[]

özel üni. okumak

merhabalar.
bildiğiniz gibi lysler açıklandı benim gibi üniversiteye girmeye çalışanlarda hummalı çalışmalar başladı.
benim ise sizlere sorum şu olucak;
1) özel üniversite okumak nasıldır ? yani burslu burssuz ayrımı falan ?
2) çankaya üni. nasıldır ?
3) endüstri mühendisliği hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

 
1- yok. (bahçeşehir üniversitesi)
2-bilgim yok
3-iyidir.
  • sen git ben geliyorum  (21.07.12 14:18:00) 
eskiden herkes özel üniversiteye gidemezdi dolayısıyla ayrım vardı ama şimdi fakiriz fakiriz diyen halk çocuğunu özel üniye gönderebiliyor.

çankaya üni bok gibi, hocalar dahil ot gibi, bir bok bilmeden mezun oluyorsun.

endüstri mühendisliği güzel bölüm tabii çalışıp iyi yere gelmen lazım ama çalışacak olan zaten özeli değil devleti kazanırdı.
  • coca--cola  (21.07.12 14:35:24) 
1 ayrım yok ama burslu gidip 2 liranın hesabını yaparken porşşşlar ferrariler görmeye alış.
2 bilmem
3 endüstri mühendisliği hala çok popüler ama ne iş yapıyorsunuz dersen bi tanesi söyleyemez. hepsi kendini ceo olarak hayal ediyor; itü, odtü mezunu değilse de iş bulamıyor. onun yerine gerçek, ana mühendislik bölümlerini oku; en azından mezun olunca yapacağın işi bilirsin.
  • repins  (21.07.12 14:40:40) 
bak kardeşim. çankaya'ya geziye gitmiştim zamanında, buraya gidersem ebemi s.ksnler dediğimi hatırlıyorum. Çankaya'yı yazma. endüstri bilkent oluyorsa ona git mutlaka. bunun dısında ankarada oldugun varsayaımıyla.

tobb,
başkent (tıp, diş, ftr)

tavsiyelerim sana. öptm kib
  • isikarkadasim  (21.07.12 15:01:03) 
@coca--cola bilkentte burssuz girip not ortalamasıyla burs alan zibilyon tane adam var sadece öss de fazla çalışmamak hayat boyu çalışmamak anlamına gelmez.


  • slap  (21.07.12 15:09:34) 
sıralamam 77 bin ona göre söylerseniz sevinirim.


  • mutcai  (21.07.12 15:38:42) 
bilkente burssuz girip sonra bursu çakarım not ortalamasıyla diyodum hayal oldu ehehe :D ama yapan arkadaşım var yok değil. calculus dersi ebeme atladı benim onun notu yüksek olsaydı 3.5 yapıyodum sanırım hesaplamıştım ama birisi D geldi diğeri F ehehe :D
burssuzları ayırmıyoruz onlarda bizi ayırmıyor sanıyorum.
çankayadan mezun bi asistan vardı yüksek yapıyodu bizim okulda hoca fena değildi ama okulu bilemicem.
endüstri iyi okulda okunursa tadından yenmez.
  • jedilance  (21.07.12 15:58:58) 
2- bok gibidir.


  • even i say faith no more  (21.07.12 16:41:06) 
1) ben bilkent'te burssuz okudum, aynı evde yaşadığım kardeşim burslu okuyor. okulda bilinçli şekilde burslu burssuz ayrımı yok ama çok güzel kızlar hariç herkes kendi sosyo-ekonomik dengindeki insanlarla takılıyor. okula dolmuşla veya servisle de gelen var range rover evoque çıkar çıkmaz alabilen de. "neden benim de ferrari'm yok anne neden bana ferrari almıyorsunuz?" psikolojisine girmeyeceksen, anneni babanı bana iphone al, bana araba al diye zora sokmayacaksan pek sıkıntı yaşamazsın.

2) maalesef çankaya üniversitesi'ni "bilkent'e puanı yetmeyenler" olarak görüyorum. genelde bilkent'te hazırlığı geçemediği için atılanlar çankaya'ya veya atılım'a geçiş yapıyor. biraz tırıvırı bir okul olduğunu kabul etmek gerek.

3) bence mühendislikler arasında en keyifli ve en çok normale yakın insan barındıran bölüm.
  • kayranin kedisi  (21.07.12 17:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.