Kış geldiğinde ise salonun terasa kalan tarafı rutubetlenmeye başladı. Üst kat soğuk, evin salonu sıcak olduğu için terleme yapıyor dediler.

www.upload.gen.tr
www.upload.gen.tr
www.upload.gen.tr


Şimdi asıl soru şu.Şöyle bir şey var

www.sahibinden.com

Bunlardan alsam tavana döşesem güzelce, acaba kış geldiğinde yine eksi görüntüyü alır mı? Yine rutubetlenme yapar mı?
(2) 

Anne ve baba için hayrat yaptırmak

winston insani #467237 
Merhabalar. Annem ve babam adına bir hayrat yaptırmak istiyorum kırklarelınde. Böyle tek musluklu birşey düşünüyorum. Fiyat olarak yaklaşık ne kadar maliyet gerekir? (tahmini) musluktan akan suyun faturası bana mı kesilir yoksa o belediyeye mi aittir?
(6) 

yurtdışına kangal çıkartma(capsli)

kelepir #467235 
sevgili hayvanseverler,yurtdışına iki tane kangal köpeği çıkartabilir miyiz?yasak var mı? prosedür nasıl işliyor? bilen varsa çok makbüle geçer.
(2) 

Win7'de masaustu gadgetlar ve Android/ios

rebio #467234 
Baslik karisik oldu, aciklayayim. Windows 7'de masaustu gadgetlar var ya hani. Saat koyuyoruz, performans yuzde gostergesi, hava durumu falan filan. Bi de bunlarin doviz gostergeli olani var.. Hah simdi bunu aklinizda tutun.

iphone 4s veya galaxy s3 alayim diyorum. Ama alacagim telefonda da bi "masaustu gadget" tarzi bir seye ihtiyacim var cunku doviz degisimlerini anlik olarak goruntulemek istiyorum. Yani ben telefonda menuye girip programa girip doviz degisimlerini goruntulemektense direkt anasayfada anlik gorunmesini istiyorum. hangi telefonda yapabilirim bunu?
(4) 

Elektrik tasarruf cihazları işe yarıyor mu?

arnatuile #467232 
Merhaba.

Şu linkteki www.indirdik.com

aletler gerçekten işe yarıyor mu iddia ettiği gibi. yoksa sadece enayi söğüşleme amaçlı mı?

Teşekkürler.

not: linke bakmadan kafadan yorum yapmayın lütfen.
(7) 

"süt yumurta reçel" burada kahvaltı yapan var mıdır?

esek sipasi #467231 
fiyat/performans açısından sordum. sürekli kahvaltı için yeni yerler keşfetme derdindeyiz. en son dün gittiğimiz fenerbahçe stadının ordaki van kahvaltı salonundan sonra öneri üzerine gitmeye karar verdik. çünkü gerçekten çok kötüydü. bide o kahvaltıya 25 tl verdik. pehh
(3) 

dropbox a film atmak?

serabetan #467230 
dropbox a film atilabiliniyor mu?

ordan ben onu shared accounttan indirebiliyor muyum?
(1) 

Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'ne ulaşım

nurigagarin #467229 
Şu an esenyurt'tayım kozaşehir'de buradan en rahat, en hızlı ve mümkün olduğunca az vasıta ile nasıl Ayazağa Kampüsü'ne ulaşırım ?
(7) 

Zaz'ın sesine gıcık olan bir ben mi varım?

mylord #467228 
Çok itici geliyor bana? Size?
(3) 

computationally .... (fill in the blanks)

paltar yuyan masin #467227 
merhabalar,

continuum modelleri hesap kitap açısından ve run time açısından haddinden fazla uğraştırıcı demek istiyorum, nasıl denebilir? aklıma gelenler uygun mu?:

computationally expensive??
computationally cumbersome??
(5) 

Yet another Dizi Tavsiyesi

crystalsoul #467224 
Selamlar,

Dizi tavsiyesine ihtiyacım var. Nasıl dizileri sevdiğimi anlamanız açısından
birinci bölümden son bölüme kadar severek izlediğim dizilere (*) koyuyorum.
Bu doğrultuda dizi tavsiye edebilirseniz sevinirim!

*American Horror Story
*Behzat Ç
*Breaking Bad
*Shameless (US)
*Spartacus
*The Walking dead
*Lost
*Oz
*Prison Break
*Heroes
*Game of Thrones
*Dexter (Süper bir diziymiş bu, ilk 2 bölümünü yıllar önce izlemiştim sarmamıştı, şimdi yeniden oturdum ve 3 günde 4. sezona ulaştım devam ediyorum)



Süpernatural (bir kaç bölüm izledim ama bir türlü sarmadı)
Fringe (bir kaç bölüm izledim ama bir türlü sarmadı)
Hell on Wheels (1. sezon 5. bölüme kadar izledim ancak çok yavaş ilerliyor, bıraktım)
Entourage (Fazla katlanamadım buna hep zenginlik)
Falling Skies (Fazla dayanamadım buna da)


Bu diziler dışında mutlaka izle dediğiniz dizileri önerirseniz sevinirim. Bir de genelde her bölüm farklı bir konunun anlatıldığı ve diğer bölümlerle alakasız
konuları olan dizileri genelde pek sevmiyorum. Dexter'e ilk başladığımda sevememin sebebi buydu. Sonra tekrar denedim ve aslında her sezonun uzun bir film tadında olduğunu anladım.

Bu arada yukarıda (*) ile işaretlediğim dizileri izlemeyenler varsa herkese tavsiye ediyorum!

Teşekkürler!
(8) 

meltem cumbul un olayı ne ?

she aint you #467221 
kendisiyle tanışıklığım lise 2 de bi arkadaşımın telefondan izlettiği malum görüntülerdir bi de bi ay dede li filmde oynuyodu bunların dışında kıvanç la çıkmış bu hatun şimdide yine bu tarz bi herifle evlenmiş yaşı 43 galiba bilmediğimiz bi özelliği mi var bu kadının güzel desem eh işte seksi desem ortalama başka ???
(1) 

bir film serisi vardı 18 days, 18 year falan diye gidiyordu. bir hastalık

ground #467211 
yayılıyordu hani. kudurarak saldırganlaşıp ölenler oluyordu. neydi lan o ? 18 i salladım ama rakamlı bir şeydi.
(3) 

Kgs ogs otoban filan

hadibabageneyap #467209 
Babam otobandan gidecekmiş bir yerlere.Diyor ki öğrenecekmişim nasıl geçiliyormuş. Kart mı lazımmış kart alınacaksa nasıl ve nereden alınıyormuş. Ben bir ara otoban girişlerinden kart alınıyordu diye biliyorum ama sonra nasıl oldu bu işler hiç bir fikrim yok.
1 ...  ... • 8488    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık