(1) 

Camper ayakkabı rezaleti..

rukayka #1583621 
Şimdi yazlık ayakkabıları çıkarınca Camper'a olan sinirim yine canlandı. 2022 yazında Camper mağazasından 2 adet ayakkabı aldım. Detaylara girmeden özet geçeyim. Aldığım ayakkabılardan birinde bazı sorunlar vardı.İade ya da farklı bir modelle değişimi talebiyle mağazaya teslim ettim. Yapılan kontrolde üretim kaynaklı bir durumun olmadığı ifade edilerek talebim reddedildi. Sonuç alamamam üzerine ayakkabıyı haliyle kullanmaya karar verdim. Tekrar kullanımda ayakkabının gün ışığında fark edilebilen bir kusuru daha olduğunu gördüm. Siyahın bir tonunda tek renk olan ayakkabının tekinde bir parça kumaşta renk farklılığı vardı. Bu gerekçe ile tekrar incelemeye gönderdim. Bir kez daha üretimsel kaynaklı bir hata olmadığı gerekçesiyle iade talebim reddedildi.
Malum Camper pahalı da bir marka... Bazı global markaların çeşitli sebeplerle Türkiye piyasasına özensiz ve ucuz üretim yaptığı düşüncesindeyim.
Ve elimdeki bu ürün üzerinden bu anlayışla uğraşmak istiyorum.
Alım tarihi ve şikayetin 2 kez reddedilmesini de dikkate alarak bu aşamada ne yapabilirim acaba?
Söz konusu kusur bariz ve farklı yorumlanamayacak niteliktedir.
(1) 

diş klinikleri patlaması ve tavsiye

kafadanbacakli #1583618 
İstanbul Bostancı, Maltepe tarafında yakın zamanda gidip memnun kaldığınız diş kliniklerinden öneride bulunabilecek var mı? Diş hekimi de olur.
(6) 

elekrikli oto otopark sorunu

jamswety #1583617 
bir komşumuz elektrikli oto almış ve bunun için kapalı otoparka şarj istasyonu kurmak istyor.istasyonu kuracak şirket de kat maliklerinden onay al diyor.
ben bu elektrkli oto işine hala çok pozitif olmadığımdan komşuya bu hakkı vermek istemiyorum.çünkü bina 30 daire.kapalı otopark 10 araba alır en fazla. açık otopark da 17-18 bazen yer bile kalmıyor. bide buna hak verirsek iyice problem olacak.yarın öbür gün her elektrkli araç alan bana da yer verin diyecek.

bunu efendi bir dille nasıl reddederim.
(2) 

booking.com hakkında

dali dili havali korna #1583615 
vize başvurusunda kullanmak üzere buradan bir konaklama belgesi almam gerekiyor. vizeyi aldıktan sonra konaklamayı iptal edeceğim, genelde airbnb kullanıyorum, booking hiç kullanmadım, o yüzden sistemlerini bilmiyorum. airbnb'de satın alma işlemi yapmak gerektiğinden işlemi bu kez booking'den yapayım dedim, sanırım burada ödeme yapmadan da rezervasyon imkanı var. bir de vize başvurusu yapanlar hep booking'i önermişler bu işlem için, o yüzden belki booking'in vize süreçlerinde airbnb'ye kıyasla belki daha fazla prestiji vardır dedim.

var mı acaba beni bu konuda aydınlatacak biri? rezervasyon yapsam yeterli oluyor mu? satın alma mı yapmam gerekiyor? satın alma yapacaksam airbnb'de olduğu gibi sonradan iptal edebiliyor muyum?

Ehliyet kurslarına zam geldi mi?

ya ben lan neyse #1583612 
am geldiyse en son ne zaman geldi? haziranda kayıt olanlar zamlı mı kayıt olacak?

teşekkürler.
(7) 

bebeğin anne yanından gidince ağlaması

summerjam0306 #1583611 
merhaba. daha 1,5-2 yaşında olsa bağlanmayla alakalı diyeceğim ama 2,5 aylık oğlum yalnız kalınca basıyor çığlığı. yahu annesi tuvalete gidemiyor. onda bile ağlıyor. gözünden yaş bile getiriyor. neden yapıyor bunu?
(2) 

kurumsal faturası olan ürünü iade etmek

yetkili birine benzeyen abi #1583610 
bir internet sitesinden ürün aldım. bunu şahıs şirketi olarak kdv'den düşerim dedim. sonra ürünü beğenmedim ve iade ettim diyelim. ama kurumsal fatura hala elimde ve hala vergiden düşebilirim.

bu durum bir açık değil mi şimdi?
(9) 

giyilmiş çorap külot satan kadınlar vs

OgutucuRecep #1583608 
ya geçen bir tweet gördüm. yok 2 gün giydiğim bilmem ne yaptığım iç çamaşırımı sattım falan da para kazandım diyordu biri.

harbiden böyle para kazanan var mı?
(9) 

Şimdi ben dengesiz harcama mı yapıyorum sizce?

psmstc #1583607 
Popüler bir sanal alışveriş sitesinden 6 ayda 58 bin liralık alışveriş yapmışım.

Birçoğu da eşime, anneme eksikleri olarak gördüğüm için yaptığım bazı alışverişler. Kendileri istemese de ben eksikleri varsa tamamlıyorum. Örneğin her ikisine de robot süpürge aldım.

Mesela Mayıs ayında anneme piknik için 2 termos aldım çok sevindi severek kullanıyor. Kendimize 2 orta halli termos aldık soğuk kahve hazırlıyoruz dışarı çıkarken. Anneme ve kayınvalideme geçen aylarda birer türk kahvesi makinesi almıştık. Misafirleri varken uğraşmasınlar diye. Tansiyon aleti aldık en kalitelisinden 3 bin liraya.Anneme tost makinesi aldık. Dikiş makinesi aldık. (Ablam alalım yalnız sıkılmasın dedi diye)

Eşim 5 yıllık elektrik süpürgesinden dert yanıyordu ona elektrikli süpürge aldım. (O istediği için) Bir de bir alışkanlığım var elektronikte ve diğer ufak ev eşyalarında en iyisini ya da sitede en çok satan ürünü veya piyasadan ucuzsa almak gibi. O da biraz fiyatları şişiriyor sanırım.

Bu harcamaların bir kısmını annem ödedi, çoğunluğunuysa ben maaşımla alıyorum.

Maaşım da bu arada Ocak-Haziran arası güncel olarak 26-27 bin lira. Annemin maddi durumu çok iyi o mutfak ve faturalara kendi isteğiyle destek olmak istiyor. Ev kendimizin.


Açıkçası ben de kendi maaşımla aileme dışarıda yemek kahvaltı ısmarlamak bir de böyle internetten, zincir marketlerden aktüel ürünlerden vs. alışverişler yapınca rahatlıyorum çok keyif alıyorum da... :)

Şimdi ben dengesiz harcama mı yapıyorum sizce? Manik atak mı yaşıyorum ya da alışveriş bağımlısı mıyım yani? Eşim bu ara çok alışveriş yaptın vs diyor gerçi.

Şimdiden teşekkürler...
(5) 

yesil pasaportla yurtdisina cikarken neleri soruyorlar - neler yapmali

fakyoras #1583606 
selam,

bir arkadasimin yesil pasaportu(ailesinden degil de kendi uzerine) var ve hayatinda ilk kez yurtdisina cikacakmis

gidis donus ucak bileti ve otel disinda neler gerekiyor ki sinirda sorun yasamasin?

sigorta da yaptirmasi gerekir sanirim.

tesekkurler,
(4) 

Leg press makinesi her salonda farklı mı?

dejame #1583605 
Örneğin ben 210 kiloda 3 set x 8 tekrar yapıyorum. Arkadaşım farklı bir salona gidiyor, diyor ki bizde hocalar bile bunun yarısıyla yapıyor, o kadar asla giremiyoruz.

Bu her yerde standart değil mi? Ağırlıkların daha dik açılı olabileceğini, bu sebepten kendi salonunda koyulan plakaların daha ağır hissedilebileceğini söyledi ama emin olamadım. Benim bastığım 200 ile arkadaşımın makinesindeki 200 kilo farklı olabilir mi?
(14) 

2024 Yılında hala niye böyleyiz?

Kediyi üzdün #1583604 
Hep afganları hintlileri falan linçliyoruz ama gram farkımız yok. Trtden bu korkunç açıklama geldiyse sebebi aç gibi sanki internet çağında değilmiş hiç meme görmemiş gibi ve nasıl kabullendilerse yeni türkiyeyi "oo meme trtde gördük ağağğağa" diye yırtınan türk erkeği yüzündendir. İnanılmaz bir açlık inanılmaz bir iticilik.

