(2) 

minik bir fotoşop yardımı

cikolata selalesi #1190276 
attığım bir fotoğrafa yine attığım başka bir fotoğraftaki ruju sürebilecek biri var mıdır?

ya da nasıl yapılır anlatabilecek biri.

layer açıp ctrl b ile bişeyler denedim opactyyi azalttım vs ama beceremedim :/
(1) 

promosyon uçak bileti iadesi?

therevo #1190271 
thy / 17.05 de tekirdagdan ankaraya 2 yetiskin bir bebek biletimiz var, bilet sanırım promosyon bilet olarak alınmış. gelisi yarına almamız gerektiginden iade ya da degisim talebinde bulunduk ama promosyon oldugu icin iadenin soz konusu olmadıgı soylendi.
biz de yeni bilet almak durumunda kaldık.
simdi o bilet yanacak mı? daha 4 gün var, satıs icin acsalar satılırs bize iade edilse satılmazsa iptal edilse daha mantıklı degil mi?

yok mu bunun bir cozumu? iptal edilirse 2 lira bi vergi indirimi oldugu soylendi.
(3) 

Futboldan anlayanlar gelin bi

sansli pipi #1190269 
Duyurunun Morinyoları, Alex fergusonları sorum sizlere.

Şimdi Fm 2016 oyununda editörden bi takım yaratıcam. Bu takım Real Madrid - Barcelona karmasına karşı oynayabilecek kapasitede bir takım olsun istiyorum.

Bana bunun için 18 oyuncu önersenize. Milliyet sınırı yok. Fakat madridden ve barçadan adam almıcaz yani messi ve cr yok. Ayrıca bu kadronun içinde mutlaka İbrahimovic ve Balotelli olacak. Yani 16 kişi daha lazım. Kaleci olarak neuer düşündüm de gerisi gelmedi.

Mevkileriyle beraber aklınıza gelen kadroyu yazarsanız sevinirim. Cumartesi gecemi buna harcayacağım :( Teşekkürler.
(4) 

zirve nasildi ?

charlotte blanc #1190266 
son 12 mayis zirvesine katilan insanlarin zirve hakkindaki fikirlerini almak istiyorum.
(2) 

Yeni bir şifreli mesaj servisi

astaroth #1190258 
Selam frigyalılar,

Daha öncesinde Swopp adlı bir projemi sizle paylaşmıştım. Gayet patladı zaten, bıraktım onu. Şimdi de yeni bir şey yaptım bir göz atın: gizlinot.net

Yazılan mesajları şifreleyip, okunduktan sonra da imha eden ufak bir uygulama. Kullanın, zorlayın bir şeyler yazın sonra buraya :)
(6) 

led ekran dediği tv mi?

sta #1190252 
www.hepsiburada.com

bu ürün televizyon değil mi?
(5) 

20lik diş çekimi sonrasi

xiii #1190247 
Gomulu dis cektirdim. 15 gun gecti uzerinden. Hala cenemi eskisi gibi acamiyorum ve yemegi agzima tikmada zorlaniyorum.

Bir sure sonra gecer mi yoksa doktora gorunmeli mi?
(2) 

Bu Galatasaray hissesine ne oldu 1 haftada?

noluyo yaa #1190243 
Uçtu gitti yine. %25 arttı, var mıdır bir sebebi?
(4) 

Çok sulak ve soğuk yerde ne yetişir ?

gurur #1190242 
Efenim bol bol kar yağan ve haliyle soğuk olan bölgede tarım ürünü olarak ne yetiştirilmesi uygundur ?

Teşekkürler
(2) 

e-sigara pil uyumluluğu(joyetech evic vtwo mini2)

frtslck #1190239 
merhaba, sözlükteki başlık yerine doğrudan buraya yazmak daha doğru gibi geldi.

şimdi bendeki pil 18650 3.7V 3000 mAh bir pil. arkadaşımın kullanmadığı sıfır bir pili var, sony vtc5 diyor. o da 18650 3.7V 2600 mAh değerinde.

ikinci pili kullanmam bir sıkıntı yaratır mı?

fizik mezunu bir adam olarak kapasitenin bir sıkıntı yaratmayacağını ve sadece pil ömrünü etkileyeceğini biliyorum ama olur da bunların yapısı gereği bu fark önem taşıyorduk, durduk yere sorun yaşamayayım. belki bilmediğim ve araştırmadığım başka teknik değerler vardır, bilemedim.

neyse konu ve soru açık, umarım bilen biri yardımcı olur.
(2) 

Yazı istanbulda geçirecek bir üniversite öğrencisi napabilir?

Cursed Chico #1190234 
Normalde üniversite için burda ama yazın da kalması gerekiyor bazı sebeplerden.

İş bulp çalışmak dışnda napabilir istanbul içinde? Aktiviteler , etknlikler, aktivizm , gönüllü şeyler, neler varsa aklınıza gelecek.
(4) 

İstanbul Anadolu yakası aile goturmelik manzararali mekan

saygilarefendim #1190225 
Merhaba, aslında soru başlıkta. Aile şehir dışından geldi, akşam yemeğine manzaralı bir yerlere gidelim diyoruz. Var midir önerisi olan? Araç ile gideceğiz, mesafe ilk kriter değil.
(1) 

Motosiklet sogutma suyu - bosta kalan boru

ack3000 #1190221 
Merhaba

Motorun radyator suyunu degistirdim, simdi bi tane bosta boru var radyatorun ust kisminda. Alttaki boru motora bagli, ustteki bosta sallaniyor. Ben mi bi yerden cikardim simdi de bulamiyorum, yoksa o zaten bosta mi durmali?
(7) 

intihar eden kişiyi bencillikle suçlamak

rahip janick #1190218 
ne kadar doğru? ne kadar mantıklı?

yok efendim çevresindekileri hiç mi düşünmemiş, yok hiç mi sevmiyormuş. peki yaşamak istemeyen bir insanı sırf üzülmemek için acı çekmeye devam etmesini istemek nedir?

insanlar intiharı neden anlamıyorlar? neden zerre kadar hak vermiyorlar?

edit: bunun çok geniş bir konu olduğunun farkındayım. bir - iki şey eklemek istiyorum:

ölüm / ölmek bana korkutucu gelmiyor. aksine bir tür kurtuluş olarak görüyorum. cennet / cehennem sorun değil, ille de bir şeyi varsayacaksam asıl istediğim ve varsaydığım şey "mutlak hiçlik." her şeyin son bulması, bir daha hiçbir şeyin olmaması.

ölüm belki de olabilecek en kişisel şey. toplu bir intihar girişiminde bile herkes tek başına ölür. kişinin tepeden tırnağa kendini düşünerek gerçekleştirdiği bir eylem, bu yüzden elbette bencilliği yadsınamaz.

insanların buna sadece "bencillik" deyip geçmesi basite indirgemek oluyor. yani, "ölüm" yahu? bir daha değiştirmek şansı olmaksızın her şeyi değiştiriyorsun, bu kolay bir şey mi?

çok uzadı. özetle bu kadar büyük bir şeyin "bencilliğe" indirgenmesine kızıyorum ben. sanki keyfi bir eylemmişcesine.
(14) 

Başıma bişey gelmeyecekse Bilek üstü dar pantolonu erkekler için...

iddaaci #1190213 
Tam bir fiyasko bu. Nasıl insanın hoşuna gider anlamıyorum. Erkeklerde görünce iğreniyorum adeta. Böyle şey olmaz diyorum. Siz ne diyorsunuz?
(12) 

Aluminyumsuz deodorant

dahayeniymis #1190212 
Ne kullanıyorsunuz? Bu aluminyum gerçekten çok tehlikeli mi? Yıllardır kullanıyorum çünkü.
(11) 

toplu yazar alımı

tuzumkuru #1190207 
toplu alım benim diğer hesabı kapsamamış. 2 aylıktı sanırım kendisi.

kaç aylık çaylakları aldılar bunlar?
(8) 

mutlaka okunması gereken stephen king romanları

steve rogers #1190199 
listemde olanları yazıyorum. ekleme yaparsınız.

o
mahşer
hayvan mezarlığı
kara kule serisi
(9) 

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" sözü çok kötü değil mi?

denizaya #1190196 
Ya demin yine adamın biri kurdu bunu.