(git: görsel )

Edit: işte böyle de sapık olarak dünyaya açılıyoruz. (git: görsel)
(1) 

Acil vantilatör tavsiyesi

Efe1987 #1583603 
soğuk üfleme vs. özelliği olan kullanışlı bir şey tavsiye edebilecek olan var mı?
(4) 

iplik ve bunu alan şirketler listesi elimde var ama stratejim ne olmalı?

charlotte blanc #1583601 
elimde yurtdışından ithal getirdiğim bir iplik çeşidi var. çeşitleri diyeyim daha doğrusu.

benim elime bu ipliği ithal eden şirketlerin listesi geçti. toplamda 77 tane şirket. 27 tanesi faal değil diyelim 50 tane şirket var.

bu şirketlere nasıl yaklaşmalıyım? strajim ne olmalı? kar olarak arabamın benzin masrafını karşılasın şimdilik yeter. ben sektöre girmek istiyorum.

işin kötü tarafı sattığım mal ile alaklı çok birşey bilmiyorum. dediğim gibi sektöre yeni girdim. şimdilik adamların adres telefon ve maillerini toplıyorum internetten o kadar. daha kimseyi aramadım.
(6) 

Mesai başlangıç tespiti

Euxinos #1583600 
Kafama takıldı da mesai başlangıç saati için iş yerinin giriş turnikesi mi esas alınır yoksa masaya geçtiğiniz saat mi ? Binada turnikeden geçmemle masama varmam arasında 5 dk zaman geçiyor örneğin.
(2) 

Miras hukuku yardım

fatihreis #1583599 
Ananemin yeğeni tek başına yaşıyordu ve tek akrabası teyzesi olan ananem, bir tane kardeşi varmış ama resmiyette başkasının üzerine, dna testi yaptırıp mirasa konmaya çalısıyor, bu durumda ne yapılmalı?
(2) 

Fotoğraf arka plan temizleyici iOS tavsiyesi

dunyatuhaf #1583598 
Merhaba , Ücretsiz uygulama var mı kullanıp memnun kaldığınız ,
Photoshop room ücretsiz de kalite düşürüyor mu ?
Sadece arka planı objenin arka planını beyaz veya siyah yapmak için pratik bişey arıyorum .
Teşekkürler .
(2) 

Şu an Urfa Mardin sıcağı anormal midir

Cezcez #1583595 
41 derece gösteriyor ama gezdirmeyecek kadar çok mudur?
Nasıl oranın havası kuru mu
(7) 

Tek bir odayi serinletmek/sogutmak

Zima Blue #1583594 
merhaba,

malum sicaklar geldi. oglanin odasi fazla sicak oluyor. hem maddi nedenlerden hem de kiraci olmamdan dolayi klima almak istemiyorum.

boyle max. 4-5 bin tl civarina 10 m2 bir odayi serinletmenin/sogutmanin yolu nedir? vantilator mu? hava serinletici mi? ne almak lazim.

tesekkurler.
(3) 

Acilde serum

dissendium #1583593 
Geçen yüksek ateş ve öksürükle hasta olmuştum. Daha iyi olup işe başladım ama baş dönmem var. Yüzüm kireç gibi denen tipte. Acilde bunu söylesem serum verirler mi? Bir de psikolojik olarak iyi değilim. Üzüntü, stres, bunun için ilaç yazar mı doktor başka bir yere göndermeden?
(3) 

Yunan esnaf da turistlere asılıyor mu?

parka #1583591 
Bizim esnaf yabancı turiste asılmakla ünlüdür ya
Önce kazıklarlar sonra yatmaya calisirlar.
Yunanlarda durum nasıl?
Erkek olmama rağmen bunu merak ettim.
(3) 

Zabıta kimlik soramaz, nasıl ceza kesecek?

michael_knight #1583589 
Bildiğim kadarıyla zabıtanın kimlik sorma hakkı yok. Peki yere çöp attığımı görse bana nasıl ceza kesecek?