Kulağa çok tiksindirici kötü geliyor. sözün içeriği, anlamı değil söylemek istediğim, bu cümlenin bütününde bi kulağı rahatsız eden bir şey var.

Eski Hint, yunan, Çin sözlerine bakıyorum, telaffuz olarak çok güzel..

Şu latin sözü mesela anlamasan bile bi ahenk var; "in vino veritas in aqua sanitas "

yani suda sağlık, şarapta gerçek vardır..

Ama bakıyorsun şuna; "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

duyunca tiskiniyorum resmen, size de itici geliyor mu bu?
(1) 

(Bursa) Gece 12'den sonra Podyum Park'tan Terminale nasıl gidilir?

ordabiyerde #1190195 
Arkadaşlar merhaba.

20 Mayıs tarihinde Podyum Park'taki teoman konserinden çıkıp gece İstanbul'a dönmek gibi bir fikrimiz var. Bunu nasıl başarabiliriz? Otobüs var mıdır? Yoksa taksi ne kadar yazar? Ya da uygun fiyatlı bir gece kalınabilecek düzgün bir yer var mıdır?
(1) 

Grafik foto çözünürlük Arttırma

yaren #1190194 
Selam

Elimde bazı fotoğraflar var. Piksellenmiş durumdalar ve pek iyi görünmüyorlar, idare bile etmez yani.

Teknoloji ve tıp bu kadar ilerlemişken neden olmasın değil mi, bu fotoların piksellenmiş değil de daha berrak daha net hale getirilmesi mümkün olabilmeli yani.

Var mı böyle bir program? Dizüstünde veya android telefonlarda kullanabilirim, varsa yardımcı olur musunuz?

Teknoloji özürlü sayılabilirim, fotoşop deseniz sadece bir program olduğundan haberim var, nasıl kullanılacağını çözmek için hipnoz tedavisi almam lazım. Evet.
(2) 

Ehliyetsiz araç kullanma cezası? (motosiklet)

sormayageldim #1190193 
Merhaba. B sınıfı ehliyet sahibiyim. Motor alma ihtiyacım doğdu.

Araştırmalarıma göre yeni kanunlarda B sınıfı ehliyet sahipleri 50cc'ye kadar motosiklet kullanabiliyor fakat çakal firmaların hepsi 2000 liralık ederi olan motorları 4000e kitlemeye çalışıyorlar.

Değişen kanunlara göre B sınıfı ehliyetli birinin kendi motoruyla ehliyetsiz araç kullanma cezası nedir? B sınıfını özellikle yazdım çünkü ehliyetsiz olmakla o araca ait ehliyetinin olmamasının cezası farklı.

Teşekkürler.
(2) 

İstanbul'da yarın açık olan gidilesi sergi/etkinlikler

mentuhotep #1190191 
Yarın, 14.05.2017 açık olan bildiğiniz, güzel bir sergi, etkinlik, konser ya da her ne olursa var mı?

(anneler gününden bağımsız soru)

çok fazla şey görüyorum internette, ama herkes kendi reklamını iyi yapıyor tabi, öneri olsa hiç fena olmazdı.
(4) 

Hangi yüzme stili daha çok kalori yakar?

six packsiz #1190187 
Şuan kurbağalamaya taktım sürekli kurbağalama yapıyorum arada bit serbest.
Muhtemelen kelebekleme daha çok yakıyordur ama bilmediğim için onu sormuyorum :)
Kurbağalama mı serbest mi?
(3) 

Bir evin tapusunun kimin adına olduğunu nasıl öğrenebilirim?

hayaatt #1190185 
Var mıdır bunun bir yolu?