Polis ve jandarma dışında kimliğimi göstermek zorunda olduğum kimse var mı?
(1) 

Küre devam edeyim mi sizce?

noxie #1583588 
Bir aylık ilikli kemik suyu kürü yapıyordum. Aniden şehir dışına çıkmam gerekti. 5 gün boyunca kaldı. 1 haftalık malzeme daha kalmıştı. Siz olsanız devam edip bitirir miydiniz?
(1) 

Saçımı biraz uzatıyorum ama profesyonel durmuyor. Ne yapabilirim?

ermanen #1583587 
Erkek saçı.
Saçımın biraz uzun olmasını seviyorum.
Sert ve şekle zor giren bir saç.
Şu an biraz "mullet" ayarında. Arka yanlar o kadar uzun değil. Üst, arka üstü ve üst yanlar uzun. Üst taraf yukarı doğru kalkıyor. Uçları hafif dalgalanıyor. Kendim ön yanları kesiyorum genelde.

Saçım bu durumda biraz karmaşık, biraz asi duruyor. Yani profesyonel ortama, iş ortamına uygun değil gibi.

Bazı kısa kesimler yaptırdım daha önce ve profesyonel ortama daha uygun oluyor gibi. Ama kısa saç yakışmıyor ve tipimi bozuyor bana göre.

Jöle falan işe yaramıyor pek ve zaten kimyasal şeyler kullanmıyorum. Eskiden ortamlara, etkinliklere giderken bazen saç düzleştirici kullanıyordum. Ama öyle yapınca da iş ortamına uygun bir model olmuyor. Doğal argan yağıyla da zor şekle giriyor ama genelde öyle üstünkörü şekil verebiliyorum son çare.

Ne bilim sadece uçları mı kesip düzeltmeli.. Neler önerirsiniz? ve doğal bir şeylerle nasıl şekillendirebilirim?
(4) 

NFC guruları bi bakabilir misiniz?

qxgviper #1583586 
nfc pek kullanılan bir şey değil memlekette.
kredi kartı desteği olmadığı için en azından benim için bir anlamı yok.

cüzdanı hafifletesim var. Şirketin giriş çıkış için kullandığımız kartını nfc ile kullanma şansım var mı?
Lütfen bilale anlatır gibi şu (ücretli/ücretsiz) uygulamayı yükle şöyle yap diye anlatabilirseniz çok sevinirim.
dipnot: android.
(4) 

hızlı bir şekilde fitleşmek

alp9900 #1583585 
fitleşip postür düzeltmek için etkili yollar nelerdir?

45 gün sonra önemli bir toplantım var elimden gelen en verimli yolla o tarihe kadar biraz fitleşmek istemekteyim. Spor salonu üyeliğimde kendime nasıl bir program yapmalıyım. (45 günün uzun bir süre olmadığının farkındayım: )
(1) 

Siyami Ersek Hastanesi'ne anjiyo için randevu

huzurlarinizda huzursuzluk #1583584 
Selam,

Anjiyo için bu hastaneye git denilen hasta için Kalp ve Damar Cerrahisi bölümüne randevu almak istediğimde detayda Haydarpaşa numune hastanesi poliklinik 3.katta hizmet vermektedir yazıyor. Restorasyon falan mı var ?

Hasta kendi gidecek de yanlış yönlendirmemek adına sormak istedim.

Bir de Erenköy'de de semt polikliniği görünüyor Siyami Ersek'in. Orada anjiyo yaptırabilir mi yoksa ana binaya gitmesi daha mı sağlıklı olur?

Şimdiden teşekkürler, tikler hemen.
(3) 

booking, kalacak yer rezervasyonu vs.

duyuru #1583583 
türkiye'den booking'e giriş yapıp rezervasyon için kırk takla atıyoruz. ben yıllardır hep burayı kullanıyorum ama bunun dışında neresi var alternatif güvenli ve çeşitliliğin fazla olduğu. hem yurt dışı hem yurtiçi için soruyorum.

ayrıca booking'e vpn'siz girip arama yaptım ve türkiye'den hiçbir yer çıkmıyor, eskiden böyle değildi sanki artık bu şekilde mi, türkiye'de bir yer aramak için bile vpn mi gerekiyor?
(2) 

Rodos için kapı vizesi?

Piukh #1583582 
Arkadaşlarla temmuz ayı içinde gidelim diyoruz, yakın zamanda kapı vizesi alan var mı? Acente mi bulmak gerekiyor, konsolosluğa mı gitmek gerekiyor? Bu süreci yaşamış olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
(5) 

Açık denizde yüzme

peki madem #1583580 
Merhaba, açık denizde yüzecek kişi için acil bir durum oluşması halinde yardımcı olacak GPS, haberleşme imkanı vs içeren mesela akıllı saat gibi dayanıklı bir cihaz var mıdır?

Ankara romatoloji uzmanı arıyoruz

noxie #1583579 
Merhaba, ileri yaşta kireçlenme, protez, titreme gibi sorunlarla uğraşan hastamız için Ankara'da işinde uzman bir romatoloji uzmanı arıyoruz. Özel muayenehanesi varsa da olur.

not: omurilik cerrahı, romatolojiye gidilmesini istedi ama doktor adı vermedi.
(6) 

ali koç'un hareketleri biraz garip değil miydi?

OgutucuRecep #1583578 
jose'nin imza töreninde biraz böyle adama emir verir gibi hareketler falan yapıyor gibi geldi.

aşırı gergin ve stresli gözüküyor. amk imza töreni var biraz mutlu ol be adam.

bu adamın psikolojisi ağır bozulmuş gördüm öyle böyle değil ama çok fena.

sizce?
(2) 

%100 üzüm suyundan şarap

artci sarsinti #1583577 
Komplike ekipman olmadan yapabileceğim bir tarif varsa alırım.
Ekipman ve alkole ulaşımım yok.
Konum: suudi arabistan
(6) 

%40 üzeri alkollü kokusuz içki

tabudeviren #1583576 
türkiye'de temin edilebilenlerden neler var?
işyerinde içeceğim arada sırada :)
(1) 

Yakın zamanda COVID testi yaptırabilen oldu mu?

aloha snackbar 3 #1583575 
Nerede yaptırdınız? Konum Ankara.
(8) 

Naylon torbalardan önce ÇÖP atmak

muhayyer divan #1583573 
Selam

80'lerde 90'larda çocuk olanlar bile bilmeyebilşr, ben 80'ler çocuğuyum ama hiç hatırlamıyorum, bilenler varsa buraya yazabilirler mi?

Naylon torbalar yaygınlaşmadan önce biz apartman hayatı yaşayan insanlar, çöplerimizi nasıl atardık? Ne yapardık biz çöplerimizi?
(2) 

AliExpress'te alışveriş

strawberry first #1583572 
İlk defa yapacağım.
Bir sandalet beğendim, sepete attığımda 700 lira civarıydı. Ücretsiz shipping ve vergi ile toplam 1000 liraya geliyordu. Yeni bir sekmede, satınalmayı tamamlamadan önce bir daha bakayım dedim. Alışveriş sepetinin olduğu sekmeye döndüğümde alakasız bir ayakkabıyı sepetimde gördüm. Benim sandalet yok.
Yeniden seçeyim dediğimde 700 liradan listelenen sandalet 900 lira olmuş. Çerezleri temizledim, tekrar denedim faydasız. Aylardır sürekli baktığım, nihayet almaya çalıştığım sandalet bir anda zam yedi.
Sepetimdeki alakasız ürün nereden geldi?
Babam böyle pasta yapmayı nerede öğrendi?

Yardımcı olursanız sevinirim.
(2) 

Uzaktan gayrımenkul devri yapmak mümkün mü?

ferenc #1583571 
Bir gayrımenkulu başkasının üstüne devretmek istiyorum. Ülke dışından bu mümkün olabilir mi?
(3) 

Antalya Olimpos Önerisi

andy kaufman #1583569 
Selamlar,

Normalde Sheriff’e giderdim ama bu sene bi farklılık yapmak istiyorum. Temmuz başı gibi gideceğim. Sosyalleşebileceğim de bir işletme önerinizi beklerim.

Sevgiler.
(4) 

Kendinizi en son ne zaman zırcahil hissettiniz?

sekizdokuzon #1583568 
Selamlar;

Uykularınızı kaçıracak bir soruyla karşınızdayım. En son ne zaman "Ben cidden bir halt bilmiyorum" dediniz? "Acaba cahil miyim" sorgusu değil ama, cahil olduğunuz gerçeği yüzünüze en son ne zaman çat diye çarptı?

Ben iki gündür topoloji anlamaya çalışıyorum, oradan ekstra boyutlara girdim ama konuyla gram alakam yok. Sözde matematik bitirdik, mektepliyiz. Amerika'da üniversite birinci sınıf matematik öğrencisi benim bildiğim matematikten fazlasını biliyor.

Cahilliğimi anladığım iyi oldu ama bir serinlik geldi.

Siz en son ne zaman yaşadınız bunu? Teşekkürler.
(2) 

1'den 5000'e kadar sayılar

gadjodilo #1583567 
Kütüphanede kitapları numaralandırmak için 1'den 5000'e kadar sayıların tablosu lazım. Bunu word'de ya da başka herhangi bir şekilde nasıl yapabilirim?

(git:www.amazon.co.uk ) şu linkteki gibi bir listeye ihtiyacım var
(5) 

Kedimin bir böbreğinin alınması gerekebilir - İST veteriner önerisi?

nefertarii #1583566 
Merhabalar, geçenlerde burda bir soru açmıştım, kedim böbreklerinden birinin Grade 3 Hidronefroz olması yüzünden tedavi görüyor. SDMA (süzme kapasitesi) arttı, BUN düştü ancak creatinine azalmıyor artıyor maalesef. Veteriner bugün böbrek vücuda zarar verdiği için alınması gerekebilir dedi, yarın ultrason çekecek. Operasyon çok tehlikeliymiş. Acaba daha önce kedisi böyle bir ameliyat geçiren ve atlatabilen var mı? İstanbul için veteriner önerisi alabilir miyim?
(1) 

tiz sesli erkek techno müzik sorusu

WithWorth #1583564 
2000'lerde olabilir, eski biraz,

şu tipte bir erkek yakın çekim mikrofona görece duygusal denebilecek tiz sesle söylüyor :

cdn.media.amplience.net

arkada da techno müzik çalışıyor.

bilen var mıdır ?
(6) 

Motorsiklet sorulari

zararsızamip #1583563 
Baya heves ettim motora. Oncelikle gidip kursa yazilacagim bakalim surmekten de keyif alacak miyim motor almadan once. Sinava da girer ehliyetimi alirim hem.

1- motorlara hirsizlik sigortasi yapiyorlar mi? Endiselerimden biri calinmasinin kolayligi.

2- kiyafet konusu. Ise giderken falan normal kiyafetlerin ustune koruma kiyafeti veya koruma ekipmani giyebiliyor muyuz? Ust tamam da alt taraftan emin degilim, illa ozel pantolon sart degil di mi?

3- ben dikkatli kuralci bir insanimdir. Olme veya sakat kalma riski baya duser diyebilir miyiz duzgun bir kullanici olarak?

4- baska tavsiye veya yorumlariniz varsa alirim tesekkurler.
(1) 

in-house çalışma hayali kuran yeni ruhsat almış avukat

olsa da yesek #1583562 
boşa hayal kuruyor diyebilir miyiz? stajımdan itibaren big law'da çalışıyorum ama tükendim. ücret fazla azalmadan normal saatlerde çalışmak istiyorum ama kıdemli değilken ne kadar gerçekçi, bilmiyorum açıkçası. bilgisi/deneyimi olan var mıdır?
(6) 

Bali'ye aktarmalı seyahat

vosvos #1583561 
Merhaba, gözü karartıp Bali'ye gidiyorum. Aktarmaların arasında 1 saat olan uçuşlar buldun çok uyguna. Aynı hava yolu şirketi olmayınca mantıklı olmaz gibi düşünüyorum ama acaba tedbirli olacağım diye evhamlı mı oluyorum.

Ne dersiniz? Uygun ve aktarma arası 1 saat uçuşlar mı? Pahalı ve aktarmalarda 3-4 saat beklemeli uçuşlar mı?
(1) 

İzmir'de Tool çalacak davulcu

edaddy #1583560 
Eğlenmek için Tool çalmak istiyoruz davulcu aranır
(11) 

herkesce bilinen eski bir şarkı... lütfen bulalım...

baburhan #1583558 
• enstrümental bir eser.
• hemen herkes bilir. tosun paşa filmlerinde falan çalar mesela.
• şehnaz longo gibi bir eser aradığım şey:

www.youtube.com

• klasik bir eser işte... neyse esas bombaya gelelim...
• şarkının adı hüseyin bey miydi, şevki efendi miydi, hasan bey miydi neydi geçen bir videoda gördüm, shazam'a da atmamışım... bulamıyorum... yardım lütfen.

teşekkürler.
(1) 

Volvo özel servis tavsiyesi

sonhakan #1583557 
Maltepe kartal pendik Tuzla..
(1) 

Foreo yüz sıkılaştırıcı cihaz

stejerners #1583556 
Kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?

mobil görünümden çık