Mesela belediye veya tapu dairesine gitsem bununla ilgili bana bir bilgi verirler mi?
(2) 

duyuru arka plan

i drive the hearse #1190182 
duyuruda arka planınız beyaz renkte mi? farklı renkler olarak neleri kullanıyorsunuz? ben 31859b kodlu rengi sevdim. sakinleştirici.

bilmeyenler için not: ayarlar sekmesinde tema ayarları altında.

not: fotoğraf da eklenebiliyormuş. böyle bir şey yaptım, güzel oldu gibi.
(18) 

Dün akşam ki ifşalardan akılda kalanlar?

basond #1190180 
Tekrar yaşadığımız ifşa gecesinden öne çıkanları akılda kalanları toplamak istedim.
Bu sefer ki erkeklerimizin üstünlüğünde geçti gibi geldi bana,

Diğer ifşalardan farklı olarak tüm ifşalar nedense modlar tarafından sabaha silindi sanırım. Yorumlarda geçen ikili ağız dalaşları sebep olmuş olabilir.

Neyse efenim akılda kalanlardan örnekler alayım;
Erkeklerden
1-obaa
2-chica(nickinden emim değilim)
3-adramelek

kadınlardan
1-trumanshow (halterli poz?)
2-pike

eşlerden de vardı aklımda ama nickleri unuttum :(
(1) 

Bu böcek nedir?

hakmut #1190175 
Yazlıkta böyle bi böceğe denk geldim.
Nedir, ne değildir, bizi yer mi bilen var mı?
(8) 

Ailesiyle aynı şehirde olup farklı eve çıkan var mı?

Cursed Chico #1190167 
Ve hatta tek yaşayan? Okul-iş aile evine uzak diye mi yoksa yaş geldi diye mi yoksa evlilik vs gbi şeylerden mi?

Yaş geldiyse yaş kaç?
(6) 

Berlin vs Münih

burchak #1190166 
Merhaba bir haftanizi bu şehirlere nasıl bolersiniz ?
(2) 

Arabanın müzik sistemini değiştirme

bir ileti paylastim #1190165 
Zor bir şey mi bu? Maliyet ne düzey olur ortalama üstü güzel bir sistem? Eski çıkanlar para eder mi?
(2) 

online çiçekçi sorusu

veritaslibertas #1190163 
gönderim yapacağım bölgeye çiçeksepetinden çiçek gönderemiyorum. yoğunluktan herhalde. başka güvenilir bildiğiniz site var mı?
(3) 

Bu toplu yazar alımı niye oldu

ne yaptiysam olmadi #1190150 
Soru başlıkta
(7) 

19-20-21 mayıs tarihleri için yurtdışı gezmelik yer

little big man #1190149 
vizesiz olacak, her şey dahil 1500-2000 TL civarına halledebileceğim nereler var gezmelik güzel?
(1) 

ABD'ye ürün göndermek

biz siz onlar bensiz daha mutlular #1190143 
Arkadaşlar, ablam bir hobi işi yapıyor ve ABD'den bir sipariş aldı. İşi bitirmek üzere ama kafamıza takılan bi soru var. "ürünü kargolamak için ürünün faturası gerekir" gibi bişey duymuş. Bu ürünü faturasız gönderebiliyor muyuz? Ticari bir işletme yok çünkü ortada. Ürün fiyatı sanıyorum ki 500 dolar üzerine anlaşmışlar.
(3) 

son zamanların popüler arapça şarkısı

little big man #1190141 
son günlerde bir tane arapça şarkı duyuyorum hep. nedir?
(1) 

şu atkıda ne yazıyor

cedex #1190135 
(1) 

linkteki şarkının

hayat aklini konusacak bir filozof uret #1190131 
adını bilen var mı?
www.startv.com.tr
(1) 

Sirkeci Feribotu

tum haklari saklidir #1190130 
İskeleye vardigimiz andan itibaren karşıya geçip trafiğe dahil olunan ana kadar yaklaşık ne kadar zaman alir?
Kalkmadan çok beklediği olur mu?
Karşıya gecmesi kaç dakika sürüyor?
İnerken sıra, yogunluk vs oluyor mu?
(1) 

ingiltere championship playoff maçları

cedex #1190127 
uyduda filan ya da online legal izleme şansımız yok mu?
(2) 

Ksk Tofaş Maçı

isimsiz uye #1190125 
gunaydın.

bu basket maçına nasıl bilet bulabilirim? maç saat bugün 16'da
(2) 

favori entry'leri topluca silmenin yolu

kanatlarim var ruhumda #1190121 
merhaba sevgili duyuru ahalisi. çaylaklık dönemimde fav butonunu hunharca kullanmamdan dolayı 12907 adet favlanmış entry bulunmakta. bunları sıfırlayabilmenin bir yolu var mıdır?
(2) 

Yandex Kurumsal Mail?

tchuck #1190116 
ya arkadaşlar bunun ayarlarını anlamadım ben.

önce dns ayarlarını dns1.yandex.net dns2.yandex.net olarak ayarlayın diyor.

ayarlıyorum.
ondan sonra sitenizin kök dizinine şu dosyayı atın diyor.

iyi de dns'leri komple yandex'e tanıttıktan sonra ben kendi sunucumu nasıl tanımlatacağım bir daha?

bu ayarları aşama aşama siz nasıl yapıyorsunuz bi anlatabilir misiniz?
(1) 

Floransa gezilecek yer

nickiyle oynayan adam #1190115 
Arkadaşlar 3 günlüğüne floransa'da olacağım. Ponte vecchio, santa maria del fiore falan bilinen yerlere gideceğim ama çok bilinmeyen ama mutlaka gidilmesi gereken yerler nereleridir?
(2) 

Göbek etrafında yanma var

evc #1190114 
Bu saatte uyanık olan var mıdır ki..
uykumdan göbeğim etrafında oluşan ağrı ile uyandım hala devam ediyor resmen yanıyor. Şerbet yaptım. Bide sesler geliyor zaten bağırsak mideden. Okudum ben bişeler de... Ülser değilim ama oldum mı acaba? Gece yatmadan zeytin peynir falan yemiştim çayla beraber. O yapmış olabilir mi? Hiç iyi değil ya, nasıl geçer bu ağrı niye olur?
(1) 

wifi outdoor anten

sorunvar #1190112 
2 bina arasında 600 metre falan var ama aralarda binalar var.Buna rağmen bu wifi antenleri işe yarar mı ?
(3) 

Facebook sayfa grup farkları

yaren #1190107 
Nelerdir?

Atıyorum bir müzik grubu kendini tanıtmak için sayfa mı açmalıdır grup mu? Hangisi daha kullanışlı ve kârlı olur?

Gogula sordum ama anlayamadım, bütün farkları veya her birinin artılarını eksilerini tek tek öğrenebileceğim bir veriye ulaşmam lazım. Yardımcı olacak biri var mı?
(4) 

polonya'da hangi şehir?

sheeper #1190102 
yazın ufak bi avrupa turu düşünüyorum da, stockholm'den geçebileceğim varşova dışında daha uygun bilet fiyatlı gdansk, wroclaw, poznan ve lublin seçenekleri var. polonya'yı gerçekten gördüm demek için hangisine gitmek daha çok değer merak ediyorum gidenler varsa, yoksa klasik olarak varşova'yı seçeceğim.
(1) 

Gri Pasaport (Hizmet/görevlendirme) sorularım :/

irbat #1190101 
Selamlar, benim bu pasaportla ilgili sorum var ama sorduğum bir kaç kişiden hep tahmini yanıtlar aldım iyice kafam karıştı. Yakın zamanda (ohal sonrası) almış veya doğrudan kesin bilgisi olanlar cevaplarsa çook hayra geçer.

-- Normal şartlar altında bu pasaport eşe de veriliyor memur olan karı/koca sebebiyle. Peki bu eş eğer kamuda değil de özelde çalışıyorsa sorun çıkıyor mu?

Öteki eş kamuda çalışıyorsa kendi kurumundan yurtdışına çıkış izin yazısı alıyor ve pasaportu çıkaracak olan kuruma veriyor (sorduğum kişiler hep öyle çıktı) ama eşin mesela kendi şirketi varsa izin yazısını kim veriyor? Kendi kendine izin yazısı vermesi abes gibi?


Cevaplayan olursa şimdiden çok teşekkürler.
(4) 

Köpeklerle Tatil

waztp #1190097 
Bayramda köpeklerimizle denize girmeli tatil yapalım diyoruz. Sizce nereleri tercih etmeliyiz sakinlik açısından? Önerebileceğiniz otel/pansiyon var mı?
1 ...  ... • 3798    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık